Tjejmässan 2010 !

2010-03-31 @ 17:54:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 4
Hejsan! Idag var jag på tjejmässan! Mötte Rebecca, Natalie och Sofie utanför ungefär kvart i tolv. Allt började tolv. Vi hade mycket trevligt. Jag hade iallafall! Hihi, Reza tyckte om att prata med mig, och hon märkte tydligen att jag sjöng med i låtarna hon hade, (hon körde bara covers på gamla låtar) och hon bara ''Är du också sångerska?'' Jag bara ''Jadå!'' hon bara ''Åh, sjunger du ofta?'' Jag ''Haha, ja! Varje dag'' och hon bara '' kan du inte sjunga för mig?'' Jag bara ''haha, nejnej, jag vågar inte!'' Och när Mariette frågade alla om någon skulle söka till idol, jag bara '' JAAAAAAG!!''. De var mycket trevliga!



Här kommer på Mariette!

Hon råkade prata när vi tog bilden. Hon sa; vilken fin kamera. Haha.

Här är deras autografer.


Alla bilder jag har är större i datorn, de blir bara mindre på bloggen.

Här är bilder på Ella och Jenny Ådeborg. Om ni vill ha bilderna, så skickar jag dom till er! (även dehär är större i datorn.)
Ella:


Jenny:


Det var allt för idag! Ville bara säga Grattis till Georg Listing ( bas i Tokio Hotel ) som fyller 23 år idag!

Såhär såg jag ut idag, förresten.


Ha det gött!

D a m n

2010-03-30 @ 18:34:44 Filed in: My life
Kommentarer: 0
F*n. Skorna var slut. Eller, inte slut, men de var slut i min storlek. Damn. Så går det. När ens mamma inte vill köpa skor till en. Jag blev lite besviken, ledsen och sur på samma gång. Jaha. Jag har iallafall 450 kronor liggnade, så får jag syn på något så kan jag ju köpa det. Jag funderar på att beställa ett par skor från nelly.com. Men de finns inte i svarta, och de lila skulle tydligen vara överlila och jag är inte så värst förtjust i lila.

ha det bra ni iallafall!

Dagens outfit

2010-03-30 @ 15:36:35 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Woho! Äntligen kommer en dagens outfit! Haha, men det var ju inte så längesen sist, men jag gillar verkligen dessa kläderna! Mina favoritkläder just nu, antar jag.


Blus-Gina tricot 149:-
Linne-Gina tricot.
Lackshorts-New Yorker 169:-
Tights- vet inte.

Mina ögon blev heeelt konstiga på bilden, och lat som jag var, så orkade jag inte ta en ny bild då. Eller, så såg mina ögon bara finare ut när bilden la i kameran (: . Och jag stör mig på att jag inte hittade teckensnittet som jag brukar ha. Den som jag har på alla andra bilder. Så det fick bli en vanlig, tråkig. Nu ska jag snart äta och sen tror jag att vi ska handla skor, om vi hinner, vilket vi måste.

Ha det bra! Blir säkert ett inlägg ikväll också..

Tisdagen den 30:e mars.

2010-03-30 @ 12:41:08 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Vet ni vad jag kom på?
Jo, Georg fyller ju år i morgon! Grattis Grattis!
Jag kommer ihg förra året han fyllde år, då gjore jag och Natalie en kladdkaka till honom, men vi åt upp den själv, hehe.. Jag vet faktiskt inte om jag ska göra något till honom i morgon. Jag ska ju spendera hela dagen på TjejMäsan, så jag kommer inte ha tid på dagen. På kvällen kommer jag säkert inte orka. Vi får se hur det blir med den saken!

Idag ska jag iallafall handla skor! Mycket trevligt! Fast, vi kommer få stressa mycket, säger pappa.. Jag måste ju hämta ut pengarna innan vi kan handla dem, så vi måste antingen stanna till på ica kvantum här i landskrona, eller så måste vi först in om center syd. Jaja.

Tänkte mest bara säga att jag lever. Nu ska jag duscha! Mitt hår är överfettigt, och då menar jag verkligen det. Helt äckligt. Blöööö! Och just det, jag skulle säga att jag drömde om Bill inatt! Men jag kommer inte ihåg vad.. bara att vi var tillsammans ( wow, det var ju något nytt.. ) och att han var verkligen.. kärleksfull och glad! Men det är det ända. Jag har bara en bild av honom när han står där, är lång, håller om mig och ler som bara den! För sen vaknade jag vid nio tiden, för att min syrra höll på i rummet, sen gick hon och då somnade jag och drömde något annat, som jag inte heller kan komma ihåg, eftersom jag koncentrerar mig så mycket på att komma ihåg den andra drömmen, haha!

Come and kill the dream i had

2010-03-29 @ 22:24:02 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag älskar den meningen från Alien-TokioHotel. Hej, förresten!
Jag gick ut med Natalie och Rebecca efter jag hade hämtat lillebror från dagis, mycket trevligt! Tyvärr blev det inte så trevligt när vi stack till Dennis och Dzenan. Vi skulle tydligen sticka till någon husvagn som hade brunnit för någon dag sen vid sjukhuset? De höll på med den, sen kom det några ankor gående förbi oss, och de skulle tvunget börja jaga dem och kasta saker på dem?! Jag blev så sjukt arg och irriterad på dom! Låt djuren vara! Vi förstör deras värld, liksom! Rebecca hade dock Dzenans jacka och hotade med att kasta in den i den brända husvagnen, men hon vågade. Jag var sjukt nära på att göra det. Respektlösa människor är vad Dennis och Dzenan är! Men det var inte det ända. De tog sedan Natalies mössa och mobil. Natalie och Rebecca sprang runt och jagade dom för att få tillbaka dem, och sen skulle Natalie rubba ner Dzenan, men det gick fel då, så hon blev väl ledsen och sur och stack. Jag, Rebecca, Dzenan och Dennis satt på någon bänk för att vänta på henne. Efter ett tag så skrev jag till henne och frågade var hon var, och hon satt vid ankdammen. Jag gick dit, och de andra följde med. Där började de fantomed börja kasta stenar och pinnar på ankorna i den dammen! Fyfan vad jag skrek på dem, jag sprakade dem nästan. Och det är inte ofta jag vill slåss. Våld löser inget, och de gjorde det inte på dem heller. Sen var de så jävla dumma att de skulle gå fram och reta Svanen, fyfan vad rädda dom blev för den. Sen höll de också på med Rebecca och Natalie, de tog deras saker, de sparkade på dem och allt! Dzenan rubbade Rebecca, hon låg på marken. Dennis stod då och sparkade på henne?! Dock inte hårt, men ändå?! Fatta vilket utbrott jag fick! De har ingen respekt för något, ju! De kommer inte komma långt i sina liv, det kan jag säga! Sen skulle de fortsätta hålla på med ankorna, då klarade jag inte av det. Rebecca, Natalie och jag, vi stack. Respektlösa jävla människor!

Det är andra de förlorar sin respekt hos mig. Jag tänker aldrig respektera dem längre!
Första gången jag träffade dem hade jag med mig en väska med massa saker i. De vände upp och ner på väskan i Natalies rum och plockade till sig saker. De tog tex mina nycklar och mitt busskort. Jag missade bussen tack vare dem! De tog dessutom lång tid innan jag fick tillbaka mina saker. Jag tänker aldrig i hela mitt liv träffa dem igen. De är galna. Idioter! Respektlösa! Och ni vet ju vad jag tycker om respektlösa idioter till människor. Jag skäms över att vara människa med såna respektlösa idioter, ibland! Det är fel, så fel. De borde bli utvisade. Eller straffade! Hårt straffade, väldigt hårt straffade. Jag till och med till dom att de kommer hamna i helvetet, för de är så jävla respektlösa. De skrattade, men det skiter jag faktiskt i. Jag, Rebecca och Natalie gick hem till Natalie, var där, sen gick vi hem till mig, och nu har de gått hem igen.

I morgon ska jag handla skor!

When i think of you i don't feel so alone.

2010-03-29 @ 14:38:20 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Usch, dagens planer förstördes. Min pappa och nästan resten av familjen kom hem klockan tolv. Inte så najs. Jag skulle ju sitta här och spela in en cover. Men det blev inte så. Synd.

Jag ska hämta min lillebror om en och en halv timme. Han är på dagis. Jag har ingen aning om i vilket rum han befinner sig i, men jag hittar han säkert! Jag går dessutom dit i uppsatt hår ( inte varje dag man får se mig i uppsatt hår! ) och osminkad. Jag vet förresten inte hur jag ska göra med mitt hår.. Jag vill färga det innan sommaren. Men det var inte så längesen jag färgade det. Men den färgen jag har nu är typ mörkt brunt, vääldigt mörk brunt, det ser svart ut, men i solljus ser det brunt ut. Jag gillar inte det. Jag funderar på att färga mitt hår i min riktiga hårfärg. Men jag är helt osäker. Jag vill ha svart, men jag vill ha brunt också. Vi får se. Jag får prata med mamma, hehe!
Jag kollade nyss på första avsnittet av Bella & Tyra show. Jag upptäckte hur gullig Kenza är på riktigt. Skulle inte varit helt fel att vara kompis med henne! Vi är ändå rätt lika. Hon älskar skor, det gör jag med. Dock har jag långt ifrån lika många som hon, jag köper inte skor så ofta. Hon designar kläder, det ville jag också göra en gång i tiden. Vill det fortfarande, men inte lika mycket. Ja, vi båda älskar Tokio Hotel! Vi gillar båda att gå ut och festa, men mest för dansandets skull. Vi är inte såna typer som går ut och dricker sig fulla.
Just nu sitter jag och lyssnar på Owl City-Vanilla Twilight, och såklart drömmer mig bort. Man kan undra till vad. Hehe.

I watch the night turn light blue, but it's not the same without you.

Måndag !

2010-03-29 @ 11:55:48 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Tjena! Nu är klockan strax tolv, och jag har väl sovit tills nu, antar jag.
Just nu är jag hemma själv, och det är jävligt skönt, jag har inte varit det på ett tag, och då känns det bra att kunna slappna av. Nu när jag slappnar av, helt ensam, så lyssnar jag såklart på Ney Matogrosso, och Nezca! Jag lovar er, att de funkar! De får er verkligen att slappna av! Deras musik, då alltså. Den är så vacker. Dude.
Fast nu var jag så barnslig att jag bytade till ''Är Du Vaken Lars?'' med Gullan Bornemark.

Nu ska jag fortsätta att sitta här och göra bara ingenting. Jo, jag ska sjunga och spela gitarr. Jag kommer vara hemma själv hela dagen!!! WIHOO!!!

Natt

2010-03-29 @ 00:57:02 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Haha, det var bara någon timme sen jag gjorde det jag trodde skulle bli det sista inlägget för idag. Jag hade fel.

Jag sökte på irländsk musik på spotify, som jag sa att jag skulle göra, och det är så himla vackert. Klick, jag la över det till min spellista. Dock bara en låt. Jag fastnade mer för Ney Matogrosso. Jag är osäker på hans efternamn varje gång jag skriver det, haha. Han gör dock inte irländsk musik, han gör sådan.. indianmusik. Det är så vackert! Jag har suttit här nu och bara lyssnat igenom hans låtar. Så vackra. Och Nezca är inte helt fel heller. Han gör dock inte indianmusik, men något liknande. Han gör Pan Flute. Jag vet inte vad det är på svenska, men jag fick en skiva av min bror tidigare idag, och jag antar att det var han på den skivan. Sökte även på Marscmusik, det är mest tyska låtar på spotify. Men det gör inget! Det är marscmusik, sen är tyska ett väldigt vackert språk. Ordet ''vacker'' börjar bli mer och mer vanligt för mig. Jag använder det nästan varje dag, tror jag. Inte konstigt, det finns väldigt många vackra grejor.
Nu lyssnar jag igenom HELA min spellista. Inte bara slutet. Låt 2 av 25 är jag på just nu. Jag ska lyssna igenom hela innan jag går upp i min säng, och sover, och drömmer. Fast, jag kommer vilja lyssna mer på musik när jag lyssnat klart på hela listan, för de vackra indian låtarna ligger där, tihi. Jag måste drömma något inatt. Jag drömmer varje natt! Jag kommer liksom ihåg en dröm varje natt. Eller, oftast. Och när jag inte gör det-så blir min dag alltid konstig, eller dålig. Det är helt konstig. Precis som om jag måste drömma för att orka med allt. Det är lite läskigt, men jag tycker om att drömma. Jag sover bättre då. Men det är säkert helt normalt, brukar det vara så för dig med?

Nu ska jag iallafall sitta här och fortsätta att njuta av all underbar musik, som jag är jävligt glad över kom till. Ha det bra!

Seg Söndag !

2010-03-28 @ 23:28:47 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Oj, vilken seg uppdatering det har varit idag! Faktum är, att jag bara har gjort ett inlägg på hela dagen! Det känns otroligt lite, men ioförsig, det var ett långt sådant.

Nästan alla dagens planer gick åt skogen.. Eller, tja, två, men det var det som jag skulle göra idag, liksom. Det ända som var planerat. Först promenaden med Rebecca, och sen skulle hon tydligen inte följa med till kyrkan för hon skulle till Natalie. Jaha, trevligt, vi hade ju liksom inte bestämt alls. Men jag förstår henne, och blev inte sur. För, hon tycker ju inte det är så kul att gå i kyrkan. Dock gör jag det. Eller, kul och kul, det är mer intressant. Väldigt intressant. Jag förstår inte vad som är intressant egentligen, Jesus är bara så himla intressant. Helt, magiskt.

Så, gudstjänsten ( i irländsk folkton, som jag sagt ) var väldigt vacker! Det kändes inte som om den var lika lång som vanliga svenska gudstjänster, men det var den faktiskt. Musiken var bara helt otrolig! Helt underbart vacker. Det går inte att beskriva. Ska se om jag hittar lite irländsk musik på Spotify. Och Marschmusik, jag älskar det också!

Ikväll har jag inte gjort så mycket, jag har ju kommit till pappa. Veckan är inte så fullbokad, så om det är någon som vill träffas så är det bara att komma till Landskrona!
Måndag-Inget, är hemma själv, så man kanske spelar in någon cover, lite snabbt.
Tisdag-Skopunkten på eftermiddagen. Handla high heels, yay!
Onsdag-Tjejmässa med Becca och NeliiiZh hela dagen. Tar med kameran, ska bli kul!
Torsdag-Tandläkaren.
Fredag-Kanske kanske kanske åka till Ängelholm med Becca och NeliiiZh, men antagligen kommer jag inte få.
Lördag-?
Söndag-?
Måndag-?

Haha, den ser fullbokad ut, men skopunkten inträffas på eftermiddagen, så jag har halva dagen ''fritt''. Dock är jag bokad på Onsdagen. Eller, jag bokade mina vänner, jag tvingar dom att följa med, men dom vill också av egen vilja! Torsdagen-tandläkaren, men det tar bara fem minutes.

Jaja, nu ska jag göra som sagt-checka irländsk musik på Spotify!
Sen går jag upp och lägger mig när jag inte orkar hålla ögonen öppna längre, chiao!

sommartid!

2010-03-28 @ 13:43:09 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan alla glada! ( eller ledsna ). Nu är det sommartid! Hoppas att de gjorde de ledsna lite gladare iallafall!
Dagen började med att mamma kom och väkte mig halv elva, för att jag och rebecca hade bestämt att vi skulle ut och gå halv tolv. Jag smsade Becca då lite i elva och kollade om hon var vaken... vilket hon inte var. Så det blev inget gå ut och gående idag. Haha, det lät lite fel. Men det gör inget, allt behöver inte vara perfekt! Så, istället kollade jag på reprisen av ''jakten av julia''. Jag gillar verkligen det programmet. Det påminner mig lite om den audition som Michael Jackson hade till sin this is it turné.

Igår, efter Earth Hour, så gick ''Natt på Museet'' på teven! Jag älskar de filmerna och jag verkligen älskar Ben Stiller! Han har ett fint och gulligt utseende. Jag älskar verkligen hans näsa och ögon! Han är dessutom en av mina favoritskådespelare. Jag har både Natt på Museet 1 och 2 hemma, haha! Ettan har jag på DVD och den andra har jag i datorn (:´

Idag ska jag nog inte hitta på så mycket. Jag tänkte ta en dusch innan men det gick inte så bra, för varmvattnet funkade inte. Fan, då. Jag ska duscha hos pappa sen. Jag ska till honom ikväll. Dagens kläder är väl lika dant som igår, bara det jag har inte den vita tröjan på mig. Istället har jag en svart pacman tröja. Till det har jag mina nerd-glasögon! Jag, mamma, Rebecca och kanske mormor ska till kyrkan senare. Vi måste gå i kyrkan 10 gånger innan konfan slutar, och jag har bara två eller tre gånger kvar. Det är en irländsk gudstjänst, det ska bli mycket trevligt! Jag tänkte ta med min kamera, så jag kunde fota, men jag skiter nog i det. Jag tror inte man får fota där, heller. Synd.
Nu ska jag checka några andra sajter

all i feel is strange

2010-03-27 @ 18:26:24 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Tokio Hotel feat. Kerli-Strange.
Det är en låt som verkligen talar till mig. Den beskriver mig så bra.

Iallafall, idag är det earth hour, jag ska såklart släcka ner allt här hemma. Tror att det blir så att jag och mamma tänder en massa stearinljus och spelar gitarr lite. Idag har jag bara chillat. Vaknade, kollade tv, sen åt jag, sen gjorde jag vid mig, tog en massa bilder, och sen stack jag och mamma till mormor och morfar och åt. Vid den tiden hade redan Sidney släckt ner. Mattias spenderar dagen ( och natten ) hos sin tjej, ida, för de firar en månad idag, tror jag. Just nu har jag precis redigerat klart alla bilder. Dock blev det inte så många bra. Men jag har iallafall tagit en outfit bild och en dagens smink bild! Här kommer de.


Vit tröja-New Yorker 99:- (dock på rea)
Svart linne-Gina tricot, ingen aning om priset, längesen jag köpte den.
Lädershorts-New Yorker 169:-
Svarta leggins-vet inte var är köpt och hur mycket de kostade. Man får ju ändå tag på dom överallt..
Sen kommer en dagens sminkning också!

erasing.blogg.se berättade hur man gjorde, och gav mig idén och jag testade.


Sen kommer här tre andra, nytagna bilder!:D

all i get from you is crap

2010-03-26 @ 17:17:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Min rubrik är menad till en speciell tjej, men tjejen vet inte om att det är till henne, och jag tänker inte säga vem det är. Tänker bara säga att det inte är någon som står mig nära.

What ever, tänk inte på det, det är ju fredag! Skolan har varit chill. Inte så mycket lektion. Missade lite av so:n och hela engelsk lektionen pga att hade bestämt tid med kuratorn. Vi pratade om Tokio Hotel konserten. Sen hade jag rast, sen hade jag hemkunskap där jag arbetade med Mergime och Emmi och vi gjorde kanelbullar. Sen hade jag rast igen, och sen hade jag tyska sen slutade jag. Jag hade läst på rätt bra till tyskan, idag! Vi hade i läxa att kunna propositioner som styr ackusativ och propositioner som styr dativ. Mycket enkelt, faktiskt.
Jag tror hur som helst att jag sårade mamma lite när jag berättade att jag och kuratorn snackade om Tokio Hotel konserten. Jag har liksom bra relation med både min pappa och mamma och jag kan berätta allt för dem. Dock kunde jag inte det om hur jag känner för tokio hotel. Jag har ju känt smärta i hjärtat och liknande när jag lyssnar på dem, och får det fortfarande. Tror dock inte att det är panikångest, vilket jag och kuratorn trodde ett tag, utan vi tror att det bara är starka känslor. Jag har försökt säga det till min mamma och pappa, att jag fått smärtor i hjärtat när jag ser Bill tex och hör hans röst och när jag lyssnar på Tokio Hotel. Jag tycker inte så mycket om att prata om det, eftersom jag känner mig lite smått löjlig. Och det är det min mamma och pappa har sagt till mig att det är. De är nog inte heller medvetna om att Tokio Hotel faktiskt räddade mitt liv.
Mamma har en väldigt stor rädsla över att hon och jag ska bli en sån familj där dottorn och mamman alltid bråkar, för vi har aldrig varit såna, och vi bråkar inte särskilt ofta. Därför tror jag hon kände sig ledsen när jag sa till henne att jag hade pratat med kuratorn om Tokio hotel konserten. Ioförsig så sa hon att det var helt okej att jag gick till kuratorn, bara jag berättade det, för det kanske finns saker som jag inte vill prata med mamma om, men ändå. Mamma var ju till och med på konserten med mig och mina vänner. Dock var vi inte tillsammans under själva konserten, vi hade tappat bort varandra innan det.

Nu är hon iallafall ute och går, vilket hon alltid brukar göra. Jag tror hon tänker igenom det, och kommer prata med mig sen när hon kommer hem. Jag tänker bara säga att vi pratade om konserten, nog med det.


Nu ska jag.. jag vet inte om jag ska fortsätta skriva på min ff eller om jag bara ska kolla på tv. Kul start på lovet! Jag ville faktiskt vara med natalie och rebecca, men de är i stan och så.. Tänkte ge er en dagens outfit idag, men det är lite försent idag. Jag gör det kanske i morgon. Sen har jag köpt en blå blus från gina tricot!

Jag har svenska just nu..

2010-03-25 @ 13:03:23 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Men kolla vad jag hittade!:
Om alla människor i världen skulle ha samma konsumtionsnivå som en genomsnittlig invånare i Sverige, skulle vi behöva 3.4 jordklot.

Jag tyckte det var lite coolt. Men jag vet inte vad konsumtionsnivå betyder. Jag får fråga 118100!

Ha det bra, snart har jag syslöjd sen slutar jag! Idag ska jag ut och gå med mamma, om jag orkar, jag börjar bli lite smått mullig..

Teater

2010-03-24 @ 15:05:48 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag har snart läst ut halva ''Ljudet av ditt hjärta'' ( tredje boken ur twilight serien ). Den är verkligen jättebra!


Idag i skolan var det lugnt, jag bara läste och hade musik, så det gick snabbt. Idag ska jag på teater med konfan. Eller, alla konfirmander är tvugna att gå på teater idag. Jag vet ingenting om pjäsen de ska spela mer än att den börjar 17.00 och att den slutar 18.20. Men jag tror det kan bli rätt spännande! Mamma hämtar mig och Rebecca/Moa efteråt. Sen ska jag nog bara hem och sova.

Det är sjukt läskigt, för jag drömde mardröm i förregår, det var en tjej som jobbade i en affär och hennes pappa hade dött för några veckor sen. Sen ringer hennes telefon. Och då hör jag vad som sägs i telefonen, men ingen säger något. Man bara hör ett fyllt badkar som det droppar ner vatten i. Och så ekade det. Sen hör man en röst som säger '' Someone Still Loves You '' och det var hennes pappa! Sen tittar hon på mig med såna ögon som Michael Jackson får i sin video i Thriller, när han förvandlas till en zombie! Typ såhär;

Sen vaknade jag, och det kändes precis som om typ tjugo stycken stod inne på mitt rum och tittade på mig sådär! Sen fick jag panik och sprang ut med min Bill kudde och min huvudkudde, och la mig hos mamma, hon sover i storarummet utanför mitt rum typ, och när jag springer ut till henne så känns det precis som om någon jagar mig! Sen tar hon så lång tid på sig att flytta sina kuddar och sånt, sen får jag ligga innerst och slår mitt jävla knä in i väggen! Sen känns det som om alla står och stirrar på mig med dom ögonen igen där ute när jag ligger hos mamma, och så knarrar det i golvet typ. Helt läskigt. Klockan var fyra när jag gick ut till mamma.
Sen kommer jag faktiskt inte ihåg vad jag drömde inatt! Men jag fick panik igen och sprang ut till mamma igen, och det var vid samma tidpunkt! Helt jävla läskigt! Tänk så händer det inatt igen! Då kommer jag fan säga till henne att jag är sjuk!

Haha. Ha det så bra!

Tisdag.

2010-03-23 @ 17:09:34 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag är det Tisdag. Jag var i skolan längre än vad jag brukar idag. Jag stannade till halv två, woho! Jag var med på idrotten, woho! Jag gjorde ett av två prov, och fick 14 av 15 på det, woho! Jag känner mig duktig, men min huvudvärk tog nästan död på mig, och jag har ändå tagit två tabletter idag. Så, jag sa till mamma och stack hem. Internet här hos mamma är lite konstigt, det funkar ibland ( oftast inte ) och när det väl gör det, så är det hur slött som helst. Idag fick jag nästan damp på min dator ( mitt internet ). Jag har börjat skriva del två på min nya ff. Jag har lagt ut den första, men jag tänker inte säga vart, och ni kommer aldrig kunna gissa vart den ligger ändå, haha! Elak jag är, ibland. Men, jag har inte skrivit klart på den, den måste ändras, det ser ut som en i femman har skrivit den, seriöst. Så, nu, innan internet lägger av igen, så sparar jag ner den på datorn, chiao!

Hehe, har även hittat tre par skor på skopunkten som jag har gått och förälskat mig i, men som vanligt så tycker mamma inte om dem, och köpte inte dom till mig. Hon brukar köpa skor till mig när vi är där, men inte denna gång!

måndag

2010-03-22 @ 09:42:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjena! Idag är det måndag och jag missade min buss, så jag kom en tímme försent till skolan, men nu är jag här.
Ha det bra! Nu har jag rast till tio över!

Söndag!

2010-03-21 @ 13:42:36 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag är det söndag, och det känns rätt skönt, men ändå inte, det är ju skola i morgon.. Men vi har musik på sista lektionen, så det klarar jag nog! Och sen veckan efter är det lov, tror jag.. Idag ska jag faktiskt inte göra någonting förutom att åka till min kära mor klockan sex ikväll. Då får jag visa henne skorna! Jag fick ett ryck precis att beställa dem, men nej. Bättre att göra det sen när jag konfimerat mig. Det är snart konfa läger! Antagligen så är det under en helg, och då kommer jag inte kunna uppdatera något alls. Oj, nu kom min katt och la sig framför skärmen! Och nu gick hon.. Men iallafall. Jag har hört att vi ska vara mitt ute i en skog och att där inte ska finnas någon teckning alls! Det kommer bli drygt, men jag tror det kommer bli mer chill än de förra lägret. Förra lägret ville ju alla ut och busa på nätterna och jag ville bara sova. Men det är några personer som slutade på konfan efter det lägret, så det blir nog mer lugnt nu. Och nu har jag nog med lust att göra saker. Jag var inne i en konstig period då, tror jag.
Nu ska jag iallafall börja skriva på den nya ff;en och snart ska min lillasyster ut med sin kompis och bada, då blir jag hemma själv och kan spela gitarr och sjunga lite! Det var längesen jag fick göra det, känner jag..
Ha en bra söndag!

Oh, it's what you do to me

2010-03-20 @ 18:42:12 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Åh, jag har gått och förälskat mig i ett par skor!


Modegallerian, 399 kronor.

Jag vill ha dem!!!! Usch, de är så vackra! Och så skulle de säkert passa till min jacka! Bajs! Jag ska visa dem för pappa och mamma, hehe. Och så ska jag ta mamma till Deichmann-sko och visa de underbara skorna! För jag hittar inte dem på deras hemsida. Bajs på det! Men jag kommer säkert inte få någon av dem! Eller, få köpa någon av dem. Klockan är bara tjugo i sju och jag har inget att göra. Körslaget börjar typ.. om en timme och tjugo minuter typ.

ha en skön kväll!

save me with your love tonight

2010-03-20 @ 16:05:05 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! Idag är det Lördag, och jag är väl rött nöjd, faktiskt! Jag och familjen var på Entré i malmö, vi var där i typ tre timmar, haha. Jag kollade i alla butiker typ, efter klänning till konfan, skor till konfan och bara allmänt fina kläder. Jag hittade massor som jag ville ha, men det var mest koftor och kavajer. Ni vet.. med sån Michael stil som jag kallar det, men jag har hört att det går in under Military också. De brukar oftast vara röda, vita, eller svarta kavajer/jackor/koftor med guldknappar på. Ja, ni fattar nog. Och så hittade jag assnygga skor också! Men mamma kommer inte låta mig köpa dom, hon hatar såna.. Hon hatar typ allt jag älskar. I klädväg. Eller, nästan. Jag kom hem utan att ha handlat något, och det gör mig besviken. Men jag hade förberett mig också på att jag inte skulle köpa något, för jag brukar vara snål med pengar, men åandra sidan så hade jag inte så mycket heller. Jag tror i allafall mamma och jag ska handla vårskor nästa helg ändå. Och det brukar hon betala. Då kan jag fråga om vi kan åka till Nova i Lund så kan vi gå in på TopShop och titta på kläder! BikBok, Hottopic och TopShop är mina absoluta favoriter. Jag såg även att de hade den dära sminkaffären i malmö, som annars bara finns i stockholm, tror jag. Jag glömde att gå in och titta där, men jag orkade inte. Jag behöver lösögonfransar till när jag ska fota och sånt, men jag var inte så sugen på att köpa det idag. Det ända jag kom  hem med idag, var en Ben&Jerry's. Den ska jag äta, snart. Kanske kolla på en film på datorn, det ända roliga på tv som kommer idag är Körslaget, och det är inte ens roligt. Det ända jag har tänk på idag är att jag har drömt att Bill var med mig på Entré när jag gick själv, innan vi åkte hem ( de andra åkte över till alla inredningssakerna och leksaker och sånt, jag ville titta lite mer ). Det var kul. De startade MichaelJackson-Bad i högtalare och som jag sagt innan-jag kan inte vara still när jag hör hans musik, så jag börja gå i takt till den musiken! Alla tittade på mig. Men jag brydde mig inte, haha.

Men nu ska jag leta upp någon bra film på datorn, och så ska jag mumsa på min Ben&Jerry's som min lillebror kommer sno för mig..


Veckans låt

2010-03-19 @ 18:51:17 Filed in:
Kommentarer: 1

Plain White T's - Hey There Delilah.

En underbar låt, tycker jag. Egentligen, så hittade jag den idag. Jag kollade på en video på youtube, och så var den låten där, och den lät bra. Dock har jag hört den många gånger förut, men det var åratal sen. Nej, men kanske något år sen. Längesen iallafall. Lyssna på den, och njut! Klaga inte, bara njuuut!!

Jag funderar på idag att påbörja en ny serie med ffar. Men jag har ingen aning om jag ska lägga ut dom någonstans. Jag har ju en bilddagbok där jag har de flesta av mina berättelser. Det är två som jag inte har lagt ut, och de har jag slutat skriva på. Men jag läste några stycken ffar här om dagen och då blev jag sugen på att börja skriva igen, och jag vet inte vad som hänt och ska hända i de gamla, så jag börjar en ny. En av dom som inte ligger ute, vet jag och den ska jag kanske också skriva på. Jag kan göra en ny, också. Iallafall, ska be mamma nu att lägga in pengar på mitt konto, och så ska jag springa bort till affären och fylla på med graits-sms till min telefon. Annars ( dvs om jag inte orkar, vilket jag tror jag inte gör.. ) så får jag göra det efter Entré i morgon, men då får jag lämna 200 kronor hemma, för annars kommer jag bara handla något för dem, det vet jag, jag känner mig själv, haha.

God kväll!

One day i will be ready to go

2010-03-19 @ 15:10:31 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Idag är det fredag, och visst är det underbart? Alla är så glada idag! Konstigt, det är ju fredag! Och det betyder att det är fredagsmys, eller hur! Haha. Jag har precis kollat runt på bloggar, bilddagboken, facebook och emocore om lite nyheter och sådant, och jag hittade att Erik Grönwall kommer till Landskrona Karnevalen!:D  Det gjorde hela min dag! Jag älskar den snubben! Han är så.. underbar! Vi gillar samma sorts musik också. Eller, älskar. Jag gillar pretty much all musik som finns, men det är liksom vissa stilar jag älskar, och det är mer.. den Rock Stilen. Queen! Dock med deras gamla sångare, som tyvärr är död.
Iallafall, det är fredag... Jag märkte att någon i min familj har raderat min spotifylista som jag gjorde igår, jag hann inte ens lyssna på den, haha! Men jag gjorde en snabb idag, jag visste ungefär vilka låtar jag hade.
Idag bestämde att jag inom kort ska få tummarna loss och spela in covers på Use Somebody och Phantomrider.

Jag orkar faktiskt inte lägga ut en ny ''veckans låt'' idag. Eller, inte just nu iallafall. Jag kanske gör det senare ikväll eller i morgon, innan jag sticker till Entré!

Om jag inte skriver mer idag, så får ni ha en trevlig fredagskväll!

Show me you care .

2010-03-18 @ 13:41:04 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Rubriken mest för att jag lyssnar på Will You Be There med Michael Jackson.

Jag har varit vaken ett tag nu. Jag är hemma från skolan, i morse när jag vaknade var det helt läskigt. Jag var helt yr, allt snurrade typ, jag kände att jag snart skulle spy och att huvudet snart skulle sprängas. Nu hände inget av det, mer än att jag trillade när jag skulle släcka taklampan. Det var rätt mystiskt i natt också, först vaknade jag klockan fyra, sen somnade jag, sen vaknade jag klockan fem igen. Sen väckte pappa mig klockan sex. Sen ringde klockan vid sju. Haha. Idag ska det bara städas och tas lugnt ( om jag inte städar idag innan pappa kommer hem klockan fyra, så åker vi varken till Ikea eller Entré i malmö på lördag, och det vill jag helst inte missa ). Men egentligen fick inte jag sitta vid datorn idag, så nu ska jag bara städa lite snabbt kvickt och lätt och sen gå ner och chilla. Kanske ta något att äta.

Ha det bra!

Jesus.

2010-03-17 @ 22:05:33 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Idag på konfirmationen skulle vi se en film. Rebecca hade snott med sig natalie dit, kul att träffa dom igen! Har nog inte träffat dom sen.. tokio hotel konserten! Det är typ två veckor sedan.. Det har gått fort.

Iallafall, så kollade vi på en film. En hemsk film. Den handlade om när Jesus plågades och korsfästes. Med riktiga skådespelare och allt. Den var jättehemsk, men jag var nog en av de få som tittade på verkligen hela! Det var jättemånga som satt och blunda och sånt. En sak som jag tror att alla flickor gjorde iallafall; grät. Kanske till och med killarna också. När de spikade fast honom på korset, det var värst då. Ida satt och höll om mig och hon grät för att det var så hemskt. Då var det lite svårt att hålla tillbaka mina tårar. Men de rann inte, iallafall! Dock rann en , eller kanske till och med två tårar när Jesus själv bad till Gud. Jag tycker att filmen är vääääldigt bra gjord! Det ser helt riktigt ut och allt! Han som spelade Jesus ska vara stolt, för han gjorde det bästa jobbet! Det såg verkligen ut som att han led, och man kunde känna det. Och alla plågorna och sånt såg riktiga ut. Det var väldigt svårt att det bara var på låtsas. Skådespelare. Det fick man påminna sig om hela tiden under filmen. Det ända jag kan klaga på är dock när han dog, då marken och ett palats delades på mitten. Typ, som om isblock delar sig, och flyter åt två olika håll. Det såg riktigt datagjort ut. Alltså, överdrivet datagjort. Det kunde varit bättre, men det är det ända jag har att klaga på! Efter filmen, fick vi gå hem, och då hade jag missat bussen, och jag pallade inte vänta i en halvtimme på nästa buss, så jag bestämde mig för att gå hem. Det var riktigt härligt att gå alldeles ensam, med hög musik i öronen och bara tänka. Man kunde verkligen slappna av. Jag insåg vissa saker då, men de tänker jag inte säga. Det tänker jag aldrig göra heller, så det är ingen idé att ni försöker få mig att säga det.

Ja, gott folk, nu är jag trött och ska gå och lägga mig! *kollar på klockan* Wtf?! Klockan är bara fem över tio och jag sitter i sängen redan! Awesome! Vi får ju se hur trött jag är i morgon bitti ( ju längre jag sover, ju tröttare blir jag, typ.. bara för det kan jag inte vara uppe till fyra och gå upp som en pigg människa klockan sex, men ja.. )


i need to come away from here-

2010-03-17 @ 13:45:15 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ja, jag måste verkligen. Jag känner mig så konstig just nu. Kanske inte åka iväg för alltid, men för ett litet tag iallafall. Så jag kan få nya förhoppningar om livet, så jag kan ta tag i mitt liv och mina vänner. Och mina drömmar.

Idag gick jag i skolan. Till lunch. Jag klarade inte av mer sedan. Jag gjorde verkligen inte det. Elias höll på i skolan, och det var inte bra att han gjorde det, för jag känner mig ju som sagt väldigt annorlunda nu. Alltså, inte så att jag inte är som alla andra, utan mer att jag vet inte vem jag är. Jag kanske är inne i en sån period just nu där jag måste vara för mig själv, och tänka igenom mitt liv och mina kompisar, och vad jag vill göra. Jag vet inte. Vissa verkar bara ha ändrat sig som personer, eller så är det jag som sagt- är konstig. Det går väl över.. 
Men jag vill så hemskt gärna åka till My i Kalmar! Eller kanske till moster och kusin i Malmö, men helst av allt vill jag till My! Jag har ju aldrig varit hemma hos henne. Då (jag kommer inte åka iväg, jag kommer inte få. Kanske till moster och baxi över en helg, men jag menade inte över en helg. Jag menade typ hos My i en vecka typ..) så ska jag bara vara med My ( eller med moster och kusin och baxi ) och bara tänka. Tänka igenom allt. Allt jag gått igenom, hur jag kan förbättra min relation med mina vänner ( känns som jag glider ifrån dom ) och vad jag vill göra i framtiden. Och sen som pricken över i:et-shoppa. Kläder, kanske skor, smink, ja, allt! Haha, det kanske inte var allt, men det mesta iallafall. Och jag har inga pengar. Jag har två hundra men de måste jag ha och fylla på mobilen på fredag, sen får jag pengar på lördag och då får jag i o för sig 500, men jag brukar alltid få spara 200 till mobilen varje månad. Eftersom mamma brukar få hjälpa mattias ( bror ) att köpa cgg, så kanske hon kan hjälpa mig att fylla på till mobilen. Jag vill göra någon syssla för det, då. För hon kan inte betala allt. Och pappa och jessica brukar inte ha pengar så det räcker att de kan hjälpa till sånt, vi är ju en stor familj där. Men en ny garderob är något jag verkligen behöver.

Shit, vad skönt det var att få skrivit av sig lite på bloggen! Nu känns hjärtat lite lättare, och det känns bra! Nu vet jag inte vad jag ska göra faktikst. Plugga, fotografera, sova eller spela gitarr. Eller lite av varje. Kanske blir nog att vila en stund och sen börja fota. Blir kanske en och en annan bild på vår uteplats då. Ke$ha styla!

du är värd så mycket mer -

2010-03-16 @ 16:08:14 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Doktorn gick väl bra idag! Jag fick göra en massa prover. Ett stick i fingret, och så fick jag fylla fyra rör med blod, på ett enkelt stick i armen! Det kändes knappt, jag har aldrig gjort det förr, jag trodde det skulle göra jätteont! But it didn't so i'm happy for that! Doktorn sa också att jag kunde gå i skolan i morgon.. Inte så kul.. Haha, nej, men jag behöver det. Jag har inte pluggat idag än, jag får göra det sen. Jag måste verkligen.

Hey, är det någon mer än jag som älskar Glee? Jag har inte följt hela serien, men jag älskar de avsnitt jag sett! Jag tror jag ska ladda ner eller köpa alla avsnitten. Jag lyssnar på låtarna som de använde på youtube! Alltså, när de sjunger dem.. Jag älskar att de kan kombinera två låtar till en. I like.

You may say i'm a dreamer. But i'm not the only one.     John Lennon-Imagine

Doctor, doctor give me medication !

2010-03-16 @ 11:32:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag tyckte Elin Lanto's bidrag passade in lite i rubriken, för idag ska jag nämligen till doktorn! Vi ska kolla upp felet på min mage och mitt huvud. Eller, inte mitt huvud. Men magen iallafall. Jag ska säga allt. Nej, men jag ska säga att jag knappt kan äta ibland, och sen efter två dagar kan jag inte göra något annat än att äta. Och att den krampar ibland, och sådant. Klockan sju i morse bekräftade pappa att jag skulle få stanna hemma idag, och att han skulle ringa dotkron. Jag ska dit tjugo över två. Jag skulle ju jobba i skolan idag, och missar tyskan. Damn. Fast det var ju jag som sa att jag skulle bli hemma. Jag får fråga Frida sen vad vi började med på Tyskan idag. Nu ska jag iallafall spela lite gitarr, plugga lite och ta något att äta. Hoppas ni har det bättre än mig, iallafall!

Fix i designen.

2010-03-15 @ 20:34:07 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Det blev lite fix i designen förut idag. Jag hade tråkigt. Mamma ringde och sa att någon hade ring henne om mitt busskort som jag tydligen tappat förut. Jag kan ha gjort det när jag gick ut ur bussen innan, jag hade inte stängt mina fickor. Kan man vara klumpigare? Haha. Just nu sitter jag och lyssnar på musik, och har kollat upp accord till den vackra låten Phantomrider med Tokio Hotel (förlåt om ni inte gillar tokio hotel, men jag tycker om låtarna, och om ni inte tycker om tokio hotels versioner, kanske ni tycker om min? ). Den är ganska lätt, tror jag. Sen har jag bara kollat på klänningar och bhar och skor till konfirmationen. Dedär med skorna har inte gått så bra. Jag hittade ett par på den dyra skoaffären i stan, men när jag säger dyra, så menar jag verkligen dyra! Seriöst, ett par klackar där inne som man kan hitta inne på dinsko eller något kostar ju fan tusen spänn! Överdrivet? Ja, en aning. Men jag måste kolla inne på Deichmann sko också, de har rätt tuffa skor! Köpte ett par klackar där inne som jag skulle använda till sommaren, tänkte jag. Men de köpte jag för någon månad sen. De påminner om såna tygskor.. fake converse. Fast ändå inte. De är rätt coola. Jag är helt off nu. Blööööööööööööööö vad jag är trött! Jag vill bara sitta och spela gitarr och sjunga och spela in och lägga ut på youtube. Men jag har ont i huvudet, och jag kan typ inte nu för min lillebror sover. Eller, ska. I morgon, i skolan.. så händer det väl inte så mycket. Idrott, är det ända som ska plåga mig imorgon. Och att skolan är till halv fyra. Kill me slowly. Nej, jag klarar mig nog i morgon. Det brukar bara vara varannan tisdag jag går hem, haha. Vi har tyska i morgon! Påbörjar antagligen ett nytt arbete, hoppas då jag kan arbeta om Tokio Hotel! Då jävlar ska jag fan få mvg! Haha. Eller iallafall vg.

Jaja, ska snuta snacka en massa skit nu, jag bara snackar på, för jag är trött och har ont i huvudet. Godnatt!

Låten som jag lyssnar på för att må bättre

2010-03-15 @ 17:28:52 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag har en låt som jag alltid lyssnar på, som typ stöttar mig i svåra tider. Den påminner mig mycket om Michael Jackson's död, och först nu har jag kommit på att jag aldrig lyssnade på den låten när han gick bort. Jag kanske var för förstörd, deprimerad. Den kanske bara skulle gjort det värre då? Men nu går det utmärkt och den får mig att fundera, att han kanske sitter på ett moln där uppe och tittar ner på mig och hjälper till att förverkliga mina drömmar och bygger upp min framtid. Ibland känns det så. Det gjorde det på Tokio Hotel konserten, för då var jag riktigt lycklig. Här kommer den iallafall..

Hilary Duff-Someone's watching over me

Visst är den fin? Vackert.
För övrigt har jag inte hunnit plugga än. Vet inte om jag pallar göra det idag heller, jag är otroligt trött. Huvudvärken börjar komma smått också.. Jag hittade accord till Kings Of Leon-Use Somebody. De var lätta accord, accorden till Apologize var typ bara barréaccord och såna kan jag knappt. Jag får lära mig dom!

But i'm not afraid.

2010-03-15 @ 14:11:15 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hej! Jag är hemma från skolan! Tidigare än väntat-vi fick håla på musiken ( fan ). Men det var skönt att gå hem tidigare. Musik är den sista lektionen på måndagarna. Jag lyssnar på Silverstein-Apologize. Ni måste kommentera min cover nu! Jag vill ha massor med tankar, åsikter och så vidare om den! Och ni får säga till andra låtar ni vill höra från mig! Nu ska jag iallafall kolla upp några låtar på keyboard/gitarr så jag vet vad jag ska spela in nästa gång! Hittar jag ingen låt jag kan göra, så kommer jag nog påbörja ett stort projekt med Zoom Into Me. Jag kan inte spela fingerspel och sjunga samtidigt, det blir helt konstigt då, men det får bli när jag är ifatt med pluggandet, jag ligger typ en vecka bak, eftersom jag var sjuk hela förra veckan typ.

Nu ska jag lyssna på Kings Of Leon och kolla upp lite låtar, och sen förmodligen plugga! Ha det bra sålänge (:

Kings Of Leon <3

covern!

2010-03-15 @ 07:41:26 Filed in:
Kommentarer: 2
Godmorgon! Jag bara gör ett inlägg snabbt såhär. Jag ville lägga ut den överallt innan jag stack till skolan.




Aah, ni får kommentera den och göra requests och allt på den! Och jag måste få be om ursäkt för mitt konstiga gitarrspelande och för att jag vänder blad mitt i låten. Ni kan gå in och titta på den på youtube också !
http://www.youtube.com/watch?v=zJONgJL3DBg
Ha det nu bra, nu ska jag till skolan!

Vinnaren av melodifestivalen är...

2010-03-13 @ 23:16:50 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Anna!(?). Jag förstår inte. De måste ha räknat fel. Seriöst, jag fattar inte!
Salem använde sig av Björn-som sagt. Darin hade nya kläder-som sagt. Andreas var fantastisk och jag funderar på att göra en cover på hans låt Glorious. Det får bli nästa vecka. Jag blev förvånad över att Erik inte vann. Eller Pernilla. Eller Ola, jag blev lite rädd att han skulle vinna där ett tag.. Han har tydligen växt upp och spelat fotboll här jag bor hos mamma, i asmundtorp. Alla här bara ''oh my god!'' och jag bara '' jaha, okej ..?''. Eheh, han är inte riktigt min typ, men hans låtar är ju helt okej. Eller, iallafall 'Natalie'. Jag tyckte det var lite synd att Darin inte vann, eftersom han har lite Michael Jackson i sig. Och han överdriver inte, man bara ser att han har det i sig. Iallafall.. Anna's låt.. den är väl helt okej, men inte i Eurovision Song Contest. Jag gillar inte riktigt hennes röst. De hade låtit bättre om någon annan hade sjungt den, eller om hon inte hade haft den där... rösten i den låten. Men inte ville jag att hon skulle vinna. Men jag är glad för hennes skull, ändå. Men vi kommer inte klara oss så bra i Eurovision, tror jag.

Jaja folket, där fick ni det jag lovade. Lite vad jag tyckte om vinnaren och låten.  Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, för jag är riktigt trött! Ska lägga mig och lyssna på lite musik, så somnar jag snabbare.

God natt!

birthdayparty

2010-03-13 @ 14:20:59 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Idag är det lördag och idag är det kalas. Och final i melodifestivalen. Mycket spännande. Jag tror att typ Erik kommer vinna. Hoppas inte på Pernilla. Jag röstar på Darin och Salem Al Fakir. Salem Al Fakir ska dessutom ha Björn Gustavsson som pianist (?). Jaja, det ska bli spännande! Det har gått så fort! Men det hela är ju inte över än, vi har ju Eurovision Song Contest i Norge också kvar att avklara!

Iallafall, så är det kalas idag, för mamma. Min lillebror ska också ha kalas idag. Man känner sig lite taskig som inte går på hans också, men man kan ju inte dela på sig, och vara på två ställen samtidigt. Det blir iallafall kladdkaka idag! Och det ska bli trevligt att träffa Evelina idag! Även om det inte var såå längesen! Hon är så trevlig! Och det är synd att moster och Baxi, Elli Pierre och sandra inte kan komma, Baxi var tvungen att åka till akuten. Ja.. jag har ju lovat att skriva om Melodifestivalens vinnare senare ikväll, så då får jag ju göra det..

Nu har jag faktiskt inte så mycket mer att säga, än att mitt hår och smink blev perfekt idag! Ha det bra! Det kommer en veckans låt senare också!

Fredaaaaag!!!

2010-03-12 @ 13:32:26 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tja! Idag är det fredag, vilket är jävligt skönt! Jag gick till skolan, men jag var där dock bara till tio, så jag hann bara med två lektioner. Men det är ju bättre än ingenting, eller hur? Iallafall, när jag trallade hem, så stannade jag hos pappa i typ.. knappt en timme. Tog lite chips och kollade lite på internet. Därav min bilddagbok, och då ser jag att linnea har gjort en cover på world behind my wall! Damn, de skulle ju jag göra! Jaja, jag ska göra en jag med. Men Linnea är grymt duktig, och jag älskar hennes röst också. Hon är inte dålig på gitarr heller! Jag länkar hennes blogg, så kan du gå in och titta på covern där.
Iallafall, när jag väntade på bussen, så passade jag på att smita in på expert och frågade om tog emot prao-elever. Tyvärr så gjorde dom inte det, så det blir väl att praoa på gina tricot på center syd eller på min lillebrors dagis. Jiiiippi. Nej, men mamma och jag ska ringa runt till lite fotografer i landskrona. Iallafall, nu tittar jag på Ellen show på tv. Jag älskar de programmet! It's really awesome. Ja.. jag har inte så mycket mer att säga om dagen..

I morgon blir det kalas och att kolla på melodifestivalen. Det är ju final, det får man ju inte missa!(inte för att man får missa någon annan del av det heller, hehe..) Så i morgon så skriver jag nog om vad jag tycker om vinnaren och vinnarens låt!

Ha det bra!

Ni får nog en dagens outfit senare idag..

Linneas blogg; http://erasing.blogg.se

nerd.

2010-03-11 @ 19:33:18 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
bilder från förra veckan. tycker att ni faktiskt förtjänar bilderna nu (:



Grattis mamma!<3

2010-03-11 @ 13:24:08 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Grattis världens bästa mamma, som fyller år idag!
Jag är sjuk idag med.. kanske i morgon också. Jag vet inte. Men jag hämtade min tokio hotel påse och en engelsk bok i skolan idag iallafall. Med mormor. Sen köpte vi en blomma till mamma och en kaka till mig. Jag har inte ätit den än.. Jag är fortfarande mätt på det lilla jag åt för några timmar sen. Vid typ tolv. Säg inte att jag går tillbaka till de när jag knappt kan äta något och sen går på toa efter. Jag ska iallafall tvinga ner den kakan. Kanelsnäcka är det, faktiskt.
Jag tänkte iallafall spela in en cover till mamma idag på the rose. Men min bror hann komma hem, och han ska tydligen bara vara hemma idag, så jag kan inte göra det. D.A.M.N. Och sen undrar jag när jag ska få tummarna loss och ändra teckensnitt och sånt i bloggen. Och när jag ska palla fota nya bilder. Har kollat på top model hela veckan, jag är jättesugen på att fota! Men, det får nog bli i morgon.

Ha det bra!

siick

2010-03-10 @ 17:42:06 Filed in: My life
Kommentarer: 0

en gammal bild..


*läs rubrik*
Jag stannade hemma från skolan idag. Jag är jättetrött på min huvudverk och illamående. Och jag vill byta teckensnitt i bloggen, till typ, arial. Jag har någon cepe text nu. Iallafall, min bror väckte mig vid nio, innan han stack till skolan. Han går på gymnasium, han har ashärliga tider. Sen har jag duschat och pluggat och glott tv. Det blev inte så mycket pluggande, för jag förstod inte så mycket. Haha. Så, jag lästa typ ett kapitel i tredje twilight boken. Måste f-n läsa ut den innan filmen har premiär, i typ juni. Igår gick jag med i en tävling där man kan vinna soundtracket och två biljetter till premiären av ''Remember Me'', en film jag kollat trailern på asmånga gånger, och hemskt gärna vill se! Inte bara pågrund av att Robert Pattinson är med, filmen verkar ha en intressant handling också! Men jag svarade fel på en fråga, om när den hade premiär, så jag vinner nog inte. Men det gör inget, för mamma har redan lovat att jag ska få se den, tror jag.. Iallafall, jag tänkte sätta upp nya plancher i mitt rum också, men jag har inte orkat, och tror inte jag gör det heller. Och jag vet inte heller om jag orkar dra till skolan i morgon, jag känner mig inte tillräckligt bra än. Men isåfall går jag nog på fredag (?). Jag känner fortfarande att jag måste vila ut efter Tokio Hotel konserten, den tog seriöst all min energi. Det är nog inte så bra att gå upp klockan fyra på morgonen och åka bil i två timmar och köa sen hela 12-14 timmar i -12. Ehehehe. Jaja, nu ska jag snart äta!

Ni får ha det så bra!

Boy meet girl know what to do

2010-03-09 @ 13:34:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan!
Idag.. vaknade jag tio i sju!! Jag vaknar bara senare och senare för varje dag! Jaja, jag och Rebecca han precis med bussen! Puuh.. (fan). Haha. Jag ville liksom inte till skolan, för jag mådde inte så bra, men jag var där de första förtio minuterna, så jag hann iallafall att boka lektioner till imorgon, om jag nu går i morgon, vilket jag tror jag gör. Jag är himlans trött, och jag har ont i huvudet sen igår! Jag får alltid ont i huvudet vid sex på kvällen! Sen har jag mått illa också. Jag skulle ha idrott idag, och jag använde min Tokio hotel påse! Hehe, jag fick en väldans fin tokio hotel påse när jag köpte tröjan på konserten, men den ligger i skolan just nu så jag kan inte fota den. Men jag fotar den när den kommer hem! Sen glömde jag väl att säga grattis till min lillebror som föll fem år igår..? Jaja, Grattis iallafall! Även om jag sa det igår så säger jag det idag igen. Mamma fyller år på torsdag.. Jag vet inte vad jag ska ge henne! Jag kan fråga min bror om han och jag kan ge henne en sak tillsammans, för han har redan fixat en sak.. Iallafall, så idag har jag bara slappat. Och jag ska fortsätta göra det nu, eller kanske plugga lite. Kanske. Isåfall blir det So. Georgrafi. Blä.

Ha det bra!


Boy meet girl know what to do

2010-03-09 @ 13:34:35 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Hejsan!
Idag.. vaknade jag tio i sju!! Jag vaknar bara senare och senare för varje dag! Jaja, jag och Rebecca han precis med bussen! Puuh.. (fan). Haha. Jag ville liksom inte till skolan, för jag mådde inte så bra, men jag var där de första förtio minuterna, så jag hann iallafall att boka lektioner till imorgon, om jag nu går i morgon, vilket jag tror jag gör. Jag är himlans trött, och jag har ont i huvudet sen igår! Jag får alltid ont i huvudet vid sex på kvällen! Sen har jag mått illa också. Jag skulle ha idrott idag, och jag använde min Tokio hotel påse! Hehe, jag fick en väldans fin tokio hotel påse när jag köpte tröjan på konserten, men den ligger i skolan just nu så jag kan inte fota den. Men jag fotar den när den kommer hem! Sen glömde jag väl att säga grattis till min lillebror som föll fem år igår..? Jaja, Grattis iallafall! Även om jag sa det igår så säger jag det idag igen. Mamma fyller år på torsdag.. Jag vet inte vad jag ska ge henne! Jag kan fråga min bror om han och jag kan ge henne en sak tillsammans, för han har redan fixat en sak.. Iallafall, så idag har jag bara slappat. Och jag ska fortsätta göra det nu, eller kanske plugga lite. Kanske. Isåfall blir det So. Georgrafi. Blä.

Ha det bra!


Trees are falling.

2010-03-08 @ 17:42:25 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Eller, tja.. inte riktigt faller. Vi gör så att de faller!
När jag åkte till skolan i morse ( som jag var nära på att missa bussen till.. ) så vid öob, jysk och mcdonalds, så är det typ en stor plats fullt med träd. Jag har aldrig någonsin sett den plätten utan träd. Och idag, var alla träden borta. Jag kände knappt igen stället, jag trodde först jag hade tagit fel buss!(båda bussnarna till stan går det hållet, så wtf)! Sen såg jag alla stammar. Fy fan vad besviken och ledsen jag blev. Det nästan förstörde hela min dag! Respektlösa jävla människor! Fattar de inte att vi behöver träden som dom är?! Inte i massa papper och sånt! Träd hjälper oss att överleva genom att omvandla koldioxid till syre! Jag tror inte att papper kan göra det. Vi borde alla respektera naturen, precis som den är! Någon som håller med mig? Ja, jag tänkte väl att det fanns det..

Iallafall, så vaknade jag till liv vid tjugo i sju!(?) så jag fick stress-stressa på toaletten! Det betyder att jag bara sminkade mig med foundation, compakt puder och mascara idag. Rätt bra blev det för att vara så lite smink. Sen var det då skolan.. Hade so, men vi hade någon Stefan där, tror jag han hette, som snackade om praon. Jag ska nog hämta anmälningsblankett och gå till expert i morgon och fråga, eftersom jag är intresserad av foto. Sen var det svenska, men vi gör typ inget där och vår riktiga lärare var inte i skolan idag, så det blev att jobba med so. Sen var det rast, jag gick mest runder och letade efter Evlina, som inte kan svara på sms, men jag tror hon inte var i skolan idag, eftersom hon inte verkade vara i sitt klassrum. Sen var det matte, sen engelska. Min engelsklärare trodde jag var sjuk i fredags. Jag sa stolt att jag var ledig. Sen var det lunch, som jag inte åt, de var någon korvgryta med vitlök?! Didn't sound so good, så jag satt med Marika i aulan och väntade på att Sebbe skulle äta klart så vi kunde dra ner i musiksalen, men läraren som skulle öppna kom aldrig, och jag hann börja lektion när han kom, och jag hade no. Där jobbade jag flitigt på tills jag märkte att anna ritade alla i klassen som djur på tavlan. Jag blev en liten björn. Sen var det musik, sen åkte jag hem. Det enda jag har hunnit med är att äta fyra kakor, en panpizza vid halv fyra och sen nu mat och snacka om att jag har ont i magen! Jag kan ju fan knappt röra mig! Jag tror jag börjar bli aneroxia barn. Hehe, nej, men jag vet inte. Jag känner mig bara så konstig. Jag menar, enda sen fredags så har jag varit trött, helt död och inte kunnat äta så mycket. Jag har velat vara flummig, men har inte kunnat för jag har varit så död och trött. Jag har velat äta men jag kunde inte för min mage skulle sprängas då, och jag hade liksom inte ens ätit en halv portion, och jag har gått på toaletten efter VARJE måltid jag haft. Visst, jag läste på Linnea's blogg att det är viktigt att äta före konserter eftersom man bränner så många kalorier, och jag åt knappt den dagen. Två hamburgare, det var allt. Två väldigt små hamburgare.

Nu ska jag sluta babbla, försöka gå ut med soporna, kanske hjälpa mamma att hålla mattorna när han damsugar, och sen ska jag bara slappa! Och förresten, vad tycker ni om min nya header? Najs va? Förresten så är det bara fejk glasögon, det är solglasögon. Coolt va!

Tokio Hotel Live, 5Mars 2010

2010-03-06 @ 19:26:39 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 3
Igår var den stora dagen!!!!!
Nu ska jag berätta om den (varning; långt inlägg....)

04.00: Klockan ringde! Dags att gå upp och fixa sig för den största dagen i sitt liv.

05.00: Packat och klart! Nu packar vi bara in oss i bilen för att hämta natalie, becca hade redan kommit!

05.20: Statoil och handla baugetter som jag aldrig åt!

05.40: Nu har vi hämtat upp natalie och nu bär det av till Göteborg!!!!

07.40: Äntligen framme vid scandinavium! Inte alls mycket folk, och vi hade kört fel lite, men vi var där!

08.30: Efter knappt en timmes väntan i hela -12c så fick vi våra könummer. Mitt; 196. LÅNGT FRAM!!!!!

09.00: Jag, becca och natalie skiftade med mamma om att gå in på mcDonalds och varma sig!

09.10: Natalie märkte den stora Michael Jackson tavlan från 88 när han var här. Sen märkte jag Queen planch.

12.15: Efter två flytt i kön, från in till väggen och sedan stängsel, gick vi alla in på mcdonalds och åt.

13.00: Fick syn på Tokio Hotel's turnébussar komma körande utanför. Vi får panik och följer efter. Vi kom längst fram, och kunde se bäst av alla.

13.20: ser en hund, en tom kaulitz och en bill kaulitz komma ut ur bilarna! Alla skriker, och jag får panik och börjar gråta. Några minuter tidigare när bussarna kört förbi oss, var vi knappt en halv meter ifrån dom!

17.15: alla väskor och filtar skulle vara borta från kön. Vi hade lämnat våra saker lite tidigare.

17.40: Insläppet började så smått. Dock inte vår sektion. De två längre fram fick börja.

18.30: Vår tur att komma in! Men inte ända in, vi fick vänta tio minuter.

18.40: äntligen fick vi komma in i byggnaden!

18.50: Jag hade fått min plats! Stod typ fyra stycken framför mig, jag stod alltså längst fram. Vid Tom. Mellan tom och där scenen går ut.

21.30: Konserten drar igång med hjärtslag! Jag får panik och skriker! Efter ändast tre låtar blir jag utburen av vakterna, för hade jag stått där i två sekunder till hade jag svimmat. När jag skulle gå till sidan av scenen, var jag en halv meter från scenen och tom! Han såg säkert när jag gick där! Jag fick sitta på en stol på sidan av scenen. Sen fick jag gå bakom stängslet igen där alla fansen stod, men jag fick stå mer på sidan, där det inte var något tryck.
Bill och Tom rusade dit massor av gånger, och varje gång fick jag ögonkontakt med dom MINST en gång, för jag fick strålkastaren på mig i huvudet hela tiden. När jag fick ögonkontakt med Bill så tittade vi på varandra i ögonen exktra länge varje gång. Det var helt underbart!
Jag har ungefär 25 bilder som jag kommer lägga ut, i detta inlägget, och jag fick en bild där bill tittade in i MIN kamera. Där fanns dock bara 3000 människor på konserten, men det gjorde inte mig någonting. Jag var lycklig ändå. Allt var underbart! Det brinnande pianot, bills voice, kläder, hans energi. Toms gitarr och piano spelande. Georgs bas och keyboard spelande, gustavs tummor.. Usch. Allt! Slutet var coolt för alla gick in i den bollen. USCH!! JAG VAR SÅ LYCKLIG!! Jag tog konfetti sen, sen köpte jag en tröja och en planch. Jag fick också lite av Toms vatten på mig, och jag fick nästan Georgs handduk!!

Här kommer alla bilder+kommentarer.


Jag, Natalie och Rebecca i kön! På vår plats, det var kallt när solen inte hade kommit!


Natalie, Rebecca och Jag när vi stod och pratade med Linnea och Vicky (:


Som jag sa, jag kom långt fram, och jag fotade bak. Tittar man noga kan man se Natalie och Rebecca.


Den coola bollen i början! Gustav satt i den, och Bill kom ut från den!! Helt amazing! Men datumet är fel!!


BILL!!!!!!!!!Mycket vackrare i verkligheten var ALLA!


Vackra Tom! Alla var mycket vackrare i verkligheten, särskilt min kärlek; Bill!


Världens vackraste tvillingar!


Inte så bra bild, men den är fortfarande vacker!


Dit sprang bill och tom hela tiden när jag stod där, och där fick jag hela tiden ögonkontakt med dom!!


The twins again <3


Aaaawh, georg!


Gustav!! (L)


Bill!(L)


Georg hittade också dit! :D


Tom, Bill och Georg under ''Humanoid''<3


Dom igen <3


Bill och Tom är de vackraste personerna jag vet <3


Even cuter!!!


Bill på fejk-motorcykeln under ''Dogs Unleashed''!


En Bill som tittar ut över sittplatserna!


BILL TITTAR IN I MIN KAMERA !!!!!!


Sen spridde de ut sig över hela scenen o.o Bill ovanför Georgs plats, Georg bredvid sin plats, Tom längre bak än sin plats!


Den vackraste bilden jag fick på Tom! <3


Fire på ''Darkside of The Sun'' (jag tror det var den låten..)


Bill och Tom ( ser inte Tom så bra, han sitter på andra sidan) under Zoom Into Me<3


Och igen!


Piano on fire! Det var vackert som fan!..


Dock mycket vackrare när Bill kom dit och..


... tittade ut över publiken!

Ja, det var alla bilder jag hade! Hope you enjoyed det! Och jag var iaf lycklig.. <3
Idag har jag bara varit helt död, men jag har iaf varit på center syd och köpt nerd glasses!

Michael Jackson

2010-03-03 @ 17:31:21 Filed in: Music
Kommentarer: 3
Det finns egentligen inte så mycket att säga om honom, men ändå finns det skit mycket att säga. Det är svårt att prata om han, beskriva han och sånt, för det finns inga ord som beskriver han tillräckligt bra. Han är ett geni. Ett musikaliskt geni. Världens största geni, antagligen. Inom musiken, då. Hans musik och allt var så himla bra. Man kan inte sitta still till det. Eller, vissa kan ju, men jag förstår inte hur dom bara kan det. Jag måste alltid göra något när jag lyssnar på. I skolan gör jag det mer diskret, så ingen märker något. Typ, knäpper tyst med fingrarna, eller rör lite på huvudet. Men fortfarande diskret.
Det finns många artister som har underbar och fantastisk musik, men tyvärr långt ifrån alla som har en tillräckligt bra personlighet. Michael har båda. Hans musik och personlighet är båda delarna fantastiska! De är lika underbara! Jag har själv också under hela mitt liv varit en sådan som vill rädda världen, och alla fattiga och sådant, men jag kände ingen som ville det på samma sätt som jag, eller pratade om det så mycket som jag, eller ens tänkte så. Då blev jag jätteglad när jag upptäckte Michael Jackson i trean. Jag såg han först i en julia tidning, det var någon tidning, det fanns en bild på michael, så skulle man göra en serie typ. Tre bilder fanns det på han. Jag tyckte han såg annorlunda ut, och jag tänkte; fan , vad är detta för snubbe? Jag kollade upp han på google, wikipedia och youtube. Jag älskade allt jag läste! Jag älskade allt jag hörde! Jag kommer faktiskt ihåg första låten jag hörde! Det var när han uppträdde The Way You Make Me Feel med Britney Spears. I fell in love, direkt! Han har ju sån svänig musik och sån musik som man tänker när man hört den; självklart att låten skulle gå så! Den kan inte gå på något annat sätt, det hade varit katastrof! Det hade inte varit lika bra och stort då!
Jag tycker väldigt synd om personen också, han fick så många anklagelser, om att han var pedofil. Som tur var så stod alla riktiga fansen på hans sida, hela vägen igenom anklagelserna! Jag menar, det var idiotiskt att komma på en sak som om att han skulle vara pedofil! Världens kanske mest oskyldiga person! Skulle han vara pedofil? Never! Bara för att han älskar barn? Han ser inte på världen och saker och ting som alla vi andra gör, när vi hör ordet sova tillsammans, säng, älskar barn osv så misstolkar vi det oftast och vänder det till något sexuellt, vilket det inte är! Seriöst, man måste inte ha sex med den man sover bredvid! Han var typ som Gud som gick på jorden! Han älskade barn mer än något annat! Han skulle aldrig kunna göra dom illa! Och absolut inget sexuellt mot dom! Och alla säger att 80% av han består av plast, vilket också är ett idiotiskt rykte. Lika idiotiskt som om han skulle vara pedofil. Han har sagt med egna ord att han opererade näsan två gånger. Det är det ända han kan minnas, säger han ju! Jag läste en engelsk bok om han förra terminen i skolan, och det stod där att när han var i 20 årsåldern eller däromkring, så började han träna. Då fick han den formen på ansiktet som han hade när han var vuxen. Och jag har själv märkt att om man sjunger mycket, och gör stora rörelser med munnen, som man brukar göra när man har konserter i timmar- så tränar man kinderna, och kindbenen syns. Det kanske är det också, har ni tänk på det? Det enda han har opererat är näsan, punkt slut! Sen har jag för mig att han satte in en grop i hakan, men jag är mycket osäker på det..
Och att han blekte sin hy? Pffht! Ännu ett idiotiskt rykte! Why in earth would he do that? Varför skulle han göra det och sen säga att ''nej, det gjorde jag inte. Jag är stolt över att jag kommer där ifrån jag kommer och att jag var svart''. Det finns en hudsjukdom som kallas vitiligo, och förut brukade jag ta reda på en massa saker om den.
- De uppstår oftast hos svarta.
- Det är inte vanligt. 1% av 100% får det.
- Det uppstår pga stress eller deprimation
- Man kan ha det på vissa ställen på kroppen, eller på hela.
Michael hade det då tydligen på hela kroppen, det finns till och med bildbevis på att det var vitiligo han hade. Och det är ju inte så omöjligt att han fick det, eftersom han var en mycket pressad man och stressad. Kanske deprimerad också över att han förlorade sin barndom? Vem vet?

Jag tycker alla ska sluta sprida rykten och snacka saker om Michael Joseph Jackson som inte är sant! Han är världens geni och han var kungen över musiken! Han är bara så fantastisk, underbar, vacker och.. ja. Han är bäst, helt enkelt. Jag har alltid drömt om att få ha hans talang, vara lika bra som han, vara en lika stor underhållare som han. Jag vill också kunna hjälpa folk, och världen. På samma sätt som han gjorde.

Hans personlighet-ååh, jag beundrar den så! Han är such a big inspiration to me. Jag har ju som sagt sen trean sett upp till honom. Även visste ingen att jag gillade han, för jag fick redan så mycket skit om alla andra artister jag gillade. Eftersom jag lite grann är som michael, med synen på världen och så, så orkade jag inte med det. Han hade redan fått så mycket skit, tyckte jag. Folk ska respektera honom!! Vi behöver fler som honom! Därför ska jag göra vad jag kan! Både michael och jag älskar barn, tänker på världen, och respekterar saker som naturen. För naturen är så vacker, och vi kommer bara och förstör den. Det är inte maskinerna som förstör den-det är vi! Därför är det också vi som måste stoppa det!



GOD BLESS YOU, MICHAEL!

i was staying home from school today

2010-03-03 @ 15:30:26 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Rubriken säger allt.
Förutom att jag har varit hemma så har jag kollat på This is it filmen+ allt extra material man får med om man köper den. Jag älskar verkligen outfitsen han skulle ha! Den första var min favorit! Men jag älskade alla, och hade jag kunnat, så hade jag köpt allesammans! Jag har varit sugen på att köpa kopior på hans kläder, för han har en sån klädstil som jag har. Eller, jag har ju inte så många kläder, bara en jacka, men jag har ju inte råd! Och jag hittar inte så mycket sånt. Bara på BikBok, men de har jag inte råd till, och ingen annan vill köpa till mig! Usch, så vackert, så vackert. Och sen kanske inte den stilen är som man ska ha på vardagen, eller, kläderna. Det hatar jag med mig själv! Min stil är en sån konstig som man inte har till vardagarna! Men jag vill det! För det är typ, jag?

Jag ska skriva ihop någon fin text om honom, och min känsla till han, mina känslor. Mina tankar, och så vidare.
Nu tror jag pappa och jessica ska börja med maten, så, ska äta snart, så det kommer antagligen efter maten, innan jag hoppar in i duschen, för att sen plugga till i morgon! Ha det.

tandläkaren

2010-03-03 @ 09:25:06 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Nu har jag precis kommit hem från tandläkaren!
Han spännde båda tandställningar, jag fick ingen ny, än! Får nog det nästa gång.
Nu har jag jätteont i en av tänderna, och det är den min överläpp vilar på, och när jag rör på överläppen, så får jag svinont, så jag ska nog inte säga så mycket i skolan idag. Om jag fortfarande ska dit för jag ska säga till pappa att jag inte ens kan snacka. Eller, aah, kan och kan, jag kan ju, men det gör jävligt ont. Bättre att ligga hemma och vila så de går över till ikväll/imorgon/fredag. Shiiit, vad ont jag får när jag gapar! Nu ska jag skicka ett sms till han; jag kan knappt prata så ont jag har.
Fast, det har ju varit värre..


Jaja, jag gör väl ett inlägg senare!

Späckhuggare..

2010-03-02 @ 21:15:58 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag har alltid tyckt om stora vatten djur. Fast bara hajar, delfiner, valar och späckhuggare. De ser ut att vara så snälla djur ( kanske inte hajar, då.. jag syftar på späckhuggarna i detta inlägget! )!
Jag läste nyss på Aftonbladet.se att på SeaWorld (kommer inte ihåg var i usa), hade en tränare mördats strax innan föreställningen-av en av späckhuggarna. De sägs att tränaren bara skulle klappa den på huvudet, så drog den ner henne under vattnet. Det sägs också att just samma späckhuggare hade varit med om två tidigare dödsfall.

Gud, jag tycker det är jättehemskt!
Kolla, som vissa djur blir för att vi håller dom inburade och så vidare! Varför kan vi inte bara låta dom vara ute i naturen? Visst, vissa har tur med att vara på djurparker, i och med alla saker som kommer ut i haven, som olja och sånt. Men ändå! Vi behöver inte släppa ut olja och sånt! Vi behöver inte det! Vi utrotar de som måste hjälpa oss att överleva! Alla behöver allt och allt behöver alla!
Visst, djurshower med späckhuggare, delfiner osv är otroligt fina och vackra! När man ser trixen! Inte när man är som jag; tänker på vad de gått igenom. Att de kanske gör de emot sin vilja. Att de blir tvingade. Det är hemskt då! De ska inte behöva bli tvingade att göra saker som de inte vill, vi människor blir ju inte det, eller hur? Bara för att vi är de största rovdjuret så betyder inte det att vi bara kan göra vad vi vill mot alla andra djur!
De har också drömmar och liv, precis som vi!
Och sure, de kanske inte tänker på samma sätt som vi människor, och det finns gränser om vad som är okej och inte okej. Men just nu är det vi som går över inte okej gränsen, och jag nästan skäms över att vara människa! Ibland skäms jag riktigt jävla mycket! Låt dom leva i friheten, och så! Dem har inte gjort oss något! Och vi har aldrig tillräckligt bra med anledningar till att låsa in dom! Jo, en bra anledning, men det räcker inte. (den är förresten det med oljan..). Och när vi slutar avdumpa olja i haven, har vi inte en enda bra anledning kvar! Tänk på det gott folk! Tänk på det..

Då tycker jag det är mycket mer okej om man vill titta på undervattens djur, att man kanske bygger ett hus eller något som går under  vatten, så kan man gå där i en tunnel, och titta ut genom glasfönstren. Eller så när man tittar på hajar; man hissas ner i en bur, så kommer hajarna av sig själva. Det är mycket bättre idéer!
Jag menar, jag tror inte vi hade blivit så glada om djuren hade stängt in oss i massa burar, och tvingat oss till en massa saker vi inte vill? Nej, exakt, det hade vi inte gillat! Så, varför ska vi då göra det mot dem?

De som inte alls tycker det är hemskt och dumt att låsa in djur, och tycker det även efter detta inlägget- ni borde verkligen tänka om, och skämmas!

Det var allt för mig idag, i morgon bitti åker jag till tandläkaren, och får ny tandställning, vet inte om jag kommer ha för ont i tänderna för att gå i skolan, har jag det, så hittar jag väl på något fint här hemma! Hörs!


Vår+musik

2010-03-02 @ 17:33:07 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Är våren verkligen påväg nu? Det får vi hoppas!
När jag gick till skolan idag, blev jag förvånad över hur lite snö vi hade kvar! Det är jättehärligt! Äntligen få se det gröna gräset! Man har liksom saknat det! Jag har i flera veckor förberett med outfits och grejor som jag ska ha och göra till sommaren! Dock har jag långt ifrån många kläder jag vill använda. Jag måste ändå snart åka iväg med mamma och handla en hel ny gardrob! (kläderna,alltså..). Då kläder från gina, hm och bikbok! Jag älskar bikbok!
När jag och Rebecca konfimerar oss i April ska jag beställa massa kläder och grejor från SwedenRockShop.
Men de är inte de ända härliga sakerna med våren!
Nej, man kan gå ut på långa fotorunder och få många vackra fina bilder! Jag tror jag blir mer sugen på att gå ut och fota då också, för då är allt så vackert och varmt. Men nu har jag absolut inga fotoidéer.. Och det är riktigt tråkigt, för jag behöver nya bilder..
Jag kanske får ta några senare idag!
Eller i morgon, om jag hinner..
Jag måste till stan innan jag sticker till konfan i morgon. Jag har slut på hårspray, hehe..

Just nu sitter jag och lyssnar på Darin-You're Out Of My Life.
Jag älskar den låten! Den är så powerfull, och så bra! Jag älskar Darin, faktiskt. Jag har varit mer eller mindre ett fan av honom sen idoltiden! Jag kommer ihåg hans första audition mycket väl (har ju tittat på den några gånger..). Och sen efter idoltiden, så har jag bara följt hans musik, och tyckt om den. Jag har sett han live två-tre gånger också! Han är bra live! Och han växte upp med Michael Jackson's musik också! Kanske därifrån han fått alla bra moves och sin känsla för musik! Jag gillar verkligen Why Does It Rain och Who's That Girl. Step Up är en annan favorit. Money For Nothing är också helt underbar! Jag tycker han är en speciell artist, han är liksom inte som alla andra artister.. Jag kan inte riktigt förklara det, det går inte, jag har försökt, tro mig. Jag bara tycker det. Och jag vet att det finns folk därute som håller med mig, eller hur?

Som jag tidigare sagt; Min musiksmak är väldigt blandad. Kanske till och med konstig i vissas ögon.
Jag gillar verkligen allt! Och då menar jag verkligen allt! Det är vissa stilar jag inte är så förtjust i, men ja. Det kanske bara är.. tre stycken. Jag är tex inte så förtjust i Techno, men vissa låtar är helt okej. Jazz är inte min sak heller, men det är väldigt kul att dansa till! Sen är Opera heller inte min sak, men de som håller på med opera är väldigt talangfulla. De är väl de jag gillar minst. Men jag hatar ju inte dom, precis som vissa fjortisar hatar Hardcore, hårdrock, screamo och sånt. Eller som emosar som hatar techno. Jag tycker väl att alla stilar har något speciellt i sig. Som nu, jag bytade från Darin till Elin Lanto's-Doctor Doctor, till Erik Saade-Manboy. Jag måste faktiskt lyssna in lite fler melodifestival's låtar än Darins låt och Salem Al Fakir, eller vad han nu heter. Jag älskar verkligen deras låtar, de är typ.. bäst av alla som har varit med och tävlat!

home from school

2010-03-02 @ 15:37:11 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag har nästan precis kommit hem från skolan!
Det var ingen jobbig dag i skolan, även om tisdagar är till halv fyra. Vi fick sluta tidigare, för ungdomsmottagningen var och pratade med vår klass. Vi fick kondomer, hehe! Jag tog en med choklad smak och en med banan smak! Om ni ville veta, alltså.. I don't actually don't give a shit of which flavour it is.

Iallafall.. jag tänkte ju spela in någon cover idag, men det är fortfarande mycket osäkert. För det första måste min familj typ sticka någonstans, och för det andra så vet jag inte vilken låt. Kanske ''Let it Be'' med Beatles, eller World Behind My Wall med Tokio Hotel, eller Zoom Into Me. I have no idea.
Jag har börjat bli helt galen! Jag kan säga något extremt som ingen skulle kunna tänka sig höra från mig, och när jag säger det, blir personen helt förvånad och säger oftast ''va'' och då säger jag som i Fucking Åmål ''jag skoja..''. Haha, har ni inte sett den filmen, så gör det! Det var en sån film som alla hade sett och älskade i sverige när min kusin som är 21 var liten!

Min frökens och min konversion idag;
Hon: Vem är det du ska se i Göteborg på fredag?
Jag: Tokio Hotel.
Hon: Åh, vad häft..
Jag: MHM!!!*bitchsound* hahahahahha, det blev helt fail! Inte bara med bitch ljudet, utan jag avbröt henne i mitten av ordet också! Shout!
Iallafall, nu ska jag inte babbla, jag ska kolla runder lite på internet, och sen kanske jag kommer på något att skriva om! Och jag är skit sugen på att ta nya bilder, men jag har inga fotoidéer!

Ha det bra, sålänge!

Godnatt

2010-03-01 @ 23:15:33 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 0
Nu ska jag sova! Jag har huvudverk och allt!

Men först; en gullig sak från världens mest söta tvillingar


Varför kritiserar ni varandra?
Bill:
Tom är egoistisk.
Tom: Och Bill tror att han har den längsta ... Men det är sant.

Hahaha, jag dog!

Förra veckans låt

2010-03-01 @ 16:06:28 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag gav ju er inte en veckans låt, förra veckan, bara för att jag glömde bort det!
Ni får det nu istället, faktiskt!

Och den är..

John Mayer-Who says

Det är en mycket vacker och trevlig låt! Jag älskar både hans röst och gitarrspelandet!
Och för att det faktiskt redan är måndag, så får ni en ny veckans låt på Torsdag!
För jag tänkte egentligen ge ut dom på Fredagar, men då är jag ju i Göteborg hela dagen, och köar/är på konsert.
Och måndag kan man ju inte ge ut dom på, för tänk så hittar man en annan och bättre låt senare i veckan? Och man kan ju inte ha två..

Jag tänkte på en sak när jag var i skolan idag.. Men jag glömde det! Typsikt! Det var något jättebra jag ville diskutera i bloggen, men jag glömde bort det, helt hulx flux!
Konstigt, va?

Nja, det är rätt likt mig faktiskt, att glömma bort saker.. Jag kan stå med min mobil i handen och fortfarande undra vart f-n den är! Haha! Sen bara asgarvar jag när jag hittar den i min hand! Och jag blandar ihop ord också!
Men jag glömmer rätt fort igen vad jag sagt, så man måste nog nästan uppleva det..

Aja, ha det bra! Ska ladda ner Jesus Christ Superstar (med ola salo) och den senaste This is it verionen ( där man får extra meterial också! ) Och jag tänkte vara snäll att ge er en dagens outfit, men jag kommer inte ihåg vart jag har köpt mina vanliga ljusgråa byxor (med hål sen jag trillat någongång..) och en tokio hotel tröja, där Bill har den lilla manen! Alltså, inte lika tjockt hår som när han hade den, 2008 och halva 2009!

RSS 2.0