Mr. Know It All.

2012-11-28 @ 19:41:00 Filed in:
Kommentarer: 0
Haha, skojade bara med rubriken. Oh well! Eftersom jag inte har något kul att fylla min blogg med så får ni istället en intressant lista som jag nyss fyllde i! Tog bort vissa frågor och sådär och översatte dom till svenska. Nu vet ni! 

1. Skriv lite fakta om dig själv:
Jag är ingen öppen person så jag pratar inte ofta om hur jag känner inombords. Jag är en väldigt bra lyssnare. Jag har stora drömmar. Musik betyder otroligt mycket för mig och har hjälpt mig genom livet. Jag har inte svårt för att lita på folk, däremot tar jag ingenting för givet.

2.10 saker du gillar/ogillar:
Gillar; The Sims 3, filmer, självbiografier, chips, min säng, min Mac, cd-skivor, majs, kinamat, konserter. 
Ogillar; Stress, för stora skoluppgifter, att inte planera vissa händelser, kaxiga attityder, fördomar, för mycket självförtroende, mobbing, överdrivna fans, avundsjuka, när man pratar bakom ryggen på folk.

3. Ditt bloggnamns betydelse:
It's the music kommer ifrån en låt som spelades i VH1's reklam. Vet inte om de spelar den längre, men dom gjorde förr. Alltid när den reklamen visades fastnade låten på huvudet, haha!

4. 5 ställen du vill besöka:
Hollywood, New York, Disney Land/World, Sea World, London.

5. Vilket band/vilken artist betyder mest för dig?:
Michael Jackson, Aerosmith och Tokio Hotel.

6. Brukar du läsa böcker? Vilken är din favoritbok?:
Ja, men oftast bara självbiografier. Min favoritbok är Steven Tyler's Does The Noise In My Head Bother You.

7. Om du fick leva på en maträtt och en dryck i resten av ditt liv, vad hade du då valt?:
Oj, svår fråga... Jessicas risotto med curry och ketchup och mjölk, tror jag!

8. Favoritcitat:
Har faktiskt några stycken! Men mina absoluta favoriter är ''Alive with music, haunting my soul'' av Michael Jackson och ''Dream until your dreams come true'' av Aerosmith.

9. 3 bekännelser/erkännanden:
Sen jag började titta på Criminal Minds igen har jag kollat på minst 2 avsnitt/dag. Jag planerar oftast morgondagens outfit innan jag går och lägger mig (för att inte stressa på morgonen). Jag blir lätt stressad och fick förut magproblem pga det.

10. Posta bilder på 5 kändis-crusher:
Ja... Det var skitsvårt att välja vilka fem som fick vara med den här gången! Min lista är ju ganska lång! Ochs en har jag inte Photoshop just nu, så jag fick göra den i mobilen...

11. Vad vill du bli när du blir äldre?:
Jag har några karriärdrömmar, så som att bli artist och skådespelerska. Men egentligen vill jag bara leva ett bra och lyckligt liv med en bra man och underbara barn.

12. TV-serier du är beroende av:
Criminal Minds. Förut var det 21 Jump Street, American Horror Story, The Hills och Awkward. Just nu är det endast CM, då jag sett klart första säsongen av AHS och The Hills. Awkward har jag endast sett första säsongen på, och bara inte orkat letat upp andra. 21 Jump Street har jag på DVD så den fortsätter jag med efter CM.

13. Konserter du varit på:
Orkar inte skriva alla här, men HÄR kan ni se en lista!

14. Turn on's och turn off's: 
Turn on's: Snygga händer, blodårdror, musik (både musik, musikintresse, musiksmak och talang).
Turn off's: Taskig attityd, ovårdat yttre (till viss del), idioti/dumheter.

15. 7 saker som du ofta tänker på:
Criminal Minds, musik, Aerosmith, skoluppgifter, mina vänner, framitden och min säääng.

16. Små detaljer som gör dig glad:
Tända ljus, min varma säng, goda kakor, bra musik.

17. Brukar du önska dig något vid 11:11? Vad?: 
Ibland! Det är lite olika saker ibland!


The Sims 3!

2012-11-24 @ 13:03:19 Filed in: My life
Kommentarer: 1

Äääääntligen har jag fått The Sims 3! Har alltid älskat att spela Sims, hade alla The Sims 2 spelen förut. Men när trean kom ut så slutade jag typ att spela för ingen av datorerna jag och min familj hade orkade med det. Men nu har jag ju min Mac och det funkar jättebra där! Pappa & Jessica var snälla och köpte Sims 3 och Sims 3 husdjur till mig igår när de var på Ullared. Så nu vet ni vad jag är upptagen med, Criminal Minds och The Sims 3!


Tiden gick fort!

2012-11-22 @ 17:33:02 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ooooj vad tiden gick fort! 6 dagar sedan jag skrev ett inlägg, men jag har helt seriöst glömt bort bloggen! Får skärpa mig lite... Har varit så otroligt trött hela veckan och haft fullt upp. Har i alla fall inget speciellt att skriva om nu, mer än att jag precis kom på att jag inte varit inne här. Får väl försöka hitta på något kul inlägg senare i helgen!

Hoppas ni mår fint!

Gym!

2012-11-16 @ 13:08:42 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hellooooo!
Igår bestämde jag och Evlina oss för att spontant börja gymma! Haha, nej då, vi har planerat det hur länge som helst nu. Men igår kom vi äntligen iväg och skaffade oss vars ett gymkort på Friskis & Svettis, och vi tog första passet igår. Så nu sitter jag här med träningsvärk lite här och var. Mest i armarna och magen, men lite även i benen. Vi var där i nästan två timmar, tror jag. Jag har endast besökt ett gym en gång tidigare, så jag kände att jag mest ville prova på de olika maskinerna igår och så. Men det känns bra!

Idag ska jag sitta och skriva ett skolarbete. Sedan ska jag gotta mig med lite Criminal Minds! Hoppas ni mår fint!

A Tweet from Jesse Blaze Snider!

2012-11-14 @ 20:58:08 Filed in: History
Kommentarer: 0
Har inte mycket att säga för tillfället, men istället för att här ska vara tomt på inlägg så lägger jag in en bild! Jesse Blaze Snider är Dee Snider's son (sångare i Twisted Sister) och jag är ett fan till dom båda, och Jesse skriver himla fina saker på sin Twitter. Igår bestämde jag mig för att säga det till honom, men jag förväntade mig inte att han skulle retweeta och svara mig! Sjuuuuukt lycklig tjej här!


Just nu i skolan!

2012-11-10 @ 12:43:30 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Halloj! Skola, på en lördag?! Vi har öppet hus på Mega Musik, och jag står vid photo studion och tar bilder!


Grattis på födelsedagen!!

2012-11-09 @ 13:05:37 Filed in: History
Kommentarer: 1
Grattis på 18-årsdagen mitt fina hjärta! ♥

Skulle kunna skriva en lång text som kort sammanfattar vår relation genom åren & hur mycket jag älskar dig. För du vet redan hur mycket jag älskar dig, och du kommer alltid att finnas i mitt hjärta! ♥

Vill ni kika in hennes blogg kan ni trycka här

Music From Another Dimension!

2012-11-07 @ 15:29:15 Filed in: Aerosmith, Music
Kommentarer: 0

Som ni redan vet så är Aerosmith ett utav mina absolut favoritband, och igår, äntligen, släppte de sitt nya album!  Det är första plattan med originallåtar sedan 2001. 

Ska försöka att inte överdriva, och det kanske inte går så bra så jag ska inte skriva så mycket. Jag hörde detta albumet redan måndags, då nya album brukar vara tillängliga på Spotify några dagar innan det släpps. Jag har inte hunnit lyssna in alla låtarna ordentligt, men satan vilka bra låtar de har gjort! Det känns verkligen som Aerosmith, och det finns mycket kul fakta runt albumet. Till exempel att de jobbat med låtskrivare som dom även jobbat med tidigare, bl.a Desmond Child och Diane Warren (som skrev I Don't Want To Miss A Thing), och man finner körröster i bakgrunden som tillhör bl.a Johnny Depp, Julian Lennon (John Lennon's son), Lauren Alaina och Carrie Underwood är med på en duett med Steven. 

Med andra ord; Himla intressant album med grymma låtar, grymt skivomslag (både utanpå och inuti, faktum är att bilden inuti är ritad av Slash) från ett grymt band, bestående av grymma män!


As the days go by.

2012-11-03 @ 20:32:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!
Det får bli ett inlägg med lite mer text denna gången. Mitt Photoshop har gått ut, och jag har inte lyckats fixa tillbaka det ännu, så det kommer nog bli lite tomt på bilder tills jag fixat det. Får väl bjuda på mobil-bilder sålänge!

Tänkte i alla fall berätta lite om vad jag, Natalie och Evlina gjorde på får lilla Halloween-fest i onsdags. Vi sminkade oss gemensamt hos Evlina, sedan gick vi hem till min pappa. Därifrån åkte vi buss till stan och gick till en pizzeria där vi handlade med oss mat. Sedan åkte vi tillbaka hem till Evlina för att äta och kolla på film. Under kvällen kollade vi på tre filmer; Husk (har sett den förut, tror jag gjorde ett inlägg om filmen), The Amityville Horror (ganska bra film, dock väldigt förutsägbar) och The Nightmare Before Christmas! Vi hade verkligen jättekul, och jag önskar att Halloween kunde firas lite oftare, haha!

När jag kom hem i torsdags åkte jag och mamma iväg till Väla för att kolla på grejer. Hittade en jättehäftig KISS-tröja på H&M, men den fanns inte i min storlek. "#€%&! Sedan dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Har börjat kolla på Criminal Minds igen också, herrrrreguuud vad bra det är!

Ooooch på tisdag släpps Aerosmith's nya platta!!!! I'm so excited! :D

Ha det fint!

Happy Halloween!

2012-11-01 @ 13:32:08 Filed in: History
Kommentarer: 2
Såhär såg jag ut igår när jag, Evlina och Natalie hade ett eget litet Halloween-party!


RSS 2.0