Dag 30-sista dagen.

2010-09-30 @ 19:48:41 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Tjena! Sedan jag lämnade datorn förut idag så har det hänt en del saker. Jag och My, och mamma har tex snackat om Iron Maiden's kommande konsert juli nästa år. Mamma var positivt inställd, att hon själv också ville gå! Skulle kolla upp sittplats till henne, men just nu vet jag inte om där ens finns biljetter kvar.. Jag hoppas verkligen att det finns, för att se Iron Maiden skulle vara hur grymt som helst!

Annars kommer den sista låten från Musiklistan. Jag orkar inte skriva så mycket, och jag har ändå en idrottsuppgift att skriva innan jag går och lägger mig. Får skriva den nu. Snabbt innan idol.

Day 30 - Your favorite song at this time last year

Michael Jackson-Heal the World.

Bloogle?

2010-09-30 @ 15:07:18 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Haha, jag tänkte skriva Bloogle när jag skulle skriva blogg.se, för jag tänkte på Google.. Haha, så fel det kan bli!
Iallafall så får detta bli ett kort inlägg, innan jag går ut och går en runda! Jag skrev ju igår att jag skulle gå ut och gå en lång runda efter skolan. Så, det ska jag göra nu. Har precis kommit hem annars efter skolan, vi avslutade med idrott som jag var väldigt aktiv på. Har aldrig varit så aktiv i idrotten faktiskt.

Annars är det sista dagen av musiklistan idag. Och även sista dagen vi kan använda 50-öringar. Så vi får säga farväl till dom! R.I.P 50-öringarna. (jag har en hel del i plånbok, jag tycker om att spara på dom nu när dom inte ska finnas längre. Något att visa för barnbarnen i framtiden kanske?)



-Bild från igår, med Evlina i 'teamet' innan lunch (:

Just a small-town girl.

2010-09-29 @ 19:14:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Ååååhåå, jag lyssnar just nu på Journey-Don't Stop Believin' (titeln är faktiskt mitt motto!) och den är så vackert underbar. Jag har faktiskt inte fått så mycket gjort idag. Jag skulle ju gå ut och gå en runda.. men det blev inte av. Men det gör inget, for the moment, jag ska ha idrott i morgon och sedan efter skolan kan jag gå ut istället, och då även ha med kameran. Sedan kan jag gå ut en till runda på Fredag, och sedan på Lördag ska jag och mamma dansa Zumba, som Moa och hennes mamma ska följa med på. Kul, tycker jag!
Men jag har faktiskt fått lite gjort. Jag har t.ex gjort idrott arbetet. Men det är typ det.. haha. Och så har jag ätit mycket chips. Så dom är snart uppätna. Och så har jag lyckats få ont i huvudet och magen. Bra, va? Jadu, det finns alltid något att göra..

Jag har en väldigt go' lust att spela in en cover. Självklart kommer jag inte ha tillfälle till det. Det är fan dagar på THF (TokioHotelNytt @ bdb) just nu, och man kan bland annat skicka in covers. Fick ett förslag på att spela Zoom Into Me. Och det vill jag göra mer än gärna! Kanske ska göra det sen..

Har ni några låtar ni kan tipsa om som jag kan göra covers på? Skulle vara sjukt kul att se vad ni ville höra!

Ni får en någon dag gammal bild från min iPhone. Sedan ska det kikas på Idol, ni får ha en bra kväll ♥

Dag 29

2010-09-29 @ 14:45:02 Filed in: Music
Kommentarer: 3
Tjena hoppsan!
Jag slutade skolan runt klockan 14.00 och sedan dess har jag bara varit hemma och suttit här framför datorn. Och krängt chips. Chips är väldigt gott! Särskilt grill-chips från Estrella. Iallafall, så har jag en del jag måste göra idag. Jag ska plugga lite engelska, för vi har prov i morgon. Jag kan det redan, men ibland är det inte fel att exktra kolla en gång till. Sedan måste jag skriva idrotts arbetet. Det tar nog inte så lång tid det heller. Bara skriva lite fakta om Basket och sedan ska jag skriva vad vi ska göra, hur vi ska göra, vad vi ska använda när vi gör det osv. Men först ska jag faktiskt gå ut en runda! Känner att jag börjar.. inte gå upp i vikt, men ja.. Ni vet.. Känner att jag blir mulligare? Annars är jag väldigt glad för pappa plockade ut accorden till Erik's Somewhere Between A Rock And A Hard Place! Dock inte hela låten, eftersom dom höjer hela låten efter solot, så det ska han nog klura ut ikväll.

Och hörrni! Nu är det bara idag och imorgon kvar på musik-listan! Jag tycker det gått rätt fort, faktiskt! Vad tycker ni? Var det kul? Borde jag göra sånt oftare? Kom igen nu, ge mig era åsikter, för det är ni som läser bloggen, inte jag! Så våga tycka till nu. Och gillade ni det inte så kan ni alltid komma upp med andra idéer.

Day 29 - A song from your childhood

After Dark-La Dolce Vita.
Hahaha, sooom jag älskade After Dark när denna låten kom med i Melodifestivalen 2004! Jag till och med uppträdde denna låten med en tjej på Småstjärnorna (inte det som gick på tv.)! Och sedan har jag faktiskt träffat han som kommer ut på scen senare i låten, han har några små caféer lite runt om, så vi besökte ett och jag fick hans autograf (som jag missade att fota när jag la ut alla mina autografer, remember?)

Dag 28-NY DESIGN!

2010-09-28 @ 19:08:07 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag fotade direkt efter skolan (som var helt okej!), men mitt i allt ihopa drog pappa med mig ut för att handla mat. Vi åt kinamat, gissa om jag blev glad?! Haha, iallafall, fortsatte när jag hade ätit dårå, och sen redigerade jag bilderna, denna blev den bästa, och sen fortsattes den att redigeras i photoshop. Here's the result, dear people.
Tack förresten till världens go'aste My, som satte in den åt mig!♥
(min stubin är väääldigt kort när det gäller bloggdesigner, ehe..)

Day 28 - A song that makes you feel guilty

Michael Jackson-Gone too soon.
Jag vet inte varför jag känner mig skyldig.. Jag bara gör det, när jag tänker på det. Okej, för att vara ärlig så var det verkligen svårt att välja en låt till detta. Men, när jag ändå tänker på det, så känner jag mig på något sätt skyldig till hans död.. att jag på något sätt kunde försöka göra honom lycklig. Nu är det för sent. Och ibland när jag hör låten, och verkligen tänker på titeln, inser jag att jag måste verkligen spendera mer tid med min släkt osv. Snart kanske dom alla är borta. Too soon, då.

Någon som vågar slänga in en kommentar om vad dom tycker om headern? Jag skulle uppskatta det!

Dag 27.

2010-09-27 @ 19:16:26 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Tjenixen!
Jag har haft en lång dag idag..
Jag gick hem från skolan vid lunch.. alltså vid tolv. Innan dess hade jag fysikprov som gick.. hyffsat bra tror jag. Sedan lyckades jag ta mig till stan för att handla en present till Moa, med Evlina. Sedan har jag bara duschat och sen ska jag kolla idol.
Ska försöka få ihop en ny header imorgon! Hoppas jag lyckas då!(:

Day 27 - A song that you wish you could play

He's a pirate (mental version)
Älskar låten väldigt mycket! Dessutom har killen gjort en grym cover på den, och den skulle jag gärna vilja spela!

Dag 26.

2010-09-26 @ 18:36:01 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Phuuuh, silken dag!
Haha, nej, den har inte varit så jobbig faktiskt.. Sov till ungefär till klockan tolv. Sedan var det fixa sig och sådant. Sedan pluggade jag till morgondagens prov och sedan läste jag ut Andreas Carlsson-Live To Win låtarna som skrev mitt liv, så nu ska jag börja på I Am Ozzy! Iallafall i morgon.. Sedan var det att åka till pappa och gå på kalas hos min kusin. Hon har också nyligen fått körkort, så grattis till henne! Nu är jag hemma och.. gör mest ingenting.

Vad har ni gjort idag? Kul att läsa om folk, tycker jag (:
I veckan händer inget annars. Bara dansa Zumba med mamma på Lördag och sedan på fest hos Moa på kvällen. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig!

Day 26 - A song that you can play on an instrument

Tokio Hotel-Phantomrider.
En av de lättare låtarna faktiskt.. var så svårt att välja vilken av alla låtar jag faktiskt kan spela, eftersom det är en del. Dock långt ifrån alla.

Dag 25.

2010-09-25 @ 18:01:25 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Hejsan! Jag har precis kommit hem! Har varit på Center Syd idag igen och tittade på skorna. De fanns inte i min storlek, och på Din Sko var dom för dyra.  Så, dom får vänta tills det är dags nästa gång. Dock så handlade jag en stor, fet, stickad halsduk. Mmmmmysig! Tänkte fota den åt er, men kameran dog. Sedan stack vi in på New Yorker igen för att kolla efter jacka (jag hittade en jag ville ha, men såklart tyckte inte mamma att den var en vinterjacka, även om den är det) och för att fråga om dom skulle få in nya KISS tröjor. Dom hade det förra gången jag var där (inte igår) men nu var dom helt slut, och dom trodde inte att dom skulle få in fler. Som tur var så fick jag syn på några på Cubus herravdelning, så köpte en i M för S var slut, haha!

Så, jag är nöjd med dagens köp, även om jag inte fick skorna. Får ta det någon annan gång helt enkelt. Nu ska jag kolla på lite tvmöbler på IKEA! Ska snart göra om mitt rum här hos mamma ;)

Day 25 - A song that makes you laugh

Bryant Oden-The Ducksong.

Dag 24.

2010-09-24 @ 20:40:28 Filed in: Music
Kommentarer: 1
God kväll!
Här sitter jag och tittar på idol som gör mig väldigt rädd. Kom hem för ett tag sedan, innan åtta såklart, efter att ha varit på Center Syd med mamma och Moa. Samlade på mig en del idag, och det känns väldigt härligt! Bilder finns längre ner. Dock samlade jag  inte på mig allt jag skulle göra, men det får jag ta igen sen. Bara en halsduk (som jag eventuell köper i morgon, ska dit och handla skor, ehe) , mascara (den var slut) och sedan min älskade Kiss tröja. Har längtat hela veckan så hade dom tagit bort den. Hoppas dom får in den snarast! Annars får jag beställa den från någonstans.. Iallafall, här är dagens låt och det jag handlade.

Day 24 - A song that you want to play at your funeral

Michael Jackson-Smile.
Det var inte han som gjorde orginalet. Men jag älskar hans version. Och precis som honom så vill jag ''höra'' denna på min begravning. Han gjorde det för att det var hans favoritlåt. Och jag ska göra det för att jag inte vill att mina nära och kära ska sorga mig för mycket. Dom ska inte låta min död hindra dom leva livet. För jag kommer sitta på ett moln och titta ner på dom och le när dom uppfyller sina drömmar.


Acdc tröja-New Yorker, 169;-
Solglasögon-New Yorker, 39;-
Rött armband-Glitter, 49,50;-
Hörlur-halsband-New Yorker, 79;-
Ring-Glitter, 79;-
Långarmad tröja-New Yorker, 99;-

Dag 23.

2010-09-23 @ 16:46:49 Filed in: Music
Kommentarer: 4
Usch, vad tråkigt det är att alltid skriva samma saker. Om hur det var i skolan, tex. Iallafall så var det kul i skolan. Som de flesta dagana, då. Stack hem, bädda och lite sånt. Som vanligt. Nu sitter jag här. Som vanligt. Ska snart äta, duscha och plugga matte. Har matteprov i morgon som jag inte kommer klara eftersom jag inte förstår det vi håller på med. Som vanligt.  Mina tangenter på min laptop är väldigt slöa. Jag gillar inte det, det är jobbigt. Vi får se vad jag gör med saken, kanske får inskaffa ett tangentbord.

Day 23 - A song that you want to play at your wedding

Westlife-You Raise Me Up.
Jag vet inte, jag har inte tänkt på det faktiskt..



Dag 21.

2010-09-22 @ 20:07:40 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Tjena! Jag har gjort mycket idag! Som att tex sjungt och fotat mycket! Just nu har jag inte tid att skriva mycket, så jag tänker ge er två låtar i dagens kategori av listan och en bild från idag. Nu väntar Idol med Moa!(:

Day 22 - A song that you listen to when you’re sad

Avril Lavigne-When You're Gone.


Tokio Hotel- Vergessene Kinder.



Förlåt för igår!

2010-09-21 @ 17:27:54 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag är väldigt ledsen för att jag inte bloggade igår! Internet verkligen vägrade att fungera, och förövrigt så var jag trött. Väldigt trött. Men, jag hade skrivit ett inlägg, men det ville inte komma upp just för att internet vägrade. Tvärvägrade. Så, ni får två (tre! Lägger in två under en kategori..) låtar idag.
Skolan idag var okej annars, kom hem för en stund sen och nu har jag precis klippt ut lite saker till den kommande photoshoot;en jag ska ha idag. Ska försöka hinna med den innan jag sticker till mormor och morfar som vi ska till efter maten som mamma håller på med nu,

Day 20 - A song that you listen to when you’re angry

Ozzy Osbourne-Let Me Hear You Scream.

Tokio Hotel-Scream.

Day 21 - A song that you listen to when you’re happy

Jackson 5-Can You Feel It.
(jag kunde lagt in fler låtar, för det finns så många jag lyssnar på när jag är glad, men just nu kom jag inte på fler..)

Ha det så länge!

Dag 19-jag är irriterad.

2010-09-19 @ 20:27:49 Filed in: Music
Kommentarer: 3
Day 19 - A song from your favorite album

Michael Jackson-Little Susie (HIStory. past, present and future.)

Det får bli dagens låt. Det är förövrigt mitt favorit album, tror jag. Kom inte på något annat. Och jag är väldigt irriterad idag. Trött, arg och så vidare. Just nu över att min j*kla plattång är så dålig. Men, inte så konstigt det är en sån gammal, ju. Måste köpa en ny. Och jag måste ha en ny snarast. Har precis duschat, och jag mer eller mindre hatar mitt hår när jag duschat. Tjockt, svänger hit och dit, och de uppklippta svänger ut så jag ser ut som.. jag vet inte vad. Så, nu ska jag fortsätta kampen med mitt hår. Hörs i morgon, då jag ska fíxa några saker efter skolan.

Förresten, så undrar jag vad ni vill se mer av i bloggen? Mer foton, videoinlägg, dagens fråga och sånt? Kommentera nu vad du vill se mer av, du har din chans nu, så var inte rädd för att tycka till. Det är ni som läser min blogg, det är ni också som ska tycka om det.

För er som vill veta mer om mig..

2010-09-18 @ 19:21:01 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Här kommer lite mer om mig. Tog det från bilddagboken, typ.. Hade tråk. Snart börjar Dansfeber!

104 frågor om dig själv:

1. är du kär? - Jag vet inte om jag är det just nu.. Jag tycker iallafall om någon väldigt mycket!(:
2. har du snusat? - Nej, fy!
3. har du fimpat en cigg på nån annan? - På någon annan? Nej, men åt någon annan!
4. har du legat i sängen bredvid en kille? - Min lillebror..?
5. har du blivit dumpat? - Har jag säkert!
6. har du blivit slagen allvarligt? - Nej. Fick ett videoband bredvid ögat, men tycker inte det var allvarligt.
7. tar du drogor? - Musik är min drog.
8. älskar du ditt liv? - Jag är lycklig över mitt liv, kommer bli ännu lyckligare när mina drömmar slår in.
9. har du pussat en tjej? - Yes, sir.
10. hatar du någon? - Hatar inte någon. Och om jag skulle göra det skulle jag inte tänka på personen.
11. älskar du någon? - Många!
12. har några av dina vänner svikit dig? - Inte vad jag kommer på..
13. har du djur? - En katt, och så har min syrra en kanin.
14. har du legat bredvid en tjej i sängen? - Ja.
15. hatar du sig själv? - Nej, det har jag ingen anledning till.
16. gillar du orange? - orange är en av mina favoritfärger!
17. har du haft/har oskyddat sex? - Nej.
18. har du någon sjukdom? - Nope.
19. har du skämt ut dig för den du gillar? - Har jag säkert. 
20. har du en gris? - Nej, men dom är söta!
21. har du en plattång? - Ja, och den är mycket dålig.
22. har du en bror? - Jag har tre!
23. har du sjukt bra humor? - Det vet jag inte.. Skrattar åt det mesta.
24. är du brunett? - Egentligen är jag det. Och ska bli det snart.
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? - Ja!
26. tycker du om hästar? - Hästar är inte mitt favoritdjur direkt.. men dom är vackra!
27. har du en hund? - No, i wish i had :c
28. har du skilda föräldrar? - Ja, tyvärr så har jag det. Men jag är lite glad för det också.
29. har du gått på simskola? - Ja.
30. har du sagt bög till en kille? - Ja, det har jag tyvärr gjort.
31. har du sagt fitta till en tjej? - Nej.
32. har du fuskat? - På prov? Nej.
33. har du teve på ditt rum? - Ja, dock bara hos mamma.
34. har du lunar? - har/hade.
35. har du MSN? - Mer än en!
36. har du en syster? - Halv syster.
37. har du bruna ögon? - Nej :c
38. gillar du att fota? - Ja, på något sätt finner jag lugn & ro i det.
39. har du sett dig själv brinna? - Nej, jag är livrädd för eld.
40. hjälper du dina vänner? - Ja.
41. gillar du tacos? - Tacos är gott (:
42. tycker du att du är söt? - Jag är väl okej.
43. har du dansat? - Japp!
44. har du spelat fotboll? - En eller två träningar bara.
45. tror du på äkta kärlek vid första ögonkastet? - Yes i do.
46. kan du stå framför spegeln i timmar om du bara får? - Nej.
47. har du ätit sniglar? - Ja, jag älskade det när jag var lite, tydligen.
48. äger du en locktång? - Ja, och den är bättre än plattången!
49. gillar du att tugga tuggummi? - Nej, inte nu när jag har tandställning. Saknar tuggummi faktiskt.
50. borstar du tänderna varje morgon? - Japp.
51. gillar du kläder? - Ja, kläder är kul.
52. hatar du falska vänner? - Jag känner att jag aldrig har haft falska vänner. och jag försöker undvika sådana.
53. gillar du att räkna matte? - Det kan vara okej när man vet vad man gör.
54. älskar du någon nu? - Jag älskar många hela tiden.
55. har du gråtit inför en vän ? - Jag tror det. Ja, det har jag.
56. kan du sjunga? - Sjunga kan alla! Sen sjunger alla olika bra/dåligt.
57. har du sett någon dö? - Bara djur. Det är hemskt.
58. säger du vad du vill? - Nja.
59. är du stor? - Liten människa med stort hjärta (:
60. vad är ditt hela namn? - Josefin Maria Viktoria Borgman.
61. kan du spanka? - Lite.
62. är du kortare än 1.60? - 3 centimeter längre!
63. älskar du sommaren? - Ja, det gör jag verkligen!
64. älskar du vintern? - Ja, jag älskar den också!
65. har du mer än 6 par skor? - Haha, har jag säkert!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? - Det är just det som får mig att stå flera timmar i duschen.
67. har du hoppat ut från ett fönster? - Ja, då jag var liten och lekte med mina syskon.
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? - Ja.
69. gillar du att städa? - Nej.. fast det blir roligare med musik.
70. gillar du att sova länge? - Ja!
71. har du varit med om en olycka? - Ja.
72. är du förvirrad? - Tycker jag inte?
73. har du mer än 6 par byxor? - Ja, det hoppas jag.
74. har du förlorat en vän? - Bara barndomsvän.
75. gillar du att shoppa? - Det är kul när man har pengar!
76. har du varit i paris? - Nej ):
77. gillar du ormar? - Ormar är häftiga!
78. klarar du dig själv? - Ja, jag är mer eller mindre självstänig, oftast.
79. har du lagat mat? - Ja.
80. är du klantig? - ibland!
81. har du foppatoffler? - Nej, sånna skor är inte riktigt min.. stil.
82. hört talas som spotify noob? - Ja, vet dock inte vad det är.
83. sminkar du dig innan skolan? - Ytterst lite.
84. har du träfat en kändis? - Ja.
85. har du mer än 7 par nagelack? - Ja!
86. har du busringt? - Ja :3 Råkade komma åt HD's nummer..
87. har du skällt på din bror? - Har jag säkert.
88. har du en vän som skiter i dig? - Hoppas inte det.
89. har du velat göra saker men vågar inte? - Jag.. tror det?
90. sover du med nått gosedjur? - Nej, endast min Bill kudde och Michael Jackson kudde.
91. har du åkt någonstans utan att du får? - tror inte det.
92. vill du bara bort ibland? - Ja, ibland.
93. har du tältat? - Japp.
94. har du brännt dig? - Jadå.
95. har du lekt med levande ljus? - Skulle aldrig få för mig det.
96. har du lekt anden i glaset? - Nej.
97. skäms du ibland? - Nej.
98. bor du i skåne? - yes, i do! ;D
99. gillar du hip hop/rap musik? - Helt okej!
100. är du på sista frågan nu? - Nej?
101. vad gör du om en timme? - Tittar på Dansfeber.
102. är du ett godismonster? - Nej.
103. har du kul just nu? - Absolut.
104. är du blyg? - När jag träffar personer jag inte känner så bra utan kompisar, så ja.


Dag 18.

2010-09-18 @ 13:28:20 Filed in: Mode
Kommentarer: 0

Usch, vilken grå och tråkig dag. Fast, en sak som är bra, är att mamma, Hult och Mattias är ute och fiskar, så jag är ''hemma'' själv. Har MTV på nu, det är säkert andra eller tredje gången jag tittar på MTV utan att någon kommer och klagar eller byter kanal. Så är det alltid. Har bara MTV hos pappa, på stora tv:n, alltså, familjens tv. Och antingen så är det Teddy som kollar på Disney Channel eller spelar, eller så är det pappa och Jessica som tittar på tv. Och när Teddy inte har tv:n (mirakel när han inte har den) så hinner jag precis slå över till MTV och så kommer han in och slår över igen.. Men igår fick jag faktiskt titta lite! Det var World Stage, och jag ville så gärna se iallafall Tokio Hotel's låtar. Så, det fick jag göra endast för att filmen de andra skulle se började klockan tio. Tack för det!

Day 18 - A song that you wish you heard on the radio

Erik Grönwall-Somewhere Between A Rock And A Hard Place.
Den låten är en av de skönaste, mysiga och mest underbara låtar jag vet. Det är synd att jag aldrig hört den på radion, den är perfekt att lyssna på i bilen när man åker någonstans. Tro mig, jag vet, jag har den i mobilen!

 

Ha en mysig Lördag! Ska ni se dansfeber?


Dag 17.

2010-09-17 @ 17:39:12 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Hej, igen! Bra med två inlägg idag, va? Hope you like it.
Vi har varit hemma en stund nu, och jag har kollat lite på facebook och sådant.. Det vanliga. Nu har jag nyss ätit. Sedan blir det att titta på gårdagens Idol avsnitt. Måste ju ha sett det innan det som kommer ikväll.

Day 17 - A song that you hear often on the radio

Erik Hassle-Hurtful.
Tänkte egentligen ta Standing Where You Left Me, för den hör jag alltid på radio och jag tycker den är jätte bra (vilket denna också är, men gillar den andra mer) men den fanns bara mixad. Och jag ville lägga ut original versionen, så jag valde denna istället (:

Ha trevligt Fredagsmys, allihopa!

Äntligen fredag! Skönt eller hur? Igår var...

2010-09-17 @ 15:30:10 Filed in: My life
Kommentarer: 0

img_6184 (MMS)

Äntligen fredag! Skönt eller hur? Igår var jag trött som ett svin, kan man säga. Vi kom inte iväg förrens sex-halv sju, och var framme strax efter tio. Jag halvsov i bilden, för jag var väldigt trött och så kunde jag inte somna riktigt. Så, bara efter en stund efter att vi kommit fram gick jag och lade mig. Nu är vi ute och fiskar. Eller, mamma, Hult och Mattias. Jag sitter i bilen för jag är trött och det började nyss regna. Bloggar mer sen då ni får dag 17's låt!


Dag 16.

2010-09-16 @ 12:19:03 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Någon Anonym frågade om jag visste vad guilty pleasure egentligen var. Eftersom han/hon inte lämnade ut några uppgifter där jag kunde få tag på personen, så får jag svara såhär (ska det ens behövas, det stod ju i texten?); Nej, jag vet inte vad guilty pleasure betyder. Läs texten igen där jag skrev att jag inte visste vad det betydde, därför la jag ut en låt som jag tyckte om att njuta till, eller, tja.. bara lyssna till och bara.. enjoy it, liksom. Inte på det sättet som många får upp i huvudet när dom tänker på ''tycker om att njuta till''.

Annars har vi precis haft skolval. Vi fick alltså rösta på ett parti vi tyckte ska vinna på söndag. Sedan har vi haft no, matte och lite sånt. Fick mycket beröm av min engelsklärare på förra läxförhöret. Nu har jag lunch och gick hem och åt, ska snart dra mig tillbaka till skolan. Har bara no (ja, igen) och idrott kvar. Har redan bytat om, så jag sprar på tid! För idrott är sista lektionen och efter den vill man bara hem så snabbt som möjligt.

Day 16 - A song that you used to love but now hate
Det finns ingen låt som jag har älskat, men nu hatar. Så, därför lägger jag in en låt som jag älskade förut, men inte lyssnar på lika mycket längre!

The Ark-The Worrying Kind.
(Ni får videon också {det är inte musikvideon}, eftersom den är live, för man var tvungen att ha tillstånd för att låna musikvideon.)

Tror inte det blir fler inlägg idag! Eftersom jag ska sticka ganska direkt efter skolan! Om vi inte hörs så får ni ha det så bra, så hörs vi i morgon!

Tokio Hotel, då, nu och föralltid.

2010-09-15 @ 18:39:20 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 3

(Allt i texten är egna ord. Jag har skrivit hela texten själv.)

Tokio Hotel

Den 15 September 2007, runt tre-fyra tiden kanske, satt jag i mitt rum i Asmundtorp, och hade precis sett bilden på dom. Den lilla mini-planchen på dom, där det fanns fakta på baksidan. Det nyaste magasinet från TL-klubben. Genom att bara titta på bilden kunde jag längst in i hjärnan höra en melodi på en låt som antagligen var deras, trots att jag aldrig hört dom förut. Det första jag gjorde när jag kom till pappa var att lyssna på deras låtar. Vid det tillfället la musikvideon till deras låt ''Reden'' högst upp. Jag gillade låten, och videon. Att de såg bra ut var ett stort plus i kanten. Sedan klickade jag in mig på ''Monsoon''s video. Jag hörde en melodi. Det var samma melodi som jag tidigare hört i huvudet. Iallafall inbillade mig att jag hade hört. Då visste jag att mitt liv skulle förändras, och att jag skulle finna saker jag skulle leva och brinna för. Det gjorde jag också. Och Tokio Hotel var en av dom sakerna.

Egentligen kunde inte en ända själ på hela jorden veta att jag efter tre år skulle älska de lika mycket som förut och även ha sett dem live. Förutom jag, då. Jag kände det på mig, och nu känns det som om dom kommer vara med mig hela livet och att jag kommer gå på många Tokio Hotel konserter.

5 mars, 2010

Klockan 18.00 ungefär fick vi komma in i värmen, i arénan. Vi hade köat i 14 timmar i -12C. Helt klart värt det!Jag kom nästan längst fram! Stod nog bara fyra-fem personer mellan stängslet och mig, och tre-fyra mellan mig och catwalken. Jag stod på ''Tom's sida'' som vi kallar det, och för publiken blir det vänster om catwalken. Jag kände inte en ända som stod omkring mig.
Vi hörde deras intro innan första låten började. Det var hjärtslag och de var bekanta från deras andra konserter, som jag sett på Live-DVDer. Mitt hjärta slog 1000 gånger snabbare än det som spelades upp. Plötsligt var det en robotröst som sa ''Tokio Hotel Humanoid City''. Sedan började introt på ''Noise''. Alla blev som galna när robotrösten och hjärtslagen var på, nu blev alla ännu mer galna. Plötsligt hoppade Tom och Georg fram från ingenstans, och då skrek jag nästan stämbanden av mig! Jag var så lycklig att jag inte visste hur jag skulle reagera. Jag grät, såklart. Den stora bollen i mitten av scenen öppnade sig och vi kunde se Gustav. Han var så vacker! De alla var vackrare i verkligheten än på bild! Sedan syntes Bill komma gående ut från röken i bollen. Jag skrek och grät ihjäl mig. Jag trodde jag skulle dö! Iallafall svimma närsomhelst. Under ''Break Away'' kände jag paniken igen om att jag snart skulle svimma, och skulle jag göra det i detta trycket skulle jag bli ihjäl trampad. Nästan i slutet på ''Pain Of Love'' klarade jag inte mer. Jag kallade på vakterna eftersom tjejerna runt mig inte märkte att jag knappt kunde stå. De förde mig till en stol vid sidan om scenen. Där fick jag en Vitamin tablett. Sedan fick jag stå vid sidan, där de yngre fansen stod och jag var längre än de alla. Jag ångrar ingenting! Under nästan varje låt sprang Bill och Tom dit och varje gång fick jag lång ögonkontakt med dom. Det var väldigt vackert under ''World Behind My Wall'' för den låten betyder mest för mig. Jag har spelat in en cover på den, men den är kass. ''In your shadow (i can shine)'' var det vackraste under hela konserten. Det var liksom, kärlek, kärlek, kärlek. Att jag fick djup ögonkontakt med Bill under låten gjorde att jag kände mig speciell. Väldigt speciell. När ''Monsoon'', låten som de slog igenom med, då sjöng mer än hela Scandinavium med. Hela byggnaden, crewet och vakterna sjöng med. Kändes det som iallafall. Jag minns fortfarande när jag fick strålkastaren på mig, hur jag kände mig, när vi fick den långa ögonkontakten och det lilla leendet jan fick på läpparna när han såg att jag sjöng med. Det smittade av sig till mig. Tårarna föll, precis som det hela tiden gjort. Sedan spelades sista låten ''Forever Now''. Konfetti sprutades i slutet.
Sedan den dagen har jag längtat till att få se dom igen. Alla budskap och all hopp de tidigare gav mig som jag varit på väg att sakta glömma bort, gav de mig igen, fast påriktigt. Jag vet att jag snart ska få se dom igen. Kanske inte nästa månad, men om något år.

Kort och sammanfattat har Tokio Hotel förändrat mitt liv till något bra, och jag älskar dom med hela mitt hjärta! // Josefin Borgman.


Gjorde bilden lite snabbt igår. Inget ur texten får kopieras/lånas utan tillstånd av mig. Var snälla och respektera det!

 

Har ni haft någon liknande upplevelse med något band? Berätta!♥


Tokio Hotel & jag i 3år, och dag 15.

2010-09-15 @ 14:55:41 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Gooooood afternooooooon!
Idag är jag glad. Fast, jag har inte varit det hela dagen. Fram till ungefär klockan nio var jag trött. Och hade huvudvärk. Men det gick över med dagen! Ibland gäller det bara att bita ihop, som jag själv sa till mina föräldrar är det bättre att vila upp sig i flera dagar istället för att vara hemma en dag varje vecka.. och denna veckan är ju kort för mig, ska bara gå i morgon också! Och så var jag ledig i måndags. Anledningen till att jag är ledig på fredag är för att jag ska till Oskarshamn med mamma och min bror igen. Till Hult. Denna gången stannar vi bara över helgen. Men jag kan nog göra ett inlägg per dag ändå. Annars hade vi precis skoljoggen. Jag gick med Evlina, Catja och en till. Så, jag har precis kommit hem, nästan! Har ätit en macka och gjort lite annat smått också.

Idag har jag gillat Tokio Hotel i 3 långa, väldigt lyckliga och underbara år. De ger mig en glädje, en känsla, och lycka som ingen annan gjort förut. Musik över huvud taget är lycka och glädje för mig, men Tokio Hotel betyder lite extra mycket eftersom de var dom som förde tillbaka allting till mig i livet. Hopp, bland annat. Jag orkar inte skriva en lång text, för jag har en annan lång text om dom redan. Eller, så kan jag lägga ut en del av min Tokio Hotel text jag gav till min tyska lärare istället! Jag kan klippa ihop något fint till senare idag! Nu; dag 15's låt.

Day 15 - A song that describes you

Tokio Hotel-World Behind My Wall


Ozzy Osbourne-Dreamer.

Wow, denna gången var det riktigt svårt! Kanske för att jag aldrig förut tänkt på vilka låtar som beskriver mig. Fast, det är nog riktigt svårt att hitta en låt som är riktigt lik en själv. Hmm, här kanske vi har en låtidé till mig i framtiden? Om jag lyckas då.. annars får jag hitta på något själv. World behind my wall-varför? För jag känner.. att jag lever i min egna lilla värld hela tiden. Jag kommer på mig själv flera gånger om dagen att jag lyssnar på mina egna tankar (jag har en sån röst i mitt huvud, ni vet..) istället för att lyssna på den jag pratar med. Jag är självständig, även om jag vill ha någon med mig, nära mig, som jag kan älska och som kan älska mig för den jag är. Och för att alla säger det är vackert, och att jag tror på dom, men tvivlar på att jag kommer få uppleva det. You know?
Dreamer-varför? Den! Den, bara den. Du behöver knappt ens lyssna på låten, du förstår på titeln. Hela mitt liv har gått åt att drömma. Om min framtid. Mitt liv, min kärlek, mitt allt. Och det hemska och ibland otäcka är att jag inte kan sluta. Jag kan inte se ett annat liv för mig. För mig finns inga andra vägar. Det finns bara den som jag byggt upp sen jag var väldigt liten. Och det är en av de få saker jag kommer ihåg sen min barndom. Jag har innerst inne haft samma dröm, hela vägen hit. Precis som många andra.

Dag 14.

2010-09-14 @ 19:53:08 Filed in: Music
Kommentarer: 4
Tjenixen!
Jag har inte bloggat idag för att skolan var lång idag. Och sedan följde Evlina med mig hem, och vi har haft jätteskoj! Vi åt kakor och bytte ut alla mina plancher, så nu är min vägg snygg och fräsch igen! Det blev att jag satt uppe rätt länge igår, och hade en.. knasig konversation med en okänd kille. Han påstod att jag inte gillade musik och inte kunde något om musik, just för att jag gillar Tokio Hotel. Jag h-a-t-a-r när folk bara dömmer utan att ens känna till folk. Han vet inget om mig, han vet inget om vad som hänt i mitt liv, och han hade inte ens intresset av att vilja veta. Det var bara dömma, dömma, dömma. Det är fel, tycker jag. Vad tycker ni?

Iallafall, snart börjar Idol, och det får vi inte missa! Så här kommer dag 14's låt!
Day 14 - A song that no one would expect you to love

Carola Häggkvist-Invincible.
Jag säger att jag lyssnar på allt, och då menar jag det mesta. Bli aldrig förvånade. Carola var min stora idol när hon vann Melodifestivalen med denna låten år 2006, då jag gick i femman.

Ha en trevlig kväll!


Gammla bild.

Dag 13.

2010-09-13 @ 18:43:34 Filed in: Music
Kommentarer: 4
Förlåtförlåtförlåt!!! Jag la inte in en låt igår, och det var inte för att jag glömde.. Det var för att man skulle lägga in en låt från ett band man hatar, men vem gör det? Jag förstår inte att folk orkar hålla på och lägga ner tid på grejor dom inte gillar, så det är något jag inte försöker göra. Och dagens.. är lite knasig. Jag förstår inte den.. Men låt oss säga att jag ska lägga in en låt jag tycker om att slappna av till och njuta till (misstolka inte.)

Day 13 - A song that is a guilty pleasure

Whitney Houston- I Will Always Love You.
Vill även berätta för er att det är inte Whitney Houston som gjort orginalet! Orginalet tillhör Dolly Parton! Bara så att ni detta vet. Men anledningen till att jag lägger ut Whitney's version, är för att jag gillar den bäst, eftersom det var den versionen jag hörde först.


Sedan undrar jag om någon av er som läser just nu, sitter hemma med en hög plancher på en massa artister, som ni inte vill ha? För då tar jag mer än gärna emot dom! Och har du plancher på Erik Grönwall som du inte heller vill ha så säg gärna till, för jag letar efter sådanna! Jag ska nämligen göra mitt rum mer personligt, då jag vill ha mer plancher och sådant.. och särskilt på Erik Grönwall! Tack på förhand, hör av dig om du sitter hemma med det!


Ni får en bild också!(:

Nämen tjena! Detta blir ett snabbt, litet ...

2010-09-12 @ 17:52:14 Filed in: My life
Kommentarer: 0

img_2751 (MMS)

Nämen tjena! Detta blir ett snabbt, litet inlägg. Ja.. Anledningen till att jag inte bloggar idag är att jag först varit ute och handlat på center syd och sedan när jag kom hem så var internet inte sammarbtsvilligt. Så ska kolla om det funkar bättre sen när jag kommer hem. Ha det bra sålänge! Nu ska jag och mamma ut och fota vid en sjö!;D


Dag 11.

2010-09-11 @ 17:47:09 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Vill börja inlägget med att säga att jag beklagar alla som dog i den hemska händelsen i New York, den 11 september 2001, för nio år sen. Beklagar även till nära och kära till de som dog. Jag pratar förstås om när de två flygplanen flög in i World Trade Center.

Day 11- A song from your favourite band.

Tokio Hotel-Reden.
Det var faktiskt den första låten jag hörde med Tokio Hotel.

Ha en trevlig lördag! Själv har jag varit rätt ledsen, besviken och depp på mig själv. Blir nog på bättre humör imorgon, eller när jag kolla på Dansfeber ikväll. Vilka ska se det?

Dag 10.

2010-09-10 @ 17:11:06 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Woooooooooohooo, det är fredag!
Äntligen! Ett vääääldigt stort plus i kanten på denna fredagen är att jag fick håla på slöjden idag, så jag slutade kvart över tolv! Awesome! Dock så fick jag vänta 40 minuter på bussen, inte lika kul.. Jag har varit hemma sen klockan två, dock bara inte orkat plocka upp datorn. Har sjungt och spelat gitarr istället.

Men nu ska jag ge er dag 10's låt, och sedan ska jag fortsätta ligga här i min varma säng och bara vara!
Day 10 - A song that makes you fall asleep

Tokio Hotel-In your shadow (i can shine).
Låten väcker ett väldigt vackert minne, och av någon konstig anledning så somnar jag eller blir väldigt väldigt trött om jag ligger i sängen med den låten i öronen.


Have a nice firday, my dear!


Dag 9.

2010-09-09 @ 19:04:40 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Tjenixen igen!

Sorry för att jag inte bloggat tidigare, jag har bara inte orkat starta min dator. Jag vet inte, jag orkar bara inte öppna locket, trycka på knappen och vänta. Men nu är jag hos pappa och har skrivit ut lite arbete och bilder, så nu går det bra att göra ett snabbt inlägg!
Tänkte mest bara då lägga in dag 9's låt.. Jag har faktiskt inte bestämt vilken det är.. En låt man kan dansa till.. även om det känns så lätt, så är det så svårt! Det får faktiskt bli tre låtar idag! ;) Bara för att jag är så lat med bloggandet! Och jag vill ju behålla mina läsare! Men sedan när jag får tummen ur ska jag ladda upp lite nytagna bilder på bloggen, så ni får hålla utkik efter det! Sedan väntar idol ikväll, och det ska bli jättespännande!

Day 09 - A song that you can dance to

Kelly Clarkson-My life would suck without you.
(My, detta är minnen! Hon dansade mot sin Bill-planch och gjorde en lustig rörelse mot hans mer privata delar när Kelly sjöng ''suck''.. man kan ju undra vad! ;>)


Rebound-Hurricane.
(Hört låten live två gånger, och den är otroligt rolig, och mäktig att dansa till live-och hemma i rummet.)


Miley Cyrus-Party in the usa.
(Tro det eller ej, men låten är riktigt skön! Gillar hennes röst i låten, och jag älskar texten och melodin. Keep on Rockin', Miley!)

Nu får ni ha en mysig torsdagkväll, så hörs vi i morgon (: Önska mig lycka till med Tokio Hotel arbetet nu, då!♥

Dag 8-GRATTIS GUSTAV!

2010-09-08 @ 16:27:19 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 1
Jobbig dag, jobbig dag! Mamma tvingade iväg mig till skolan i morse, fast än att jag mådde jätteilla. Och eftersom jag inte vill vara den som går hem från skolan varje dag (jag har redan min roll. Tysta flickan som alltid lyssnar på musik och går hem en gång i veckan..) så stannade jag hela dagen. Gjorde veckans läxa. Sedan läste jag Andreas Carlsson's bok.

Anyways! Idag fyller världens bästa trummis år!(Läs: Gustav Schäfer i Tokio Hotel). Och mycket passande så ska man på Dag 7 lägga in en låt man kan alla orden ur. Första låten som slår hjärnan är; Tokio Hotel-Monsoon. Låten som dom slog igenom med, för er som inte vet. Självklart jag alla orden på massa andra låtar också! Men denna är den första som slog hjärnan, som sagt.

Day 08 - A song that you know all the words to

Tokio Hotel-Monsoon.


Grattis ♥

Dag 7.

2010-09-07 @ 19:57:32 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Hejsan, här sitter jag och skriver och är stressad!
Som sagt så stack jag hem tidigare idag från skolan. Mådde inte bra, och gör inte det nu heller. Men jag mår bättre iallafall. Glädjer mig väldigt mycket över att Idol 2010 börjar inom en halvtimme!

Annars har jag handlat ett par byxor och en tröja med mamma idag. Det får jag dock visa imorgon eftersom jag inte har tid nu, skulle mest bara slänga in dag 7 låten, eller, låtarna. Tre stycken! Så, här kommer dom. Förresten, vad tycker ni om bilden jag ritade på bilden? Blir glad för kommentarer!

Day 07 - A song that reminds you of a certain event

Tokio Hotel-Noise
(Jag tror you already know. Kan du ha gissat på Tokio Hotel konserten? The opening song. Ta mig tillbaka till den 5 Mars 2010!)


Green Day-21 Guns.
(Båda Green Day konserterna. Mycket vacker och mäktig live. Take me back there too.)


Erik Grönwall-Stay.
(Ja, när han besökte Landskrona Karnevalen här då. Fick bekräftat att det faktiskt var under denna vackra och underbara låten om jag fick en puss och kram i. Han hoppade helt enkel ner från scenen och kom fram till mig och gjorde et. Lycklig är jag för det.)

Bilduppgift

2010-09-07 @ 10:35:22 Filed in: My life
Kommentarer: 3

img_0510 (MMS)

Jag är rätt nöjd! Vad tycker ni? Det är vår första bilduppgift som snart ska vara klar. Jag är redan klar. Nu är jag påväg hem pga illamående. Väldigt illa.


Dag 6.

2010-09-06 @ 17:49:08 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Hejsan hoppsan alla glada!
Skolan idag var väl bra. Vi tog skolfoto idag! De har kommit ett nytt system! Förut när man tog enskild bild, så fick man bara med huvudet och axlana, nu är det ner till midjan som gäller! Rätt kul, faktskt! Ni får se hur jag fick stå sedan, när jag fått bilderna.
Jag har redan planer för imorgon. Efter skolan ska jag in en sväng på affären ''tiger'' i stan, och kollade vad för tavlor de har. Gick förbi idag och de gjorde reklam för tavlor med stora ikoner på för 40 kronor. Så, jag ska kolla vilka de har.

Annars är det dag 6 idag! Senare ska jag köra en liknande photoshoot som http://musicisthedrug.blogg.se hade! Typ, fota porträtt.

 Day 06 - A song that reminds of you of somewhere

Michael Jackson-You are not Alone.
( Den låten påminner mig om den dagen då jag, Moa och Natalie besökte Landskrona's kyrkogård. Vi satte oss ner i minneslunden och kollade i den söta dammen. När ''you are always in my heart'' spelades kom tårarna. Där satt vi sedan och kramade om varandra, och hoppades att Gud skulle se så ledsna vi var över att just Michael hade tagits ifrån oss. )



Dag 5.

2010-09-05 @ 13:33:23 Filed in: Music
Kommentarer: 4
Tjenixen! Har ni haft en bra lördag?
Det har jag iallafall! Jag och Familjen var som sagt i Saxtorp igår, och sov där till idag. God mat och trevligt folk! Natten blev dock värre.. Inte en enda dröm! Det var helt svart i mitt huvud inatt! Det gillar jag inte, för jag både mår och sover bäst när jag drömmer. Gärna 2-3 drömmar.

Idag händer inte så jättemycket. Ska ta ut mina ''cornrows'' ikväll när jag kommit till mamma, jag vill visa dom för henne. Innan dess ska jag äta middag, och packa! Vad ska ni göra?

Day 05 - A song that reminds you of someone

Michael Jackson-You are my life.
(Varje gång jag lyssnar på låten, så tänker jag på Tokio Hotel, Michael Jackson, mina vänner och min familj. Och musik överhuvudtaget. Så, den låten vill jag dedikera till dom. Lyssna gärna, texten är jättefin!)



Dag 4.

2010-09-04 @ 13:24:57 Filed in: Music
Kommentarer: 3
God eftermiddag på er!
Här sitter jag, i fåtöljen och är redo för att åka på Kräftskiva! Men såklart ska vi inte vara i Saxtorp förrens fem. Jag är redan sminkad. Haha, det känns liiite konstigt ha smink på sig när man inte haft det på jättelänge. Men jag måste komma igång med det någongång. Man vill ju känna sig fin vid speciella tillfällen.

Annars har inget hänt. Jessica gjorde cornrows i halva mitt hår igår. Eller, flätor. Det blev inte jättebra. Men jag trivs väldgt bra i det! Men eftersom det är så otroligt populärt på min skola just nu, vill jag inte ha det nu. Kanske en friyr jag kör nästa sommar. Fast då vill jag nog göra det hos min frisör. Så det ser lika dant ut som Tom's. Ni ska få bild på mina! Men först;

Day 04 - A song that makes you sad

Tokio Hotel-Forgotten Children.
(ja, ni hör både på titeln och texten varför den gör mig ledsen.)


Ja, som ni ser så ser det knappt ut som ens vanliga flätor. Och vi använde oss av fel sorts gummiband, men det bryr jag mg inte så mycket av eftersom det er rätt coolt ut på riktigt. Sedan så gjorde vi detta bara för att testa, liksom. För att se vad det var som alla gillade med det. Och nu vet jag!

Vad tycker ni om cornrows?

Dag 3.

2010-09-03 @ 13:12:20 Filed in: Music
Kommentarer: 1

God förmiddag!
Tidigare i veckan har statistiken varit mycket hög och jag fått rätt många kommentarer! Det tycker jag är jättekul, och det gör det så mycket roligare att kommentera era bloggar också! Så, om det är något som vi kan fortsätta göra så vinner vi alla på det!

Annars är jag hemma från skolan idag igen. Jag har lite ont i magen och rätt ont i huvudet lite då och då. Bättre att vila ut sig helt innan man går dit igen, eller hur? Natalie, Simon och Rickard var och träffade mig en stund igår. Men det var inte för länge. Tio minuter kanske. Vi bestämde att vi skulle vara idag. Men, det kan vi inte nu när jag inte varit i skolan. Eller, vi kanske kan vara en stund utanför mig.. Om dom vill, haha. Imorgon ska hela familjen till Jessica's mamma och ha kräftskiva! Vi ska eventuellt sova där så vi får se hur det blir med bloggning. Kommer iallafall slänga in dag 4as låt!

Day 03 - A song that makes you happy
 
Michael Jackson-Black or White.


Jag håller allt inom mig.

2010-09-02 @ 21:15:08 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 3
Jag prata med mamma igår om att jag inte förstår hur man kan få högre än G på svenka, so och engelsklektionerna. Hon sa att det var för att jag inte.. är med i diskutionera, räcker upp handen och så vidare. Att jag inte visar vad jag kan, mer än när vi har prov, uppgifter och så vidare.
Det är rätt synd, eftersom jag kan. Och jag tänker alltid. Jag har liksom en röst inne i hjärnan som pratar. Den säger vad jag tänker, liksom. Som t.ex när jag skriver denna texen just nu, så hör jag rösten som säger det jag skriver. Fattar ni? Jag h-a-t-a-r att jag är så blyg och osäker när det gäller att prata och föra fram min åsikt i klassrummen. Det har allid varit så, och kommer allid att vara så. Varenda lärare jag haft från ettan till nian har sagt samma sak. ''Hon pratar inte så mycket i diskutioner, och räcker väldigt sällan upp handen.'' De flesta har formalerat det på samma oroliga sätt.

Jag är egentligen en person som har tusen idéer om vad jag vill göra. Och om en massa andra saker. Massa tankar jag inte säger till någon, massa känslor som jag inte låter komma ut. Eller så kommer de flesta ut när jag lyssnar på musik, spelar gitarr eller när jag sjunger. Ibland när jag skriver delar av låttexter på facebook eller bilddagboken. Eller så syns det på mitt humör. Jag tycker inte om att sitta och snacka, eller skriva till någon, och prata om mina problem och känslor. Jag löser dom själv, inne i hjärnan. Det är bara ibland jag uttrycker mina känslor. När det behövs för andra. Jag har massa uppträde idéer till massa med olika låtar att jag tappat räkningen, och inte kan rabbla upp alla låtar. Idéer om musikvideos. Filmer. Böcker. Och helst de inom musik vill jag utföra, för jag älskar att uppträda. Även om jag ibland är blyg, och även om det inte syns eftersom jag är blyg. Osv. Därför blir det extra svårt när man inte kan få göra dessa idéer sanna. Eftersom det är dom jag brinner för. Eller, jag brinner för min dröm, men min dröm är ju att uppträda. Helst med egen musik, men jag kommer behöva låtskrivare, för jag är urusel på att skriva text och melodi. Iallafall låttexter. Så, det är något jag hoppas på att få lära mig om jag bli känd. Jag ska få min dröm sann. Jag ska. Jag måste.

Jag bjuder på en bild från igår! Fler kommer i morgon om jag hinner slänga upp några.

Dag 1 och 2.

2010-09-02 @ 09:35:40 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Japp, jag har redan slutat skolan! Haha, nej, jag skojade bara. Jag gick hem efter första lektionen (matte). Sedan igårkväll runt halv nio har jag haft ont i magen. Dock var det värst då. Men jag har fortfarande lite ont. Så, jag vilar upp mig idag. Kommer säkert till skolan i morgon.

Men hörrni, vet ni vad jag kom på idag? Igår var det ju den första september, och jag lovade i juli att ha den där ''30 dagar-30 låtar''. Men, det tänkte jag inte på igår! Så,  ni får både dag ett och två idag!

Day 01 - Your favorite song

Michael Jackson-Man In The Mirror. (Okej, det var jättesvårt att bara välja ut en favoritlåt. Jag vet inte om detta är min favortlåt, men vi kan säga det eftersom det är låten med bäst budkap. Så det blir denna, och Heal The World.)

Day 02 - Your least favorite song

The Killers-Human. (Jag vill egentligen inte lägga ut en låt jag 'inte' tycker om. Jag tycker om det mesta ju, och jag är inte en sådan som lägger tid på det jag inte tycker om. Absolut inte! Det är nog det dummaste man kan göra. Eller, en av de dummaste sakerna man kan göra. Iallafall, det är något med denna låten jag inte tycker om, samtidigt som jag tycker om den på något sätt. Jag kan inte sätta på varken vad jag inte gillar, och vad jag gillar. Jag tror det är något i refrängen som jag tycker om. Jag vet inte. Det störiga är att jag hör den överallt. Jag har hört den på iallafall båda Rix Fm festivalerna jag varit på i sommar, och Malmöfestivalen. Men om du gillar den, respekterar jag det. Ta inte illa upp av att jag 'inte gillar den'. Det är ju något med den som jag gillar..)

Grattis Kaulitz tvillingarna!

2010-09-01 @ 15:00:01 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 3
Idag är det ingen vanlig dag, för det är tvillingarnas födelsedag! Haha, grattis Bill & Tom Kaulitz på er 21 årsdag! Hoppas ni får en fin och trevlig dag i Las Vegas, och att ni får mååånga fina presenter!

För att fira dom, så bjuder jag en bild på dom och även en Tokio Hotel låt. Men det känns som om det är en Kaulitz låt, eftersom Gustav och Georg (trummisen och basisten) inte är med i låten med sina instrument, och de har heller inte skrivit text eller melodi. Det gjorde tvillingarna själva och tillägnade låten åt varandra!

Annars har inget speciellt hänt i skolan. Blev klar med läxan så jag slipper göra den nu, valde sång som inrikting på musik profilen (VARFÖR DET?!?!?! JAG VILL  JU SPELA OCKSÅ!!!!!) och började skriva ett eget arbete som jag ska ge till min tyska lärare. Hon vet ingenting om det, hehe. Sen ska jag duscha också.. om ni ville veta. Och tack för alla fina kommentare jag fått/får! Ni är jättegulliga, och försöker kommentera tillbaka så fort jag kan!


-Bilden tagen från Google.



Tokio Hotel - In Die Nacht.

Ha en fin dag!♥

RSS 2.0