Happyness

2010-02-28 @ 21:19:14 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 0
Jag är så jävla glad! Jag ska ju se själva Tokio Hotel på fredag! Det är bara några dagar kvar! Jag har väntat i TRE år! Nu ska jag försöka att inte dampa.. Men förstår ni hur lycklig jag är? De tog mitt liv, ur händerna på mig! Räddade mitt liv, bokstavligen! Nu ska vi inte ta reda på hur..
Jag tycker ni ska få några vackra bilder, på the one i have a huge crush on! (kom ihåg, i tre år.. even the crush..)



Ja, Bill (han som är med i alla bilder, hehe..) är en av mina förebilder, både när de gäller stil och personlighet.




Sleep tight, sweeties!

(tänk att jag snart kommer med mina helt EGNA tagna bilder på dem!!)

en ny gitarr

2010-02-27 @ 17:22:25 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Jag är hos NeliiiZh! Men först;

Vakna, gjorde vid mig, och sen stack jag och mamma till Rusta i helsingborg!
Vi handlade vars en svart akustisk stålsträngad gitarr! Åååh, vad jag avgudar den, den är så vacker!
Sen stack vi till Center Syd och hämtade ut min Tokio Hotel tröja. Det var en L. Usch, dom är så korta! Men det var den största storleken de hade, så jag får väl ha ett linne under, eller något..

Nu sitter jag här, med min Sweden Rock Shop katalog! Ojojoj om jag ska beställa kläder och grejor därifrån när jag har tagit konfan! Alla pengar kommer gå till det, typ!

Iallafall, nu orkar jag inte skriva mer, ha det bra!


bio

2010-02-26 @ 23:31:56 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat tidigare idag, men internet krånglade hela tiden, så det enda jag skulle hinna skriva var typ ''hej''. Och det känns ju lite onödigt, hehe..
Iallafall, så har jag inte gjort så mycket idag. Bara städat och gått igenom mitt skrivbord, gamla dagböcker och sånt där. Väldigt kul att läsa hur knäpp jag var i typ, sexan.
Sen har jag suttit och irriterat mig över att internet inte funkade. Sen ikväll, åkte jag, mamma och min bror mattias till Lund och gick på bio! Vi kollade på ''Farsan''. Det är en sjukt rolig och bra film! Men den är lite sorlig. Två sorliga parter. Själva farsan då, träffar en brud, som han vill gifta sig med, men hon vill inte, för dem knappt känner varandra. Och samtidigt så berättar hans son att han och hans fru ska adoptera från Kina, för de kunde inte få barn själv, och han ville så gärna bli farfar, och de lurade honom till och med och sa att hans fru var gravid. Och sen var farsans arbetskamrat hund tvungen att avlivas.. Det var så sorligt.. Man kunde knappt hålla tårarna inne!
Om jag själv ska sätta poäng på filmen, och om man får välja mellan 1-10, så sätter jag 9.
Motivering; Jo, för jag tyckte inte om att den skulle vara sorlig! Men, hehe, det var ju tvunget att ha lite veriation..
Iallafall.. Nu lyssnar jag på The Ark/Tokio hotel. Jag skiftar! Och i morgon ska jag nog till center syd och hämta ut min tröja, kanske köpa ett par nerd glasses, om de har fått in dom i affären igen. Och sen kanske vi ska till Rusta och köpa en gitarr, i helsingborg. Jag tror den är svart..

Jag orkar inte berätta om min dröm just nu, klockan är halv tolv. Jag berättar kanske om den i morgon!


Fail

2010-02-25 @ 17:50:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Min gitarr och mitt internet är fail. Jag lyckades inte stämma gitarren förut idag. Mitt internet vägrar att fungera emellanåt. Så, jag orkar inte skriva om min dröm, jag kommer nog aldrig kunna beskriva det till 180%. Men jag gör alltid det bästa för att lyckas!

Nu sitter jag här och lyssnar på Tokio Hotel på Spotify och läser bloggar.
Lyssnar på min bror som skriker och svär inne på sitt rum, jag har ingen aning om varför. Och jag ska inte ta reda på det heller. De scrubs som går på teve just nu har jag redan sett. Jag älskar scrubs! De är oemotståndligt! Och jag tittade i gamla fotoalbum sen jag var liten idag, usch, vad söt jag var! Och vilken vacker näsa jag hade! Jag hatar den näsan jag har idag, den är så ful. Sen kom jag på att lovet är snart slut, men det gör inget, för jag ska ändå se Tokio Hotel snart! Den femte mars, i göteborg. Scandinavium. Samma ställe där michael jackson hade sina två sverige konserter. Och så hyrde han ju Liseberg också.. Där har också varit. Nu ska jag i alla fall filosofera, så det kanske finns något att skriva om i morgon, ha det bra!

döden

2010-02-25 @ 11:41:15 Filed in: My life
Kommentarer: 0
När jag startade denna bloggen, ville jag inte att det skulle vara som min förra blogg. Jag ville inte att det skulle vara en blogg där man bara skriver om dagen, vad man har shoppat, eller så. Jag filosoferar väldigt mycket, och jag vill skriva ner mina tankar här. Det ska jag börja med idag.

Eftersom jag oftast tänker på döden, så blir det väl det ni kan läsa om i detta inlägget.
Jag tänker som sagt oftast på döden. Jag gör det mest på kvällarna, när jag ska sova. När jag ligger i sängen och bara tänker på allt, utan att jag tänker på något. Det är inte såna tankar som ''När kommer jag dö?'' och ''Hur kommer jag dö?'', för jag vet att jag har ett långt liv kvar att leva, för jag röker inte och jag dricker inte. Kan ju hända att jag får en cider på fredagarna eller lördagarna hemma, men det är långt ifrån en hel, och långt ifrån ofta.
Nej, jag tänker mer på när någon som står mig nära, som någon av mina vänner eller någon i familjen försvinner.
Hur jag kommer ta det och när det kommer bli. Jag vet ju hur jag kommer ta det; jag kommer ju såklart bli jätteledsen och lite desperat, för jag blev ju jätte desperat när Michael dog, och han är inte ens i min familj. Men, visst, han är en stor musiker, och jag älskar ju musik nästan mer än allt annat. Jag överlever liksom inte utan den, det är fullkomligt omöjligt.
Tillbaka till samtalsämnet.
Jag tänker på vad som händer när någon dör. Tex när mormor dör, då har vi ju ingen mormor kvar! Hur kan vi klara oss utan vår underbara mormor, och vad kommer hända? Jag kan inte föreställa mig ett liv utan henne. Och när mamma dör?! Hon får f-n inte lämna oss! I need her! I need her to support me! Okej, ingen i min familj får dö! Inte pappa, inte jessica, inte teddy, inte mina brorsor, syrror, farmor, farfar, mormor, morfar, och så vidare. Ingen i min släkt får dö före mig, tänker jag alltid. När jag tänker på att jag måste dö före alla andra i min släkt, eller före mina vänner, så får jag alltid skuldkänslor att jag borde tillbringa mer tid med min släkt, för när de dör, är det för sent.
Men jag vet, att jag älskar dem ändån, och att de älskar mig ändå!
För det gör dom väl? Hehe.

Jag har egentligen många mer tankar om döden, men jag kommer nog aldrig kunna skriva ner dem alla, för det är bara vissa tankar som ploppar upp i mitt huvud när jag just tänker på döden, och när jag inte tänker på döden längre, så är de borta igen.. Eller så har jag bara dåligt minne! Ja, sista alternativet var nog sant, hehe.

Nu ska jag gå upp och ta något att äta, kanske en kaka till frukost? Haha, nejdå, då blir jag bara som dem på Biggest Loser. Inget dåligt menat! Jag menar, jag blir tjock, och kommer vilja göra allt för att bli smal igen, och då måste jag kämpa med det istället för att kämpa med min dröm! Och just det, den har jag inte berättat för er, men jag har gjort det i förra bloggen! Men den ligger långt bak in i bloggen, så jag kan skriva den i nästa inlägg, det lovar jag! Och då kan ni också få en bild på shortsen, för de har jag hunnit ta då! För tandläkaren ringde innan och sa att min tanndläkare var sjuk, så jag ska dit någon annan dag.

Take care !

Shopping och 118100

2010-02-24 @ 21:49:24 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Som jag skrev i morse; dagen spenderades på center syd och hos mormor och morfar. Först hämtade morfar mig och mattias (min bror) och körde hem till mormor och morfar. Där tog mormor över morfars plats som chaufför, och jag, mormor och mattias åkte till center syd. Där träffade vi Ida ( en tjej som är på g med mattias, tror jag...) och så shoppade vi. Jag handlade lack shorts, en tröja och ett armband. Men tröjan var för liten, så vi skulle byta den till en XL (storlekarna var otroligt små?!), men dom hade inte den hemma, så dom beställde den, så den kommer nästa vecka, innan fredag, då jag ska använda den!!
Jag skulle egentligen handla ett par nerd glasses, men de var också slut, så de skulle beställa det också. Så jag handlar det nog nästa vecka. Bild på shortsen och lackshortsen kommer troligen i morgon, om jag hinner.

Nu precis har jag tagit mig en dusch. Dels för att bli ren, och för att vara på den säkra sidan om att inte bli sjuk på fredag, eller bli förkyld. Fredag, nästa vecka, då.
Jag messade 118100 också.

Jag; Vem är itsthemusic.blogg.se?

118100;
http://itsthemusic.blogg.se är en otroligt snygg blogg som skrivs av den söta tjejen Josefin Borgman. Hon är en 14 åring tjej från Landskrona som tycker otroligt mycket om musik och fotografering. Hon använder sig av en Olympus E.420

Tackar jag tackar för den fina kommentaren, 118100! Hehe, jag älskar att messa till dom, jag kan faktiskt erkänna att jag smsade dem en gång när jag gjorde prov, hehe..

Nu ska jag inte blogga mer, så, detta får bli det sista inlägget för idag, ha det bra!

Good morning!

2010-02-24 @ 11:26:25 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

Nu är jag vaken och har varit det i snart en och en halv timme. Jag har bara luggit och dragit mig i sängen, för jag var så jäkla trött. Efter jag hade stängt av datorn, så skulle jag egentligen stänga tv:n också, men jag hittade en dokumentär om Ola Salo från The Ark på tvåan, och jag älskade ju både han och The Ark för något år sen. Tre år sen, snart. Jag kommer ihåg att jag var jättekär i han! Jag tycker fortfarande om både han och The Ark, men kanske inte lika mycket. Min pappa berättade här om dagen för mej förresten att en av de gubbarna som kör till hans jobb med lastbilar, som har massa varor som företaget pappa jobbar på ska ha, bor granne med Ola Salo, och då sa jag att vi måste träffa han! Eller, så måste han i allafall skaffa en hälsning och autograf till mig från Ola. Coolt!

Nu ska jag inte skriva så mycket mer, för kommer jag in på andra saker så har jag svårt att ta mig ut ur diskutionen.
Nu ska jag snart stänga av datorn igen, och börja göra vid mig. Ha det så bra, och jag bjuder på en bild!


en färdig design

2010-02-23 @ 23:10:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Yup guys, nu är designen klar!
Jag tycker den blev mycket bra! Fast ni kanske får en annan header imorgon, eller när jag åker till pappa i landskrona på söndag! Jag kommer ha panik hela nästa vecka. På idrotten när vi ska springa, i aulan när Bosse är snäll och sätter på Tokio Hotel låtar på spotify, och när jag filosoferar. Ja, det är det mesta jag gör om dagarna. Filosoferar. Det ger mig idéer om vad jag ska skriva om i min blogg. Jag kom plötsligt på att jag har fyra bloggar.

Min första blogg ever; http://befiin.blogg.se
Min blogg på devote; http://josefinborgman.devote.se
Min Michael Jackson blogg; http://mjjfans.blogg.se
och sen denna!

Otroligt, va? Värsta bloggsamlaren, ju! Men jag ska försöka uppdatera denna! Mycket bättre än min första, kanske lika mycket som min blogg på devote, och absolut mycket mer än min michael jackson blogg! Jag skriver aldrig i den. Tycker bara att man ska låta honom vila i frid, men samtidigt finns det massor saker om honom jag vill förklara, och fans är fortfarande lika chockade och ledsna som den dagen han dog, och de flesta kommer alltid att vara det, vissa kommer tröttna på det. Jag kommer alltid  vara ledsen och chockad. Jag har ju liksom gillat han sen trean.

Nu har jag faktiskt gjort det jag skulle göra på datorn idag, och ska släcka ner den nu för dagen!
I morgon bär det av till center syd med mormor och bror. Ska eventuellt handla lack shorts, en ny tokio hotel tröja till konserten, och nerd glasses.
Ha det bra, poeple!  

Fotorunda.

2010-02-23 @ 19:47:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 2

Nu är designen snart klar! Det är bara headern som ska fixar, sen är allt klart. Tja, det blev inte riktigt som jag tänkte mig, men det här duget mycket bra och väl.
Som rubriken säger, så har jag varit ute på en fotorunda. Jag vågade ta mig ut i den lilla byn Asmundtorp och fota. Jag bor här varannan vecka hos mamma. Jag känner mig varken hemma eller säker här, eftersom jag gick på skolan här i Asmundtorp förut, ettan till sjuan, sen bytade jag, för jag hamnade lätt i bråk med folket där, för de retade mig för att jag var annorlunda. Eller, hade annorlunda personlighet, klädstil och musiksmak. I fyran, femman och sexan umgicks jag med olika tjejer i min klass. Vi hade liksom olika perioder. Någon månad var jag med den tjejen, månaden efter var jag med en annna... Ja, det var helt konstigt. Men i sjuan började Rebecca i vår klass, och hon och jag blev bästa kompisar, för hennes storasyster är tillsammans med min storebror, som jag träffat kanske fem gånger i hela mitt liv. Han är 25 tror jag, och de har iallafall ett barn ihop. Så hon och jag brukade vara. Sen hamnade jag i bråk med de andra tjejerna i klassen, och jag, Rebecca och en annan tjej kompis till oss vid namn Carolin, bytade till andra klassen, men det gav ingen skillnad, för killarna där var värre. Sen bytade jag skola. Rebecca också. Nu går jag på västervång och Rebecca på dammhag.
Iallafall, under hela fotorundan var jag rädd och orolig att jag skulle stöta på någon från asmundtorps skola, då. Men, jag stötte inte på någon, som tur var. Inte förrän på vägen hem som någon i nian kom farande på sin moppe. Men de stannade inte eller något.

Här kommer några bilder (även några på mig, jag tog innan jag gick ut.



Eftersom att blogg.se valde att sega jättemycket nu, så får ni fler bilder i morgon.
Mitt internet väljer också att klabba nu. Ni fick två rätt mysiga bilder iallafall.

Tjo!


Första inlägget .

2010-02-22 @ 21:51:23 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hejsan!
Det här är min nya blogg! Jag har bloggat här på blogg.se förut, men då visste jag inte hur man ändrade design, och det var typ över ett år sen. Och jag vill inte fortsätta att blogga på den bloggen, jag var så barnslig då, så jag kommer inte skriva länken till den heller. Innan jag gjorde denna, bloggade jag på devote.se och här är länken; http://josefinborgman.devote.se
Men sen kände jag för att börja blogga här istället, för jag kan fixa mer med designen här! Det finns sidor anpassade till hur man kan ändra sin design om man bloggar på blogg.se! Eller, ja, jag tror de är anpassade hit iallafall. Har aldrig testat tipsen på Devote.. Men devote var en rörig sida också! Men om ni vill veta mer om mig, så kan ni läsa min blogg från devote!

Upplevelser ni bör vara medvetna om; Jag såg Green Day live i oktober förra året.
Jag älskar Tokio hotel, och ska se dom i göteborg den femte mars.
Jag är en tjej på fjorton år.
Musiken är mitt liv.
Jag har gillat Michael Jackson sen jag gick i trean, nu går jag i åttan, så han är betydelsefull för mig.

Ja.. det var väl det. Mitt andra stora intresse förutom musiken är väl foto då. Och mode. Men mest foto! Jag har min egna lilla stil när det kommer till mode, hehe.. Men förut orkade jag inte fota så mycket, men jag ska försöka bättra mig nu, både med musiken och fotandet! Tex, ta fler bilder, och spela in fler covers.. De som ligger på youtube skäms jag för, och jag har inte orkat göra nya. Eller rättare sagt; Min mobil kamera suger, så jag har inget att spela in med. Men sen kom jag på att jag kan spela in med min kamera. Som förresten är en Olympus E-420.

Tack till dig som läste, och ha det bra!

Ps. Förlåt för att designen är lite rörig, men jag håller på så gott jag kan att fixa den..

Välkommen till min nya blogg!

2010-02-22 @ 21:16:57 Filed in: My life
Kommentarer: 0


RSS 2.0