Jag har bytt blogg!

Hej mina vänner! Jag har bytt blogg! (Länk HÄR och längst ner i inlägget)

Varför?
Nu tidigare i veckan när jag började uppdatera rätt ofta igen så kände jag att det jag vill lägga upp nu är så annorlunda från hur jag brukade blogga. Jag kan ju välja att fortsätta här ändå, men jag känner att det är så mycket lättare att skapa en ny blogg. Jag har haft denna bloggen i 5 och ett halvt år, så jag vill ju absolut inte ta bort den! Den kommer finnas kvar och man kommer kunna gå in här och läsa alla gamla inlägg. Jag skulle aldrig få för mig att radera denna bloggen, jag har så många minnen och bilder på denna bloggen och jag har lagt ner såååå mycket tid på den! 
Jag ska förklara varför jag vill byta blogg.

1. Jag vill inte att min blogg ska heta ''itsthemusic'' längre. Det är ett nick jag har använt på sociala medier i fleera flera år nu. Jag har inte tröttnat på det men jag kände bara för att använda mitt eget namn. Jag försökte byta namnet på denna men det gick inte/var för komplicerat.

2. Jag vill, som sagt, blogga på ett helt annat sätt nu och jag tycker inte det passar in på denna bloggen. Det är klart att det kan vara kul att se tillbaka på hur en blogg har utvecklats, men det känns inte lockande för mig när det gäller just det här.

3. Jag vill inte ha några kategorier! Jag kanske gör några få, för enkelhetens skull, men då pratar vi om kanske 2 stycken utöver den allmänna kategorin. Eftersom jag bara dokumenterar vissa stunder från mina dagar och mitt liv med kameran så vill jag använda arkivet, alltså månaderna, som ''kategorier''. Det känns mycket enklare med tanke på hur jag vill blogga!

Så, numera kommer jag blogga på josefinborgman.blogg.se! Jag hoppas ni vill följa med mig dit!
Ta hand om er (:

Comments

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback