Bruce Jenner.

2015-04-26 @ 00:41:26 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Såg precis en intervju Bruce Jenner nyligen hade med Diane Sawyer. Jag rekommenderar starkt att ni ska kika på den! I've got nothing but respect for Bruce, detsamma gäller Kardashian-gänget. Jag har sett någon säsong av deras serie och jag måste verkligen erkänna att jag gillar dom. Dom verkar vara så himla härliga och bra människor.

Back to the interview. Det Bruce pratar om i intervjun tycker jag är himla viktigt. Det allra viktigaste budskapet han ger ut är att folk måste bli mer open-minded och open-hearted. Och givetvis att man alltid ska vara sig själv, annars kommer man inte bli lycklig. 
Jag har personligen aldrig haft problem med att förstå andra människor från deras perspektiv och ha respekt för dom. Det finns väldigt få människor jag inte har respekt för. Givetvis vill jag ha respekt mot alla, men de få jag inte har respekt för längre har satt sig i den sitsen själv. 

Jag tror att många skulle behöva se denna intervjun för att få en lite bättre insikt i hur det kan vara att leva på det sättet som Bruce har gjort. Få mer förståelse. Det är såååå viktigt, och kan man inte förstå tänker öht så kan man åtminstone lära sig att ändå visa respekt!


Heja dig, Bruce!
 

London, I miss you.

2015-04-21 @ 19:52:01 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Ååååh, hade så gärna velat åka tillbaka till London nu när det är så underbart vårväder! Fylla på garderoben med plagg från Topshop, Forever21, Victoria's Secret, Primark mm, äta lunch i någon söt park, gå runt på Camden Market, äta middag på någon fin restaurang... Hade gärna velat ta en lång promenad vid Big Ben-området framåt kvällen när det blir mörkt! 

 
 
 
 

Night out.

2015-04-13 @ 02:08:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
I lördags gick jag ut med två vänner. Träffade en av mina bästa vänner som jag inte träffat sedan nyår. Hon har varit otroligt saknad och vi hade en väldigt trevlig kväll!
 Lace top.

2015-04-04 @ 22:06:46 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag åkte jag på en snabb shoppingrunda. Köpte mest smink, men jag hittade även denna underbart fina toppen på H&M! Kunde inte låta den hänga kvar, hehe. 

Tänkte visa resten nästa vecka i samma veva som jag visar vad jag köpt från Nelly!

 

Beställt lite nytt!

2015-04-02 @ 02:38:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Så tom uppdatering här... Funderar på att låsa bloggen eller något och sluta helt. Jag hänger på andra forum och har ingen lust längre att synas utåt. Eller jo, jag är rätt sugen på att skapa en ordentlig Youtube-kanal men jag vet att just nu skulle jag inte klara av att hålla den uppe. Vet inte riktigt hur jag ska göra än, men jag kommer väl med någon lösning! Förut var denna bloggen en rätt kul del av mitt liv, jag såg fram emot att få skriva här. Nu, not so much. Tycker mest det är tråkigt för jag vet inte vad jag ska skriva om. Det är inte så mycket som händer. Men jag tänker låta det vara så ett tag till, så får vi se vad som händer.
Idag har jag nyss beställt lite grejer från Nellys superrea och jag vill gärna visa upp dom! Har ju såklart inte fått sakerna än men jag ville berätta i förväg, hehe.

RSS 2.0