Cubs

2014-08-28 @ 03:42:03 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hallå!

Seg uppdatering här... Jag orkar inte riktigt skriva längre. Har ingen inspiration. Tar aldrig upp kamerorna längre, även fast jag skulle vilja. Som sagt, noll inspiration. Är på jakt efter jobb och försöker njuta och göra så mycket som möjligt nu när jag kan. Det är ju nu som alla börjat jobba igen efter semestern och gått tillbaka till skolan så jag kommer väl känna mig uttråkad ganska snart. 

Jag tänkte iallafall att jag kunde visa hur min dator ser ut från och med idag! Beställde ett skin till min MacBook eftersom den började få en massa fula repor som jag inte lyckades få bort... Tänkte först köra på någon av deras färdiga designer men jag föll inte för någon av dom. Så jag hittade denna underbart fina bilden och designade ett eget! Den täcker inte hela skärmen och det är lite dålig upplösning på bilden men jag gillar den ändå! 

 

Books.

2014-08-10 @ 22:57:59 Filed in: My life, Thoughts
Kommentarer: 1
Jag vet inte vad som hänt. Jag har aldrig haft ett större intresse till att läsa böcker, förutom självbiografier. Sedan fick jag för mig att läsa Hobbiten för att sedan läsa Sagan Om Ringen. Efter att jag läst färdigt Hobbiten valde jag att läsa Konsten Att Läsa Tankar (mest för att begripa människor bättre, mycket bra bok!) och sedan drogs jag till Silmarillion. Silmarillion har jag knappt påbörjat, det var en ganska tung bok. Så istället fick jag en bok som hette Lär Känna Psykopaten, som jag läst ungefär hälften av. Men när jag fick hem The Fault In Our Stars började jag läsa den. Jag läste ut den idag, så det tog mig en vecka att läsa ut den. Och det kan ha varit den bästa boken jag någonsin läst, och någonsin kommer läsa. Den var så fångande och vacker att jag egentligen vill läsa om den redan ikväll, haha... Den fick mig att vara stolt över vad jag känner i förhållande till andra människor. Den fick mig att känna mig stolt över mig själv som person, faktiskt. Jag har inte känt mig stolt över mig själv och mina känslor på väldigt länge, om alls överhuvudtaget faktiskt. Jag associerar den boken med feel-good känslor, och jag vill bara läsa den om och om och om igen... Kan förresten skriva en recension om den imorgon här!

Men jag tänkte låta den vila, iallafall ett tag. Så nu ger jag mig in på Sagan Om Ringen, börjar med Ringens Brödrarskap. Tolkien skriver oftast ganska långa kapitel (iallafall enligt min mening) och långa meningar, och jag började för ca en timme sedan och har inte ens kommit förbi prologen. Okej, den är ganska lång, men ändå... 
Så, hans böcker är lite tunga i allmänhet för mig. Men jag gillar sättet han skriver på, och framför allt berättelserna! Jag kände mig lite tom när Hobbiten tog slut, så jag vet att jag kommer fastna för Sagan Om Ringen-triologin också. 

Har en annan bok i bokhyllan som jag ännu inte läst, Varghunden. Har hört att den ska vara gripande och bra, så jag kanske får läsa den sen när jag är färdig med Sagan Om Ringen! Kanske hinner läsa The Fault In Our Stars först, hehe... 

Någon som har boktips till mig? Tar tacksamt emot!

Bjuder på en bild på mig som jag tog typ igår efter att ha sprungit ut med soporna i regnet..
 

The Fault In Our Stars

2014-08-08 @ 21:03:00 Filed in: My life, Shopping/Fashion
Kommentarer: 1
Denna fantastiska boken sitter jag och gömmer mig i just nu!
Jag beställde den för någon vecka sedan och fick hem den för typ en vecka sedan. Trodde inte jag skulle bli så förtjunst i berättelsen när jag såg filmen på bio, men den var ju så himla fin! Not the typical love story... Och eftersom jag har fått upp intresse för att läsa igen så passade jag på att beställa hem boken när jag köpte The Wolf Of Wall Street på dvd... Började läsa den när jag kom till mamma i söndags, och jag fastande direkt! På bara några dagar har jag nästan läst halva boken, vilket är ganska fort för mig för jag brukar vara ganska seg på att läsa ut böcker, haha... 

Om ni någonsin ens tänkt tanken på denna bok eller story så rekommenderar jag er att läsa den. Den är så bra skriven! Filmen är också väldigt bra, men boken är några snäpp bättre. Jag myser alltid ner mig i sängen om kvällarna och bara läser! Egentligen vill jag läsa hela dagarna också, men jag vill inte att den ska ta slut, haha...

 

Whining.

2014-08-07 @ 14:59:21 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Idag tänker jag klaga.

Jag är inte den som ofta brukar klaga öppet om saker i mitt liv. Oroa er inte, detta kommer inte vara ett inlägg där jag drar upp alla mina mörka hemligheter, pratar om olycklig kärlek osv. Hahaha, nejnej, jag pratar om något som vid just detta tillfället är det värsta som finns och är värre än aaaallt annat på jorden...

Jag pratar givetvis om mensvärk! Don't get me wrong, mens är också rätt äckligt och hemskt. Men jag gillar mens; det är ett smart sätt för kroppen att berätta för mig att jag inte är gravid. Men mensvärken är något jag gärna skippar! Okej, egentligen finns det många kvinnor och tjejer som har det mycket värre än jag, för jag behöver bara stå ut med det i en dag, ungefär. Ibland får jag små, små kramper några dagar innan mensen kommer, och det är jag också väldigt glad över! Inte för att jag får ont i några sekunder, utan mer så att jag vet att den är påväg! Det tycker jag är skitbra.

Men när man då sitter där med mensen och har denna extrema mensvärk. Då vill man knappt göra något annat än att dö. Man vill egentligen bara äta glass och sitta med värmekudden på magen, och mysa med någon mysig människa. Men vem fan vill mysa med en brud som har mens? Haha. Suger ju! Man vrider och gnider sig i sängen för att man inte vet vad man ska göra med smärtan. Det värsta i mitt fall är att jag inte kan svälja tabletter heller, så p-piller är tyvärr inget alternativ för mig, eller några andra smärtstillande heller. Brustabletter och sånt funkar, men jag klarar mig hellre utan, typ. Så egentligen får jag skylla mig själv!

Så, ikväll ska jag och min mensvärk bara ta det lugnt. Jag orkar nog inte titta på film så jag ska nog läsa. Ska visa er vilken bok jag läser! 

Bjuder på en bild från söndagsnattens oväder. Lyckades fånga en blixt!
 

Chanel

2014-08-06 @ 01:13:48 Filed in: Shopping/Fashion
Kommentarer: 0
Igår var jag på Väla med en av mina bästa vänner, vi hade det så mysigt! Vädret var ju ganska kasst efter nattens oväder, (blixtar, åska och regn!) så vi valde den perfekta dagen!


Jag valde att unna mig två produkter från Chanel. Jag har länge velat ha en parfym därifrån, men jag visste inte vilken. Såg den jag köpte i Danmark men fick aldrig tillfälle att inspektera den. Givetvis fick en body moisture också följa med, jag älskar ju body lotions och allt vad det heter! Parfymen var något dyrt, men jag tänkte att jag borde få unna mig det. Har precis smetat in mig i moisturen, guuud så underbart jag luktar nu, haha!

Jaaa, ni kanske märker att Chanel är mitt favoritmärke? Min samling ska växa!
 

Make You Feel My Lover-Quick Cover.

2014-08-04 @ 02:42:00 Filed in: Covers, Music
Kommentarer: 0
Ikväll, när jag fick lägenheten för mig själv en stund, bestämde jag mig för att spontant spela in en cover. Jag har aldrig varit bekväm med att lyssna på min egen röst, ännu mindre att lägga ut min röst offentligt. Men nu gjorde jag det, och jag fick så fin respons på Facebook att jag kände för att lägga ut det på Youtube också!

Kika gärna, kom gärna med respons också! 
Spelade inte in hela låten då jag mest gjorde det hela lite spontant och snabbt. Fler covers kommer i framtiden!



Denmark.

2014-08-03 @ 14:06:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Igår var jag i Danmark, heeela dagen! Det var faktiskt riktigt mysigt, trots att jag inte fått många timars sömn den natten... Jag åkte dit med min familj och ett par vänner till oss, vi gick på Ströget, kollade lite i butiker (blev sugen på mer Chanel och blev nykär inne i Disney-butiken. Till min nästa födelsedag ska jag unna mig ett gosedjur därifrån har jag bestämt mig för!) och åt mat. Gott! Sedan åkte vi vidare till Bakken. Det var faktiskt riktigt roligt, har inte varit där på länge! Jag åkte dock inte så mycket, cyklade på svanarna ovanför Flumride med min lillebror och sedan gick jag i Lustiga Huset. Roliga grejer! När jag var mindre var jag helt galen i berg-och-dal-banor, särskilt den i trä på Bakken!

Jag fick iallafall med mig ett gosedjur hem, en liten Minion! 

Och juste, när vi var påväg hem gick vi på en väldigt mörk grusväg. Vi kom fram till en soptunna och märkte att ett ganska stort djur stod där och åt... Jag tände lampan på mobilen och fick se någon typ av rådjur! Helt galet var det, stod typ 6 meter ifrån den när jag först såg att det var ett rådjur! 
 

RSS 2.0