Since last time.

Kände lite spontant att jag ville göra ett inlägg. Har inget vettigt att skriva om och det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu, men jag tänkte dela med mig av det lilla.


-Min ''vardagsväska'' gick sönder så jag fick skaffa mig en ny. Med ''vardagsväska'' menar jag typ en väska som inte är för stor, inte för liten. Man ska få plats med sina nödvändigheter, ungefär. Hittade denna otroligt snygga väska inne på Deichmann. 

-En av mina barndomsvänner kom hem till mig en dag för att baka chokladbollar och kolla på Hannibal. Jag är själv lite beroende av Hannibal och har snart sett färdigt alla avsnitt för andra gången. Blev sååå glad när jag äntligen hittade någon jag kände som också gillar Hannibal. Chokladbollarna blev dessutom supergoda! 
 
-Min bästa vän fyllde 20 och det firades givetvis med en utgång! Blev lite misslyckat då alla dansställena hade minst 20+ på lördagar (jag har inte fyllt 20 än) och de dansställena vi brukar vara på renoverade sina lokaler. Vi hade det dock supertrevligt ändå, satt på en pub istället och drack goda drinkar! Lyckades inte ta en enda seriös bild som vi båda blev nöjda med så jag bestämde mig för att redigera en rolig bild istället.
 
 
 
 
 

Comments
Evelina

Hannibaaal <3 Helt underbar!

2015-03-11 @ 10:39:25
URL: http://nouw.com/equestriandream

Comment here:

Name:
Kom ihÂg mig?

E-mail: (will not be published)

URL/Blog:

Comment:

Trackback