Lugn kväll.

2012-05-31 @ 18:21:36 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallå! 
Jag har bestämt mig för att börja min helg med skön och lugn kväll. Jag är ledig imorgon, och då ska jag fylla på min mobil med pengar och sedan lyssna in en massa Ozzy/Sabbath låtar jag inte ännu hört, som Ozzy ska köra på lördag. Jag ska ju se Ozzy & Friends! Kommer bli så jäkla häftigt, att se Ozzy en gång till, Zakk Wylde en gång till (han var på Sweden Rock förra året med sitt band Black Label Society), att få se Geezer och Slash! Vi har dessutom sittplats under tak, så jag är nöjd! Sist jag kollade upp det så ska vi sitta mitt emot scenen, vilket, enligt mig, kanske är de bästa sittplatserna. Fast, det kanske beror på hur arenan är. 

I alla fall så ska jag stänga in mig på mitt rum ikväll med mitt godis jag fick av min mentor idag i skolan, läsa lite ur Keith Richards självbiografi och kolla på några avsnitt av 21 Jump Street. Och om jag orkar så kollar jag kanske lite på Criminal Minds. 

Ha en fin kväll!

Uppspel @ Mega Musik!

2012-05-29 @ 17:53:06 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! 
Imorgon har alla årskurser på Mega Musik uppspel! Det blir ju då sista uppspelet för denna terminen.. Egentligen var det meningen att vi skulle haft det utomhus, på Konsul Olssons plats i Helsingborg, men tydligen ska det regna hela dagen imogon så vi fick flytta på det. Vi ska istället ha det på Mega Musik, så det kommer antagligen bli väldigt trångt. Det ska bli otroligt roligt, även om det kommer bli lite tråkigt då knappt någon från min familj & släkt kommer för att titta på mig. Men det förstår jag, alla jobbar ju och det kanske inte alltid är så himla lätt att få ledigt. Men jag har för mig att två stycken ska komma, och det är jag ju väldigt tacksam för!
Min grupp ska spela Lucille (Little Richands, som vi även hade på förra uppspelet) och Somebody That I Used To Know. Ingen aning om vem som gjort den från början, men ni vet säkert vilken låt det är! Den ska jag spela gitarr på, i alla fall. ;)

Nu ska jag chilla lite, och måla mina naglar!
Ni får en bild från vårt förra uppspel så länge!

Eurovision Song Contest 2012!

2012-05-27 @ 11:33:32 Filed in: History
Kommentarer: 1
Åh, jag kan inte fatta att vi vann! Eller, jo, det kan jag, för Loreen är grym! Men.. Det är ändå kanska mäktigt att se sitt eget land vinna Eurovision! Förra gången Sverige vann var jag väldigt liten, så det är inget jag kommer ihåg.. Jag ska absolut försöka vara på plats när det är i Sverige! Vart det ska hållas vet jag inte, men antar Globen. Kommer bli hur mäktigt som helst! Grattis Loreen!

Ja, att vi vann Eurovision gjorde nästan hela min dag igår, men jag måste bara berätta att jag även blev otroligt glad när H.E.A.T var på tv! Dom är så fina!

Vilken var er favoritlåt från Eurovision Song Contest?


Aerosmith is back!

2012-05-24 @ 19:39:30 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0
Heeeey! Idag är jag en väldigt glad Josefin, eftersom Aerosmith har släppt en singel idag från nya albumet! Låten heter Legendary Child och går att lyssna på här. Personligen så älskar jag låten och försöker lyssna på den så mycket som jag kan! I juni påbörjar Aerosmith en turné i Amerika, och i augusti släpps hela albumet som heter Music From Another Dimension. Jag känner på mig att det kommer bli grymt! Sedan kan man ju alltid hoppas på att de gör en världs- eller Europaturné och att de har lust att klämma in Sverige så att jag kan få chansen att se mitt favoritband!


Träningsvärk.

2012-05-20 @ 17:46:33 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag sitter äntligen hemma i lugn och ro i min underbara säng. Har varit en väldigt kul helg, tycker jag! Och extra lång har den ju också varit. I torsdags.. Gjorde jag väl inte så mycket.. Jag kommer inte ihåg vad jag gjorde. I fredags kom Evlina hit och sov över, och vi hade väldigt trevligt tillsammans med min mamma, min bror och hans kompis! På lördagen åkte jag och min bror hem till pappa och spelade brännboll med några grannar och efter det grillade vi. När jag vaknade idag så hade jag träningsvärk i både armar och ben, vilket jag tror alla som var med har. Eller iallafall dom flesta! Sedan kom mamma och hämtade mig och så körde vi iväg med mormor och morfar och handlade blommor. Fråga mig inte varför jag följde med, är livrädd i blomsteraffärer. Reagerar nästan till allt som rör sig, haha! 

När jag kom hem så åkte jag ut en runda med mammas inlines eller vad man nu vill kalla det. Jag brukade säga ''roller'' förut. Nu har jag ännu mer träningsvärk i benen, och kommer antagligen inte kunna gå i morgon. Haha, nej då, men det kommer göra väldigt ont!

Bjuder på en bild jag tog igår!


Uppspel & köttigt finger.

2012-05-16 @ 15:26:32 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallå!
Det är en glad Josefin som sitter här och skriver. Igår hade vi som sagt uppspel, 50/60-tal. Min grupp körde Gimme Some Lovin', Hey Bulldog, Fa-Fa-Fa (Sad Song) och Lucille. Riktigt bra låtar, med andra ord! Och riktigt bra framträdande! Gimme Some Lovin' var hur grym som helst, så även Hey Bulldog. Fa-Fa-Fa var min låt, och det blev lite skön allsång båda gångerna (vi spelar först upp för tvåorna på eftermiddagen och för föräldrarna på kvällen). Sedan hade vi ju då Lucille.. Jag vet inte hur jag ska förklara det. Jag har nog aldrig rört mig på det sättet på en scen förut. Det var något som hände när vi spelade, och något som stärkte känslan när publiken hängde med. När vi spelat klart möttes jag av massa kramar och betydande och fina ord från många håll. Så jäkla lycklig var jag! 

Jag har nog aldrig varit så stolt över mig själv i hela mitt liv. Och jag vill bara tacka världens bästa klass och världens bästa skola för att ni är så grymma allihopa. Alla banden lyfte verkligen på taket igår! Ni som inte var där; fy fan, ni missade verkligen något stort!

Idag gick jag hem från skolan efter nationella provet. Har inte mått så bra sen igår, trots uppträdandet. Jag började må illa innan vi skulle gå upp på scen, men tänkte att det bara var för att jag var nervös, men sen har det suttit i lite, och huvudvärken kom också lite senare.

Nu ska jag ta mig något att äta och sedan ska jag bara ta det lugnt! Hoppas ni mår lite bättre än mig, och att ni är precis lika glada som jag är! 
Avslutar inlägget med en tuff bild på mitt lillfinger som blev hardcore imorse på tåget. Köttigt.

Things are happening!

2012-05-12 @ 23:22:59 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Sitter i soffan tillsammans med min familj som kollar på tv. Själv blickar jag lite framåt, det är ju lite grejer som händer nu. På tisdag har vi uppspel i skolan, med temat 50/60-tal. Varje band har fyra låtar, och mitt band har Gimme Some Lovin', Hey Bulldog, Fa Fa fa (Sad Song) {den ska jag sjunga} och Lucille! Två veckor efter det har vi uppspel igen, denna gången utomhus, och då får hur många som helst komma. Hoppas att så många som möjligt (av mina släktingar och vänner) kan komma! Då ska vi köra Lucille och Somebody That I Used To Know. Samma helg är det äntligen dags för Ozzy & Friends i Malmö! Slash är med i showen, så det kommer bli otroligt grymt!

Det var allt jag hade att säga! Fast, förresten så har jag börjat spela lite på pappas ukulele!

Aerosmith fever is higher than ever!

2012-05-09 @ 21:03:09 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Trött som jag är så sitter jag här. Det liggen massa papper utspritt över sängen. Jag har just skrivit klart och skickat in min uppsats i svenskan som skulle vara klar imorgon. Ångest. Har jobbat på den typ sedan jag kom hem och känner att den inte alls blev bra, men jag hade ändå inte kunnat göra den bättre i nuläget, och ja.. Den ska ju vara inne imorgon. Egentligen har jag ett till arbete och göra men det hinner jag inte nu. Ska kolla i min nya tidning och sedan ska jag sova. Ledig på fredag, vilket är otroligt skönt! Jag stannade längre i skolan igår, längre än vanligt. Iallafall för min del. Bytade sångtid med en i min klass, så jag hade sång mellan halv fem och fem. Kom hem lite innan sex. Gissa om jag var trött? Men jag slutade tidigare idag eftersom jag inte kunde delta på idrotten, så det var ju lite skönt.

Hoppas ni mår bra därute! Kände att ni ville höra lite skolsnack.. Det är lika bra att ge gärnet nu innan sommarlovet! Och vi har 50/60-taluppspel på tisdag! Är grymt taggad!


The Phantom Of The Opera.

2012-05-06 @ 15:32:13 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Igår kollade jag på The Phantom Of The Opera. Jag har velat se den rätt länge, och igår så tog jag äntligen tummen ur och såg den. Herregud så bra den var! Jag älskar verkligen musiken i filmen! Och hela historien var ju bara hur fin som helst!

Jag har inte så mycket att säga om filmen, faktiskt. Det är numera en av mina favorit musikaler, efter Sweeney Todd, såklart. Ni som inte har sett den borde verkligen se den, och ni som redan har sett den... Ni borde se den en gång till, haha!

För er som inte vet vad den handlar om så kan jag berätta lite om den!
Den handlar om en tjej, Christine Daaé, som dansar balett på operahuset i Paris under 1800-talet. Hennes pappa var svensk men dog när hon var liten, och då tog en av de andra dansarnas mamma hand om henne och tog henne till operahuset. Hennes pappa hade lovat att skicka en ängel till henne, musikens ängel. Han bodde under operahuset, och han vakade alltid över Christine. Han hade lärt henne att sjunga och han kämpade för henne. Han blev besatt. När Christine träffar sin barndomskärlek Raoul blir fantomen väldigt svartsjuk och försöker vinna tillbaka hennes hjärta.

Nu vet ni lite vad den handlar om, så gå och se den nu!

All these questions in my head.

2012-05-05 @ 23:10:03 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Hallå!
Det har hänt lite saker under de senaste dagarna som har tumlat om mig rejält. De har vänt stora delar av mig upp och ner, och jag går runt med många obesvarade frågor i mitt huvud just nu. Vad som har hänt tänker jag inte skriva ut här, då jag vill visa respekt för människorna som är drabbade. 

Så, för att få mina tankar på annat (då min mamma varit iväg i Oskarshamn sista veckan nu) så sov Evlina över hos mig från torsdag till fredag. På fredagen åkte vi en kort stund till Gullstrand och träffade Moa och Natalie. Sedan drog vi vidare till Väla i Helsingborg för att shoppa lite. Köpte ett linne på H&M och ett par shorts på Gina Tricot. Sedan åkte vi tillbaka till Knutpunkten och åt lite på McDonalds, och sedan åkte vi hem igen. På kvällen kom mamma hem och det var nog det bästa som hänt denna veckan! 

Just nu har jag precis sett klart en film, vilken det är och vad jag tyckte om den avslöjas i nästa inlägg. Lät spännande, eller hur? Borde ju nästan bli krönikör. Eller vad det heter. Fast.. Kanske inte.

Linne, H&M, 149;- (Finns även i andra motiv & färger.)

Shorts, Gina Tricot, 349;-.

RSS 2.0