Last day of 2012.

2012-12-31 @ 01:39:19 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Sista dagen någonsin detta året... 2012 gick otroligt fort. Minns när vi lämnade 2011 för 2012 som igår, ju! Galet. Tänkte i alla fall bara berätta lite om vad som hänt de senaste dagarna.

I tisdags såg jag ju The Hobbit, det har jag redan berättat om. I onsdags var jag på Center Syd och shoppade. Fick hem ett par byxor! I torsdags kollade jag på första Sagen Om Ringen filmen och åkte hem till pappa. På kvällen beställde jag en gitarr som förhoppningsvis kommer på onsdag eller torsdag, kan inte vänta med att visa er den! Den är otroligt vacker! I fredags kom Evlina och vi kollade på film (Frankenweenie) och hon stannade över natten. I lördags åkte vi till Center Syd och på kvällen gick vi på bio och kollade på Berättelsen Om Pi. Så bra film! Tigern är jättevacker! Tigrar är ju ett av mina absoluta favoritdjur, så det var spännande att se filmen! Otrolig historia också!

Idag åkte jag hem till mamma och har lägenheten för mig själv. Mamma ska nämligen fira nyår i Ludvika och min bror är hos någon kompis i Örebro. Jag har däremot bjudit hem Natalie och Evlina och vi ska äta middag och ha det allmänt kul hos mig! 

Nu blev det här ett tråkigt inlägg där jag bara rabblar upp en massa saker. Inte så kul att läsa kanske... Men jag kollade precis igenom hela det gångna året och ska sätta ihop en liten sammanfattning av 2012 för er! Upptäckte hur dålig jag blivit att blogga på sistonde... Det är lite tråkigt, tycker jag. Jag älskar ju att ta bilder, redigera dom och göra roliga inlägg. Om inget annat för att jag ska kunna, i framtiden, kolla tillbaka och se vad jag gjort. Det är ju så kul! Ska försöka leta fram inspirationen igen. Ett nyårslöfte, kanske? Hmm....

Hoppas ni har en himla fin nyårsafton, och god fortsättning på er allihopa!

The Hobbit: En Oväntad Resa.

2012-12-28 @ 00:31:51 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
I tisdags åkte äntligen jag, min bror och min mamma till Helsingborg för att kolla på The Hobbit: An Unexpected Journey. Behöver jag berätta hur otroligt bra den var? Nej, tänkte väl det! Till er som inte sett den; se den! Ni missar verkligen något! Det enda som är drygt att vi måste vänta i ett år på nästa film...

Har i alla fall tänkt lite de senaste dagarna. Och när jag såg The Hobbit snurrade min hjärna igång ännu mer. Jag älskar naturen och djur. Hur häftigt hade det inte varit att få bo bland alla hobbits i deras mysiga by?! Hade man kunnat flytta dit hade jag definitivt gjort det! Eller bara ute i naturen, i en liten by, med massa djur. Där inga märkeskläder finns, ingen elektronik, skörda sin egen mat... Springa ut på äventyr i de närmsta skogarna varje dag! Som sagt, hade jag kunnat välja ett sådant liv hade jag lätt gjort det... Även om det innebär att inte kunna starta upp en dator och se massa filmer, läsa om saker runt om i världen, lyssna på massa musik och hålla kontakten med vänner.. Man hade ju kunnat skaffa sig en gitarr själv (häftigt att bygga en själv!) och göra egna visor. Man hade varit en del av naturen.

Ja, jag drömde mig iväg lite. Men jag älskar verkligen naturen! Även fast den ibland är skrämmande. Djur är fantastiska också, och jag hade gärna velat leva omkring dom. 

I alla fall, om ni inte vill se filmen eller om ni inte hunnit göra det än, så kan ni alltid lyssna in soundtracket på Spotify! 

God Jul!

2012-12-22 @ 14:57:47 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!

Nu är det jul på måndag! Sjuuukt fort detta året har gått, alltså! Tänkte mest bara skriva god jul och sånt mysigt. Ge er en bild kanske? Mötte Natalie igår och då bytte vi julklappar. Fick en fruktansvärt bra skiva, Ozzy Osbourne-Scream. Förra måndagen hade vi uppspel (som gick bra) och då fick jag även min julklapp från Evlina. En live-dvd med Aerosmith och en poster på dom! GLAD JAG BLEV! Ska snart hänga upp den, måste ändra lite först på mina andra posters.
 
Tänkte ta en god jul-bild men jag blev sjuk i tisdags så jag kände inte för det... Ni får den här bilden från igår där jag visar upp skivan jag fick av Natalie!

God Jul och Gott Nytt År! (kanske skriver något litet innan nyår, men ändå!)

Lucia-tåg i söndags.

2012-12-12 @ 21:07:34 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Är fruktansvärt dålig på att blogga. Nu har jag däremot skaffat Photoshop igen och fått ett riktigt foto- och videosug, så jag har en del idéer nu! Har varit lite stressigt i skolan och andra saker har kommit ivägen, så jag har inte riktigt haft tid att utföra några av mina idéer. Det ska däremot ske, då jag får jullov nästa torsdag! Hade heldag med Anders Widmark i skolan i måndags (dock så åkte jag hem), nationellt prov i matte igår och idag hade jag historieprov. Nästa vecka har jag två musikteori-prov också. Och på måndag har vi uppspel! Sista uppspelet för denna terminen, detta projektet har varit grymt kul!

Tänkte även berätta att jag i söndags gick i ett Lucia-tåg i Helsingborg Arena! Det var Ann Wilson's danstävling (eller något sånt, hade inte så stor koll) och det var såklart superkul! (Ni vet säkert vem det är, sitter i juryn i Let's Dance) Såg faktiskt henne på avstånd! I vilket fall som helst så har vi repeterat en del till det. Inte så mycket, men tillräckligt. Vi blev lite färre än vi egentligen skulle vara, men vi löste det ändå! Otroligt kul var det! (:

Bild från förra uppspelet, bilden tagen av Emelie!

Glasögon!

2012-12-04 @ 21:15:23 Filed in: My life
Kommentarer: 1
I torsdags gick jag till Specsavers och gjorde en synundersökning, då jag upptäckt att jag är närsynt och ofta får huvudvärk pga synen. Det visade sig att jag behöver glasögon, och deprimerad som jag blev så fick jag välja ut ett par bågar. Är lite gladare nu, då jag vant mig mer vid mina glasögon och faktiskt gillar dom. Trodde i alla fall att jag inte skulle få dom förrens om två veckor, eftersom det var det dom sa i butiken. Men jag fick dom idag! 

Senare, till våren, ska jag även skaffa linser! (:


The Sims 3.

2012-12-02 @ 01:35:00 Filed in: My life
Kommentarer: 3
En av mina simmar fyllde år. Så, jag gav henne ett nyss hus.

Är faktiskt riktigt nöjd med det här huset! Det är antagligen det bästa jag gjort. Fick inspiration av en bild på Google, blev inte riktigt samma. Jag är nöjd ändå!

(Suger på att hitta bra vinklar, men jaja...)


RSS 2.0