Det känns bra att lätta på ryggsäcken.

2011-03-31 @ 23:11:42 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 2
Har haft en fin dag med Evlina idag. Vi pratade mycket, hade en djup konversation. Jag är så glad att jag har henne, jag kan prata om allt med henne. Det kan jag med alla mina vänner, men hon är den ända som liksom.. får det ut ur mig som om det vore naturligt. Det är inte naturligt för mig att prata ut om hur jag känner längst in i hjärtat, mina osäkra saker, eftersom jag alltid varit mer eller mindre självständig. Men nu har jag lättat på ryggäscken och känner att jag mår bra. Men hjärnan börjar kanske gå på högvarv igen.

Jag är även glad att jag faktiskt kan skriva sådana här saker i bloggen. Djupa saker. Jag kan dela med mig av så mycket till er, utan att avslöja djupa hemligheter. Tack.


Längesedan jag la ut en bild på Bill. Här har ni en fin.

Georg Listing!♥

2011-03-31 @ 15:54:45 Filed in: History
Kommentarer: 1
Grattis på födelsedagen världens bästa basist; Georg Listing!♥


It feels bad in a good way.

2011-03-30 @ 17:16:12 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Hej. Jag sitter här framför datorskärmen, som vanligt, och har just sett en film. Greenberg. Det var nog den konstigaste filmen jag sett. Spännande och så, men ett konstigt slut. Hm..
Det känns bra att bara ta det lugnt hemma och kolla på film. Få i sig lite chips, lite ostbågar och lite nutella. Och ett glas cola. Känner mig väldigt.. otränad. Måste börja lite med det igen känner jag. Iallafall snart. Man vill ju se så bra ut som möjligt nu till sommaren. Men som sagt, det känns bra. Jag tror jag har hittat mig själv. För jag mår bra. Känner mig lite ensam, Evlina är sjuk så hon har inte varit i skolan på hela veckan. Umgås ju med Sofie och ibland glider vi runt med de andra tjejerna i hennes klass. De är riktigt snälla. Ingen kommenterar bloggen, för att alla är nog upptagna eller bara lata. Jag känner mig ensam, men på ett bra sätt. Ibland trivs jag riktigt att vara ensam, självständig. Men jag är så otroligt glad för alla mina vänner. Det är ju inte så att jag vill vara helt ensam. För då skulle jag aldrig klara mig. Men ibland känns det bra att bara vara för sig själv en liten stund.

Jag spelade in She's Out Of My Life-Michael Jackson idag i skolan. Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Det lät nästan som om jag hade en potatis i halsen. Jag var nervös- jag blir alltid det när jag är i musiksalen. I don't know why. Jag tror jag förväntar för mycket av mig själv. Jag har svårt att få ur mig det jag verkligen kan, det jag gör hemma. För att jag är nervös, och för att när jag är i musiksalen så har jag inte tid att träna upp eller något. Så, med en ouppsjungen röst, spelade jag in en cover på den. Kommer inte lägga ut den. Kanske gör en bättre version på den här hemma när vi får musikprogrammet så vi kan spela in. Good deal, huh? Thought so too.

Nu ska jag strax dra iväg med pappa och Jessica på lite ärenden. Dels ska jag lämna av lite skolböcker hos Evlina, som hon bad om. Snäll jag är.

Kanske gör en liten cover snart!

2011-03-29 @ 21:22:05 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Sjöng i duschen idag, och insåg hur kul det är att leka med tonerna i vissa låtar-och kom fram till att det lät helt okej! Så, nästa vecka kanske jag gör en liten acapella cover på en låt för er! Men bara kanske ;) Om ni vill, förstås!

Annars har jag varit i Hyllinge och ''storhandlat'' med pappa och Jessica. Gick ju nästan vilse där inne, det är verkligen jättestort! Och under tiden laddade jag ner lite filmer. Oceans, Greenberg och sen ett klipp från när Ben Stiller gästade David Lettermans show. Har nyss kollat på den, Ben är otrolig!

Imorgon, om det är fint väder, kanske jag tar med mig kameran ut och fotar lite! Men bara om Gud vill och vädret tillåter, som man brukar säga..

Delar med mig av en av mina favoriter från Jeff Dunham!


Peanut hair blooper. Kan ni hålla er för skratt? I'M DYING EVERY TIME!

Britney Spears- Femme Fatale

2011-03-29 @ 15:21:35 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Britney Spears nya album har nyligen släppts (har ingen aning om exakt när, men upptäckte den nu på Spotify) och jag sitter just nu och lyssnar igenom den. Jag är lite.. osäker. På något sätt är vissa låtar bra, men det känns inte som den Britney Spears vi är vana vid. Inte alls. I guess she's moving on.

Lyssna på Spotify;
Britney Spears Femme Fetale (Deluxe Version)


Boring.

2011-03-28 @ 18:44:24 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Jag vet inte vad det är med mig just nu. Jag känner mig så uttråkad. Det känns som om inget roligt kommer hända nu på ett tag. Inget att längta efter riktigt än. Självklart finns det alltid något att längta till och i detta tillfället så är det Ozzy Osbourne i juni. Men det är för lång tid kvar för att länkta efter det. Det känns bara som att livet börjar rinna ut lite i sanden. Jag är ju inte så gammal, och har hela livet framför mig, men jag är en sån som gillar att planera. Och man kan inte planera sin framtid. Och det är den jag mest tänker på. Det är så typiskt.

För att.. 'stressa' av, av någon anledning som jag inte vet, så har jag kollat på film, igen. Ben Stiller. Meet The Fockers. Otroligt bra film, förresten. Jag är så himla starstruck i Ben Stiller just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Seriöst.

Jag känner mig tråkig också. Ni verkar inte gilla det jag skriver längre. Jag trodde jag skulle få, iallafall några, kommentarer på alkohol-inlägget. Eller kanske någon som känner samma sak med The Ark? Inte vet jag. Eller så är ni för upptagna för att läsa min blogg, eller kommentera. Haha, visst är det så? Det förstår jag ju såklart, våren har ju kommit! Iallafall i Skåne.. Det är så härligt väder ute nu, då kanske man hellre vill spendera dagen utomhus! Det skulle jag också gjort, om jag inte glömt min kameraladdare hemma hos mamma.. Men jag kan ju tömma pappas och ta deras istället! Something I should think about..

Hoppas iallafall att ni mår bra och haft en bra dag!

En avslapnande helg.

2011-03-27 @ 18:44:03 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
Tjenixen!
Har varit dålig uppdatering i helgen, men jag har inte känt för att skriva något.. Dessutom har jag inte haft något att skriva om. Jag skrev ju en text om The Ark igår ju, och det är det ända som varit i mitt huvud nu, på sista tiden. Jag har insett att de verkligen ska sluta spela. Det är hemskt. Nog pratat om det.

Igår var det Earth Hour, hur många utav er släkte? Jag släkte självklart nästan hela huset. Bara min mamma som envisades med att ha tvn igång, haha! Jag hade iallafall min släkt, satt med tända stearinljus, skrev lite, och lyssnade på musik. Om ni inte lyssnat på Michael Jacksons Man In The Mirror under earth hour, så råder jag er att göra det nästa år! Vilken känsla, alltså!

Idag har jag varit på Nova Lund och Center Syd. Plockade på mig lite grejor. Två tröjor, ett par skinn-leggins, en bok och en sånhär.. Men Expert sak som ska få bort mörka ringar och påsar under ögonen. Någon roll-on sak. Ja, bild nedan som ni kan se.
I helgen har vi också hunnit bli klara med våra rum hemma hos mamma! Nu ska bara hantagen till min garderob upp, och sedan är vi klara, och då börjar det roliga! Nämligen; möblering och shopping! Jag ska ha massa kuddar, helst USA-inspirerade (hittade en väldigt bra affär på Nova som hade massa såna saker!) och självklart ska jag köpa min Amerika kista! Det är som ett bord, men det är även en kista. Målad i den Amerikanska flaggan. Såg idag att den fanns kvar i en affär här i Landskrona, och då sken jag upp som en sol!

Nu ska jag inte vara för ivrig och skriva om varenda liten detalj om idag, så här kommer bilder på det jag handlade (förutom boken, som var en Rolling Stones bok)
The Ark-ett vackert lik.

2011-03-26 @ 12:50:08 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
Som Ola Salo själv säger kommer The Ark att bli ett väldigt vackert lik. Enligt mig ett lik som är för vackert för att vara ett lik. Lik kan inte vara så vackra. Men när The Ark dör kommer dom ta så många hjärtan med sig.

Först igår när jag tittade på The Ark livesändningen från Växsjö insåg jag att The Ark faktiskt ska lägga ner. Det var under Olas vackra tal innan It Takes A Fool To Remain Sane. The Ark har varit med mig lika länge som Tokio Hotel har varit med mig, någon månad längre bara. Det var tack vare dom som jag har blivit den jag är idag. Dom är grunden till mig. Utan dom hade jag varit någon helt annat. Redan som liten visste jag att musiken skulle bli viktig för mig, och jag ville hitta mig själv i den. Jag ville hitta mig själv som person också. Men jag visste att jag inte var som dom andra barnen i skolan. Jag gillade denhär, lite mer rockiga stilen. Och när The Ark kom in i mitt liv och jag lyssnade på deras budskap visste jag att det är okej att vara sig själv, no matter what. För det är ju faktiskt det som är deras budskap. The Ark fans är som dom själv säger; glada idioter. Stolta idioter. If you fight love you're always a loser. Och vem vill vara en loser, egentligen? 

Jag tycker att The Ark är Sveriges top 3 bästa band. Just nu, för mig, ligger dom på första plats. Och de ''sitter säkert'', som man brukar säga i Idol. De kommer inte ge oss fler låtar. De kommer inte ge oss fler spelningar när hösten är här. De kommer få näst intill normala liv. Kanske kommer dom till och med jobba på ''normala'' jobb? 

Jag hoppas att hela denna turnén bara är ett PR-trick, för att locka dit folk som ska börjar gilla dom ännu mer och att The Ark sedan ''ändrar'' sig och fortsätter med musiken istället. Fast, jag vet att det inte är så. Eller att dom inom något år saknar kändis livet och återförenas. Typ som Aerosmith. Fast en häftig sak hade varit om alla fansen som på något sätt varit delaktiga i hela denhär avskedsturnén hade kommit på den sista konserten, och gjort någon fin fanaction som på något sätt hade övertalat dom liiite att inte sluta. Att dom betyder för mycket för så många för att bara försvinna.

Hoppas iallafall att framtiden kommer med det bästa. Och om The Ark nu verkligen vill slippa musiken och all pressen ett tag, så respekterar jag det. Men jag hoppas att dom inte försvinner föralltid.

Weekend.

2011-03-25 @ 16:16:50 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Åhåhåhåh, det är så härligt med fredag!
Det är typ den bästa och kortaste dagen i skolan. Bra tvprogram på tv. Och just idag ska jag se The Ark Live från Växsjö på webben. Klockan 21.00 på Klubbland.se, för er som också vill se! Det är lördag imorgon, vilket betyder att jag kan sova lite längre än vanligt. Jag ville egentligen till Nova i Lund imorgon, men jag tror inte vi ''hinner'' det, för jag tror att mamma och min bror ska fixa på hans rum.. 

Iallafall, är hemma från skolan nu! Matteprovet gick bra till slut, blev godkänd. Tyskan var också rätt lugn. So förhöret gick nog relativt bra, hoppas jag. Musiken var bäst. Som alltid. Lärde Evlina spela ytterligare lite på gitarren, och spelade lite med läraren. Förhoppningsvis kan jag få ett mvg. På syslöjden jobbade jag också på bra. Efter skolan stack jag till stan med Evlina. Hon skulle handla ett armband, men hittade inget snyggt, och det hon tänkte handla var slut. Vi såg en kille på stan som liknade Erik Grönwall jättemycket! Eller iallafall på lite avstånd.. Och jag undrade varför jag aldrig hade sett honom förut, haha.

Igår började jag på en så kallad ''fanfic''. Som ni kan höra på namnet så är det typ.. historier man hittar på om sina idoler. Jag läste nämligen igenom gamla fanfic's jag hade skrivit, typ 2009. De var så gulliga! Så, jag bestämde mig för att göra nya. Och jag håller på med del 3 nu.. 

Ha en härlig fredag!


De höjer åldersgränsen i Idol igen..

2011-03-24 @ 17:44:18 Filed in: History
Kommentarer: 1
Jaha, så var det roliga över. 
Läste först på aftonbladet och sedan på tv4.se/idol att tv4 hade höjt åldersgränsen till 16 igen. (Står längst ner på ansöknings blanketten för de som är under 18 år.) Lite tråkigt, men det kanske inte hade varit mitt år ändå. Men det är synd om dom som verkligen skulle kunna vinna det.
Om detta blir sista säsongen är jag dock osäker på. Det har ju spridits en massa rykten om att detta årets idol är den sista säsongen. Har hört att tv4 sagt det själv och att The X Factor ska starta istället, och det har samma koncept som Idol bara det att man kan söka i grupp också. Om det är bra eller dåligt kan man bestämma själv.
Sen är det ju många som inte tror att det är sista säsongen eftersom det säljer så bra. Vi lär ju märka om det är sista säsongen snart, ju.

Vad tycker ni? Vilken åldersgräns tyckte ni var bäst? 15 eller 16? Vad hade ni satt för åldersgräns om ni hade fått bestämma helt själv?
Nya juryn.

Update: De hade höjt den till ''16 år senast den 1 Oktober'', så jag kan visst söka! 
Först var det ''16 år innan 1 april'', sedan bytade dom till ''15 år senast 1 april'', och nu är det alltså ''16 år innan 1 Oktober'' som gäller!

Alkohol.

2011-03-24 @ 16:00:00 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
När UNF var på vår skola igår fick vi lära oss en massa bra grejor.
Jag var inte med på exakt allt, för jag hade som sagt utvecklingssamtal, men jag missade inte så mycket.
Vi gjorde några övningar om vad som är okej när man är full, när man är nykter, vad som aldrig är okej och vad som alltid är okej.
Vi snackade om vart gränsen går mellan ej bruk-bruk-bruk-riskbruk-missbruk-beroende.
Vi fick till och med höra en historia om ''Fred'' och välja vad som ''styrde'' han i olika situationer, om det var bara alkoholen, mest alkoholen, lika delar, mest fred eller bara fred.
Iallafall, saken är den att alkohol är egentligen bara ett sorts gift som bedövar hjärnan. Det bedövar hjärnan typ på samma sätt som när du blir bedövad i munnen hos tandläkaren. När du blir påverkad av alkohol så får du tunnelseende (dvs. du kan ''bara'' se rakt fram, det som händer framför dig), hjärnceller dödas och du har lite svårt att hänga med i kroppen, så din reaktions förmåga minskar osv.
Allt annat, att du är ''full'', gör saker som du inte vågar normalt, tex bada i en offentlig fontän, ragga upp personen du gillar, ha slagsmål med någon, vara uppkäftig mot polisen och göra dumma saker är du själv hela tiden. Det är inte alkoholen som styr det.
Det är såhär, att vi får en bild av att; jaha, nu ska vi dricka och bli fulla. Därför tror vi att vi blur fulla, och då tror vi att det inte är vi egentligen som gör det vi gör. Men det är det. Vi lurar oss själva. Vi tror att ''ja, men nu kan jag göra det här för jag är full'', men i själva verket så är det bara vi. Bara du själv som bestämmer, även om du inte tror att det är du. Förstår ni? Alkoholen påverkar bara ditt seende, den dödar hjärnceller och vissa förmåger, tex reaktionsförmågan och balansförmågan drabbas. Allt annat är faktiskt du. ''Det är lika sant som att gravition finns.'' sa dom idag. Vi tror att det inte är vi, vi tror att det är alkoholen, vi tror att vi är helt borta och inte kan kontrollera vad vi gör. Vi tror att alla dessa misstag och dumheter och allt du kommer ångra när du är full, verkligen kommer hända och att du inte kan göra något åt det, och då gör vi dessa saker. För vi tror att det är alkoholen. Alltså, om du gör saker när du är berusad som du tror att du aldrig skulle kunna göra nykter, kan du göra nyktert.
''Fester är tråkiga om man inte dricker. Det händer inget förrens alla har druckit.'' Det är vad många tycker nu förtiden, men det är inte så. Man lurar sig själv, bara. Man är inte full. Ni vet, det tar ett tag att tro att ''nu är jag nog full'', och det är samma sak när det gäller att göra vissa saker man kanske inte vågar. Om man tänker över det. Tex ''ja, nu ska jag dansa här på bordet, jag vågar inte..'' men efter ett tag kanske man tänker ''äh, vad fan, vad kan hända?''. Samma om du ska börja prata med personen du gillar. Och du tror att du bara kan göra detta när du är full. Men du kan göra det nyktert också. Så, det enda som händer med dig när du dricker är att hjärnceller dödas, du får tunnelseende, och vissa förmåger försämras.
Baksfyllan, däremot. Den är riktig. När kroppen får i sig gift, så vill det förr eller senare komma ut igen, eller hur? Det är alkoholen, giftet, som kommer ut när du är bakfull, när du spyr. Och gift mår man ju dåligt av, därav mår du dåligt dagen efter.
Och om nu alkohol bara är ett gift som dödar hjärnceller, ger dig tunnelseende, och försämrar förmågor, så är det ju helt onödigt, eller hur? Du vågar inte göra fler saker bara för att du har druckit, du bara inbillar dig det. Det är den bilden folk i samhället har framför sig, och den bilden är helt fel. Detta har folk vetat om i 30-40 år nu, men ingen vill egentligen säga något, och prata om det eftersom då påverkas alkoholförsäljningen, den minskar osv. Och alkohol kan man ju köpa överallt, så jättemånga skulle förlora på det.
Om ni inte tror på det här, så är det inget jag kan göra åt det, mer än att säga att såhär är det. Det är vad foskarna har kommit fram till, och att det säkert ligger till så.
De gjorde ett test en gång. De hade fyra grupper olika människor. Till grupp 1 gav dom alkohol, sa att det var alkohol och de blev berusade. Till grupp 2 gav dom alkohol men sa att det inte var alkohol. De blev inte fulla. Till grupp 3 gav dom alkoholfri dricka, men de sa att det var alkohol, och de blev fulla. Till grupp 4 gav dom alkoholfri dricka, och sa att det inte var alkohol. De blev självklart inte berusade.
Så, vi lurar alltså oss själva. Vi blir inte berusade. Vi blir bara påverkade, och med ordet påverkad menar jag då det här med tunnelseende, hjärncellerna och förmågorna som försämras osv..
Diskutera gärna, det tycker jag om! Jag håller med och tror på detta, så jag gick med i UNF, där de hittar på massa roliga saker! De går på festivaler, de har stora, drogfria, fester osv. Självklart ska man vara nykterist, men man får dricka om det inte är över 2,25%. Vet dom att man druckit mer än det, eller om dom märker det, så blir man kickad från dom. Det kostar bara 50 kronor om året, och jag tror att allt de hittar på tillsammans är gratis. Det var vad jag fick för mig idag när de berättade om det.
Jag har inte skrivit detta för att på något sätt göra reklam för dom. Jag tycker bara att folk ska veta hur det ligger till, och jag tycker att det dom gör är jättebra, och det kanske är fler som tycker det och vill bli medlem. Jag har dock inget emot folk som dricker alkohol och sprit, men själv avstår jag helst. Jag kan ha kul utan alkohol, och det vet jag!
När UNF var på vår skola igår fick vi lära oss en massa bra grejor.
Jag var inte med på exakt allt, för jag hade som sagt utvecklingssamtal, men jag missade inte så mycket.
Vi gjorde några övningar om vad som är okej när man är full, när man är nykter, vad som aldrig är okej och vad som alltid är okej.

Vi snackade om vart gränsen går mellan ej bruk-bruk-bruk-riskbruk-missbruk-beroende.
Vi fick till och med höra en historia om ''Fred'' och välja vad som ''styrde'' han i olika situationer, om det var bara alkoholen, mest alkoholen, lika delar, mest fred eller bara fred.
Iallafall, saken är den att alkohol är egentligen bara ett sorts gift som bedövar hjärnan. Det bedövar hjärnan typ på samma sätt som när du blir bedövad i munnen hos tandläkaren. När du blir påverkad av alkohol så får du tunnelseende (dvs. du kan ''bara'' se rakt fram, det som händer framför dig), hjärnceller dödas och du har lite svårt att hänga med i kroppen, så din reaktions förmåga minskar osv.
Allt annat, att du är ''full'', gör saker som du inte vågar normalt, tex bada i en offentlig fontän, ragga upp personen du gillar, ha slagsmål med någon, vara uppkäftig mot polisen och göra dumma saker är du själv hela tiden. Det är inte alkoholen som styr det.

Det är såhär, att vi får en bild av att; jaha, nu ska vi dricka och bli fulla. Därför tror vi att vi blur fulla, och då tror vi att det inte är vi egentligen som gör det vi gör. Men det är det. Vi lurar oss själva. Vi tror att ''ja, men nu kan jag göra det här för jag är full'', men i själva verket så är det bara vi. Bara du själv som bestämmer, även om du inte tror att det är du. Förstår ni? Alkoholen påverkar bara ditt seende, den dödar hjärnceller och vissa förmåger, tex reaktionsförmågan och balansförmågan drabbas. Allt annat är faktiskt du. ''Det är lika sant som att gravition finns.'' sa dom idag. Vi tror att det inte är vi, vi tror att det är alkoholen, vi tror att vi är helt borta och inte kan kontrollera vad vi gör. Vi tror att alla dessa misstag och dumheter och allt du kommer ångra när du är full, verkligen kommer hända och att du inte kan göra något åt det, och då gör vi dessa saker. För vi tror att det är alkoholen. Alltså, om du gör saker när du är berusad som du tror att du aldrig skulle kunna göra nykter, kan du göra nyktert.

''Fester är tråkiga om man inte dricker. Det händer inget förrens alla har druckit.'' Det är vad många tycker nu förtiden, men det är inte så. Man lurar sig själv, bara. Man är inte full. Ni vet, det tar ett tag att tro att ''nu är jag nog full'', och det är samma sak när det gäller att göra vissa saker man kanske inte vågar. Om man tänker över det. Tex ''ja, nu ska jag dansa här på bordet, jag vågar inte..'' men efter ett tag kanske man tänker ''äh, vad fan, vad kan hända?''. Samma om du ska börja prata med personen du gillar. Och du tror att du bara kan göra detta när du är full. Men du kan göra det nyktert också. Så, det enda som händer med dig när du dricker är att hjärnceller dödas, du får tunnelseende, och vissa förmåger försämras.

Bakfyllan, däremot. Den är riktig. När kroppen får i sig gift, så vill det förr eller senare komma ut igen, eller hur? Det är alkoholen, giftet, som kommer ut när du är bakfull, när du spyr. Och gift mår man ju dåligt av, därav mår du dåligt dagen efter. Och du får minnesluckor eftersom hjärnceller har dödats.
Och om nu alkohol bara är ett gift som dödar hjärnceller, ger dig tunnelseende, och försämrar förmågor, så är det ju helt onödigt, eller hur? Du vågar inte göra fler saker bara för att du har druckit, du bara inbillar dig det. Det är den bilden folk i samhället har framför sig, och den bilden är helt fel. Detta har folk vetat om i 30-40 år nu, men ingen vill egentligen säga något, och prata om det eftersom då påverkas alkoholförsäljningen, den minskar osv. Och alkohol kan man ju köpa överallt, så jättemånga skulle förlora på det.

Om ni inte tror på det här, så är det inget jag kan göra åt det, mer än att säga att såhär är det. Det är vad foskarna har kommit fram till, och att det säkert ligger till så.
De gjorde ett test en gång. De hade fyra grupper olika människor. Till grupp 1 gav dom alkohol, sa att det var alkohol och de blev berusade. Till grupp 2 gav dom alkohol men sa att det inte var alkohol. De blev inte fulla. Till grupp 3 gav dom alkoholfri dricka, men de sa att det var alkohol, och de blev fulla. Till grupp 4 gav dom alkoholfri dricka, och sa att det inte var alkohol. De blev självklart inte berusade.

Så, vi lurar alltså oss själva.
Vi blir inte berusade. Vi blir bara påverkade, och med ordet påverkad menar jag då det här med tunnelseende, hjärncellerna och förmågorna som försämras osv..

Diskutera gärna, det tycker jag om!
Jag håller med och tror på detta, så jag gick med i UNF, där de hittar på massa roliga saker! De går på festivaler, de har stora, drogfria, fester osv. Självklart ska man vara nykterist, men man får dricka om det inte är över 2,25%. Vet dom att man druckit mer än det, eller om dom märker det, så blir man kickad från dom. Det kostar bara 50 kronor om året, och jag tror att allt de hittar på tillsammans är gratis. Det var vad jag fick för mig idag när de berättade om det.

Jag har inte skrivit detta för att på något sätt göra reklam för dom. Jag tycker bara att folk ska veta hur det ligger till, och jag tycker att det dom gör är jättebra, och det kanske är fler som tycker det och vill bli medlem. Jag har dock inget emot folk som dricker alkohol och sprit, men själv avstår jag helst. Jag kan ha kul utan alkohol, och det vet jag!

Went home from school.

2011-03-24 @ 14:59:31 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Som rubriken lyder så gick jag hem från skolan idag. Gick hem vid tio ungefär, hade så ont i magen och det har jag fortfarande. Väntade hos pappa ett tag annars hade jag fått vänta jättelänge på bussen, i typ en timme. Det är inte så kul. Och sedan måste jag få säga R.I.P Elizabeth Taylor! Du kommer bli saknad. 
För er som inte vet vem det är, hon är en väldigt känd skådespelerska, och hon var även en av Michaels närmaste vänner. En av hans andra nära vänner har ett program på femman nu på fredag! Han heter Uri Galler.

Jag har gått runt och funderat på den drömmen jag hade inatt. Den var jätteläskig! Jag var liten, och hade min riktiga hårfärg, och min storebror var också liten, men jag var hans stora syster. Min mamma var en snygg blondin, och min pappa var typ.. en vältränad svarthårig med fin solbränna? Men iallafall, när vi kom hem en kväll, så sade mamma att hon skulle flyga iväg hela veckan och komma tillbaka på söndagen, och pappa var i källaren och ''hade sträckt benmusklen'', men jag och mamma visste att han hade dött. Jag blev rädd och började gråta och frågade om hon inte kunde komma hem på torsdagen istället, men vi kompromissade och hon skulle komma hem på fredagen istället. Jag ville inte vara ensam hemma med min bror när min pappa låg död i källaren, så mormor fick vara barnvakt. Sedan, när mamman kom hem, så skulle vi berätta för min lillebror så vi gick till en billig klädesaffär, där pappas döda kropp var ( Jag fattade inte den delen, han var ju nyss i källaren..) och så ''häller'' vi ut honom från sopsäcken han låg i, så var han typ lika vit som proslin, han var typ en sån porslinsdocka. Han hade såna ögon. Han hade långt svart hår denna gången. Och han kollade mig rätt i ögonen. Och så fastnade hans fingrar i min väska eller något, och då fick jag panik. Sen vaknade jag. Sjukt läskigt!

Men iallafall, jag skulle ju lägga in ett inlägg igår om alkohol, eller hur? Det blev inte så för mitt internet ville inte samarbeta med mig, så jag får lägga ut det idag istället. Lägger ut det om en stund, och ni får gärna dela med er av era åsikter då och starta en liten diskution i kommentarsfältet med mig, det tycker jag bara om.

Now I'm Breaking Up With God.

2011-03-23 @ 17:31:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan!
Jag har haft utvecklingssamtal idag, i skolan. Det gick väl påväg upp/godkänt i alla ämnen förutom syslöjd och idrott. Annars har vi haft temadag hela dagen. Tre stycken från UNF kom och snackade om alkohol. Har fått en helt ny blick på alkohol, en bättre blick. Nu har jag en j*kligt bra anledning till varför jag inte dricker. Så, jag bestämde mig för att gå med i den här föreningen för jag vill gärna att folk ska veta hur det egentligen ligger till. Jag kan göra ett inlägg sen där jag berättar vad jag fick veta idag. Sedan gör dom så många roliga saker inom UNF, som är helt gratis för medlemmarna! Så, det kan bli spännande!
Nu tänkte jag rita lite, tror jag.. Har precis ätit middag hos mormor och morfar. Alltid lika kul. Och imorgon är det torsdag! Så skönt!
The Ark – Breaking up with God

Jag idag!

Kandee.

2011-03-22 @ 17:39:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 4
Hej!
Sitter här och snackar i telefon med Evlina som snart kommer hit. Har gjort tre nationella prov i skolan idag! Ett i tyska, ett i engelska och ett i svenska. Men det är inte så jobbigt, det var rätt lätt och gick förhoppningsvis bra. Jag tänkte visa er en bild jag har ritat! Jag har ritat den helt själv, utan att kalkera eller något. Hade Kandee's bild på datorn, och så satt jag och bara ritade av den. Såhär blev det!

Min bild.^
Kandee's bild.v

The Ark 20/3-2011

2011-03-21 @ 18:39:30 Filed in: History
Kommentarer: 2
Hejsan! Har nyss redigerat klart alla bilder från igår, och tänkte fixa med de två videosarna jag spelade in. Ska lägga ut dom på youtube, så fort jag löst problemet jag har.. När jag spelar upp dom i Windows Media Player och Move Maker så startar de bara som ljudfiler..? Jag får fixa det hos pappa nästa vecka, det kommer vara värt att vänta på dom!
Men nu tänkte jag berätta om igår! Jag och Evlina kom till KB strax efter tre, och fick könummer 13 & 14. Där satt vi hela dagen och väntade på insläppet. Vi såg när vissa bandmedlemmar kom till KB, och jag fick en kram av trummisen! Evlina var så snäll, hon bara ''Kan du krama henne, hon vågar inte krama dig själv!'' typ. Så fick jag en go' nallekram. Hihi. Sedan fortsatte väntadet. När vi väl kom in, kom vi längst fram. Det var sjukt kul där inne, och vilken show säger jag bara! Jag gör er en tjänst när jag säger det här; gå och titta på minst en av deras avslutningskonserter nu i vår eller sommar! Ni kommer inte ångra er! Vilket drag, och vilken energi! Full rulle heeela tiden! Jag måste verkligen se dom en gång till nu innan dom lägger ner!
Iallafall, jag och Evlina fick vars ett plektrum av Martin, gitarristen som stod på vår sida! Vi blev jätteglada! Sedan snackade Ola med oss genom scenen och frågade först mig ''Vilken låt vill du höra?''. Jag tänkte säga ''Calleth you, Cometh I'' eller ''Gimme Love To Give'', men det enda jag fick fram var ett ''jag vet inte''. Haha! Och Ola hade förresten världens finaste tal innan ''It Takes A Fool To Remain Sain''. Det var nästan så att man ville gråta. Ola for president! Sedan i slutet fångade Evlina trummisens trumpinne också, och jag fick den av henne idag, för att hon tyckte att ''jag förtjänade den för att hon inte var ett the ark fan som jag var.'' Haha. Hon är så söt!
Tänkte visa er några bilder också, fick några bra!(:


Anledningen till att alla bilder är lite brusiga och dåliga är för att jag använde min digitalkamera, för man fick inte ha systemkamera.(:

The Ark Live!

2011-03-20 @ 11:02:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
iih, today's the day! Ska se The Ark i Malmö idag! Det betydde väldigt mycket för mig 2007. Ska se dom med Evlina på KB!

Nu ska jag iväg på min lillebrors kalas, ha en finfin söndag!

The Orphanage & Frozen.

2011-03-19 @ 18:55:56 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Hejsan! Lovade er igår två recensioner på filmerna, och det kommer nu! Har precis kommit hem, har varit på Nova Lund och kikat på kläder, hittade en hel del som jag ska köpa sen ;)

The Orphanage.

Filmen handlar om kvinnan på bilden. När hon var liten så bodde hon i ett barnhem, och blev adopterad därifrån. Nu när hon var vuxen, köpte hon och hennes man själva barnhemmet och bodde där. Det var tomt och barnhemmet hade lägts ner, vad jag förstod det som. Dom själv ville öppna ett hem där för barn som behövde special vård. Hon hade själv adopterat en son, Simón, och han lekte med ''osynliga'' barn. Egentligen var de barnen som bodde i barnhemmet samtidigt som kvinnan själv. Simón försvinner plötsligt en dag, och mamman letar överallt. Hon träffar på Tomás, och får vara med om läskiga lekar och hemska händelser.
Jag tycker själv att filmen är lite tråkig i början, men den är riktigt bra när hon börjar leta efter Simón. En riktigt bra film tycker jag, som man borde se!

Frozen.

Denna handlar om tre äldre ungdomar som är på skidsemester, varav där är två killar och en tjej. Den ena tjejen är tillsammans med en av killarna. De tjatar på liftvakten om att få åka en sista runda på kvällen, och till slut ger han med sig. Men tre till ungdomar befann sig i backen, så vakten trodde att det var dom som var dom sista, så han stängde av lifter och gick hem, medans de egentligen satt kvar i liften. Det var söndag, och liften öppnades inte igen förrens nästa fredag. Filmen handlar egentligen om hur dom ska ta sig där ifrån, och det händer såklart äckliga saker på vägen. Det är bara en av dom som klarar sig.
Jag tycker att filmen är precis som The Orphanage; tråkig i början men när det väl händer grejor så är den rätt bra. Tycker den är värd att se, ändå. Man kunde nästan förutse hur den skulle sluta, men det var ändå spännande.

Helg!

2011-03-18 @ 21:31:32 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan! Idag har jag som vanligt bara varit i skolan, och sedan stack jag hem till Evlina och där kollade på vi barnhemmet! Vi ska se en film till nu (dock hemma hos mig) som heter Frozen. Imorgon kommer jag skriva recensioner om dom för att  jag varit så dålig på att blogga nu i veckan.

Annars har vi tittat på Så Ska Det Låta också! Det är ett utav mina favoritprogram, det är  så hääärligt! Tittar ni på det?

Ha en fin kväll!

SÄNKT ÅLDERSGRÄNS I IDOL!!!!!!!!

2011-03-17 @ 20:18:29 Filed in: History
Kommentarer: 2
Jag kan inte fatta det!!! De har sänkt åldersgränsen till 15 år!!! (senast fylld den 1 april).
Jag tycker det är otroligt kul, men jag är i chocktillstånd och har panik. Idol har varit en dröm sedan det startade 2004, och jag vet inte om jag ska söka.. Har ju hört att det är sista säsongen osv. Men jag vet inte hur långt min röst skulle hålla. Personligen tycker jag om min röst, men jag tror inte att den är något som skulle klara sig i sådana här sammanhang.

Men jag ska nog försöka.. Kan inte lova något.. Behöver hitta en låt som är perfekt för min röst först.. Jag vet att ni inte vet hur jag låter, men ni kanske kan komma med några låtförslag? De ska inte vara för svåra, men inte för lätta heller! Tack så sjukt mycket till alla er som kommer med förslag!


Pluggis!

2011-03-17 @ 18:49:09 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Hejsan! Seg uppdatering idag med, men det kan inte hjälpas. Stack hem till Evlina direkt efter skolan (eller, okej, gick hem och byta dom först, men efter det!). Vi skulle egentligen kolla på The Orphenage (Barnhemmet) men den tog så lång tid att ladda ned. Istället kollade vi runt på svtplay och tv4play. Kollade lite AnaGinaShow och Erik Grönwall, hihi.

Nu ska jag.. plugga, för jag har ett genetik prov imorgon! Kan nog det mesta redan, men jag är inte helt säker..

Hoppas ni haft det fint!


Jag och min fina Erik Grönwall handduk! Den luktar så gott, hihi. Förresten, Erik svarade mig igår (eller i förregår..) på facebook!:D

Craziness at Center Syd!

2011-03-16 @ 16:38:37 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hej, och förlåt för sen uppdatering, men blogg.se har ju haft lite problem, så jag kunde inte logga in förut. Iallafall så har jag hämtat den sista The Ark biljetten under tiden.♥

Här är lite bilder från igår när jag och Evlina var på Center Syd!

Ledsen över att vi missade bussen. Bara att vänta på nästa...

I väntan på bussen blev jag lite busig!

Redan på andra bussen! Mooooot Center Syd!

Min pojkvän!

Men vi gjorde slut för han var otrogen. ):

I väntan på våra Cheeseburgare körde jag en MJ!

Mmmmmmmmh!

Tror nog att Evlina ska bli en paparazzi..

Provade kläder på New Yorker! Linnet fick följa med mig hem. Dessutom är Evlina så gorgerous!

En flipp bild?

Vilken ögonfärg har jag egentligen? På vissa bilder ser dom gröna ut, ibland blå...

En till flipp bild!

Det är alla bilder jag har! Evlina har dock fler, ni kan ju kolla hennes blogg.

Ha en fin kväll!

B.B King.

2011-03-15 @ 22:05:08 Filed in: Music
Kommentarer: 0
Jag har, sedan jag kommit hem, lyssnat på blues, särskilt gitarr blues. Jag tycker det är så häftigt, och det får mig att bara vilja plocka upp gitarren och jamma lite. Men, så duktig är jag inte, ehe. Så, jag bestämde mig för att när jag börjar gymnasiet, så kommer jag välja både sång & gitarr (tror man kunde välja ett A instrument och ett B..) och då vill jag lära mig lite blues på gitarr! Det är.. så otroligt bra grejor. Jag ska faktiskt redan nu ta upp med mamma och pappa att jag vill börja på gitarrlektioner. Tror det skulle hjälpa mig mycket.

Jag tror att ni alla, någon gång, ändå har hört talats om B.B. King. Ni kanske inte vet vem han är, vad han gör för musik osv, men jag tror ni iallafall har hört namnet. Här kommer, enligt wikipedia, hans mest kända låt!
B.B. King är förresten en utav de största inom bluesen. Han har även blivit rankad till världens tredje bästa gitarrist!
B.B. King – The Thrill Is Gone


B.B. King-Blues Boys Tune

Spontan shopping-runda.

2011-03-15 @ 14:54:54 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Fast om jag vill kalla det ''runda'' vet jag inte.. Är helt pank just nu (förutom de små enkronorna i fickan och tjugolappen i plånboken..), har bara ett presentkort på 500 kronor att använda. 500 är rätt mycket, och det är jag glad för att jag sparat. Men det är ju bara i en affär i hela Center Syd, men jag är glad för det lilla. Vet dock inte om jag kommer hitta något.. Är ju som sagt i stort behov av skinnbyxor/leggins, och vet att dom har precis haft det i den affären mitt presentkort gäller i, men sedan tog dom bort dom..

Vi får hoppas på det bästa! Spontant är ju ändå spontat.

Nu måste jag dra, Evlina ringer snart och säger att jag ska komma till bussen.

Jag vill ändra lite i bloggen!

2011-03-14 @ 16:06:13 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Hejsan!
Nu sitter jag här med Evlina och kollar runder. Gör roliga ljud, awesome!
Jag känner för att göra några ändringar på bloggen, tex byta bakgrundsfärg, header, profilbild osv.. Jag har en ny bild som jag kunde haft som header, men man får nog fel bild av mig med den bilden.. Menmen. Vi får se. Kanske tar mer passande i veckan om jag har lust och ork.

Det här är bilden jag tänker på, vad tycker ni?


Time for school!

2011-03-14 @ 07:50:36 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Börjar med idrott, kul...

Men jag kan sålänge bjuda på en bild från igår.

Skinnleggins.

2011-03-13 @ 21:24:28 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
Ibland brukar jag kika in på Kandee's blogg, för jag tycker hon är grymt duktig på att rita. Läste att hon hade köpt ett par fina skinnleggins hos Rut mfl, för 199 kronor. ''Dom måste jag ha''. Men vet ni vad? Man kan inte beställa från deras sida, och det finns ingen butik nära mig.. Så j*kla surt! Och jag måste ha dom! Jag får väl mejla dom.. Jag har letat efter ett par skinnbyxor ett tag, och hittade ett par New Yorker, men jag var då utan pengar och nu har jag ett presentkort där och då var dom såklart slutsålda/borttagna..


Döööööör så fina! Bättre bilder finns hos Kandee!


Eric Saade.

2011-03-13 @ 13:50:05 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Jag måste få börja inlägget med ett grattis till Eric Saade som förtjänade vinsten igår!
Dock hade jag hellre sett Danny vinna igår, men jag gillar ju Eric's låt också. Jag höll ju på rätt så många igår, haha..

Jag hade det trevligt, iallafall. Direkt efter Melodifestivalen så blev jag och Evlina körda till Sofie. Där hade vi det trevligt. Körde först ''jag har aldrig...'' och sedan pratade vi om läskiga saker så som ''Anden i Glaset'' och ''Svarta Madame'' och sånt. Mysigt värre!

Och idag har jag sovit läääänge, vilket betyder frukost på sängen! Hihi, min mamma är bäst! Sedan har jag bara studsat runder här hemma i lägenheten med min kamera medans mamma och min bror håller på att fixa till tapeterna på hans rum. Ska bli spännande och se hur det blir sen på hans rum, när de är klara. Och då kommer förhoppningsvis min kamerasladd fram!

Have a good day!

Keeping your head up to the sky.

2011-03-12 @ 15:05:03 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Keeping your mind up, stay alive.
Rubriken och första raden i inlägget är ett citat taget ur Michael Jackson's ena låt från hans senaste skiva.
Annars har jag och mamma varit och handlat idag. ''Veckohandlat''. Hehe. Sedan tog jag upp keyboardet en stund, och spelade lite. Det går framåt, kan jag säga. 

Ikväll är det final i Melodifestivalen. Jag drömde om det inatt! Jag drömde att jag fick vara backstage med Danny, och vi var typ vänner. Och Linda Bengtzing vann? Hennes låt tycker jag är helt okej, man blir glad av att det är en upptempo låt, men jag tycker ju dock inte den ska vinna. 

Och efter Melodifestivalen ska jag och Evlina till Sofie! Hon ska ha en liten fest för hon fyllde 16 år i tisdags. Det kommer bli naaajs. 

Nu ska jag nog titta på Terror on Elmstreet 3, och på baksidan av filmen hittade jag en rolig text;
One, two, Freddy's coming for you...
Three four, better lock your door...
Five, six, grab your crucifix...
Seven, eight, gonna stay up late...
Nine, ten, never sleep again...


Men sålänge kan jag ge er en cambild på hur jag såg ut i håret igår när vi skulle ut och äta!

Hittade en gammal fjäder-klämma. Den gick dock isönder så jag klippte av bandet och gjorde den kortare så jag kunde pyssla ihop ett nice litet örhänge!

Pictures.

2011-03-11 @ 20:34:12 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
Maten på Basilika var helt okej! Åt ''gul'' curry med kycklingfilé, det smakade rätt gott. Det klår dock inte China Palace's kyckling i curry, den har jag ätit i hela mitt liv, och det är så det ska smaka, enligt mig!(:

Men här kommer fler bilder!

My thoughts and prayers to the people in Japan.

2011-03-11 @ 16:33:34 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Måste bara få ur mig; All my prayers and thoughts goes to the people in Japan. To all the people who lost friends and families in the earthquake and tsunami. I really hope the worst is over. We need to make that change.

Annars har min dag varit bra, som tur är. Dock så hade vi ingen musik idag.. Så, jag och Evlina fick spela kort istället, vilket också är helt okej. När jag kom hem väntade mormor och morfar i våran soffa för min mamma fyller ju år idag (grattis!♥) så vi tog en liten fika. Nu har dom stuckit, och jag ska strax byta om för vi ska ju äta på Basilika! Ska bli spännande, som sagt har jag bara hört positiv kritik angående den restaurangen..

Imorgon, då ska jag ha kul. Ska se Melodifestivals finalen, och efter det blir det fest hemma hos Sofie som fyllde år i torsdags. Jag röstar på rätt många i Melodifestivalen. Jag har en fråga åt er, som jag önskar ni kunde svara på! Vem hejar ni på?

Ni får ha en fin kväll! Bjuder på någon bild från igår med Evlina.Bjuder på fler sen!

Restaurang Basilika.

2011-03-10 @ 20:52:17 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Imorgon är det min underbara mammas födelsedag. Det ska firas genom att vi ska äta på en restaurang här i Landskrona som heter Basilika. Jag har aldrig ätit där, men jag har hört att den är omtyckt av många. Så, det ska bli spännande.
Evlina åkte hem tio över åtta ungefär. Vi hade det mycket trevligt, tog en massa knasiga cam-bilder. Dom bjuder jag på imorgon, eftersom jag inte orkar lägga in alla här nu. Har strax över 40 stycken. Hehe.. Oops! Men jag kan bjuda en på mig själv som jag också tog idag!
Förresten.. Jag har tänkt den senaste tiden.. Jag har haft ett träningssug. Jag vill träna. Jag vill svettas, bygga upp lite muskler. Få bättre kondition. Och nu såg jag nyss den nya videon till Michael Jackson's Hollywood Tonight, och jag har verkligen fått danssuget tillbaka också! Dock kostar det så mycket.. Och jag vet inte vad jag vill dansa. För jag är verkligen inte alls så bra på att komma ihåg koreografi. Kan ju alltid dansa hemma, till klipp på youtube, typ. Eller bygga upp något eget bara. Jag gillar ju att röra mig spontant till musik. Har ni några tips?

Pussmun.

2011-03-10 @ 15:48:18 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Jag är flummig med Evlina. Mitt flum-humör startade idag klockan 12.15 typ. Som jag kan. 
Nu har vi bakat kladdkaka och ska kolla på film. Vi bjuder på en bussig puss-bild. Alltså, egentligen gjorde jag ingen pussmun men det ser ut som det.. Så, jag & Evlina ger er alla som läser min blogg en puss på kinden för att ni är så ... snälla!
Ha det bra, jag återkommer senare.

Tjusigt va? Puss puss!

The work is done!

2011-03-09 @ 15:25:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Äntligen är mitt rum klart! Jag tycker det blev supersnyggt, och jag trivs verkligen! Och jag har inte ens fått in några möbler än! Jag kommer hädanefter sitta i mitt rum 24/7. Haha. Känns jättemysigt att gå in och bländas av vita tapeter som ser lite grå/blåa ut för att fondväggarna tar upp färgen lite. Och när man ställer sig mitt emot ''gattet'' och ser den andra tapeten, alltså fondväggen, då.. då dör jag lite inombords. Så mysigt! Känns lite mer som en discohörna än myshörna..

Ikväll ska mammas kompis komma hit för att sätta upp det sista; dvs. handtagen till garderoberna! Sedan är det bara att börja flytta tillbaka mina möbler! Dock kommer det inte vara klart riktigt än eftersom vi inte kan åka och köpa mitt bord/kista ännu, för nu ska ju min bror ''bo'' inne hos mig för nu ska vi tapetsera om på hans rum! Undrar dock om alla hans saker får plats på mitt rum.. Och framförallt, hoppas att mitt bord/kista finns kvar i affären!!

Ha en bra dag.En väldigt bra!

2011-03-08 @ 19:33:49 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Har nyss sett Meet The Paretns: Little Fockers. Rekommenderar den varmt till alla som gillar att skratta! Okej, man kanske inte skrattar så himla mycket, det är ju Little Fockers, mest pinsamma situationer och så ju.. Men filmen var enligt mig jättebra! Dessutom tycker jag att Ben Stiller är så himla snygg, att jag nästan dör. Jag ska gifta mig med honom. och alla andra som jag tycker är snygga...

Har ni sett den?

Happy.

2011-03-08 @ 15:17:31 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Tänkte dela med mig av en bild på handduken & vattenflaskan som varit Erik Grönwall's, som jag fick utav Moa igår!
Haha, där är till och med vatten kvar i flaskan! Typ, halva kvar! Och hon har inte ens öppnat korken sedan hon fick den. Handduken är inte heller tvättad, så den luktar Erik. Jag är så glad!♥

Skolan idag tog jag mig snabbt igenom eftersom vi fick håla på sista lektionen. Yay, hemma en timme tidigare! Och nu ska jag kolla på Little Fockers; Meet The Parents. Hejs!

Like I'm the only girl in the world.

2011-03-07 @ 20:33:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Goood kväll på dig!
Idag har det varit en bra dag. Mest tack vare Moa & Evlina. Evlina och jag drog ju till Helsingborg. Skuttade runder på Knutpunkten ett tag, gick runt i affärer, bl.a en gitarraffär. Jag vet inte om jag missförstod, men tydligen fanns det en Slash-giarr där. ''Här finns både kopior och en Slash-gitarr'' var svaret när Evlina frågade om de hade sådana gitarrer som Slash hade. Jaha, ja. Sedan åt vi vars en Cheeseburgare och sedan träffade vi Tobbe. Vi gick till Haléns musik, och där kollade vi på ännu fler gitarrer, och en väldigt vacker flygel. Den kostade 166.000 kronor. Gissa vad jag ska spara till? Haha, I wish. Skulle aldrig haft plats med den. Men man får ju alltid drömma. Sedan när jag skulle bege mig hemåt, blev det konstig stämning mellan Evlina & Tobbe. Hon stannade kvar och skulle lösa det.
Förresten, när vi stod i Landskrona och väntade på tåget så smsade Moa och frågade om jag ville ha vattenflaskan & handuken som hon fick när Erik Grönwall spelade på Landskrona Karnevalen förra året. Gissa om jag dog! Jag ska springa över till henne och hämta det halv tio ikväll, hihi.
Och imorgon är det ingen vanlig dag. Det är kvinno-dagen! Haha, men det är inte därför den är speciell.. Det är både Teddy's & Evlina's födelsedag! Teddy fyller 6 och Evlina 16. Två vackra levande varelser, må' jag säga.
Nu ska jag inte skriva mer här för idag, så ni får ha det bra tills nästa gång jag skriver något!
Bjuder på en bild jag tog på mig själv i Helsingborg idaGoood kväll på dig!
Gooood kväll på dig!

Idag har det varit en bra dag. Mest tack vare Moa & Evlina. Evlina och jag drog ju till Helsingborg. Skuttade runder på Knutpunkten ett tag, gick runt i affärer, bl.a en gitarraffär. Jag vet inte om jag missförstod, men tydligen fanns det en Slash-giarr där. ''Här finns både kopior och en Slash-gitarr'' var svaret när Evlina frågade om de hade sådana gitarrer som Slash hade. Jaha, ja. Sedan åt vi vars en Cheeseburgare och sedan träffade vi Tobbe. Vi gick till Haléns musik, och där kollade vi på ännu fler gitarrer, och en väldigt vacker flygel. Den kostade 166.000 kronor. Gissa vad jag ska spara till? Haha, I wish. Skulle aldrig haft plats med den. Men man får ju alltid drömma. Sedan när jag skulle bege mig hemåt, blev det konstig stämning mellan Evlina & Tobbe. Hon stannade kvar och skulle lösa det.

Förresten, när vi stod i Landskrona och väntade på tåget så smsade Moa och frågade om jag ville ha vattenflaskan & handuken som hon fick när Erik Grönwall spelade på Landskrona Karnevalen förra året. Gissa om jag dog! Jag ska springa över till henne och hämta det halv tio ikväll, hihi.

Och imorgon är det ingen vanlig dag. Det är kvinno-dagen! Haha, men det är inte därför den är speciell.. Det är både Teddy's & Evlina's födelsedag! Teddy fyller 6 och Evlina 16. Två vackra levande varelser, må' jag säga.

Nu ska jag inte skriva mer här för idag, så ni får ha det bra tills nästa gång jag skriver något!
Bjuder på en bild jag tog på mig själv i Helsingborg idag.

Studiedag!

2011-03-07 @ 10:14:19 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Yes, that's like music to my ears.. haha, nejdå. Men det är otroligt härligt. 
Evlina ringde nyss och berättade att hon kunde åka till Helsingborg, så det är nog det som händer idag, som jag sa igår. Så, det ska bli kul! Dock måste jag byta om nu.. Men det är inte så jobbigt. Men vi åker inte förrens om någon timme tror jag..

Annars hade jag ju tänkt kolla på film. Bra där att Evlina räddade mig från det egentligen, har ingen aning om vilken jag ska titta på.. Är så sjukt sugen på Little Fockers, men ändå.. Den kan vänta tills ikväll, då har man något att se fram emot när man kommer hem. Nu sitter jag och babblar så onödigt mycket igen. Varför? Only God knows...

Men ni får ha en fin dag!

Back at mama's place.

2011-03-06 @ 18:51:45 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Jaha.. Då var man i Asmundtorp igen. Det känns väl.. fint?
Som jag skrivit tidagre (dvs när jag starta denhär bloggen, ehe..) så är jag inte så förtjust i Asmundtorp. Klart det är fint och så här, men eftersom jag gått på Asmundtorps skola och det hände en del grejor där, så gillar jag inte Asmundtorp. Fast, man ska ju inte dra alla över en kant. It's okay to forgive, but never forget the past. Dock har jag fått erfarenheter jag har bra nytta av.

Imorgon har jag studiedag, och jag har ingen aning om vad jag ska hitta på. Det kanske blir att dra till Helsingborg med Evlina & umgås med Tobbe och kika in i en och en annan musikaffär. Men bara kanske. Om inte så ska jag nog bara sitta hemma och plugga lite och kanske kolla på någon bra film. Ibland mår man bra av det.

Jag känner mig rätt poetisk just nu. Ingen aning om varför. Ibland tycker jag bara om att skriva. Ibland är det rita som gäller. Ibland gråta, ibland skratta. Ibland sjunga, ibland spela gitarr, och sällan keyboard. Ibland bara dansa som en galning, men det kan jag oftast inte utföra, så jag får dansa i mitt huvud då.

Här delar jag iallafall med mig av en nytagen bild, eftersom jag inte hittat min kamerasladd.

1 year ago; Tokio Hotel live.

2011-03-05 @ 14:20:34 Filed in: Tokio Hotel
Kommentarer: 1
Ja, du..
Idag är det den 5 mars 2011. Det är ingen vanlig idag. Det var det inte i fjol heller. En av mina allra högsta drömmar besannades då. Tillsammans med Natalie, Moa och världens bästa mamma. Jag kan egentligen inte beskriva hur det känns inom mig just nu, för jag känner inte så mycket. Självklart saknar jag det och så, det var en av de bästa dagarna i mitt liv ju.. Men jag blir liksom inte.. desperat. Jag är så j*kla lycklig över att jag har fått chansen att se dom live, att jag tog den chansen och att det var det jag gjorde. Jag saknar det otroligt mycket, men jag vet att jag kommer få se dom snart igen. Om inget annat så hoppas jag iallafall. Alla borde få uppleva en Tokio Hotel konsert. Iallafall fansen. Det bildas magi inne i arenorna, det kan jag garantera.

Tokio Hotel, som ni vet, betyder otroligt mycket för mig. De var de som kom med ljuset tillbaka i mitt liv, de som gav mig hopp om att fortsätta, och bara följa min dröm. I september har jag gillat dom i 4 år. Aldrig någonsin har något band i världen varit mina absoluta favoriter så länge. Jag kommer ihåg alla i min närhet som sade ''Du kommer gilla dom i max 5 månader.'' ''Om ett år är dom bortglömda.'' osv.. Det var hemskt att höra det, men jag sårades inte, för jag kände någonstans att det inte var sant. And look where both they and I am today. Dom kommer alltid att finnas i mitt liv, även om jag kanske inte gillar deras musik lika mycket i framtiden. Dom har ju förändrats rätt mycket, men jag känner ändå igen dom. Eller, jag vet inte om jag vill säga att dom har förändrats.. jag skulle nog vilja säga att dom utvecklats.

Tack Tokio Hotel, för att ni finns.
Bill Kaulitz, Tom Kaulitz, Georg Listing & Gustav Schäfer, ni finns i mitt hjärta föralltid.


Några av videosarna jag filmade;


Bill & Tom-Zoom Into Me. (Scandinavium, Göteborg 5/3-2010.)

Tokio Hotel-Dogs Unleashed. (Scandinavium, Göteborg 5/3-2010.)

Filmen jag vill se just nu;

2011-03-04 @ 19:19:24 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1


Den här filmen vill jag se just nu! Det är, som ni kan se, en skräckfilm. Den har funnits rätt länge nu, men jag har inte sett den. Jag älskar skräckfilmer och så, och har hört att denna ska vara rätt bra!

 

Har ni sett den?


Mina biljetter!

2011-03-03 @ 23:00:30 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Mina biljetter till Sweden Rock Festivalen har kommit! Men jag dom inte förrens jag hade städat på mitt rum.. Men det blev snabbt gjort. Snabbare än vanligt iallafall.. Har också försökt plugga med Evlina idag, direkt efter skolan, och det gick väl sådär.. Är fortfarande inte klar med det som ska vara gjort i so:n tills imorgon.. Har en del kvar att göra, vi jobbar med i- och u-länder. Ska skriva om Indien också. Kanske lite dumt att ta just USA som i-land eftersom det är ett så stort område att skriva om. Men ger man sig in i leken, får man leken tåla. There was just no way I could make it through today.

Iallafall, ska till stan med Evlina imorgon direkt efter skolan. Ni kanske förstår varför vi har varit så mycket i veckan nu, vi har inte träffats på hela lovet, vi träffades senast lördagen innan lovet (vecka 7), och vi är ju vana vid att träffas varje måndag-fredag.

Ha det fint! (Förlåt för tråkiga inlägg nu, men jag har inte hittat min kamerslad.. Ska se om jag kan fixa några bra bilder med min mobil..)

No blogging today.

2011-03-03 @ 08:06:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Hejsan!
Jag har försovit mig till skolan idag, vaknade när klockan var tio i.. No way I could make it there. Men jag ska faktiskt rusa dit såfort jag meddelat detta; det blir inte så mycket bloggning idag. Har rätt mycket so arbete som måste bli klart tills imorgon, och det kan ta sin tid.. Kanske hinner skriva några rader ikväll, dock.

Hoppas ni får en mysig dag!


Bjuds på en gammal bild på en väldigt finis. På Lördag är det ett år sedan jag såg Tokio Hotel live. Tänka sig..

Fun with friends.

2011-03-02 @ 21:01:53 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hejsan!
Jag har inte haft tillgång till dator idag eftersom jag varit med Evlina ända sedan vi slutade skolan. (Vi träffades inte på hela lovet!) Vi gick först hem till mig, sedan åkte vi till stan & gick runt där.. Har hittat två smycken jag ska köpa senare på H&M! Sedan kom vi hem här, har ätit, kollat på The City, 16 & pregnant och nu ska vi väl titta på ett program som jag inte förstår meningen med.. Jaja, jag ska inte uttala mig om min åsikt. Den kan jag hålla för mig själv. Det är iallafall Big Brother vi ska se p.. Eller, går det nu? Äh, hela min familj kollar på det ändå..

Men vi hörs imorgon!(:

11 JUNI 2011!!

2011-03-01 @ 18:57:07 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 1
I will experience this man legend live, 11 june 2011, at Sweden Rock Festival.

So happy I could die!

Ska dit med Evelina och Louise, bo i stuga och så. Det kommer bli så underbart. Tack!♥

RSS 2.0