Pinterest

2014-11-30 @ 22:53:34 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hallå!

Idag tänkte jag tipsa om en fantasisk sida. Det finns så många möjligheter med denna sidan, men jag skulle vilja påstå att det främst är en inspirationssida! Givetvis kan man lägga upp andra grejer också, så man kan inspirera andra. Jag pratar givetvis om Pinterest!

Jag tokälskar Pinterest, jag kan sitta och bläddra i flera timmar. Så fort jag behöver inspiration till något kollar jag på Pinterest, främst när det gäller mode och skönhet. Jag låter även vackra bilder på djur och natur fylla mitt flöde och det ger mig alltid motivation att vilja göra saker. Att vilja leva lite. Därför vill jag rekommendera denna sidan till er alla!


Just nu söker jag ännu mer inspiration. Vill ha ännu fler att följa, vem som helst som slänger upp lite fitnessinspiration, mode, smink & övrig skönhet. Även inredning och små, söta och enkla DIY-idéer! Tipsa gärna, om ni tipsar om användare eller bara vissa boards spelar ingen roll! 


Här kan ni hitta min Pinterest!
 

Chill night

2014-11-29 @ 20:17:24 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ååh vad jag är trött. Har en taskig dygnsrytm som jag kämpat ganska hårt med att få i ordning igen hela veckan. Misslyckades totalt. Trodde det skulle gå bra i onsdags meeeeen jag vaknade sent på natten och kunde inte somna om. Så jävla typsikt.

Somnade inte förrens vid 5 inatt och då är det i princip omöjligt för mig att gå upp innan 13. Sover helst bort hela dagarna då, haha... Men inte idag! Hjälpte mamma att handla hem lite mat osv, sedan fikade vi hos mormor & morfar. Nu när vi är hemma har jag hunnit duscha, äta middag och nu ikväll ska jag bara ta det lugnt och vara för mig själv. Jag behöver mycket tid för mig själv, få koppla av. Mamma köpte den nya SOLO-tidningen till mig så den har jag faktiskt redan läst igenom. Blir så himla sugen på att börja träna så smått här hemma med enklare övningar, så det ska jag nog börja med! Använde även min favorit body lotion. Köpte den förra året, vet inte om den säljs längre då det var en limited edition. Älskar den iallafall, särskilt nu till vintern och julen! Mamma har en matchande shower gel, så den snodde jag faktiskt lite av också! Så nu luktar jag så gott och fräscht hihi. Vanilla Collector Shimmering Body Lotion heter den, syns på bilden här nedan!


Nu ska jag fortsätta i mina mysiga tofflor som jag köpte på Ullared förra veckan. Får väl kolla på någon serie eller så. Ha det bäst!
 

Fantastiskt rolig helg!

2014-11-24 @ 18:32:00 Filed in: History
Kommentarer: 0
I helgen hade jag det riktigt roligt! Åkte till Ellinor i Helsingborg och vi gick ut och festade både i fredags och i lördags! Haha, är helt pank nu... Oh well, it was worth it! På fredagen hängde några av hennes vänner med, de var sååå trevliga! Träffade även gamla klasskamrater från gymnasiet så vi hängde med dom, himla trevligt! Dansade loss lite sådär.
På lördagen kom Evlina och hängde med oss ut. Blev inte lika mycket drickande då jag var ganska trött och sliten, och jag ville inte riskera att dricka för mycket eftersom jag inte hade ätit så mycket under dagen. Vi sov ju fram till klockan 15... Så, det blev lite lugnare med drickandet meeeeen det blev myyyycket mer dans på lördagen! Vi var på Picnic och där var någon ladies night-kväll så där var en massa fina killar att titta på, hahaha...

Bytte skor med Ellinor på lördagen då hon hade klackskor och fick ont i fötterna. Jag hade mina platta slip-ons så jag var snäll nog att byta med henne. Vi stod ute då, och när vi hade bytt skor gick vi ner till Picnic igen och jag lyckades, på något konstigt sätt, fastna med skon i trappan och trillade ner på smalbenen och kasade neråt... Hahaha, det gjorde sååå ont, gör fortfarande ganska ont, men det var värt det! Hellre det än baksmällor, vilket jag aldrig brukar få ändå! 

Försökte fånga alla blåmärken (jag har så många och de är så stora!) men det är svårt att fånga på bild. Man ser iallafall på ett ungefär. De blågröna fläckarna överallt över smalbenen är blåmärken de också. Längst ner på båda benen, vid de röda märkena, sitter skrapsåren jag fick. Hade feta bulor där förut men de har lagt sig lite nu. Blåmärken är påväg dit också! 
Bilden under är från fredagen. Körde på samma sminkning på lördagen!
 
 

Vilka är ni som kikar in här?

2014-11-20 @ 00:19:02 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag skriver inte här alls ofta. Det är egentligen lite synd, jag tycker ju om att skriva! Men jag vet inte, har inte alltid så mycket att skriva om... Det är inte så mycket som händer i mitt liv just nu, det mesta står stilla pga olika anledningar. Vill inte bara fylla bloggen med tråkiga bilder som inte är mina, önskeoutfits, åsikter om allt jag kommer över osv. Det känns så... Jag vet inte, det känns inte kul om alla inlägg är så. Jag vill kunna göra lite av allt, typ. Jag hade ju detta mest som en kul grej förut, och för att jag skulle kunna dokumentera händelser i mitt liv som jag kan kunna gå tillbaka och läsa om senare. 

Jag ser dock att jag har runt 5 unika läsare som kikar in här mer eller mindre varje dag. Det blir jag alltid så glad över! Meeen jag är så nyyyyfiken på vem ni är! Kan ni inte berätta? Eller berätta varför ni kikar in här varje dag? Hade varit supermysigt att få höra lite om det!

Idag (igår) var jag på Ullared, fick med mig en del saker hem som jag är såååå nöjd över. Kan dock inte visa just nu, men ska göra det så fort jag får tillfälle! Till helgen ska jag bo hos en kompis och vi ska festa typ hela helgen. Kommer bli så kul! Vi får se hur det blir, om det blir all in eller om det blir mer avslappnat. Kanske lite av båda? Haha, så länge jag träffar goa människor och slipper drama så är jag nöjd! 

Ha det gött så hörs vi snart!

 

Fina vänner

2014-11-15 @ 20:29:27 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Igår träffade jag några fina vänner och gick ut och festade för att fira Ellinors 18-årsdag! En dag som vi längtat efter sååå länge, i typ tre år nu! Haha, kvällen blev jättebra och vi hade det verkligen jättekul! Detta skulle jag kunna göra om varje kväll, så roligt hade vi det! 

Ungefär såhär såg jag ut. Fick redigera bilden ganska mycket, blev så konstigt ljus på originalbilden. Man ser inte sminket så tydligt heller, men det var inget jätteavancerat. Har fått fnatt på det nu, tycker om att leka runt lite med sminket! Och lösögonfransar, daaaaamn! Brukade aldrig använda lösögonfransar förr men det är ju så fint! Tog så många selfies igår, kommer säkert slänga ut fler här sen!
 

Foo Fighters

2014-11-11 @ 18:40:22 Filed in: Music
Kommentarer: 0
En del nya album har släppts de senaste dagarna, bland annat från Queen, Pink Floyd och Foo Fighters. Förra månaden släppte även Tokio Hotel sitt nya, och även Prince har släppt två album. Hur fantastiskt?! Inte nog med det, i slutet av denna månaden/början av nästa får vi ett album från AC/DC!

Jag har aldrig riktigt lyssnat på Foo Fighters, men jag fick för mig att kolla in deras nya som heter Sonic Highways. Alltså... Hooooly moly så bra detta är! Var inte beredd på detta, haha! Har fastnat för tre låtar än så länge; Something From Nothing, In The Clear och I Am A River. 

Har inte ens lyssnat färdigt än, så listan fylls säkert på! Ni mååååste lyssna!



Halloween 2014

2014-11-02 @ 18:29:18 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Igår var det Halloween-utgång! Gick ut med ett gäng härliga människor och hade en grym kväll. Blev hyfsat nöjd med min sminkning, även om den kunde ha blivit lite bättre. Fick inspiration från Johanna Herrstedt som gjort en liknande sminkning! 

Hade ju tänkt ta med min kamera meeeen tyvärr så glömde jag den hemma... Så jag får bjuda på en halvkass iPhone-bild, man ser ju ganska bra ändå!
 

RSS 2.0