Mysig höstoutfit.

Jag har funderat lite på vad jag skulle kunna skriva om här idag, och kom fram till att jag kunde sätta ihop en liten mysig outfit! Hösten har ju precis börjat, och som jag nämnt tidigare så älskar jag hösten! Den är så himla mysig, och jag tycker nog nästan att hösten har de snyggaste kläderna att bjuda på. Till viss del, i alla fall! Finns inget mysigare än stora tjocktröjor, stickade eller inte, massa häftiga boots, mössor och halsdukar! 
 
I denna outfiten har jag blandat guld och lite silver. Det är ju individuellt vad man gillar, men jag har faktiskt börjat gilla den blandningen mer och mer nu. Jag har ju själv gulddetaljer på min skinnjacka, och ett silverhalsband som jag alltid har på mig. 
Jag älskar Jeffrey Campbell och jag önskar att jag hade en hel walk-in-closet fylld med Jeffrey Campbell-skor! För er som är sugna så har t.ex Nastygal (en av mina favoritsidor när det gäller kläder) massor! De andra bootsen, från H&M, är bara dösnygga och jag måste ha dom. Ska se om jag kan köpa dom lite senare!

  

Tröja-Gina Tricot.
Byxor-BikBok.
Jeffrey Campbell-Nastygal.
Boots-H&M.
Armband-Gina Tricot.
Väska-H&M.

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback