Dag 2 - Mina bästa vänner.

Lite snabbt om skolan; Chill dag! Dock var idrotten pain everywhere som vanligt, men detta var nog första lektionen som jag var med på hela lektionen, haha! Nu sitter jag och kollar på Criminal Minds. Hoppas att jag hinner se avsnitt 18 idag. Är på 15. Så, jag ska försöka skriva snabbt!


Mina bästa vänner är något bland de finaste som finns. Alla betyder väldigt mycket för mig. De finns alltid där för att stötta mig och sånt annat fint.
Evlina är nog min allra bästa vän. Vi umgås i princip varje dag! Jag har alltid jättekul med henne, och hon gör alltid allt för att försöka göra mig glad!
Ellinor är en mycket fin vän också. Vi har kanske inte riktigt samma connection som jag och Evlina har, men Ellinor är nog en utav de roligaste töserna jag känner till! Om man är på dåligt humör så hjälper Ellinor till att göra en glad, iallafall för tillfället!
Moa betyder väldigt mycket för mig. Vi har alltid funnits där för varandra, även om vi inte umgåtts så mycket den senaste tiden. Hon hjälpte mig väldigt mycket när det var som jobbigast, och jag tror helt ärligt att jag inte klarat att gå igenom allt det där utan henne. Hon är en väldigt fin person.
Natalie och jag har känt varandra väääldigt länge! Av alla jag rabblar upp här så har vi faktiskt känt varandra längst. Natalie är en otroligt fin tjej, som alltid lyssnar och försöker hjälpa till. Hon är en väldigt bra lyssnare! Man behöver aldrig tveka på om hon finns där eller inte, för hon brukar inte vända en ryggen. Så jäkla fin!
My ser jag också som en utav mina bästa vänner. Som ni kanske vet så bor hon i Kalmar, så vi träffas inte väldigt ofta, men när vi pratar över internet så blir det aldrig tråkigt! Även om vi inte träffas så mycket så har vi ändå en massa fina minnen tillsammans.

Jag älskar er allihopa, väldigt mycket.

Comments
Neliiizh

Jag älskar dig Josefin! <3

2012-02-29 @ 18:55:56
URL: http://onlyneliiizh.blogg.se/
Evlina

Awwwwwwww!!!!! Sötis! <3 jag har alltid kul med dig också <33 älskar dig<3

2012-02-29 @ 18:56:42
Neliiizh

SV: Jag valde och argumera om adort för vår lärare nämde det så jag tänkte att jag kunde ta det.

2012-02-29 @ 18:58:05
URL: http://onlyneliiizh.blogg.se/
Moa Andersson

Jag älskar dig med gumman!

& jag hade heller inte klarat av Asmundtorp-skole tiden utan dig! Vi klarade det iaf! Du är bäst!<3

2012-02-29 @ 19:47:36
URL: http://baratriangel.blogg.se/
My

Fina du, så synd att vi inte ses mer ofta!

2012-03-03 @ 21:58:28
URL: http://obviousimaginations.blogg.se/

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback