Lauren Conrad.

Minns ni att jag kom på en idé för några dagar sedan att skriva om mina förebilder? Tänkte börja med det nu! Jag vill börja med att skriva om Lauren Conrad, som är min senast upptäckta förebild. 

Lauren Conrad är känd för sina reality-serier på MTV: Laguna Beach: The Real Orange County och The Hills. Jag har inte sett Laguna Beach (kollade på första avsnittet igår av säsong ett, vet inte om jag ska fortsätta titta på det, dock), däremot har jag sett The Hills. Jag har sett alla avsnitt fram till avsnitt 13, säsong 5. Lauren lämnade nämligen programmet i avsnitt 10, och The Hills är inte alls lika bra utan Lauren. Det är ju liksom ändå hennes program. I början av veckan blev jag medlem på hennes hemsida, laurenconrad.com, för att jag vill fortsätta följa Lauren och se vad hon håller på med. Hon har släppt fem böcker; L.A Candy, Sweet Little Lies, Spice And Sugar (de tre böckerna är en bokserie), The Fame Game och Style. De fyra förstnämnda böckerna är noveller, och Style är en ''guide-bok'', om man kan säga så. Senare i år släpps även Starstruck och Beauty.

Lauren är en förebild för mig för att hon har en väldigt fin och mogen personlighet. Hon har även en väldigt fin stil! Om någon frågar, så säger hon alltid vad hon tycker, och hon gör alltid det som känns rätt för henne. Det är ganska svårt att förklara, men har man sett The Hills så förstår man vad jag pratar om. Hon har inte tid med folk som tar all hennes energi och pratar bakom ryggen på henne. Hon har respekt för andra människor. Och som sagt så har hon en väldigt fin stil, och inspirerar mig när det gäller mode och smink också.

Jag tror att Lauren är en väldigt bra vän. Jag tror att jag skulle komma mycket bra överens med henne, och om jag skulle fått spendera en dag med henne så skulle vi haft väldigt kul! Och jag ska verkligen försöka få tag på hennes böcker, för de verkar hur bra som helst!


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback