Jag har bytt blogg!

2015-07-11 @ 19:02:20 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej mina vänner! Jag har bytt blogg! (Länk HÄR och längst ner i inlägget)

Varför?
Nu tidigare i veckan när jag började uppdatera rätt ofta igen så kände jag att det jag vill lägga upp nu är så annorlunda från hur jag brukade blogga. Jag kan ju välja att fortsätta här ändå, men jag känner att det är så mycket lättare att skapa en ny blogg. Jag har haft denna bloggen i 5 och ett halvt år, så jag vill ju absolut inte ta bort den! Den kommer finnas kvar och man kommer kunna gå in här och läsa alla gamla inlägg. Jag skulle aldrig få för mig att radera denna bloggen, jag har så många minnen och bilder på denna bloggen och jag har lagt ner såååå mycket tid på den! 
Jag ska förklara varför jag vill byta blogg.

1. Jag vill inte att min blogg ska heta ''itsthemusic'' längre. Det är ett nick jag har använt på sociala medier i fleera flera år nu. Jag har inte tröttnat på det men jag kände bara för att använda mitt eget namn. Jag försökte byta namnet på denna men det gick inte/var för komplicerat.

2. Jag vill, som sagt, blogga på ett helt annat sätt nu och jag tycker inte det passar in på denna bloggen. Det är klart att det kan vara kul att se tillbaka på hur en blogg har utvecklats, men det känns inte lockande för mig när det gäller just det här.

3. Jag vill inte ha några kategorier! Jag kanske gör några få, för enkelhetens skull, men då pratar vi om kanske 2 stycken utöver den allmänna kategorin. Eftersom jag bara dokumenterar vissa stunder från mina dagar och mitt liv med kameran så vill jag använda arkivet, alltså månaderna, som ''kategorier''. Det känns mycket enklare med tanke på hur jag vill blogga!

Så, numera kommer jag blogga på josefinborgman.blogg.se! Jag hoppas ni vill följa med mig dit!
Ta hand om er (:

20-årsdagen

2015-07-10 @ 00:00:00 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag fyller jag 20 år. Det är heeeelt galet!

Ikväll firas det med en liten utgång med kära vänner. Det kommer bli så himla mysigt!

 
 

You'll be surprised to know how far you can go...

2015-07-09 @ 12:39:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
... from the point where you thought it was the end.

Knäppte två bilder på mig själv igår när jag var på väg hem. Gillar speciellt den andra, den blev så bra trots att jag inte alls var redo när bilden togs. Jag kollade bort från kameran för att se ifall någon var ute och såg mig, sedan blåste vinden fram mitt hår. Sådana bilder blir alltid så unika, de som bara fångar stunden utan att förberedas.

 

Malmö

2015-07-08 @ 20:04:14 Filed in: My life, Photography
Kommentarer: 0
Idag åkte jag och en vän iväg till Malmö. Jag blev så otroligt sugen på Mango Passion Fruit Juice från Starbucks. Så jävla god! Vi åt vars en burgare från Burger King och sedan gick vi runt lite i Malmö. Lyckades äntligen hitta Wispie-fransarna från Ardell inne på Åhléns. 

Nöjd med dagen!

 

Morgon

2015-07-07 @ 23:23:00 Filed in: My life, Photography
Kommentarer: 0
Idag hade jag en lugn morgon/förmiddag. Låg kvar i sängen länge och stressade inte med att komma upp. Så skönt! Knäppte några snapshots.

Imorgon blir det inte en lika lång morgon. Ska åka ut med en vän, vi har inte bestämt vart än så det blir spännande! Kameran följer givetvis med.

 

Magiskt fin katt

2015-07-07 @ 20:02:42 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Var ute på en powerwalk tidigare idag och såg en helt magiskt fin katt. Kolla på den! Den hade ett grönt och ett blått öga. Ville sååå gärna att den skulle följa med mig hem, haha... Den hade dock redan ett hem så jag fick nöja med mig lite mys.


 
Sandals

2015-07-06 @ 21:08:11 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Mamma ringde och frågade igår om jag inte ville ha vita sandaler, som jag nämnt tidigare. Hon var supersnäll och köpte ett par åt mig. Från Skopunkten!

Hej bebisfötter.
 

I'm back

2015-07-06 @ 18:17:21 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hittade en otroligt fin blogg och tillhörande Instagram idag. Bloggen var fylld med fina, inspirerande bilder på allt och inget. En sådan blogg jag snackat om förut att jag själv vill ha. Jag blev så pass inspirerad att jag bestämde mig för att själv börja plocka upp mina kameror oftare. Och denna gången menar jag det verkligen.

För att bevisa för mig själv att jag menade det så har jag knäppt lite bilder idag. Fick två på mig själv, sedan fotade jag även mina nya skor jag spontant fick igår.

Min ena kameran har jag med mig överallt i min väska, så jag förstår egentligen inte riktigt varför jag inte använder den mer. Det finns ju alltid något fint att fota! Min systemkamera är lite för tung för att alltid bära med sig, men ibland när man känner för det kan man ju bära med sig den också. Kameran i iPhonen är ju inte så himla dålig heller.

Så, låt detta inlägget vara en start på en förändring i bloggen. Ska fixa lite med designen också, lite smågrejer!
Hoppas ni har en bra sommar. På fredag fyller jag 20!

 

RSS 2.0