Lyckliga gatan.

2012-03-30 @ 18:04:56 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Evlina är påväg hit och vi ska se Titanic. Jag har aldrig sett den förut, men jag måste se den nu inför ett arbete i svenskan som ska göras.

Imorgon blir det en kul dag! Jag och mamma ska sticka iväg halv tio till Malmö, för att spendera förmiddagen där med min moster och min kusin. Vi ska gå på stan och shoppa! Och sen på kvällen ska jag och Natalie till Ukm i Landskrona där jag bland annat ska fota två band! (:


Address The Nation.

2012-03-30 @ 12:51:44 Filed in: Music
Kommentarer: 0
H.E.A.T släppte sitt första album i onsdags sedan Erik Grönwall blivit sångaren i bandet. Själv har jag lyssnat på albumet sedan tisdags, då de med Spotify Premium får tillgång till album några dagar tidigare än de släpps. Address The Nation är ett så sjuuukt bra album! Jag gillar verkligen alla låtarna! Need Her, The One And Only och It's All About Tonight är mina favoriter just nu. Jag har längtat väldigt mycket på nya grejer från Erik Grönwall, och nu hoppas jag att jag kan se dom i sommar!

Ni kan lyssna på skivan här!; H.E.A.T - Address The Nation


BOYFRIEND.

2012-03-27 @ 16:01:14 Filed in: Music
Kommentarer: 0
När jag satt i köket innan och åt så passade jag på att lyssna på Justin Biebers nya singel ''Boyfriend''. När han blev jag så jäkla chockad! Jag kände knappt igen hans röst! Men han sjunger väldigt fint fortfarande, tycker jag. Dock är låten inte riktigt i min smak, så det är nog ingen låt som jag kommer lyssna på så mycket, men jag ser fram emot skivan!

Lyssna på Spotify här; Justin Bieber – Boyfriend

Happy birthday, Steven Tyler!!

2012-03-26 @ 13:18:26 Filed in: Aerosmith
Kommentarer: 0

Idag fyller en av mina största idoler år! Steven Tyler, grattis på 64-årsdagen, världens bästa rocksångare!


Edward Scissorhand.

2012-03-24 @ 21:06:39 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Jag har lägenheten för mig själv ikväll och har haft det hela dagen. Dock så har jag varit på en massa ärenden med mormor och morfar. Min mamma är på Ven med en vän och har det trevigt. Min bror är hos sin flickvän i Malmö, som vanligt. Och jag har nyss sett Edward Scissorhand för första gången och funnit en massa inspiration.
Som ni vet så är jag väldigt intresserad av film och foto, och jag skulle gärna vilja kunna skriva en egen långfilm. Jag vill även bli skådespelare. Men precis som alla andra så får jag ta mig från botten och jobba mig upp mot toppen, så jag ska skriva ner alla idéer jag får längs vägen. Dock har jag inte fått några ännu.. Men jag har lite bilder i huvudet som jag skulle kunna jobba med. Men jag behöver bättra på min utrustning då. En dröm är ju att ha en riktigt bra videokamera, men det får jag spara till ett tag. Det ska jag försöka göra. Får söka sommarjobb och alla andra möjliga jobb som går att få! 

Iallafall, alla som inte har sett filmen borde verkligen se den. Den är så himla fin! Rolig och söt, men även sorlig. Jag grät ärligt talat på några ställen. Jag älskar Tim Burton som producent, han är så fantastiska filmer! Han och Johnny Depp fungerar verkligen så himla bra ihop! 

Mega Musiks Melodifestival 2012!

2012-03-23 @ 20:15:20 Filed in: History
Kommentarer: 1
Idag hade vi elevfredag i skolan och även så Mega Musiks Melodifestival 2012! Varje år får ettorna i uppgift att skriva Melodifestivalslåtar som de då ska tävla med på Mega Musik. Vi blir indelade i grupper och få skriva låtarna i de grupparna. Jag hamnade med tre andra personer, och jag tycker att vår låt, ärligt talat, blev asbra! Men allas låtar var verkligen jättebra, de flesta satte sig i huvudet snabbt! Jag och min grupp uppträdde som melodi nummer 13 av 15 (dock var inte nummer 10 med pga sjukdom) och jag blev jätteglad när vi kom på andra plats! Som pris fick vi en chokladhöna, haha! Riktigt gott!
Så, denna dagen har varit en mycket fin dag! Melodifestivalen var som sagt jätterolig, men inte bara för att vi kom tvåa. Det var så himla roligt att höra alla andras låtar för alla levererade med en sån otrolig känsla! Och nu sitter jag och tittar på The Voice och hejar på Dennis! Hoppas han vinner! Vår skola spelade förresten in en hälsning till honom idag också, ''KOM IGEN DENNIS, KOM IGEN!!''

Vårt fina pris!

Tumblr.

2012-03-22 @ 20:30:43 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! Jag ligger i min säng och har precis kollat klart på avsnitt 2 av säsong 3 i Criminal Minds. Det är sorligt, tycker jag. Gideon har typ slutat. Gideon är en utav mina favorit karaktärer. Han och Reid är nummer ett. Kände för att fälla en liten tår eftersom han är så fin, men så blev det inte.

Tidigare idag gick jag hem från skolan, pga huvudvärk. Jag brukar ofta ha huvudvärk, men jag var fri från den i söndags, måndags och tisdags. Sedan kom den tillbaka igår.. Det är så jobbigt! Hoppas verkligen inte att det är synen.. Jag vill inte skaffa glasögon! Får använda linser i så fall.. Men hur kul är det, egentligen? Vid fyra-tiden så hämtade mamma mig här hemma och då stack vi till mormor och morfar och åt. Efter det stack vi in om stan för att jag skulle handla glass. Calippo Shots, den är riktigt god! Everybody should try it! Och nu är jag som sagt hemma, och har hunnit kolla upp buss/tåg tills imorgon (går i skolan imorgon.. Riktigt slött.. Men vi ska ha Melodifestival så det kommer nog bli skoj!), kollat Criminal Minds och ändrat mitt Tumblr-tema. Så, om ni inte redan följer mig så borde ni göra det! Och länka gärna era Tumblr's, igen!

Klicka bilden för att komma till min Tumblr!


Shut up and dance.

2012-03-20 @ 18:37:51 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Dagens fråga i den listan jag håller på med vad ''vad jag gillar att göra''. Och det har väl de flesta redan koll på? Det avslöjas ju redan i bloggens namn. Musik, såklart! Sjunga, spela gitarr, spela munspel, spela piano. Det är det jag.. Kan. Haha. Vill hemskt gärna lära mig spela trummor också, det är så fruktansvärt coolt! Förutom musik så gillar jag att dansa och fota också. Dans var ju en utav mina två största hobbyer förr. Den andra var musik, såklart. Haha. Har ju dansat rätt mycket.. Men förutom allt detta så gillar jag även skådespeleri! Det är inte så att jag.. Står framför speglen och spelar någon speciell roll eller så.. Men jag vill faktiskt skriva filmer/manus som jag sedan kan spela in!

Bild från juli, tror jag! Fotograf: My.

Dag 22 - Mina starka sidor.

2012-03-19 @ 18:47:36 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Nu är det inte alls många dagar kvar på listan jag håller på med, och ännu mindre blir det när jag tar bort några dagar. Jag känner att vissa bara är helt onödiga, det är precis likadana som vissa gamla. Så, jag kommer hoppa över några. Och idag kommer jag skriva kortfattat!

En utav mina starkaste sidor är väl att jag är en bra vän för att jag alltid lyssnar, alltid finns där för att stötta. Det kvittar vad det handlar om, jag försöker alltid ta mig tid att lyssna. Förutom kanske mitt på natten när jag sover.. Hehe. 

Nu ska jag se lite på The Simpsons som går på tv och sedan ska jag dra igång några avsnitt av Criminal Minds. Denna dagen har gått så otroligt långsam!

Det är inte säsong ett jag tittar på.. Jag är på sista avsnittet av säsong två!



Dag 21 - Det här är viktigt för mig.

2012-03-18 @ 14:30:53 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Det finns många grejer som är viktiga för mig, men mina vänner, familjen och musiken kommer på första plats. Detta betyder allt för mig. Det är mitt allt. Om jag ser mina vänner ledsna osv så försöker jag alltid att stötta dom och göra dom glada. Samma sak med min familj. Om min familj går itu så går jag itu. Nu är mina föräldrar i och för sig skilda, men det har dom varit ända sen jag var liten, och vi funkar ändå. Och  musiken behöver vi inte ens snacka om.

Jag ska strax äta kålpudding och sedan äpplekaka, och sedan ska jag hem till mamma! Ska faktiskt dit en timme tidigare. Ska ha ett litet kalas för mamma som fyllde år förra helgen! Ska bli supermysigt! Ha en fin dag!

We take care of our own.

2012-03-17 @ 22:45:38 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Sitter just nu och försöker lösa problemet med min facebook som jag har haft hela dagen. Kan för det mesta bara se 3-5 statusar åt gången, och jag kommer inte åt mina meddelanden över huvud taget. Och jag har fått ett meddelande som jag tror är rätt viktigt. Nyfiken, ju! Hoppas jag lyckas lösa det, annars får jag fixa det imorgon hemma hos mamma.

Jag lyssnar just nu på en Absolute Hits-spellista på Spotify av Sony Music Sweden. Lyssnar på Bruce Springsteens rätt nya låtar ''We take care of our own''. Den är ju jättemysig! Lyssna på den här; Bruce Springsteen – We Take Care Of Our Own . Meningen var ju att jag, pappa och Jessica skulle åkt till Göteborg i sommar och se honom.. Men biljetterna hann ta slut innan vi skulle beställa. Riktig otur. Visst, man kan ju köpa på Blocket, men nu ska vi ju till Stockholm istället och gå på Allsång På Skansen och sedan shoppa! ;)


Jag hade så fina och naturliga lockar igår kväll! Jag duschade på kvällen, och jag lät håret självtorka, och då får jag typ få stora vågor, men senare på kvällen gick jag ju ut med Evlina och Natalie och vinden gav mitt hår så fina lockar! Men så fort jag borstade håret när jag kom hem så blev håret rakt igen!



Dag 20 - Mina rädslor.

2012-03-17 @ 13:13:50 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag har nog rätt många rädslor, men några utav mina fobier är trafiken och insekter.. Ugh.

Igårkväll gick jag ut med Evlina och Natalie. Fy fan vad roligt vi hade! Vi gick lite i sandvången i sedan satte vi oss på en bänk och hade jätteroligt! Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Jag vet bara att det blir grillad korv till middag, haha!

Dag 19 - Något jag ser fram emot.

2012-03-16 @ 15:03:00 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Något jag ser fram emot är Ozzy And Friends i juni! Självklart är det lite surt att Black Sabbath inte kan uppträda, men som jag sagt några gånger förut; Tonys hälsa går före konserter. Men jag ser fram emot Ozzy And Friends, och jag tycker det är bra att ge oss någonting istället för inget alls! Det hade varit ännu tråkigare om de hade ställt in allt!

Dessutom har jag hört lite om att Slash ska spela i Malmö! Det är jag väldigt glad över, haha!


Dag 18 - Det här hade jag på mig idag.

2012-03-16 @ 13:24:51 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Nu har jag varit hemma i snart en timme... Vaknade vid 10 och gick ut för ett ärende på vårdcentralen vid 11. Det är så härligt väder ute! Det är typ molnigt och lite soligt på samma gång. Inte för kallt, men inte jättevarmt heller. Hittade min gamla underbara gråa mössa, men den blev för varm. Det är det jag hade att göra idag, haha. Fick lust att fota egentligen, men kameran lämnade jag kvar hos mamma..
Har också börjat tröttna på att jag ska ha ont i huvudet hela tiden. Det börjar gå över gränsen nu.. Har ont i huvudet i princip hela tiden, förutom när jag är ute (det hjälper ibland med att jag går ut). Någon som har/har haft det likadant?

Iallafall, här får ni en snabb iPhone bild på kläderna jag har på mig idag! Skulle egentligen lagt upp detta igår, men då hade jag inte så roliga kläder på mig och det var inget bra ljus på kvällen..
Tröja från H&M (fått av mamma), linne från Gina Tricot, byxor från BikBok och halsband från H&M.


Sweden Rock Festival 2012.

2012-03-16 @ 00:13:14 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Ååååh, jag är så.. Bitter över att jag inte kan åka dit! Tre band jag vill se ska dit (Sebastian Bach, Twisted Sister och H.E.A.T) och självklart ska de spela på olika dagar! H.E.A.T spelar redan på onsdagen, Sebastian på torsdagen och Twisted Sister på fredagen. Det är så typiskt.. Och jag har inte råd med tre stycken en-dagsbiljett, haha! Har bara råd till onsdagen, eftersom den kostar 690 kronor, men sen kommer ett annat problem; jag vet inte hur jag ska ta mig dit och hem. Så, med ett halvt brustet hjärta måste jag faktiskt säga att jag inte kan gå på Sweden Rock Festivalen detta år. Däremot ska jag så smått börja lägga undan pengar till nästa år! Då hinner jag kanske till och med få ihop pengar till alla dagarna! Och till campingen, och resan dit! Haha. Och jag och Evlina ska ringa till de som håller i artistbokningen för Landskrona Karnevalen och tipsa om H.E.A.T. Har redan tipsat dom tre gånger på Facebook, men de får ju jättemånga tips där.. Så, ja. Wish me luck.

Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag är rätt trött och ska gå upp i lagom tid imorgon. Ska iväg till Vårdcentralen för att lämna in ett papper. Och eftersom jag inte orkar byta bussar hit och dit (de ändrade för ett tag sedan, de trodde det skulle bli bättre när det självklart blev sämre!) så jag får gå dit. Tar väl en halvtimme så det är inte så farligt.


Dag 17 - Det här får mig att må bättre.

2012-03-15 @ 20:19:08 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Ja, det finns ju väldigt många saker som får mig att må bättre, beroende på vad som får mig att må dåligt. Men en sak som ofta hjälper är att gå en runda, helst vid havet, och bara tänka på allt mellan himmel och jord. Jag brukar ta med kameran så att jag håller mig sysselsatt och kan gå längre. Ofta har jag även musik igång i hörlurarna, men ibland är det så.. Otroligt att bara lyssna på naturen. Det är en stor inspiration, faktiskt. Jag får ofta alltid några idéer när jag går dessa runderna. Nu var det ett tag sedan, men jag har inte riktigt haft tid.

Bjuder på en gammal bild! Ibland är det sådanna idéer jag kan få när jag är ute på mina runder!

Dag 16 - Mitt favoritminne.

2012-03-15 @ 11:22:24 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Okej, jag har varit riktigt dålig på att skriva här de senaste två-tre dagarna, men jag har inte haft tid att plocka upp datorn och jag har inte kunnat blogga från mobilen. Igår var jag på besök med mamma hos en av hennes kompisar, och dagen innan det var jag och mamma och handlade direkt efter skolan, och jag var rätt trött efter skoldagen, så.. Men nu har jag webbmatte och kan slänga in några ord.
Jag har jättemånga fina minnen, och kan omöjligt plocka ut bara ett! Så jag väljer topp tre! ;) Utan inbördes ordning!
1. Tokio Hotel konserten 2010. En utav de bästa dagarna i mitt liv!
2. Erik Grönwall konserten på Landskrona Karnevalen 2010. Också en utav de bästa dagarna i mitt liv!
3. När jag fick reda på att jag kommit in på Mega Musik. Ja.. Också en utav de bästa dagarna, haha! Rätt roligt att jag sitter på Mega Musik när jag skriver detta.. Fint!

Nu slutar snart denna lektionen, tjohej! Ni får dag 17 och 18 när jag kommer hem!

Dag 15 - Favoritfotot.

2012-03-13 @ 09:37:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Detta fotot tog jag i oktober 2010, när jag fick gå en lång jävla runda runt några fotbollsplaner och en hage med får i. Jag var nämligen inte med på idrottslektionen vi hade på morgonen där, så då fick jag gå den rundan istället. Jag, som är så smart (!), hade räknat ut att jag skulle få göra det, så jag packade ner min kamera i väskan när jag skulle gå till skolan. Det hade regnat lite under natten så gräster var sådär härligt! Det är nog det bästa, iallafall naturfoto, jag någonsin tagit! 



Planet Earth, my home, my place.

2012-03-12 @ 15:59:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

Dag 14 - Mitt rum.

2012-03-12 @ 14:27:53 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Fick nyss ta lite bilder på mitt rum! Det är lite svårt, tycker jag, att fota mitt rum. Det är litet, men ändå stort.. Fattar ni? Haha. Vissa delar är lite svårare att fota än andra, helt enkelt! Men jag gjorde det, och här får ni de bilderna!

Tidigare idag tog jag en runda ute för att fota lite. Blev inte så många bilder, men jag njöt väldigt mycket i det fina vädret! Om jag hade fått välja så hade jag fortfarande varit ute och gått. Hade lust att ta självporträtt där ute. Kanske senare i veckan! 








Dag 13 - Vad jag gillar med mig själv

2012-03-11 @ 12:57:02 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1

Något jag gillar med mig själv är att jag, faktiskt, lyssnar på folk när de behöver prata med någon. Det kvittar vad för problem de har och hur mycket erfarenhet jag har, jag lyssnar alltid. Och om personen vill ha mina åsikter om det hela så delar jag med mig av dom också! Dock är jag själv inte den personen som helst pratar om mina problem. På det sättet är jag väldigt självständig, jag håller nästan alla mina problem för mig själv. Det betyder inte att jag inte litar på folk, det är bara det att jag inte vill ha den... Typ av uppmärksamhet där folk är "åh, hur är det? Är du okej? Vill du att vi ska gå?" typ.

Bild från skolavslutningen i nian! (:


Blogresponse!

2012-03-10 @ 23:20:21 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu har jag blivit medlem på blogresponse.com, vilket betyder att ni kan ställa frågor till mig i den nya ikonen ute till höger, precis under min header! Det går givetvis också bra att ställa frågor i kommentarsfältet, men för er som hellre vill ställa frågorna genom blogresponse så går det nu bra!

New In; Jacket.

2012-03-10 @ 17:28:34 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Jag och mamma var som sagt på Center Syd idag och kollade runder i lite affärer. När vi gick in på Vero Moda så såg vi att de hade en jättestor rea! Det var 70% rabatt på nästan allt i butiken! Mamma hittade en härlig t-shirt och jag hittade denna godingen! Den är väldigt tunn, så det är typ en sen vårjacka, så typ en sommarjacka. Jag kommer att använda den flitigt, eftersom den kommer matcha ett par fejkade Jeffrey Campbell skor som jag ska köpa när jag får mina pengar! Jackan kostade från början 499 kronor, så det var verkligen ett kap!




Dag 12 - Något jag gör hela tiden.

2012-03-10 @ 00:41:41 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Alltså, jag har ingen speciell grej som jag måste göra hela tiden, som att hålla på med händerna, eller blinka dubbelt eller så.  Dock har jag väldigt lätt för att sväva iväg i mina egna tankar på lektionerna, t.ex. Och ibland får jag även mina ryck när jag ''måste'' sitta och trumma med fingrarna/händerna.. Det är dock inget som jag gör hela tiden, utan mest när jag är uttråkad. Så, där har ni svaret på det!

Idag så ska jag och mamma ut och göra lite ärenden, mamma ska ha kalas imorgon eftersom hon fyller år! På eftermiddagen åker jag till pappa på kalas för Teddy, som fyllde år i torsdags! Och det gjorde även Evlina, men jag glömde skriva.. Haha.
Med denna nytagna bilden säger jag godnatt! 

Happy Birthday Matthew Gray Gubler!

2012-03-09 @ 20:34:00 Filed in: History
Kommentarer: 0
En av mina favoritskådisar fyller år idag, 32 år! Grattis världens finaste Gubler! ♥

Sommaren, vi behöver dig!

2012-03-09 @ 20:08:45 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Jag sittar här och kollar in lite bilder på weheartit.com och ser en jäääädrans massa sommarbilder! Och jag kan säga er att jag är så sjukt taggad inför sommaren! Inte just nödvändigtvis sommarlovet, utan mer värmen. Jag ska försöka bli så brun jag bara kan denna sommaren, förra sommaren mesade jag mig rätt mycket eftersom jag är livrädd för bin och humlor och sådana trevliga djur.. Haha. Men jag kan se om jag kan få ett sommarkort så jag kan åka till stranden när jag vill, helt gratis. Har redan börjat förbereda min garderob för sommaren, köpte ett par shorts förra veckan. Ska plocka fram lite gamla byxor också som jag kan klippa sönder. Åh, är så taggad! 

Ni får en bild från förra sommaren! (:

Dag 11 - Det här får mig att skratta.

2012-03-09 @ 14:02:08 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Ja.. Vad kan man säga? Det finns ju så sjukt mycket som får mig att skratta, men min Tumblr är nog den som får mig att skratta mest. Så, jag tänkte passa på att dela med mig av min Tumblr, så kan ni gå in där och följa mig och så vidare!
Här är min Tumblr! Har ni Tumblr, och i så fall, vad heter ni?
(min design är jättetråkig och så, men jag orkar inte fixa den..)

Svar på fråga!

2012-03-08 @ 19:51:04 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Anonym:
var har du köpt din michael jackson kudde

Svar: Jag har köpt min MJ-kudde i någon butik på Öland! Dock så var detta sommaren 2010 så jag är inte så säker på att den finns kvar.. Butiken hette något med Euro.. Typ, Euroshop eller något liknande. De sålde fler MJ-grejer, så som skrivhäften, nyckelringar, stickers och tavlor. De sålde ungefär samma grejer fast med Elvis och Marilyn Monroe också! (:

Dag 10 - Det här får mig att känna mig lycklig.

2012-03-08 @ 18:17:01 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Det finns jättemånga grejer som gör mig rätt lycklig, så som fina kommentarer på bloggen, när något klädesplagg t.ex jag kollat in länge får flytta in i min garderob, konserter gör mig lycklig, och sådana grejer som förgyller vardagen. Men tanken av att jag har en väldigt fin familj som jag älskar, och som älskar mig tillbaka, tanken av att jag har så fina vänner och tanken av att jag har möjligheten att gå på en så underbar skola som jag gör får mig att känna mig lycklig. Jag är verkligen lyckligt lottad som får uppleva det här!

Dag 9 - Min favoritplatas.

2012-03-08 @ 10:05:30 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0

Jag har många favoritplatser, som t.ex replokalerna i skolan, mitt rum hemma och stranden. Jag älskar att gå till stranden, inte för att nödvändigtvis bara sola bada, utan även för att gå en promenad och bara.. Vara.

Men det finns ett ställe som jag älskar väldigt mycket, och det är Sveriges tredje största stad; Malmö. Min moster och kusin bor där, och när jag var yngre spenderade jag väldigt många helger där! Ett favoritställe i Malmö är Malmö Arena! Jag har varit där 2 gånger på "events" (Britney konserten och Idol 2010) och sen har jag varit där med två vänner och bara typ vandrat runt arenan, haha. Jag har ingen aning om när jag ska dit nästa gång men jag hoppas att det är snart!


Dag 8 - Ett ögonblick värt att minnas.

2012-03-07 @ 19:43:49 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Det finns jättemånga ögonblick som är värda att minnas, både personliga sådana och mer ''officiella''. 
Ett personligt minne är ju helt klart alla konserter jag varit på. För att bara välja något konsertminne så säger jag; Erik Grönwall på Landskrona Karnevalen 16/7-2010! Som ni kanske minns från gamla blogginlägg så hoppade han ner från scenen under en av hans finare låtar (vissa har sagt att det var under ''Stay'') och pussade mig på kinden. Efteråt tog vi en bild tillsammans där han också pussade mig på kinden!

Ett minne som de flesta borde komma ihåg är ju den tragiska händelsen vid World Trade Center 11/9. Varje gång jag läser om den dagen, ser en film osv så blir jag så.. Jag blir så rörd. 

Eftersom jag missade detta igår pga uppspel så får jag lägga upp en till senare ikväll, om jag hinner!

Dag 7 - Något jag tänker på hela tiden.

2012-03-05 @ 18:18:30 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Något jag tänker konstant på är min framtid. Jag har ju så många grejer jag vill göra, och nu är min vilja att hålla på med skådespeleri ännu större! Alla viljor och drömmar växer hela tiden, precis som det ska vara! Men ja, mina drömmar är något jag tänker på hela tiden. Min framtid. Hur jag ska göra för att nå dit.

Chill dag i skolan annars, tre lektioner; Gehör&musiklära, svenska och rep. På Gehör gjorde jag ett prov, på svenskan kolla vi lite på Star Warz och på repet så repade vi, haha. Har ju uppspel på 70-tal imorgon! Så pepp, ska sjunga Black Sabbath's låt A National Acrobat. Så, ja, jag vet inte hur det blir med bloggen imorgon. Vi får se! 
Gammal bild!


Humanoid City tour

2012-03-05 @ 08:11:01 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 0

Idag för två år sedan såg jag mitt favoritband. Mina förebilder. De som räddat mitt liv med enkla melodier. Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Tack!


Dag 6 - Mitt tidigaste minne.

2012-03-04 @ 02:50:22 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Ja... Jag har egentligen så många minnen från när jag var liten, som säkert inte många andra heller har. Men jag kommer faktiskt ihåg när jag gick på Småstjärnorna i ettan och tvåan! Haha, jag älskade att springa runt där, en gång i veckan på Folkets Hus i Landskrona. Välja ut en/två favoritlåtar som man ville sjunga och dansa till. Jag var galen då. Vi har ett kort någonstans där jag springer runt ute hos publiken. Like, what happend? Varför gör jag inte så nu? Haha. I'll get there. ;)

Jag är längst fram på bilden i rosa kofta, för er som inte gissade det!

Dag 5- Favoritplagget ur garderoben.

2012-03-03 @ 18:03:47 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1

Mina favoritplagg är just nu två nya klädesplagg som jag köpte idag (fransvästen och shortsen)! Förutom de så älskar jag mina skinnbyxor från Cubus'


Dag 4 - En resa jag minns.

2012-03-02 @ 19:26:08 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Okej, jag har inte varit utomlands så många gånger, och det är det jag räknar som resa. Jag har ju rest mycket till Oskarshamn och några gånger till Kalmar annars, men jag tänkte skriva lite om Tysklandsresan jag gjorde med min gamla skola när jag gick i sjuan!

I sjuan läste jag tyska tillsammans med Moa, efter att jag hade bytat från spanska till tyska efter halva sexan. På den tiden tyckte jag att det var jättekul att lära sig tyska, och även lättare. Sedan när jag började på Västervång så.. Ja, jag vet faktiskt inte. Jag var bara inte lika intresserad längre. Jag började läsa tyska för att jag skulle kunna förstå Tokio Hotel och deras låtar, intervjuer osv.. Jag tror det kan bero på att de började använda det engelska språket mycket mer, som i låtar och intervjuer. Iallafall, så gjorde vår tyskagrupp en resa till Tyskland! När jag fick reda på det så var jag huuuur glad som helst! Det kanske ni kan förstå, hehe. Vi åkte till Lübeck, som runt november/december brukar ha en stor julmarknad, och det var den vi åkte på, tror jag. Det var iallafall en massa stånd överallt, fina ljus och allt. Det var så himla mysigt, särskilt när det började bli lite mörkt ute! Jag kommer ihåg att vi fick gå upp jättetidigt, haha. Åkte först buss till båten i Danmark, tror jag, och sedan båten över. Tog inte så lång tid att resa dit, faktiskt. Väl där köpte jag ett par mjukisbyxor, en tröja, ett linne och en kofta som jag faktiskt har kvar i min garderob! Vi åt också på McDonalds, vi åt Happy Meal och jag har faktiskt leksaken kvar! ;) Marty från Madagaskar, haha!

Jag önskar faktiskt att jag hade kunnat åka tillbaka till Tyskland, men jag vill hellre till Berlin då!
Jag har inga bilder från resan på den här datorn, så.. Ni får klara er utan det!

Ha en fin kväll!

Dag 3 - Något/någon jag inte kan leva utan.

2012-03-01 @ 17:28:44 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Okej, något jag verkligen inte kan leva utan är en dator med internet! Och någon typ av musikspelare/mp3 (just nu min iPhone eftersom jag inte har någon annan mp3). Jag tror faktiskt att jag hade klarat mig utan min mobil, om jag hade fått en iPod eller något liknande istället. Och sen kan jag ju inte leva utan min familj och mina vänner!

Skolan idag har varit chill, som vanligt. Jag behövde faktiskt inte heller stressa i morse! Här hos pappa brukar jag alltid få stressa till bussen, haha. Jag har annars bara varit väldigt trött hela dagen.

Nu ska jag faktiskt spela Sims 3! Skulle ju egentligen titta på Criminal Minds, men jag kände faktiskt för att spela Sims först i någon timme.. Är ju ändå ledig hela dagen imorgon så då hinner jag se en massa avsnitt! ;)

Ha det fint!

RSS 2.0