MM11.

Imorgon börjar mitt sommarlov. Imorgon går jag ut ettan. Det är ganska sjukt att det gått så fort. Jag har bara två år kvar i gymnasiet! Men jag får lite ångest, dels för att jag inte vet vad jag ska göra sen, men mest för att jag inte vill lämna skolan. Jag vill inte lämna Mega Musik, jag vill inte lämna min klass.

Jag har förändrats rätt mycket under ett år. Faktiskt så har jag det. På väldigt många sätt. Jag har blivit starkare som person, fått bättre självkänsla och självförtroende, jag låter bli att döma folk och jag är otroligt mer positiv. Jag har, såklart, utvecklats mycket musikaliskt också. Jag har inte bara lärt mig hur man läser noter, harmoniserar, skriver en låt, kontrollerar magstödet och allt det där, utan jag har också lärt mig vad musik är. 

Jag vill bara tacka alla som har varit involverade i mitt liv detta läsåret. Alla lärare, alla elever. Jag vill tacka Mega Musik, helt enkelt. Så, tack.

Helt ärligt vill jag inte ha sommarlov. På ett sätt vill jag, men samtidigt vill jag inte. Jag vill inte att detta ska ta slut.


Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback