We take care of our own.

Sitter just nu och försöker lösa problemet med min facebook som jag har haft hela dagen. Kan för det mesta bara se 3-5 statusar åt gången, och jag kommer inte åt mina meddelanden över huvud taget. Och jag har fått ett meddelande som jag tror är rätt viktigt. Nyfiken, ju! Hoppas jag lyckas lösa det, annars får jag fixa det imorgon hemma hos mamma.

Jag lyssnar just nu på en Absolute Hits-spellista på Spotify av Sony Music Sweden. Lyssnar på Bruce Springsteens rätt nya låtar ''We take care of our own''. Den är ju jättemysig! Lyssna på den här; Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own . Meningen var ju att jag, pappa och Jessica skulle åkt till Göteborg i sommar och se honom.. Men biljetterna hann ta slut innan vi skulle beställa. Riktig otur. Visst, man kan ju köpa på Blocket, men nu ska vi ju till Stockholm istället och gå på Allsång På Skansen och sedan shoppa! ;)


Jag hade så fina och naturliga lockar igår kväll! Jag duschade på kvällen, och jag lät håret självtorka, och då får jag typ få stora vågor, men senare på kvällen gick jag ju ut med Evlina och Natalie och vinden gav mitt hår så fina lockar! Men så fort jag borstade håret när jag kom hem så blev håret rakt igen!



Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback