Ullared.

2015-03-21 @ 19:14:13 Filed in: History, My life, Shopping/Fashion
Kommentarer: 1
Spenderade natten i Ullared med familjen! Det var verkligen huuuur mysigt som helst, vår stuga låg mitt ute i skogen. Kan inte förklara hur mysigt det var, hade kunnat bo där året runt.

Är verkligen supernöjd med allt jag fick med mig från Gekås. Jag blev så himla förvånad när jag hittade Seche Vite-lacket där! Verkade vara det sista som fanns kvar också, jag hittade det lite slumpmässigt bland nagellacken. Hittade varken priset eller vart de andra stod. Märkligt! Slängde ner det i korgen fort som fan innan någon hann se, hehe.

Bästa köpet är dock Hannibal-dvderna! Hannibal är min absoluta favoritserie och jag har precis sett alla avsnitten för andra gången. Hittade bara andra säsongen inne på Gekås vilket störde mig lite, meeeeen hittade första sägonen av en slump (vilken tur jag har haft idag!) inne på RetroHouse som ligger mittemot Gekås! Det är en film-/musik-/spelbutik.

Första bilden: Stugorna som låg bredvid vår. Alla stugor såg ungefär likadana ut.
Andra bilden: Utsikten från vår ytterdörr.
Tredje bilden: Allt jag köpte. 

-En liten kuvertväska 
-Plånbok 
-Hannibal (säsong 1 & 2) 
-Strumpor 
-Enormt doftljus (luxurious linen) 
-Parfym (Paul Smith Rose) 
-Två paletter (Wet N Wild) 
-Handkräm (Online) 
-Nagellack (Seche Vite) 
-Concealer (IsaDora) 
-Torrschampo (Proffs) 
-Body butter (vaniljdoft, mmmh!!!) 
-Spraydeo 
-Sportbh 
-Underkläder 
-Träningsbyxor 
-Tshirt 
-Anteckningsbok 

 

Since last time.

2015-03-11 @ 03:47:49 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Kände lite spontant att jag ville göra ett inlägg. Har inget vettigt att skriva om och det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu, men jag tänkte dela med mig av det lilla.


-Min ''vardagsväska'' gick sönder så jag fick skaffa mig en ny. Med ''vardagsväska'' menar jag typ en väska som inte är för stor, inte för liten. Man ska få plats med sina nödvändigheter, ungefär. Hittade denna otroligt snygga väska inne på Deichmann. 

-En av mina barndomsvänner kom hem till mig en dag för att baka chokladbollar och kolla på Hannibal. Jag är själv lite beroende av Hannibal och har snart sett färdigt alla avsnitt för andra gången. Blev sååå glad när jag äntligen hittade någon jag kände som också gillar Hannibal. Chokladbollarna blev dessutom supergoda! 
 
-Min bästa vän fyllde 20 och det firades givetvis med en utgång! Blev lite misslyckat då alla dansställena hade minst 20+ på lördagar (jag har inte fyllt 20 än) och de dansställena vi brukar vara på renoverade sina lokaler. Vi hade det dock supertrevligt ändå, satt på en pub istället och drack goda drinkar! Lyckades inte ta en enda seriös bild som vi båda blev nöjda med så jag bestämde mig för att redigera en rolig bild istället.
 
 
 
 
 

RSS 2.0