Lincoln.

2013-02-28 @ 22:03:43 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
I förrigår bestämde jag mig för att se en film som heter Lincoln, men jag orkade inte se klart hela då så jag såg resten igår. Jag vet inte riktigt om jag skulle säga att jag är intresserad av politik, men jag gillar att kolla på filmer som handlar om politik, och jag gillar Abraham Lincoln. Jag gillar hur han avbildas i filmen, och Daniel Day-Lewis spelar honom sjukt bra!

Jag rekommenderar verkligen den här filmen! Den handlar om när han införde det 13:e tilläggett i konstitutionen under inbördeskriget (dvs avskaffade slaveriet). Jag tycker det är en fantastiskt fin film, och faktiskt väldigt intressant. Värd att se!


Sjuk.

2013-02-24 @ 15:31:27 Filed in: My life
Kommentarer: 0
 
Det känns som att jag har fått en hel del saker gjorda under lovet. De två första dagarna gjorde jag en hemtenta och fick lite nya kläder. Jag spenderade onsdagen på gymmet och efter gymmet gick jag till pappa så att han kunde fixa en grej på min dator och även beställa Photoshop åt mig. Det var inte förrens i torsdags som jag hade en riktig chill-dag med en massa Criminal Minds avsnitt och så. Under natten blev jag däremot sjuk och när jag vaknade i fredags hade jag ont i halsen, huvudet och var rejält förkyld. Mamma hade bestämt sig för att sluta tidigare den dagen så att hon och jag kunde åka till Väla, men jag orkade inte. Vilket var lite synd.

Så, hela helgen har jag bara varit hemma och vilat. Jag är fortfarande inte frisk och jag behöver antagligen stanna hemma från skolan imorgon, vilket jag egentligen inte alls vill. Vi har uppspel om en vecka, och jag vill inte missa repen.


Jag bjuder i alla fall på två gifar jag gjorde tidigare i veckan! Hoppas ni mår bra! (:


Shopping!

2013-02-19 @ 19:50:33 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 1
Jag säger bara en sak; jag känner mig så fruktansvärt handikappad utan Photoshop!!! Fan, varför skulle jag ta bort det för?!?!? Hahaha, neej, men det kommer förhoppningsvis kännas lite bättre när jag beställer Photoshop imorgon... Men jag måste ändå vänta en vecka innan det kommer hem till mig.. Tills dess får jag använda mig av Instagram-bilder eller så får jag göra som igår; göra videos.

Idag åkte jag i alla fall till Center Syd vid fyra-tiden då Vero Moda hade 70% rea på allt i butiken! Jag förväntade mig inte att jag skulle hitta något, men jag hittade en jättemysig stickad tröja och ett par skinnbyxor jag kollat på ett tag! Så nääjs! Än så länge har jag bara bild på tröjan, men jag ska ta andra bilder på den sen. Då får jag även ta bilder på byxorna!


 

Favorite CD's from my collection!

2013-02-18 @ 22:11:34 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Tidigare idag raderade jag Photoshop från min dator. Jag har bestämt mig för att köpa det ordentligt istället för att ha en nedladdad version. Det ska fixas på onsdag, men tidigare idag fick jag en kul idé till ett blogginlägg. Det var egentligen tänkt att jag bara skulle ta några bilder, men eftersom jag inte kunde redigera dom tänkte jag att jag kunde göra en film istället!

Så, det gjorde jag. I videon visar jag mina favorit album från min CD-samling! Däremot gjorde jag ett misstag i filmen, och det var att jag glömde skriva Alice Cooper-Welcome 2 My Nightmare i eftertexten, meeeeeen den finns ju med i videon. 

Hoppas ni gillar videon och uppskattar att jag gjort något nytt! Ett tips; Kolla videon i HD!Old times.

2013-02-17 @ 01:40:59 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Har haft en väldigt chill dag idag! Var egentligen meningen att jag skulle snacka lite Sweden Rock idag men det blev inte så. Kommer förhoppningsvis åka dit för att se på KISS! Hade ju varit hur ballt som helst! Vill även se Twisted Sister på Skogsröjet i juli, och det är ju inte farligt dyrt. Däremot är det lite krångel med resorna... Det har inte kommit upp några tidtabeller för den dagen så jag har ingen aning om det går något tåg hem på natten... Tar ju dessutom 5 timmar ena hållet..

I alla fall så har jag kollat lite gamla bilder från min blogg. Hittat flera som jag funnit en del charm i. De kommer här! Har dessutom börjat längta som faeen till sommaren också!


Tropikariet.

2013-02-10 @ 14:54:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
För några veckor sedan var jag och några andra elever i min klass på Tropikariet i Helsingborg på vår fotolektion. Det var fruktansvärt kul att fota där, eftersom jag älskar djur! Men det var också svårt, med tanke på att ljuset inte var det bästa.. Jag fick i alla fall försöka mitt bästa!

Okej, det var ett tag sedan vi var där... Men jag har inte riktigt orkat redigera bilderna förrens nu, haha. Här får ni i alla fall några stycken!


RSS 2.0