''Fd'' TH fans.

Jag blir så, ursäkta mitt ordval, jävla less på alla ''före detta'' Tokio Hotel fans! När de själv älskade Tokio Hotel och inte tänkte på något annat, så gick de runt och klagade ungefär såhär; ''Åh, alltså.. Alla säger att Bill är bög, och att han är ful osv osv. Men ååååh de är så jävla snygga''. Känner till ett par personer som inte tycker om dom så mycket längre, men vissa av dem är så jävla omogna!
Vissa har ju fortfarande respekt för dom, men vissa säger saker som ''Alltså, kolla som dom ser ut?!?! Bill är fan bög och alla är jättefula. FYFAN!'' Vad fan är meningen med det?

Och det jag stör mig mest på är att de faktiskt lägger ner tid på att klaga om dom. Jag är kanske lika dålig själv som klagar på de som gör det här, men jag skriver bara min personliga åsikt på min blogg, och det rör några jag älskar. Tokio Hotel, då. Jag menar, jag har läst från en tjej jättemånga gånger att hon säger ''Alltså.. Jag VET att Bill är bög nu'' när han har ändrat sitt utseende. People, är ni så jävla dumma eller? Man är inte bög bara för att man ser ut att vara bög! Det är skillnad på att vara homosexuell och feminim!

Ja, nu var min morgon halvt förstörd.. Hoppas det blir bättre när jag träffar Evlina..


Comments
Johanna

Samma sak med Jedward och alla andra killar som vågar visa sin feminina sida. -__-

Utseendet bestämmer ju inte vilken sexuallitet man har, det tycker jag att alla borde fatta nu.

2011-09-14 @ 08:15:43
Robbin

Bra blogg!



Gå gärna in på vår blogg och kolla in vår video!



http://www.blogg.d2m.se

2011-09-14 @ 12:46:58
URL: http://www.blogg.d2m.se
Sandra

Det finns något som heter metrosexuell.

Det är heterosexuella killar som är modemedvetna och måna om sitt utseende, det låter mer sannolikt att det är det han är! Försök att inte bry dig om personer som vänder kappan efter vinden, fortsätt stå för vad du tycker oavsett vad andra säger ;)

2011-09-14 @ 13:23:21
URL: http://sandyj.blogg.se/
Mimmi Widerström

Håller med dig!

2011-09-17 @ 12:28:24
URL: http://heymimii.devote.se

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback