Vilka är ni som kikar in här?

Jag skriver inte här alls ofta. Det är egentligen lite synd, jag tycker ju om att skriva! Men jag vet inte, har inte alltid så mycket att skriva om... Det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu, det mesta står stilla pga olika anledningar. Vill inte bara fylla bloggen med tråkiga bilder som inte är mina, önskeoutfits, åsikter om allt jag kommer över osv. Det känns så... Jag vet inte, det känns inte kul om alla inlägg är så. Jag vill kunna göra lite av allt, typ. Jag hade ju detta mest som en kul grej förut, och för att jag skulle kunna dokumentera händelser i mitt liv som jag kan kunna gå tillbaka och läsa om senare. 

Jag ser dock att jag har runt 5 unika läsare som kikar in här mer eller mindre varje dag. Det blir jag alltid så glad över! Meeen jag är så nyyyyfiken på vem ni är! Kan ni inte berätta? Eller berätta varför ni kikar in här varje dag? Hade varit supermysigt att få höra lite om det!

Idag (igår) var jag på Ullared, fick med mig en del saker hem som jag är såååå nöjd över. Kan dock inte visa just nu, men ska göra det så fort jag får tillfälle! Till helgen ska jag bo hos en kompis och vi ska festa typ hela helgen. Kommer bli så kul! Vi får se hur det blir, om det blir all in eller om det blir mer avslappnat. Kanske lite av båda? Haha, så länge jag träffar goa människor och slipper drama så är jag nöjd! 

Ha det gött så hörs vi snart!

 

Comments
Evelina

:D :D

2014-11-25 @ 14:16:42
URL: http://nattstad.se/evelinacsofia

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback