Dag 2 - Mina bästa vänner.

2012-02-29 @ 18:40:57 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 5
Lite snabbt om skolan; Chill dag! Dock var idrotten pain everywhere som vanligt, men detta var nog första lektionen som jag var med på hela lektionen, haha! Nu sitter jag och kollar på Criminal Minds. Hoppas att jag hinner se avsnitt 18 idag. Är på 15. Så, jag ska försöka skriva snabbt!


Mina bästa vänner är något bland de finaste som finns. Alla betyder väldigt mycket för mig. De finns alltid där för att stötta mig och sånt annat fint.
Evlina är nog min allra bästa vän. Vi umgås i princip varje dag! Jag har alltid jättekul med henne, och hon gör alltid allt för att försöka göra mig glad!
Ellinor är en mycket fin vän också. Vi har kanske inte riktigt samma connection som jag och Evlina har, men Ellinor är nog en utav de roligaste töserna jag känner till! Om man är på dåligt humör så hjälper Ellinor till att göra en glad, iallafall för tillfället!
Moa betyder väldigt mycket för mig. Vi har alltid funnits där för varandra, även om vi inte umgåtts så mycket den senaste tiden. Hon hjälpte mig väldigt mycket när det var som jobbigast, och jag tror helt ärligt att jag inte klarat att gå igenom allt det där utan henne. Hon är en väldigt fin person.
Natalie och jag har känt varandra väääldigt länge! Av alla jag rabblar upp här så har vi faktiskt känt varandra längst. Natalie är en otroligt fin tjej, som alltid lyssnar och försöker hjälpa till. Hon är en väldigt bra lyssnare! Man behöver aldrig tveka på om hon finns där eller inte, för hon brukar inte vända en ryggen. Så jäkla fin!
My ser jag också som en utav mina bästa vänner. Som ni kanske vet så bor hon i Kalmar, så vi träffas inte väldigt ofta, men när vi pratar över internet så blir det aldrig tråkigt! Även om vi inte träffas så mycket så har vi ändå en massa fina minnen tillsammans.

Jag älskar er allihopa, väldigt mycket.

Dag 1 - Mina drömmar

2012-02-28 @ 21:51:02 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Vart ska man börja? Jag ska försöka att göra allt så kortfattat som möjligt, annars kan jag sitta här i ett ganska bra tag och bara skriva, och ni kan sitta där ett ganska bra tag ni med, och bara läsa.

En av mina största drömmar är att bli en entertainer. Har vi nu rätt definition på det ordet, allihopa? Då förklarar jag mig; Jag vill hålla på med så mycket. Musik, dans, filmer och skådespeleri (jag vill både göra filmer och vara skådis). Som ni vet så gillar jag även att fota, trots att jag inte tar mig så mycket tid just nu att lära mig mer och bli inspirerad och så vidare. Den hobbyn läggs lite åt sidan nu när jag gå i ett musikgymnasium. Jag har helt enkelt inte tid, utan nu under min gymnasie tid vill jag ägna mig åt musiken. Andra saker jag gillar att göra är även att skriva berättelser och dikter, faktiskt. Jag älskar dikter. Jag tänkte faktiskt på mycket på mina drömmar igår.

Sedan har jag andra, som kanske är ''lättare'' att uppfylla, vad nu det kan betyda. Som t.ex träffa en man jag kan gifta mig med, ha ett fint hem, skaffa barn, djur osv.. Uppfostra mina framtida barn rätt och se dom uppfylla sina drömmar så att de kan vara lyckliga.
Sedan har jag ju även alla mina ''dessa-vill-jag-träffa-innan-jag-dör'' drömmar också. Som Steven Tyler, Tokio Hotel, Matthew Gray Gubler och väldigt många andra!

Jag har mycket idéer och tankar runt mina drömmar (de i första stycket). Nu ska jag bara få tummen ur och faktiskt planera och skapa.

31-days challenge.

2012-02-28 @ 20:13:22 Filed in:
Kommentarer: 0
Godkväll!
Jag sitter just nu i min säng, i min ensamhet. Men helt ensam är jag inte! Lyssnar just nu på Far East Movement's låt som de gjorde med Justin Bieber. Den är helt okej, dock inget jag skulle lägga till i min spellista. Ny sommarplåga? Only time will tell. Evlina gick nyss hem också. Vi kollade på två avsnitt av Criminal Minds, och jag ska fortsätta titta på det nu. Senare kommer det även komma upp dag 1 av 31-days challenge okså! Moa, min fina vän som precis börjat blogga regelbundet igen, har börjat på den, och jag tänkte att den platsade i min blogg nu när den är rätt tråkig..

Här är listan, för er som vill göra den!
Dag 01 - Mina drömmar
Dag 02 - Mina bästa vänner
Dag 03 - Något/någon jag inte kan leva utan
Dag 04 - En resa jag minns
Dag 05 - Favoritplagget ur garderoben
Dag 06 - Mitt tidigaste minne
Dag 07 - Något jag tänker på hela tiden
Dag 08 - Ett ögonblick värt att minnas
Dag 09 - Min favoritplats
Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig
Dag 11 - Det här får mig att skratta
Dag 12 - Något jag gör hela tiden
Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv
Dag 14 - Mitt rum
Dag 15 - Favoritfotot
Dag 16 - Mitt favoritminne
Dag 17 - Det här får mig att må bättre
Dag 18 - Det här hade jag på mig idag
Dag 19 - Något jag ser fram emot
Dag 20 - Mina rädslor
Dag 21 - Det här är viktigt för mig
Dag 22 - Mina starka sidor
Dag 23 - Vad jag gillar att göra
Dag 24 - Det här är jag bra på
Dag 25 - Något jag hatar att göra
Dag 26 - Min favoritsport
Dag 27 - Det här glömmer jag aldrig
Dag 28 - Min familj
Dag 29 - 3 saker jag gjort idag
Dag 30 - Bästa fotot hittils
Dag 31 - Det här älskar jag att göra

In my own world.

2012-02-27 @ 21:19:32 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hallå!
Jag känner på mig att min blogg inte kommer vara så väldans intressant denna veckan.. Hoppas dock att ni har förståelse eller något. Det blir väldigt mycket Criminal Minds, och eftersom att ni kanske inte bara vill läsa om det så känns det lite.. Konstigt av mig att skriva om det. Men det är ju ändå min blogg.. Men jag tycker ju att folk ska tycka att jag är lite intressant ändå. ;) Nej, men denna veckan kommer jag bara snöa in mig på mitt rum här hos pappa och kolla på så många avsnitt som jag hinner. Datorn hemma hos mamma är ju konstig, så jag vet inte hur jag ska göra nästa vecka. Jag vågar inte ladda ned längre.

Ni får ha det så bra ändå! Om ni vill kan jag slänga in något inlägg som bara handlar om Criminal Minds; varför jag tittar på det, vilka som är mina favoritkaraktärer eller andra frågor. Då skulle det ju vara kul om ni kunde komma med frågor, så gör gärna det!

I'm addicted.

2012-02-27 @ 00:42:08 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Godkväll!
Jag har just tittat på några avsnitt av Criminal Minds. Börjar ana att jag är beroende. En positiv sak är dock att både mamma, pappa och min styvmamma Jessica brukar titta på det! Så jag känner mig inte helt.. Konstig. Haha. Det är nog det enda jag ogillar med att ha en viss passion till vissa grejer; när ingen annan är intresserade så att man inte har någon att prata med. Och ni där ute som inte sett Criminal Minds, DO IT! Det är jättebra!

Imorgon är det måndag, vecka 9, vilket betyder att skolan börjar. Jag är rätt.. Taggat otaggad? Jag vill till skolan och lära mig, få repa osv, men att gå upp tidigt är en nackdel. Och eftersom vi precis kommer tillbaka från lovet så kommer de flesta vara extra trötta imorgon.
Men jag är rätt säker på att ni kan gissa ut vad jag ska göra efter skolan! ;)

Ha en bra dag imorgon idag!

Bowling.

2012-02-26 @ 13:32:42 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej! Det var meningen att jag skulle skriva detta inlägget igår, men på dagen var jag upptagen och på kvällen var jag på dåligt humör.. Jag kollade på ett avsnitt av Criminal Minds före Melodifestivalen, sedan kollade jag på Melodifestivalen, och sedan när jag skulle kolla på ett avsnitt till av Criminal Minds så lyckades jag bara se typ fyra minuter och så stängdes datorn av och så gick den inte att starta igen. Jag plockade upp min minilaptop, men den är för seg för att se youtube-klipp på, och jag ville inte lägga över mina bilder där eftersom jag inte har något redigeringsprogram i den datorn. Känner inte heller att det är lönt att fixa det eftersom ja.. Jag kommer inte använda den så mycket. Helst av allt hade jag viljat sälja den, men den är för slö...

Iallafall så tänkte jag skriva lite om Kalmar, då! Jag kom till My vid nio-tiden i måndagskväll och vi gjorde då inte så mycket. Kommer dock ihåg att vi kollade på Criminal Minds, hehe. På tisdagen åkte vi iväg till Hansa, tror jag det hette, och Ikea och så vidare. På kvällen kollade vi på Criminal Minds, igen. På onsdagen åkte jag, My, hennes pappa och hennes lillebror och bowlade! I början låg jag sist, eftersom ja.. Dom två är rätt mycket bättre än mig, haha. Men det slutade faktiskt med att jag vann! I slutet slog jag två strikear i rad! Sedan åkte vi in till stan och åt thaimat, och sedan gick vi runt lite. Jag köpte ett par solglasögon och en tröja som jag kan visa er någon gång. På torsdagen hade vi bara en mysdag hemma hos My, och vad tror ni vi gjorde? Jo, vi tittade på Criminal Minds! Och på fredagen gjorde vi inte så mycket heller.. Städade, packade i ordning min resväska, och hann se något avsnitt av Criminal Minds innan jag skulle hem!

Längtar tills jag kommer till pappa ikväll så jag kan se Criminal Minds! Ska se så många jag bara kan nu denna veckan, för jag vågar inte starta det här på mammas dator igen.. Så jag kommer dö när jag kommer hit till mamma igen. Hehe.

Trust me, I'm Dr Ozzy!

2012-02-24 @ 22:23:13 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallååååååj! 
Som tidigare sagt; jag har haft en jättekul vecka uppe i Kalmar! Jag var hemma vid halv nio ikväll, och hann faktiskt se lite på Dennis nummer i The Voice. Dennis har varit vikarie i matte på Mega Musik i min klass när vår riktigare lärare, Peter, var på turné med sitt band! Så, jag skickade iväg en röst på Dennis för att han sjunger jättebra. Tycker ni också ska göra det! 
Förresten, mer om dagarna hos My imorgon!

När jag kom hem hittade jag en ny bok på mitt bord. Jag hade sett den förra veckan inne på Bokia när jag och mamma kollat lite. Trust Me, I'm Dr. Ozzy'' heter den, och är skriven av Ozzy Osbourne som ni kanske förstår. Den verkar vara jättekul! Har inte riktigt förstått vad den handlar om, men jag kollade lite snabbt i den och han ska tydligen ge ''råd''. Tror att jag ska börja läsa den redan ikväll.. Jag läser ju Keith Richards boken just nu, men den är så långtråkig! Den är jätteintressant och så vidare, men kapitlena är så satans långa! Dessutom önskar jag att jag hade köpt den på engelska.. Men boken jag fick nu är på engelska. Dock vet jag inte om jag vågar läsa den nu, det kan vara kul att läsa den i lagom tid tills jag ska se Ozzy i början av sommaren.. Fast.. Jag kan ju läsa två böcker samtidigt... Äh, jag tror jag börjar på den nu! 

Ska faktiskt börja lite nu när jag laddar upp inför första avsnittet från säsong ett av Criminal Minds. My har smittat mig! Haha. 

Åker hem imorgon.

2012-02-23 @ 19:31:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hej!
Jag ville bara kika in lite snabbt och säga att jag har haft en jättekul vecka här i Kalmar! I tisdags var vi i stan, igår var vi och bowlade (jag la sist i början, men det slutade med att jag vann!) och åt thaimat, och idag har vi bara varit hemma hos My och tjockat oss med en massa godsaker och kollat på Criminal Minds! Imorgon går tåget hem klockan 17.03 och tåget stannar i Lund vid åtta. Jag har köpt två grejor här uppe som jag tänkte visa er imorgon!

Ha det fint!


I am your joy.

2012-02-20 @ 14:42:12 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Hallåjsan! 
Mitt rum ser ut som.. tredje världskriget, skulle man kunna tro. Jag har fixat och hållt på ända sedan klockan elva. Väskan är nästan färdigpackad, och nu ska jag bädda sängen och dra iväg och fylla på min telefon så att folk kan nå mig! När jag kommer hem sedan så har jag fem grejor kvar att packa, och det är sånt man inte får glömma. Tandborste och sådant. Det ska bli så spännande att komma hem till My! 

Nu ska jag iallafall skynda mig! Ha det fint!

Making memories

2012-02-19 @ 19:36:45 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hallå!
Jag sitter i min säng hos mamma och tar det lugnt. Har precis packat ner alla kläder jag ska ha med mig imorgon. Jag ska nämligen till Kalmar för att vara med My! Tåget går imorgon vid sex-tiden, och tåget hem går på fredag! Ska bli skönt att få komma iväg lite. Och så har jag ju saknat My, såklart!

Nu ska jag sätta kameran på laddning, och imorgon tömmer jag minneskortet så jag kan få med mig massor med trevliga bilder när jag kommer hem!


Workout.

2012-02-19 @ 02:58:56 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Jag är helt inne på att börja träna. Jag och mamma har länge pratat om att börja gå och gymma, och nu har vi kollat upp lite priser på Friskis Och Svettis och hittat något som passar oss! När vi ska komma igång vet jag inte riktigt än, men jag hoppas på nästa månad eller iallafall så snart som möjligt. Man vill ju se bra ut i sommar! Jag ska inte träna för att jag vill gå ner i vikt, verklligen inte! Jag är faktiskt nöjd med min kroppp, ibland känns det som att jag kan trycka i mig massa gott utan att gå upp så mycket i vikt. Det jag vill få ut av träningen är en snyggare kropp, en hälsosam kropp. Jag vill hålla mig i form, i bättre form än vad jag gör. När jag är med på idrotten så orkar jag inte ens vara med på hela uppvärmningen. Jag får spykänslor och kan inte vara delaktig i resten av lektionen. Så dålig kondis har jag! Men det ska vi ändra på! Jag vill ju stå på scen, vill kunna röra mig och sjunga samtidigt utan att.. Ja! Ni fattar!

Jag hoppas att, när jag börjar träna, jag får en sån tränings-kick och bara vill träna hela tiden! Har ju hört/märkt att det är många som får sånna kickar!


Ozzy and friends.

2012-02-18 @ 16:00:51 Filed in: Music
Kommentarer: 3
När jag fick höra att Tony Iommi, gitarristen i Black Sabbath, hade fått cancer så har jag varit väldigt orolig att Black Sabbath-konserterna skulle ställas in. Själva Black Sabbath har ''ställt in'', då Tony ska bli behandlad och Bill, trummisen, har slutat pga att han inte tyckte om kontraktet de hade. Istället ska Ozzy och Geezer, som är basist i bandet, ersätta konserterna med ''Ozzy and friends''. Geezer är med på detta för att visa sitt stöd till Tony. Ozzy kommer att bjuda in en massa artister som ska uppträda på konserterna med Ozzy. Detta skrev Black Sabbath på sin facebook-sida igår, och jag blev väldigt glad när jag läste detta, som ni kanske kan förstå!

Såklart tycker många att detta är dåligt/surt m.m, och det kan man ju förstå. Vi betalade faktiskt för att se Black Sabbath, inte Ozzy och andra artister. Men jag ser det såhär; Jag ser hellre Ozzy, Geezer och andra artister än att låta Tony riskera sin hälsa för oss. Jag tycker att det ska bli både kul och spännande att se vilka som ska vara med! Man har ju sina önskningar, om ni förstår vad jag menar. ;)


Looooov.

2012-02-17 @ 19:25:52 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu har jag gått på lov! Stack till skolan idag. Hade först matte mellan tio och elva, och mellan elva och tolv hade vi svenska, där vi gjorde roliga lekar! Vi körde introleken och charader! Det var så jäkla kul, haha! Vår lärare förklarade introleken lite såhär ''Jag kommer spela populära låtar!'' och då sa jag till Evlina ''Han kommer säkert spela Popular med Eric Saade, då'', och vilken tror ni första låten var, om inte Popular med Eric Saade? Hahahaha!
På eftermiddagen kom det en musiker som gått på Mega innan. Vi fick lyssna på en liten intervju med honom, och sedan framförde han några utav sina egna låtar. Grym kille! Roligt uttal, och massa ord som inte finns. Det gav en somrig känsla, faktiskt!

Vad ska ni göra på Sportlovet? Själv ska jag till My och göra Kalmar osäkert! Hehe, nejdå, jag är så snäll så! Men som ni kanske förstår så kommer bloggen ligga lite åt sidan, då. Men jag ska ladda min kamera och tömma minneskortet så jag kommer, förhoppningsvis, ha massa bilder i den när jag kommer hem!

Ha det fint! Eftersom jag längtar till sommaren så får ni en fin inspirations-bild.


3

2012-02-16 @ 14:36:11 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det här är tredje gången på kort tid som jag gör pannkakor, och jag blir bara bättre och bättre! Övning ger ju färdighet! ;) 
Igårkväll fixade min pappa Sims 3 till mig och jag satt hela kvällen och laddade ner massa saker till det. Ändå känner jag att jag borde ladda ned lite till, hehe. Kommer ihåg förut när jag hade alla The Sims 2 spelen.. Där hade jag grejor! Älskar Sims. Finns inget bättre datorspel, tror jag. Inte för att jag är en spelnörd egentligen.. Nu är jag iallafall hemma hos mamma och ska kolla in lite bra hemsidor man kan ladda ner fler grejor till Sims på, och sedan vänta tills mamma kommer hem. Hon ville träffa mig lite innan jag åkte tillbaka till pappa, så hon kör mig dit ikväll. Jag vet inte om jag ska till skolan imorgon. Jag tror nästan att jag ska det. Det är inte så jobbig dag imorgon. Förhoppningsvis matte på förmiddagen och sedan är det några som ska uppträda på eftermiddagen. Voila!

Bilden är tagen med min iPhone, och är redigerad i Luminance och Instagram. Kameran i 4s är verkligen myyyycket bättre än 3g, haha! Börjar nog fota mycket mer med mobilen nu!

Almost there.

2012-02-15 @ 15:42:51 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!
Kände för att dela med mig om hur jag mår just nu. Jag är fortfarande sjuk, men jag är definitivt på förbättringsvägen! Jag har inte varit i skolan idag, och tror inte jag går dit imorgon heller. Dock så sticker jag nog dit på fredag, då vi har elevfredag. Jag är inte helt bra i halsen ännu, men det är väldigt mycket bättre. Nu består i princip bara huvudvärken, yrseln och den fruktansvärda förkylningen kvar! Jag har inte varit såhär förkyld på länge!

Iallafall så har jag fått i ordning på min iPhone, nu väntar jag bara på mitt kort som aktiveras imorgon. Kanske sticker hem till mamma på dagen och hämtar det. Om jag orkar, haha. Fick en så god lust att stanna där över dagen, göra pannkakor och dricka varm oboy och så i min ensamhet och dra igång någon film. Det var något att tänka på! Iallafall så har jag blivit helt beroende av Temple Run. Jag är inte riktigt en spelmänniska, men jag hade spelet ett tag på min gamla iPhone, men där var det inte alls kul eftersom telefonen var helt seg. Nu jävlar är jag igång!

Happy Valentine's Day!

2012-02-14 @ 23:24:59 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ville bara önska er, de sista minutrarna av dagen, en glad alla hjärtans dag! Hoppas ni haft en fin dag! Det har väl jag med, har varit sjuk, men bortsett från det har det varit bra. Fått rätt på min nya mobil nu också! Hörs imorgon, hoppas jag kan/orkar gå ut och ta lite fina bilder på den nya snön så att bloggen inte blir så tråkig!

Puss på er!

iPhone 4s.

2012-02-13 @ 18:28:40 Filed in: History
Kommentarer: 0
Jag är så fruktansvärt glad nu när jag äntligen fått min kära iPhone 4s! Den är vit, 16GB, och helt underbar! Dock kan jag inte använda den förrens imorgon eller på torsdag. Man måste ju ha microsim i dom, och vi beställde ett igår, så antagligen kommer det imorgon. Men eftersom jag ville ha mitt gamla nummer med mig så ringde pappa och fixade det idag, så jag får ännu ett nytt kort på torsdag. Hoppas det första kortet kommer imorgon så jag kan aktivera det och så!


Räddade nyss en mus!

2012-02-12 @ 23:32:58 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det lilla vildsvinet trodde säkert att det var över, där han hängde i tigerns stora gap. Han gav efter några sista ljud- trodde han.
Nästan så kan man förklara det som nyss hände! Sitter fortfarande och är lite förvånad över att vi faktiskt har möss i vårt ''hus''! Det har hänt två gånger tidigare, och jag trodde att jag inte skulle få uppleva det. Men jo! Tessy, vår katt, har hittat möss i köket, eller rättare sagt vid köksbordet som är bredvid köket. Jag sitter fortfarande och funderar på hur de tar sig in. Men de är vääääldigt små! Jag hörde att Tessy jagade något, men det var inte förrens efter jag hörde musens pip som jag kunde vara säker på om det var en mus. Jag rusade dit, känslig som jag är, och Tessy spottade ut musen på mattan i köket. Musen sprang iväg, och det gjorde Tessy också. Jag puttade undan henne och hon började fräsa åt mig, men det skiter jag i. Jag hällde upp mat i hennes skål för att distrahera henne lite, och när musen sprang in i ett annat hörn så funkade det. Jag fångade musen i en burk och släppte sedan ut den i det fria. Hoppas inte den fryser ihjäl!

Känner mig som en riktig hjälte!

So close.

2012-02-12 @ 16:38:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag vill inte bli sjuk. Men, too late! Började få ont i halsen lite i fredags, men eftersom jag inte tänkte på det så mycket under dagen så märktes det inte så mycket, men igår blev det lite värre, och idag är det kört. Det kittlas i halsen hela tiden och jag måste gå och göra en massa konstiga ljud hela tiden för att det ska sluta. Ovanpå detta är jag väldigt förkyld också. Så, det blir nog att stanna hemma imorgon från skolan. 

Jag och mamma stack iväg till Center Syd tidigare idag för hon skulle kolla på ett par byxor som hon såg igår. Men hon köpte inte dom, däremot så köpte hon lite strumpbyxor! Egentligen skulle vi till NetOnNet för jag har sett att de säljer en iPhone 4s för samma pris som på Apple's hemsida, men mamma vågade inte köra dit för det har snöat rätt mycket här och hon är inte helt hundra på vägen heller. Vi får hålla tummarna på att pappa kan köra dit med mig imorgon!

Och just det, ville bara slänga in lite kommentarer om Whitney's död. Eller ja, hur folk reagerar. Man kan se ''R.I.P Whitney Houston''-statusar överallt på facebook, såklart, men det som är stört är att det faktiskt finns folk som skriver liknande ''Folk bryr sig bara om kändisar när de dör''. Hur dum får man bli? Whitney hade en av världens största och vackraste röster, klart man blir ledsen när hon går bort! Och det gäller ju inte bara henne, man blir ju alltid lite ledsen när någon mister livet.


R.I.P Whitney Houston.

2012-02-12 @ 12:17:06 Filed in: History
Kommentarer: 0

Wanties.

2012-02-11 @ 16:28:21 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Jag och mamma var på Center Syd idag och skulle köpa en present till pappa som fyller år imorgon. Vi gick runder i andra affärer också, och när jag kom till Gina Tricot så dog jag. De hade fått in en massa bandtröjor! Okej, de hade bara Six Pistols och KISS men nu när jag kollade på hemsidan så hade de även ACDC. Oh my fucking God! Och så hade de givetvis en massa andra snygga grejor som jag vill ha, men det är inte ens lönt att ta med allt. Allt finns heller inte på hemsidan. Så fort jag har köpt iPhonen så ska jag bränna pengar på kläder!Ladies night.

2012-02-10 @ 16:24:00 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tänkte bara visa en snabb bild på hur jag ser ut ikväll. Det var längesedan jag använde skjortan så jag kände att det var dags. Hoppas ni har det bra!

Nutella & pannkakor.

2012-02-10 @ 13:51:33 Filed in: My life
Kommentarer: 3
Hallå!
Ni har säkert själv märkt att min blogg gått lite upp och ner under veckan. Har haft mycket att göra och helt enkelt inte orkat blogga. Men jag tyckte att OKEJ-inlägget var en ganska kul grej, så jag hoppas att ni gillade det. Idag har jag bara chillat lite, är ju ledig idag. Ikväll ska jag på tjejkväll hemma hos Emma och det ska bli så jäkla kul!
Det mesta i mitt liv ser rätt ljust ut nu också. Har snart sparat ihop tillräckligt mycket pengar för en iPhone 4s. Känner mig så duktig! Tycker verkligen att jag förtjänar en MacBook Pro i födelsedagspresent! Haha. Hoppas pappa läser detta. Hej pappa! ;)

Jag försökte mig på en liten animation i photoshop idag också. Första gången!


OKEJ - Världens bästa tidning.

2012-02-06 @ 20:51:20 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Jag tittade precis på dokumentären som gick förra veckan om tidningen OKEJ. Hans Hatwig är verkligen ett geni. Såg ni dokumentären? Om inte; gör det! Den finns på svtplay! Ni kanske inte är lika insatta i OKEJ som jag är, men det spelar kanske inte så stor roll. Jag älskar tidningen och det är väldigt tragiskt att tidningen inte finns längre. Hans och Anders Tengner gjorde verkligen jättebra jobb med denna tidningen, och jag är faktiskt riktigt stolt över att jag träffat Anders. Måste köpa hans bok också! Innan, när jag läste OKEJ, så skrev dom inte så mycket om vem som hade grundat tidningen och sånt, för när jag läste den, började kanske 2007, så var ju tidningen heeeelt olik än när den hade sin storhetstid på 80-talet. Jag skulle faktiskt vilja ha alla numren. Det hade varit fett. Jag tror nog att OKEJ är mitt ''samlar objekt''. Jag kommer aldrig att slänga mina OKEJ-tidningar, även om jag har klippt i dom. Dom ser för jävliga ut egentligen, men det spelar ingen roll. Jag älskade att titta i OKEJ. När jag fick hem en ny tidning, det var den bästa dagen på hela månaden. Det var som en helt annan värld. En värld där man var lycklig. Musik, musik och återigen musik.

Jag vill mest bara tacka Hans, och Anders, för en fruktansvärt bra tidning. Jag hade blivit väldigt lycklig om tidningen hade kommit igång igen, men det kommer troligen inte att hända. Men, man får ju alltid drömma.

Steven Tyler singing the National Anthem.

2012-02-06 @ 17:18:11 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Jag måste få kommentera Melodifestivalen lite; Jag äääälskade Loreens låt! Och Dead By April var också rätt bra, så jag är nöjd med Globen-finalisterna. Vi kunde ju dock skickat några andra till andra chansen.

Jag har inget intressant att dela med mig utav från idag. Skrev precis lite text angående alla ''kaos'' runt Steven Tyler när han sjöng den amerikanska nationallåten. Han ''failade'' och ''sjöng falskt'' och ändrade text. Alla vet att de påståendena inte är sanna. Alla kan höra att han inte sjöng falskt. Han är sångare i amerikas största rockband av en anledning. Han är en legend av en anledning. Jag skulle precis klistra in klippet här, men det verkar inte finnas någonstans på youtube längre. Vafan? Imorse hittade jag en video där han ''möter'' kritiken och svarar på alla frågetecken. Jag säger precis som Steven; If they don't like it, too bad!

Live and learn from fools and from sages.

2012-02-04 @ 13:27:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 0

H.E.A.T - Living On The Run.

2012-02-03 @ 22:58:34 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Hej! Känner att jag börjar de flesta inläggen med ett ''hallå'', så jag tyckte att det var dags för lite omväxling. Haha.
Jag hängde med Evlina och Ellinor till Evlinas frisör tidigare idag då hon skulle klippa sig. Skrev fel förut, skrev att vi skulle dit vid fyra tiden, men vi stack dit vid två tiden. Lyckades blanda ihop tiderna, haha!

Idag fick alla H.E.A.T-fans en väldigt bra nyhet. H.E.A.T har släppt sin första singel till det kommande albumet som släpps den 28/3! Ååååh, jag är så taggad! Jag hade dock lite för höga förväntningar på låten, men den är fortfarande fantastiskt grym på en helt annan nivå, och den ger mig ändå en otrolig känsla. Lyssna på den själv, här!


Torsdag & helg.

2012-02-02 @ 19:27:58 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallå! Nu har jag gått på helg! Eller ja, jag gjorde det för några timmar sedan. Det är rätt gött! Har ingen aning om vad jag ska göra imorgon. Blir antagligen att bara lata och spela gitarr. Jag har några cover-idéer nu som jag tror kan bli rätt häftiga och bra. Vid fyra tiden ska jag och Evlina till stan. Jag lovade att följa med och hålla henne sällskap när hon skulle klippa sig!
För en liten stund sedan gick Evlina & Ellinor hem. De kom till mig för att kolla på The Human Centipede 2. Ville egentligen inte se den, så jag tänkte att jag kunde spela lite elgitarr, då pappa faktiskt lärt mig spela en ny Aerosmith-låt, men batterierna i hans pedal var slut.. Så, jag såg på den iallafall, haha.

På lördag så ska min familj och grannarna ut och bowla! Det ska bli rätt kul, det var ju faktiskt inte så längesedan! Men jag klagar ju inte. Och sedan på kvällen ska vi såklart se Melodifestivalen! Är så taggad!

Hoppas ni haft en fin vecka än så länge!

RSS 2.0