Info kring i morgon och nästa vecka!

2010-07-31 @ 18:12:08 Filed in: My life
Kommentarer: 1
God kväll! Tänkte bara slänga in lite snabbt hur de närmsta dagarna kommr se ut.

Jag har letat upp en del fakta, dock inte fakta jag vill ha. Jag har hittat fakta om hur bandet bildades, och det kan ju vara lite kul. Vill dock hitta fakta om de medlemmarna som spelar i bandet nu. Har för mig att där var en del byte.. så, har du fakta, eller kan länka en sida med fakta om medlemmarna, så kommentera! Som cred kan din blogg bli länkad, om du har någon (:
sen kommer där bilder på var och en av bandmedlemmarna. Och min åsikt, såklart. Sedan två låtar. Det är typ det jag tänkte mig.
Och eftersom ni ville att jag skulle skriva om Tokio Hotel också, kan jag göra det när jag kommer tillbaka från Oskarshamn/Öland. För jag har antagligen inget internet när jag är där. Men datorn ska med, för jag behöver tömma kameran på bilder varje kväll, så det blir också en del bildbomb.

Annars ser nästa vecka ut såhär;
Måndag-
Klippa och färga håret.
Tisdag-Ingen aning. Jag tror mamma ville köra till Center syd eller Väla och shoppa.
Onsdag-Då bär det av till Oskarshamn!
Torsdag-Rix Fm Festivalen i Kalmar.
Fredag-Ingen aning. Förhoppningsvis lite shopping i Kalmar.
Lördag-Åka över till vår hyrda stuga på Öland.
Söndag-Lördag-Blir en massa aktiviteter på Öland!

Under tiden ska jag försöka mobilblogga så gott jag kan, då jag inte har något internet!
Nu ska jag snart äta middag, och ikväll kommer Jan ( vår granne ) in till oss och dricker lite öl, haha! Personligen tycker jag inte om öl. Tycker du om öl?

if every song i wrote to you would take your breath away

2010-07-31 @ 15:31:48 Filed in: Mode
Kommentarer: 0
[rubriken är från Plain White T's-Hey there Delilah.]

Hörrni! Imorgon ska jag skriva om Metallica! Så idag ska jag leta fakta, bilder och komma fram till mina två favoritlåtar med dom. Fast, de har jag redan klara, hehe! Allt tack vare Gustav Schäfer, min bror, Jonte och Guitar Hero!
Idag vaknade jag vid tolv. Gick dock inte upp förräns ett-halv två, och då tog jag en snabbdusch, jag behövde det. Men jag behövde inte duscha håret. Men nu känns det fettigt som tusan. Så, det får väl bli en dusch igen ikväll, då! Imorgon hålls det kalas för min lillasyster som fyller år.. på måndag eller tisdag. Den 2:e augusti fyller hon år. Hon fyller 11. Men jag kommer hinna lägga in om Metallica, för jag ska typ renskriva det idag, så jag snabbt och lätt bara kan lägga in det i morgon.

Så, om ni ursäktar ska jag leta fakta om Metallica! Ni kan få två bilder sålänge. En outfit bild inräknad ;)

Green Day tröja-Fått från Moa, men kan väl hittas på Skivlagret eller andra musikaffärer.
Shorts-H&M för något år sen.


Har tänkt på att jag inte alls använder smink längre. Böjer bara mina ögonfransar! Dock så fyller jag i ögonbrynen ibland, och använder lite mascara. Men bara ibland.

alltid lika kul att..

2010-07-30 @ 18:56:27 Filed in: Photography
Kommentarer: 3
.. redigera gamla bilder! Jag har en mapp som heter oregierat, och en som heter gamla bilder. De äldsta bilderna finns i ''gamla bilder'' mappen, men de redigerade jag inte. Idag fokuserade jag mig på ögon, och jag hade en ''photoshoot'' då jag sminkade mina ögon svarta och fotade. Här får ni dom!






Jag gillar den sista bilden bäst! Vilken gillade du bäst?

I want to love you, pretty young thing!

2010-07-30 @ 15:01:38 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
God eftermiddag!
Jag vaknade för en timme sedan, och har ätit frukost. Vi får skylla på att det blev sent igår. Alla förutom jag, min bror och hans tjej satt inne hos grannarna till två-halv tre tiden och hade det trevligt. Jag själv satt och skrev. En saga. Det handlar om en tjej vars familj blev mördad mitt framför ögonen på henne, och nu bodde hon hos en fosterfamilj som misshandlade henne. Iallafall, vid tre tiden gick jag till sängs, men musiken stängdes inte förrän vid halv fyra. Så, det blev sent.

Nu sitter jag här och lyssnar på ''Thriller megamix''Spotify. Sök bara på spotify efter Thriller, så kommer den upp. Har rätt tråkiga  mörka kläder på mig idag. Dels för att jag inte ska ut idag för att vädret är lite sådär, och för att jag inte orkar leta fram något snyggt, vi ska somsagt bara vara hemma.


Tokio Hotel tröja-Fick den när jag beställde det stora paketet av 'Caught on Camera' (en Tokio hotel Dvd), men den finns säkert att hitta på Tokio Hotel's webbshop!
Byxor-Gina tricot.w
Armband-Fick av Moa i födelsedagspresent, men hon påstår att det kommer från BikBok.


Känner mig busig idag, hihi!

Två låtar jag vill göra covers på, Del 1

2010-07-29 @ 20:10:25 Filed in: Music
Kommentarer: 0


Pink-Dear Mr. President  ( det var tydligen Pink som skrivit låten )


Michael Jackson-Will you be there

Alltså.. jag måste nog skriva ner en lista på alla de låtar jag vill göra covers på först. Så, ni får nöja er med dom två, så ska jag skriva en lista sedan!

Med detta säger jag godnatt, vi hörs i morgon. Nu ska jag och min familj snart kolla på en skräckfilm (case 39) och äta chips och dricka cola!


dear mr. president, come take a walk with me.

2010-07-29 @ 17:57:46 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Det är en underbar låt. Har dock inte hört orginalet än. Men jag tror orginalet är med 4 Non Blondes, eller något. Jag ska ta reda på det. Jag lyssnar på Mariette och Pink's cover på den. Det är en av låtarna jag vill göra covers på! Just det, jag lovade er att lägga in några låtar jag ville göra covers på.. Det får jag göra i nästa inlägg!

I detta inlägget tänkte jag bara kort och snabbt säga att jag ska klippa och färga håret på Måndag! Klockan 12.00, uuh. Men vad gör det, mamma tvingar ändå upp oss klockan tio på morgonen nu på lovet! Därför är det skönt att vara hos pappa på sommarlovet, då får man sova till senast tolv! Eller, dom väcker en då, en gång.. Iallafall, jag ska bara klippa topparna, klippa till lugen lite, och det slitna på det uppklippta. Det kommer inte bli så stor förändring denna gången, faktiskt. Ska bara färga håret mörkt brunt, som den färgen jag har nu, jag vill inte ha svart, och så ska jag färga de blonda slingorna igen. De skulle bli vita förra gången jag gjorde dom, men det blev dom inte, så dom blir säkert det nu, när jag vill ha dom blonda! Haha, nej då, men det är så jag vill ha det!

Nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och bara skriva! Jag skriver lite på mina gamla ffar. Tänker dock inte lägga ut dom här, höhö! Senare kommer som sagt en lista på de låtar jag vill göra covers på.

Jag är glad, idag!

2010-07-29 @ 13:33:29 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
Jag vet inte, mitt humör var bara på topp idag när jag vaknade! Kan det vara för att My har fått bubbelvatten, och hon lyckligt bubblar i det, för att bli frisk till nästa vecka? Eller kan det vara för att min mamma kommer hem idag? Eller kan det vara för att jag ska klippa och färga håret på måndag? Eller kan det vara för att jag lyssnar på musik? Eller för att vi ska shoppa mycket på den otroliga rean i kalmar/oskarshamn nästa vecka?!

Ja, det är bara några få anledningar till att jag kan vara glad idag. Satt uppe till två igår, och skrev, lyssnade på musik och sånt. Sen kommer det en, säkert rätt trevlig snubbe, och skriver till mig på msn. Han tyckte vi skulle träffas, och byta nummer och sånt. Sen, när han gett sitt nummer till mig (jag gav aldrig mitt till honom.) så säger han ''Oj, vänta, har du pojkvän?''. Jag dog av skratt, nästan. Jonte bad mig bjuda in han i en konversion, så det gjorde jag. Där sa Jonte att Jonte och jag skulle förlova oss och gifta oss! Kände mig lite taskig, men vad ska man säga..? Sen sa jag till den där snubben att han inte ska stressa med kärleken, för det tar bara längre tid, då (tro mig, jag vet..). Sen tog vi bort varandra från msn, så det löste sig rätt bra.

Annars, ska jag inte göra så mycket idag. Ni får säkert låtar sedan som jag vill göra covers på. Har en rätt lång lista..
Men änsålänge får ni nöja er med en bild från förra veckan!

(numera har jag luggen helt åt sidan, så man kan se mitt ansikte, hehe..)

Tävlingen nerlagd.

2010-07-28 @ 15:38:10 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
Pratade nyss med en av mina vänner. Och tävlingen blir nerlagd. Pga fusk och sårade känslor. Så, jag skriver om Metallica istället, för Tokio Hotel har till och med en egen kategori här på bloggen, så där kan man läsa om dom. Jag tyckte tävlingen skulle bli kul, för att se vilken artist ni vill ha min åsikt om. Men ni ville bara ha mer Tokio Hotel. Jaha..? Jag hade ju hoppats på något annat, och eftersom Metallica rösterna var flest då av de jag kunde vara säker på var riktiga, blir det dom jag skriver om.

Bara så ni vet kommer jag nog aldrig ha en sådan tävling igen. Vill ni ha min åsikt om någon artist får ni kommentera det bara när ni vill, så får vi väl se. Eller kanske i frågestunder.

Jag är lite smått nere nu, så, ni får ha en trevlig dag idag. Jag lägger in lite bilder, så får detta bli sista inlägget för idag, trots att klockan bara är fem över halv fyra.





Forsätter fusket.. ?

2010-07-28 @ 14:30:11 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Jag har fått massvis med kommentarer. Men jag har lite svårt att tro att det är olika människor som gått in och röstat. För om man kollar, så är det oftast två kommentarer varje minut. Och från folk jag inte ens kände. Visst, känn mig eller inte, ni får rösta ändå! Men jag bad er skriva er msn, facebook, bdb och så vidare. Bara vissa som gjort det.

Och sen,
My undrade varför jag skulle skriva om Metallica för att jag knappt lyssnar på dom. Jo, det är ju sant, men man fick rösta på vilka man ville, och det skulle väl vara roligt att skriva om någon jag aldrig skrivit om förut?

Och alla röstar på Tokio Hotel, jag trodde ni redan visste min åsikt om dom? (:
Jaja, alla får rösta på vem dom vill, men SNÄLLA INGET FUSK!
Metallica är duktiga, och jag har hört några låtar. Ni förstår väl att det inte är kul då? Och att jag får svårare att lite på ''mina läsare''.

Ha en bra dag, idag ska jag bara chilla!

TÄVLINGEN NERLAGD!

Metallica leder..!

2010-07-28 @ 00:54:51 Filed in: History
Kommentarer: 3
Ja, Jonte, kära Jonte sa till alla sina vänner att gå in på min blogg och rösta på Metallica. Ska man räkna det som fusk? Haha, nej, jag skoja bara, det är ju bara för bloggens statistik, man kanske får fler läsare. Och man får rösta på vilka man vill. Alla borde bjuda in sina vänner att rösta! Men bara så ni vet så ligger det såhär;

Metallica leder med tre röster tror jag. Eller fyra.
Michael Jackson, Tokio Hotel, Kristen Stewart(gör hon ens musik?), Green Day, Erik Grönwall har alla vars en röst. Så, fortsätt rösta!

By the way, Status Quo var bra! Hörde rätt tydligt, faktiskt! Mysigt var det.
Förutom när mina småsyskon inte kunde vara tysta.. Hehe. Vad har ni gjort idag?

FORTSÄTT RÖSTA!

TÄVLINGEN NERLAGD!

Snart dags för Status Quo.

2010-07-27 @ 18:00:00 Filed in: Photography
Kommentarer: 39
Tjena mors! Nu ska jag ta en dusch, så jag känner mig fräsh igen, haha! Jag har redigerat bilderna från igår, så ni får lite nu, och lite imorgon. Jag tycker att ni ska tycka till om en sak nu.. En speciell sak. Jag kommer ha en tävling, men bara en liten.

Tävlingen; Jag tänkte att jag ska ha en speciell dag, där jag skriver om en speciell artist. Lägger in bilder, videos, låtar och fakta om artisten. Tävlingen ska avslutas på söndag, och det är även på söndag jag ska skriva om denna artist som vinner. Så, sätt igång och rösta nu, tipsa dina vänner om tävlingen och så vidare! OBS!!!! Ge mig gärna din mejl, din blogg, bdb, facebook eller liknande så jag vet att inte någon fuskar. Jag vill inte ha något fusk. Har redan tagit bort två röster pga fusk. Och rösta inte åt din kompis, det får din kompis göra själv.

TÄVLINGEN NERLAGD!


Förväntar mig lite kommentarer när jag kommer ut från duschen nu då.








När jag ska komma hem med kläder..

2010-07-27 @ 15:13:52 Filed in: Music
Kommentarer: 1
.. kommer jag givetvis hem med en bok! Och inte vilken bok som helst, utan I am Ozzy! Har velat ha den rätt länge, så jag tänkte att jag skulle se om jag hittade några kläder jag ville, givetvis hittade jag tre tröjor, ett linne, som var för stort att det såg fult ut, en vit stor tröja, men den var för seethrough, mamma får köpa den sen, och en lika dan i svart med en tiger på. Dock kom jag inte på något att matcha till den. Så det blev boken istället! Och förövrigt så är jag sjukt sugen på att se han i Stockholm i september! Och eftersom mamma är en liten rockbrud, och även hennes kille, så tänkte jag att vi tre kunde se han. Haha. Ståplats kostar bara 500!


Så, Ozzy, är du nöjd? Nu har jag köpt din j**** självbiograf!;) (för er som inte sett reklamen för boken; där står ''Jag är Ozzy, köp min jävla självbiograf!)

Här kommer några av mina favoritlåtar med honom.


Ozzy Osbourne-Crazy Train.


Ozzy Osbourne-Dreamer.



Ozzy Osbourne-Mama I'm coming home.


Ozzy Osbourne-Let me hear you scream.

Sen ikväll blir det att lyssna på Status Quo på Citadellet! Vi har inga biljetter (500 per skalle tror jag, vi är sex stycken..) så vi sitter utanför och lyssnar istället.

det blir stan idag ;)

2010-07-27 @ 12:44:13 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ja, det blir det! Jag, med mina två hundra kronor, sticker dit och kollar på rean. Om den är kvar. Det var den iallafall igår.. Jag har mer pengar, men alltså, jag orkar inte ta mig till stationen, och till mamma för att hämta dom. Men jag planerar ju inte på att köpa något sådär. Fast, när jag tänker så, så köper jag oftast något. Men man kan hitta pretty much under två hundra kronor på rean.. Fy vad jag snackar.

Igår, vid halv tio tror jag, gick jag ut den här rundan som jag ville här om kvällen. Jag tog med kameran, och min mobil, för musikens skull. Kan aldrig gå ut på stranden utan musik, haha! Särskilt inte när man ska ''rensa hjärnan''. Det blev rätt många bilder, och några stycken på mig själv, som jag lovade Moa. Hon tyckte jag skulle ta många. Men eftersom naturen är tusen gånger vackrare än mig, så blev det ju fler på den. Jag vet inte, det är något med naturen som får mig att känna mig.. hemma. Kanske är det ljudet? Antagligen. Naturen är bara så vacker, och saker som den är saker jag respekterar. Och vi måste hjälpa den att läka. Heal the World. Förresten så var det solnedgång när jag var ute (sjukt vackert!!), och ett tag var solen röd?! Jag undrade vad *** det var! Men jag fick några bilder på det med. Och förresten, den avslutande låten på mitt lilla äventyr, var Keep The Faith med Michael Jackson, en låt jag blir glad av!

Nej, nu ska jag sluta tjaffsa, nu ska jag klä på mig, gå ner, äta frukost, leta efter två tior, och sticka till stan!
Ha det gott!

Now I'm a believer!

2010-07-26 @ 19:51:12 Filed in: Mode
Kommentarer: 2
Haha, tjenixen!
Jag sitter och lyssnar på underbara Smash Mouth, dom låtarna jag kommer ihåg sen liten. Som, Allstar, I'm a believer osv.. Kan slänga in några låtar av dom senare!

Men först; outfit bilden jag lovade er. Kladdade för huvudet, för jag såg inte riktigt klok ut. Och ursäkta kvalitén, fick ta några stycken, den fokuserade helt galet. Men denna blev bäst, och jag orkade inte fixa mer. Man ser vad jag har på mig iallafall!


Vitt linne-Ingen aning, men det är ett simpelt man kan få tag på överallt!
Svart långt linne- (det är nerstoppat i byxorna och uppdraget) Cubus, för ett tag sen. It's seethrough.
Blåa byxor-Gina tricot 199:-

Det var det! Vad har ni hittat på idag?

God eftermiddag! Första inlägget på den...

2010-07-26 @ 14:18:16 Filed in: My life
Kommentarer: 0

God eftermiddag! Första inlägget på denna sköna måndag blir... Ett mobilinlägg. Bara för att alla städar jättemycket här. Jag och min bror fick precis i uppgift att gå ut med alla så inte goda luktande soporna. Nu var det gjort. Jag känner att jag fått på mig en hyffsad outfit idag, så jag fotar den senare åt er. Ha det bra (:


Drömmer mig bort i drömmarnas land..

2010-07-25 @ 19:23:39 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 0
Det är nog där jag passar bäst. I drömmarnas land. Eller, fantasins. Jag drömmer och fantiserar hela tiden, om stora saker. Vem gör inte det, liksom? Det knasiga är att det faktiskt kan ge mig lite för höga förväntningar så jag blir glad, och tror på dom själv, eller så inser jag att jag drömmer för stort och blir deppig. Vi kan väl säga att jag är någonstans mitt emellan nu. Och ingen vet vad jag snackar om, så du behöver inte känna dig efter om du inte förstår vad jag snackar om :)

Har nyss laddat iPhonen med musik, för jag tänkte gå ut en runda sen, vid havet, och tänka över lite. Men först ska här ätas kladdkaka, så ni får ha det så bra.

Men, först kan ni väl dela med er av vad ni gör när ni funderar på en sak ni vill, eller på en person eller något, riktigt mycket att ni .. liksom, har svårt to face reality igen?



Update: Nu har bloglovin' knappen kommit upp på bloggen igen (: Glöm inte att kommentera dina knep när du är för länge i dina fantasier!

JAG VILL SHOPPA NU NU NU!!!

2010-07-25 @ 16:50:17 Filed in: Mode
Kommentarer: 3
Synd att man inte har pengar när man behöver det! Eller, pengar har jag ju.. Åtta hundra har jag, haha! Men bara två hundra här hos pappa, haha.. Men ska eventuellt till Asmundtorp i morgon och få min present av Moa som jag ännu inte fått, så jag kanske kan hämta mitt konto då så jag kan ta ut pengar och kolla lite i stan i morgon. Eller, vi får se. Vill att mamma ska hänga med ut på shopping runda. Det är trevligt sällskap!

Iallafall, mitt sims funkade bra tills man skulle bygga ett hus till familjen. Då hängde det sig, haha. Och nu vill det inte stänga av sig. Typiskt, samma problem som förut, då. Men jag har skrapat ihop en bild på det jag just nu vill ha från h&m ;)



Ha det gott!

the sims 2 comeback..

2010-07-25 @ 12:55:14 Filed in: My life
Kommentarer: 2
THE SIMS 2 GÖR COMEBACK I MIN DATOR! Eller, tja, inte min dator.. pappas dator, hihi! Jag har förut inte fått installera spelen igen, för att datorn blev seg, men så idag så sa jag att jag kunde åka hem till mamma, mest för att få sjunga ifred och spela detta för jag fick installera det på hennes laptop, men han bara ''Nej, stanna här, installera det på vår dator istället.'' Hahaha! Då gjorde jag det, och nu är hela familjen ute så jag kan göra både och (:

Även om jag inte har sovit så mycket inatt, på grund av att det var iskallt, och då menar jag det verkligen, så har jag väääldigt mycket energi. Brukar bli så när jag inte sover.

Vad ska ni söta människor hitta på idag? Jag ska fixa mer med designen sen.♥

Nu är det bara lite kvar..

2010-07-24 @ 23:03:11 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Tjenixen igen! Nu är det bara lite kvar att fixa. Som, textsnitt, header och sånt.. kom på att jag måste skicka över bilder från andra datorn först! Annars sitter vi och lyssnar på hög musik. Status Quo var det precis. Just nu är det Doctor Hook, och sen ville dom ha Smokie.

Ni får ha en trevlig kväll!


I mitt internet-Firefox- har designen inte ändrats. Bara th saken har kommit till högst upp. Hur ser det ut i ert internet, och vad  har ni för internet? Snälla, hjälp mig med detta..!

Nu blir det fix med designen!

2010-07-24 @ 21:37:10 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Äntligen har jag fått idé och ork! Så, nästa inlägg blir när designen är klar. Jag vet inte hur lång tid det kommer ta, men men det kan ta någon timme kanske..

Be right back..

Seeeeeeeeeeeeeegt.

2010-07-24 @ 17:04:12 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Ja, det kan jag lova att min dag idag är. Helt seg! Vaknade vid halv-tjugo i två. Och sen dess har jag bara suttit här ute på vår uteplats med min iphone och mini laptop. Eller, jag hämtade datorn precis.. Hoppas på att pappa snart ska sätta igång grillen, för jag är rätt hungrig, och att vi ska titta på en bra film senare ikväll. Jag hoppas på The Hangover, men vi får ju se. Annars bara längtar jag till den 5e ;)

För då ska jag se denna underbara påg!

Sorry för den upprepad bild, ni ska ju få två omgångar till med honom. Nya bilder, då alltså!

What do you want from me?

2010-07-23 @ 19:54:28 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Okej, ignorera rubriken, jag lyssnar på Michael Jackson's 2Bad och så sjunger dom där.. Hehe.

Jag tänkte, som sagt, lägga ut en sånhär.. 30 dagar 30 låtar. Har letat efter en lista på google, men jag hittade inget. Liksom, en sån lista, på dag ett ska man lägga ut en låt som t.ex man kan alla orden på, andra dagen t.ex en låt som får en att minnas en särskilt plats osv. Har ni en sån lista, eller vet var man kan hitta en sån, så kommentera! Jag behöver en sån ju. Tänkte dock lägga ut det i september, för det känns inte lönt i augusti för jag är borta i början och då blir det nog ingen uppdatering alls från dator. Blir bara mobilinlägg.

Ni får ha en mysig fredag kväll!

Låtar jag gillar att somna till

2010-07-23 @ 15:43:55 Filed in: Music
Kommentarer: 1


Tokio Hotel-In your shadow (I can shine)


Tokio Hotel-Zoom Into Me


Erik Grönwall-Stay

Där har ni dom. Finns en låt till, men den hittade jag inte på youtube, så ni får nöja er med dom.
Ha en bra dag! ♥

god kväll! Ber om ursäkt för att jag in...

2010-07-23 @ 02:48:39 Filed in: My life
Kommentarer: 2

god kväll! Ber om ursäkt för att jag inte la in en låt som jag lovade. Har varit med Natalie och fram till nu har jag suttit hos grannarna. Spelat gitarr och lyssnat på hur "musikalisk" alla tycker att jag är. Ni får iallafall låten i morgon och funderar på en sån " 30 dagar 30 låtar". Kan köra det i september. God natt


Make some nooooise!

2010-07-22 @ 15:14:37 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Mycket riktigt! Tokio Hotel dvd:n hade hamnat i min brevlåda när jag vaknade! Eller, pappa väckte mig med den! Han bara ''Josse! Kolla vad du fått!'' typ. Och nu har jag kollat på den, hihi. Dom hade inte filmat från varje stad, men what ever, jag fick se hela showen igen. Och så tror jag att jag såg en som jag har på facebook. Coolt!

Nu ska jag iallafall duscha, och bara chilla. Min lillasyster är sjuk, så det är inte så trevligt.. Hon får krya på sig. Jag nördar i min telefon också, jag laddade ner spelet ''Unlock Me'', och jag har kommit till level 57! Haha, det börjar bli svårt.

Ni får ha det så bra!


Ni får låt senare idag, jag lovade ju er att lägga ut den jag somnar till snabbast!

God natt, jag ska drömma sött..

2010-07-22 @ 00:27:22 Filed in: Photography
Kommentarer: 2

för jag vet att när jag vaknar i morgon är förmodligen min Tokio Hotel live dvd vara här! Jag brukar vakna runt tolv-halv ett. Och posten kommer väl vid tolv..? Det är iallafall bra att det är risk för regn i morgon, då kan ingen klaga på att jag borde vara ute istället. Fast jag har varit ute rätt mycket i veckan, ändå.. What ever. Ska bli spännande och se om dom filmade i Göteborg (hur många gånger har jag sagt det där nu?!).

Jag tänkte annars mest bara skriva ett godnatt inlägg. Min iPhone ligger på laddning, så jag orkar inte kolla vad klockan är, och klockan på datorn stämmer inte. Inte lönt att ställa in den heller, för den ändrar sig varje gång man stänger av den. Jättestörigt..

Nej, nu ska jag lyssna lite på musik (får bli i Spotify då, i datorn..) så jag kan somna snabbare sen (kan lägga ut i morgon vilken låt jag lyssnar på för att somna fortast!), men innan det så ska jag fråga er en sak. Samma fråga ställde My på sin blogg. Vad händer med kommentarerna? Ett tag fanns det gott om det ju? Har ni också tagit semester, eller? Jaja, vi får hoppas att det flyter på sen igen som vanligt. God natt!


Godkväll på er. Just nu sitter jag vid e...

2010-07-21 @ 19:10:42 Filed in: My life
Kommentarer: 0

Godkväll på er. Just nu sitter jag vid en bänk på stranden och väntar på att grillen ska tändas och att mamma ska komma tillbaka. Hon fick nämligen köra hem och hämta potatissalladen, för den glömde dom, haha! När jag kom hem från stranden vid tolv så satt jag vid datorn ett tag, sen träffade jag Moa och efter en stund hämtade vi Neliiizh. Sen skulle jag hem och äta. Satt vid datorn ännu en stund, och nu sitter jag här. Funderar även på en frågestund, känner att jag borde testa det. Har ju aldrig haft det. Men då får ni ställa många seriösa frågor! ;) Vad hittar ni själv på ikväll? Vad ni än gör så hoppas jag att ni har det bra. Ni kan ju kommentera om ni tycker jag ska ha en frågestund eller inte :)


tjena! Sitter på cement med min familj oc...

2010-07-21 @ 11:25:40 Filed in: My life
Kommentarer: 0

tjena! Sitter på cement med min familj och två andra familjer-våra grannar! Mycket trevligt är det. Och så bloggar jag från min iphone, hihi. Senare ska jag till en annan strand med mamma och Hult och grilla. Vi hörs!


iPhone 3G

2010-07-20 @ 14:52:38 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Vi ringde till honom som säljer den, vi ska ringa om knappt en timme igen, och bestämma att vi ska hämta den idag. Eller, iallafall kolla på den, men då blir det ju att köpa den, tror jag. Ska iallafall ha med mig pengarna.

Idag när jag vaknade vid halv elva, så sa pappa att jag skulle fixa mig så vi kunde åka till Center Syd. Jessica, Teddy och Linnea fick ett par skor, och sen fikade vi på Center Syd. Tog en kladdkaka, min favorit, som jag inte ens orkade äta upp! What's wrong with me?.. Sen gick jag iallafall in på Skivlagret, och kollade efter Tokio Hotel's nya live dvd (som skulle komma idag, men den kommer väl i morgon då..) men dom hade inte fått den! Sen åkte vi typ hem. Och nu är jag här..

Vad ska ni hitta på, denna fina dag? (:

Imorgon händer det grejor!

2010-07-19 @ 19:14:07 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Japp, jag mejlade en som säljer en iPhone för 2500, så vi ska se om han svarar, så vi eventuellt kan hämta den ikväll/imorgon. Sen fick pappa ett mejl från cdon.com att min Welcome To Humanoid City Live DVD kommer i morgon. Iih, jag längtar! Ska bli spännande att se om jag kom med, de sägs att dom har filmat från varje stad, och tänk då om dom filmat från bussen i Göteborg! Då kommer jag garanterat med, hihi!

Har även mejlat Johan nu, så jag hoppas du fick bilderna och gillar dom!

Ni får en dagens låt, eftersom det känns som om det var en evighet sen jag la in en låt här, fast jag gjorde det ju i torsdags..


Silverstein-Apologize.
(Det är en cover, för er som undrar det.. kommer inte ihåg vem som gjorde orginalet.)

Sen får ni även en av mina bilder på Anna Anka och Eric Saade.

Nyduschad!

2010-07-19 @ 15:05:22 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Ja, det stämmer, och så kände jag att ni ville veta det. Jag kände även att jag behövde en dusch.. och vet ni, jag blir fortfarande varm vid ögat! Skumt. Hehe. Kära My räknade ut att det är 18 dagar kvar tills vi träffar han igen, haha.

Iallafall, idag ska jag försöka få tag på Johan Krafman's mail (alltså, när jag klickar på den så står det att den är fel.. Wierd!) Och sen vill jag skicka lite bilder till Erik också. Hur grymt vore det inte att komma med i hans blogg igen? Haha. Det är det ända jag vet att jag ska göra idag, så när det är klart så vet jag inte vad jag ska göra. Just det, jag ska lägga upp bilder på Eric Saade också!

Men nu måste jag sluta skriva, för Teddy tjatar om att spela på min dator nu, har nämligen med mig min laptop till pappa. Ha en bra dag!

Bilder på Erik Grönwall.

2010-07-18 @ 13:57:26 Filed in: Photography
Kommentarer: 7
Har precis lagt in bilderna på Eric Saade, och ska redigera dom nu. Hinner dock inte lägga ut dom nu, för vi har kalas för mig och min bror om någon timme. Senare lägger jag ut dom, och så ska jag skicka bilderna till Johan Krafman (han kommenterade inlägget där jag la upp bilder på honom!)

Johan, om du läser detta nu, så kan jag berätta en rolig sak för dig. När min mamma var med hennes kompis Monica i polen, träffade dom dig där. Dom tror det var du iallafall. Ja, du frågade om snus. Hehe. Nu vet du det!

Nu kommer iallafall bilderna på Världens underbaraste Erik. Ska se han i Kalmar den 5/8 och i Malmö den 21/8. (jag blir helt varm där han pussade mig när jag tänker på honom, hihi!)
























Ser ni? Ser ni hur han kollar in i min kamera? Hur han ler? Ååh, underbara gosse!






En av pussarna kom på bild! Jag ser konstig ut, men skit samma. Han håller om mig. Han är glad. Han pussar mig, hihi. Josse goes in love.

Erik Grönwall <3

2010-07-17 @ 12:15:22 Filed in: History
Kommentarer: 2
Tjenixen säger jag som precis slått upp ögonen! Ni ska snabbt få min ''recension'' om Erik Grönwall, som jag skrev igår. Jag känner mig lite stressad, eftersom My inte vaknat, och vi ska åla till stan om två tmmar. Ikväll är det Eric Saade som gäller.
Här kommer recensionen iallafall (alla mina underbara bilder kommer ikväll/imorgon)

Jag och My satt längst fram och ''köade'' sen klockan halv åtta. My var lite sådär om att sitta där så länge, men jag ville. Hade ingen lust att gå någonstans, liksom, jag hade längtat så mycket. Till slut kallar vi på Natalie och Moa som såg Erik med oss, att dom fick passa platserna så My och jag kunde åka virvelvinden, bara för att hon älskar det. Så, vi gjorde det. Sen kom vi tillbaka och satt där och väntade. Halv tio kom Carolina Af Ugglas upp på scen, och hon var rätt grym! Jag gillar hennes personlighet! Dock så lovade hon mig, Moa, Natalie och My att hon skulle skriva autografer till oss, men det gjorde hon inte. Hon bara stack. Jaha. Sen väntade vi i den timmen, och då var vi riktigt speedade. Moa och Natalie pratade med vakterna, och dom sa att jag skulle börja gråta. Haha! Det gjorde jag. Halv tolv intog Erik scenen och jag bölade och bölade och bölade. Han såg till och med att jag bölade! Jag skrek så många gånger som möjligt, när jag fick tillfälle till det, att jag älskade honom. Han hörde det nog några gånger. Han körde några låtar, och helt plötsligt hoppade han ner till oss! Han gick till en tjej som stod nära mig (bara My var emellan oss, kanske en till) och då fick jag tag i hans arm, och när han skulle gå där ifrån, så kom han ingenstans, för jag höll kvar honom! Hihi, jag slet nästan av hans armband! Sen klev han upp på scen igen, och sjöng några låtar, och sen hoppade han ner igen, och då såg han att jag bölade, för han sprang fram till mig, och han stod bara några centimeter ifrån, kollade mig rakt och djupt in i ögonen, och tog sig närmare. SEN tog han tag i mig, och PUSSADE MIG PÅ KINDEN!! Seriöst, jag trodde jag skulle dö! Jag är så himla lycklig att jag känt hans stubb sen han rakade sig, fick hans saliv och svett på min högra kind! Aja, sen sprang han upp igen, och jag grät så jag höll på att dö, seriöst, jag kunde inte andas, vakterna kollade på mig och log asmycket, dom förstod hur lycklig jag var. Sen, sprang han ner en tredje gång (då under Run To The Hills) och sprang fram och tillbaka, då jag fick tag på hans hand igen.

Fick även ögonkontakt under Higher, vilket också gör mig ännu lyckligare. Sen, skulle han iallafall skriva autografer, så My fick ta före mig, för jag skulle fota dom. Hon gav han en puss, sedan pussade han henne tillbaka. Hon fick två autografer, dock fick hon bara hjärta på en av autograferna, medans jag fick hjärta på båda autograferna. Iallafall, jag skulle tvunget också ha bild, så jag sa att jag ville ta kort med honom. Jag förväntade mig en krambild, men nej, han skulle pussa mig! Han blundade, jag log, vi stod nära, han höll om mig. Vi visste inte när My var klar med bilden, så efter hon tagit bilden (som vi inte visste, men tur att hon hann ta den!!) så stod vi bara där och kollade liksom, och log. Iiiih, jag är kär!

Så, min högra kind är helig. Jag älskar Erik Grönwall. Och det vet han nu.


andreas johnson var bäst!

2010-07-16 @ 15:35:53 Filed in: History
Kommentarer: 1
det började med att vi åkte in till stan halv åtta ungefär. My och jag gick till scenen, där vi skulle möta Moa och Natalie. Vi pratade en stund, de hoppade runder, och sen gick vi för att träffa Angelica. Med hon åkte vi virvelvinden, men efter första gången ville My åka igen, men Angelica hade inte mer pengar så hon var tvungen att gå. Vi åkte den en gång till, och sen gick vi för att hälsa på pappa som satt vid gamla kyrkans grund med våra grannar. Vi snackade lite med dom, och sen gick vi tillbaka till scenen. Klockan var väl lite över åtta då. Det var två coolingar som uppträdde då, och sen var det Johan Krafman, tror jag han heter, och sen äntligen (med en ungefär varts försenad konsert) Andreas Johnson!

Han körde Glorious, A little bit of love, och Sing for me! Han pekade och sjöng till mig två gånger under hela giget! Fast, första gången fattade jag inte att det var på mig han pekade.. Hehe. Sen pekade han på mig igen under Sing for me, och då sa My att han satt i flera sekunder och tittade på mig. Jag blev ju glad så jag log ju jätte mycket, och då hade han tydligen också börjat le. Hihi. Jag kände mig så liten, för alla andra var typ längre än mig.

Det känns lite hastigt skrivet, men jag är lite stressad, för vi ska åka in till Karnevalen snart för att ikväll se carolina af ugglas och erik grönwall!

Här kommer bilder på Johan och Andreas!
















HAN KOLLADE IN I MIIIN KAMERA! :D


Det var alla bilder jag redigerat. Imorgon får ni bilder på Carolina Af Ugglas och Erik Grönwall.

Andreas Johnson.

2010-07-15 @ 18:05:50 Filed in: Music
Kommentarer: 0

Eftersom jag och My ska se honom ikväll, kan jag lägga in hans största låt. Jag tror den kom 1999. Han har varit med några gånger i Melodifestivalen, och jag har tyckt om låtarna han har kommit med. Särskilt Sing for me, A little bit of love, och årets bidrag; We can work it out. Men Glorious (hans största låt) slår nog dom. Den är jättebra. Lyssna på den!


Andreas Johnson-Glorious.

Jag ska ha med min systemkamera ikväll, så jag bjuder på alla bilderna i morgon.

Ni får ha det så bra!




Karnevaldag 1.

2010-07-15 @ 12:39:42 Filed in: Photography
Kommentarer: 1
God förmiddag!
Idag är det torsdag, och det betyder att det är första dagen karnevalen är idag. Synd att det regnar ute, haha! My och jag ska sticka dit lite senare, vid fem-sex tiden. Jag måste även få tag på Natalie och Moa, för vi har bestämt att vi ska gå tillsammans. Men Moa ville tydligen inte se Andreas Johnsson, och Natalie vet inte. Så, vi får se hur det blir med den saken, jag ska iallafall se honom. Och sen ska jag mejla till dom som håller Landskrona Karnvelane.. jag vill önska artist till nästa år! Dock så vet jag inte om man kan göra det, men jag testar ändå!

Jag tänker låta er gissa vem jag vill ha dit. OBS. Det är en svensk artist/ett svenskt band.

Igår bytade jag profilbild, så ni kan få se den i lite större format också, tänkte jag (:

it's been a long day.

2010-07-14 @ 23:44:06 Filed in: Photography
Kommentarer: 2
..och den långa dagen ska snart avslutas. Vi har precis borstat tänderna, och redigerat klart bilder som jag ska dela med mig av. Några enstaka, iallafall. Ni kan inte få alla på en gång. Annars har jag bara fixat med designen, varit ute på en till fotorunda med My och sånt sen vi kom hem från cement. Så, jag har många bilder. Designen ska snart ändras igen, jag vet på ett ungefär hur jag vill ha det nu.

Annars tänkte jag svara på en fråga som jag fick av Felicia. Hon undrade vad boken jag köpte (andreas carlsson live to win) handlar om.

svar: Det är en självbiograf. Han skriver om vad som hänt i hans liv, och så skriver han om de olika mötena med olika kändisar, som han skrev låtar till, som gjorde han till världens störste låtskrivare. En av låtarna (som jag tror var hans första stora låt som han skrev) heter faktiskt Live to Win. Så, han skriver alltså om låtarna som gjorde hans liv. Jag har inte hunnit läsa den än, men man kan läsa det på baksidan. Och så har jag bläddrat igenom, och kollat på de få bilderna som han har med. Sen har han vettiga budskap i boken, innan ett nytt kapitel börjar!

Men här kommer lite bilder iallafall.





Ignorera att jag är så smal att det är äckligt. Jag måste bli lite mulligare. Hehe. Imorgon är det första karnevals dagen, och Andreas Johnsson spelar klockan 23.00. Det ska jag inte missa! Vad har ni hittat på idag?

Sol och bad idag!

2010-07-14 @ 13:06:22 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Godmorgon, säger jag som nyss vaknat, hehe.. Jag vaknade av att mamma ringde.

Igår bestämde jag och My oss för att vi skulle ta bussen in till stan och bada. Vid cements. På kvällen kom Moa över en stund och ville följa med. Vi bestämde oss för att åka in vid två-tre tiden, men jag läste nyss på Moa's blogg att hon hade dygnat inatt, (suprise, det brukar hon oftast göra..) och nu är hon inte inne på msn. Så, hon sover antagligen. Det brukar alltid vara så när hon dygnar.. Jaja, jag får väl försöka få tag på henne på något sätt.

Annars nu ska jag gå upp och fixa sakerna vi ska ha med så iallafall My och jag kan komma iväg. Ni får ha det så bra, så kan ni gärna berätta vad ni hittar på idag (: ♥

Shopping.

2010-07-13 @ 19:56:46 Filed in: Mode
Kommentarer: 1
God kväll! Jag tänkte blogga vid ett tiden idag, men internet funkade inte. Så, jag gör det nu! My och jag åkte till stan, tog ut pengar, och shoppade lite. Jag handlade en mascara och Andreas Carlsson's bok ''Live to win.'' Så, den ska läsas! Men det får bli efter jag läst Breaking Dawn.. Iallafall, när vi kom hem så kollade vi på Mean Girls, och drack saft.

Nu sitter vi och nördar oss framför datorn, och Moa har också kommit! Här får ni bilder på boken och mascaran (:



Nu är My äntligen här!

2010-07-12 @ 22:13:00 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Hennes tåg var framme i Lund några minuter över sju, så mamma och jag hämtade henne där. Under tiden har vi varit hos mormor och morfar och fikat, My har spelat gitarr och keyboard. Och nu har hon duschat.

Imorgon ska vi.. åka till stan tror jag. Kolla runt lite i klädesaffärerna. Antagligen handla godis, och sen ska vi nog titta på film. För det ska regna i morgon. Vi får se hur det blir med det.

Ni får fortsätta kommentera om vilken design ni tycker jag ska ha. Jag vill fortfarande mest ha den första.. Jaja. Orkar inte ändra nu bara.

ha det bra!

HJÄLP!

2010-07-12 @ 17:07:36 Filed in: My life
Kommentarer: 2
My är framme om ungefär en timme, och Moa och Neliiizh har gått.

Jag har fixat med deisgnen, och jag hittade en annan söt design som jag kunde ha. Nu har jag fått beslutsångest. Ni MÅSTE hjälpa mig!

Blogg1:

eller..

blogg2:



Just nu lutar det mot bild nummer 1. Vad tycker ni?

Äntligen har det löst sig!

2010-07-12 @ 15:19:48 Filed in: My life
Kommentarer: 0

My's tåg till mig går klockan 16.30 och hon räknas vara framme vid sju. Skönt att allt löste sig. Dock så hinner vi inte ta ett kvälldopp ikväll, men det kan vi alltid göra imorgon.

Nu har Moa och NeliiiZh kommit till mig och håller mig sällskap ett tag (:

ni får ha det så bra!


Idag!

2010-07-12 @ 11:11:35 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Hoho, tjena! Klockan är över elva och pigg och glad idag! Eller, pigg och pigg.. Men jag är iallafall glad! Dels för att internet funkar (okej, inte sådär värst bra, men.. det funkar.) och för att MY KOMMER IDAG! Wiie!

Jag har lite grejor att fixa innan hon kommer. Måste kolla hur mycket pengar jag har, och lite andra gejor... Jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ha på mig idag, det ser ut att vara rätt varmt idag med. Och jag har fortfarande inte kommit på en ny design till min blogg.. Ska nog ge mig på den andra igen ett tag. Ni får ha det så bra!

Vad ska ni göra idag?


Update: Just nu, vet vi inte hur det blir med My. Hennes tåg hit blev tydligen inställt (?), och så sa dom att det skulle gå ett tåg från Emmaboda och hit, så hon fick ju ta bussen till Emmaboda, men när hon väl är där, så gick tåget som hon skulle ta hit, tillbaka till Kalmar. Sen skulle hon ta bussen till något ställe, men den bussen har inte kommit. Hennes pappa skulle ringa sj nu, så vi får se hur det blir med saken. Hon måste komma! Vi har ju planerat detta så länge, och jag såg så mycket fram emot detta. Det ska alltid vara klabb med tåg! Jag blir så arg! Och det är ju jätte synd om My som får sitta i Emmaboda och vänta! Jag säger bara fan. fan fan fan.

ny design..

2010-07-12 @ 00:02:26 Filed in: My life
Kommentarer: 1

godkväll.
har precis kämpat med att lägga in en ny design. En gratis design från någon sida.. Men headern ville inte komma upp. Jag ska kolla mer på det i morgon, och funkar det fortfarande inte, ska jag komma på någon egen design.

klockan 15 ungefär, är My i landskrona! längtar verkligen.

god natt.♥


Imorgon!

2010-07-11 @ 15:17:34 Filed in: My life
Kommentarer: 1
Äntligen, imorgon kommer My! Fast det var drygt en månad sen vi träffades, känns det som om det var för en vecka sen vi sa hej då! Men, det är ju bara bra... ;)

Igår, innan jag sov, så grät jag. Väldigt mycket. Vill inte gå in på varför, jag blir inte ens ledsen av det längre. Okej, kanske lite, men what ever. Jag orkar inte bry mig. Sen idag ska jag till mamma. Jag funderar på att sätta upp extra sängen redan idag.. Så slipper jag göra det i morgon, menar jag.. Och så måste vi snacka om karnevalen som är från torsdag till lördag. Det löser sig nog.

Innan jag åker till mamma idag ska jag försöka fylla på med gratis sms så jag eventuellt kan mobil blogga. Man vet ju aldrig med vårt internet.. Hoppas det sköter sig när My är här! Hihi.

By the way.. Nu har det kommit nya rykten om att Bill har skaffat flickvän. Ärligt talat så lyfte jag inte ens ett ögobbryn. Jag menar, vi Tokio Hotel fans är ju rätt vana vid en massa galna rykten som inte är sanna. Men OM det är det, så är jag faktiskt glad för hans skull. Visst, lite ledsen och så, bara jag slipper se dom kyssa varandra! Haha. Men, det är ju såklart ett fan som startat detta rykte. Tydligen så ska det vara en rysk modell, med långt svart hår. Jag hittade hennes blogg och såg bilder på modellen, hon är ju faktiskt riktigt söt!

Nog om det, nu ska jag spela lite gitarr! Ha det bra!♥

Tack för alla gratulationer!

2010-07-11 @ 01:38:19 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Jag vill tacka för dom igen, så jag gör det! Tack så himla mycket!
Sen har jag tänkt på en sak om just ordet ''grattis'' på födelsedagar. Varför säger man det, egentligen? Om man tänker på varför; visst, för att fira att man levt ännu ett år. Men.. det kan låta som ''ja, grattis för att du inte dog detta året'' och så.. Helt konstigt känns det.


Iallafall, så har jag gjort som pappa sa. Jag kollade på blocket efter en billig iPhone (jag, som inte gillar begagnat..), jag kollade på den som kostade 1500 kronor (hittade bara en i Skåne), och gissa vad? DEN VAR TRASIG?! Tror han verkligen att jag ville ha en söndrig iPhone? Grejen var den att man inte kunde snacka i telefon, för samtalet övbröts, plus att den var köpt i Italien.. Nej tack, säger jag bara. Dock hittade jag en för 1700 kronor i Uppsala, där man kunde få alla applicationer gratis eller något. Men, jag vet inte vad jag ska göra med mina pengar. Jag ska ju ha kalas igen nästa söndag. Då får jag nog mycket pengar då. Så jag kanske totalt kommer ha runt 2 tusen kronor (nu har jag ett tusen ett hundra.), men, what about kläder? Jag behöver ju nästan en helt ny garderob! Och så är det karneval nästa vecka! Jag måste verkligen prata med mamma om detta i morgon. Åh, jag fick en present av henne idag!(ska få en till på söndag, då..) och det var boken ''Bree Tenners andra liv.'' En sak som jag önskade mig! Alltså, jag har ju önskat mig pengar också.. men, iPhonen var högst upp på listan. Det får väl bli som med systemkameran; jag får önska mig det i några år först innan jag får det. Jaja, jag är glad att jag fick pengar iallafall. Teddy var gullig och gav mig blommor som han själv plockat också, jag älskar det lilla livet.

Annars ska jag snart sova. Jag kan inte tänka klart. Jag tänker bara på iPhone, pengar (vad jag ska göra av dom..) och lite annat. Vad har ni hittat på idag?♥

15 år idag!

2010-07-10 @ 13:08:20 Filed in: History
Kommentarer: 1
Tjenixen..!!
Idag fyller jag 15, men visste ni säkert redan, hehe. Jag fick ingen iPhone när jag vaknade. Jag fick en 500 hundring, och chips. Och ett litet tal; om du samlar ihop alla pengarna du får kanske du kan köpa dig en ny mobil. Jaha, ja. Kläder, då..? jaja, jag blev glad för 500 lappen (även om jag var så säker på att jag skulle få en iPhone..). Jag får önska mig den till jul eller något. Iallafall så ska vi ha kalas klockan 15.00 (haha, komiskt..), och sen senare kommer mamma och sen ikväll kommer Moa och NeliiiZh (:


Ha det bra (: ♥

Håller på med Moa's blogg..

2010-07-09 @ 22:06:38 Filed in: My life
Kommentarer: 1
.. Hon bad mig för ett tag sen att fixa den! Såhär ser den ut nu (tänk på att den inte är klar!)


(Klicka på bilden för att komma till bloggen.)
Som sagt, det finns lite grejor att fixa. Tex flytta headern högre upp, och få bort den rosa texten ovanför. Ska även fixa inläggen så de blir bredare, och flytta den längre till menyn. Men, My måste hjälpa mig, jag vet inte hur man fixar det! Men hon är upptagen just nu.. Jag hoppas iallafall att hon kan vara snäll att fixa den.

Så, nu blir det nog inte fler inlägg för idag! Ni får se resultatet av bloggen i morgon! Och.. så fyller jag år när vi hörs nästa gång ;) Sov gott ♥

1 dag kvar!

2010-07-09 @ 14:06:41 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Iiiih, imorgon fyller jag år! Jag längtar som tusan! Jag hoppas på en iPhone, men jag är rätt säker att jag får någon ny mobil. Helst en touch. Hehe.

Idag fyller annars My och Jacob år! Och en gammal klasskompis. Och min farfar! Jag säger grattis till er alla!

Idag ska jag inte hitta på något speciellt.. tror grannarna kommer på besök i kväll, dricker lite öl och sånt som vi brukar göra. Vi hörs sen!♥

Någon som har detta rum..?

2010-07-08 @ 22:17:27 Filed in: Music
Kommentarer: 2
Just nu vill jag bara stänga in mig i ett rum i några månader (rummet ska vara ljudisolerat! Med gitarrer, trummor, piano och en inspelningsstudio. Kör på en bas också. OCH EN DATOR!! Speglar också, så kan jag dansa också..) och bara hålla på med musiken. Det är det ända jag vill. Jag vill inte göra något annat. Mina vänner och familj kan få hälsa på, för det är faktiskt musiken och familjen och vännerna som betyder mest. Och vänner och familj träffar jag ju varje dag, så .. What ever. Jag vill BARA fokusera på musiken.

It's the only thing i want right now.

Hör av er om ni har detta rum! (haha, ironi, ironi..)

Senare/imorgon ska jag locka mitt hår. Nästan så det blir som Michael Jackson's lockar. Jag vet nästan hur man gör. Jag hade fyra lockar i mitt hår idag, förresten.. Sov gott, alla ♥

Alive with music, haunting my soul.

2010-07-08 @ 20:19:12 Filed in: Photography
Kommentarer: 0
Förutom ''Make that change'' , som jag haft som nick sen den 25e juni förra året (förklaring på det kan komma, om ni vill?) så är ''alive with music, haunting my soul'' mitt favorit citat. För det stämmer så bra. Men nu har jag inte sjungt på nära en vecka, så måste jag träna upp rösten igen.. Men det tar nog inte lång tid! Alltså, man förlorar ju inte skillsen.. man bara.. vänjer den vid att sjunga igen. Tror jag..

Annars har jag bara städat idag (så jag kunde få tillbaka mitt internet..) och varit på kalas hos farfar som fyller år i morgon! Sen har jag inte gjort så mycket mer. Blir dåligt med update i morgon också, för då har vi kalas för mig och min storebror. Vid 3 tiden, tror jag.. sen har vi kalas på lördag igen. Vi 'delar' upp släkten liksom, vi blir för många annars och får inte plats i vårt lilla radhus.


Nu kom familjen med mat från mcdonalds, så nu ska jag äta, ha det bra! Vad har ni gjort idag?♥


Ser ni mina armmuskler?! Wohh, jag är stark!!

not in the right mood ..

2010-07-07 @ 22:34:43 Filed in: My life
Kommentarer: 2
Nej, jag är på dåligt humör. Jag är irriterad. Anledning=pappa stänger ner internet i morgon när han sticker till jobb, och startar det när han kommer hem-allt för att jag ska städa på mitt rum. Det tar typ, tio minuter, för det är mest kläder. Har en stor tvätthög. Har kläder jag ska använda. Har en väska som står bra där den står. Sen vill dom att jag städar min hylla. Right, det är papper, det har rätt att ligga där, samt mina nycklar och annat smått grejs. Jag ska bara.. göra det lite snyggare..

Så, om ni får sen bloggning så är det anledningen, så jag slipper bara säga det. Jag behöver bara påminna er om det, liksom. Annars har jag varit med Moa och Neliiizh. Vi spelade först gh (okej, vi gick till affären först..), green day gh. Sen gick vi ut, Neliiizh med kameran i handen, och jag och Moa med bollen, och 'spelade' fotboll. Bilder kommer imorgon då jag orkat redigera dom. Sen blev det lite andra bilder. Sen kom Robin, Alex, Emma och Julia, tror jag hon heter. Snackade lite med dom, sen stack dom, och då stannade jag, neliiizh och moa ute ett tag till och snackade. Sen gick dom hem. Och nu sitter jag här. Och är sur.

Jaja, ni får ha det bra tills vi hörs, okej?♥

Update: Förresten så väger jag 41.2 kg nu..

@ Moa Skriver :D

2010-07-07 @ 19:17:26 Filed in: My life
Kommentarer: 0
Tjosan i byxan! :D
moa skriver.. ihihiihihihiihih
josse kränger chips ._. neliiizh spelar gh. :O
vi ska ta bilder :O jag ska tvinga dom att ta bilder :D
HEJDÅ :D
kolla min blogg :D

MoahOfSweden.blogg.se



SÖT BILD PÅ JOSSE :DDD

GRATTIS JONTE!

2010-07-07 @ 13:35:26 Filed in: History
Kommentarer: 2
Igår natt/tidigt i morse, bestämde vi att vi skulle vara, för att ta nya bilder och så. Drygt ett år sen vi tog nya bilder, på alla tre, faktiskt.. Så, Moa och Natalie skulle mötas vid Miki's halv ett, och börja gå mot mig. Då ställde jag min klocka på tolv, snoozade till halv ett och ja, klädde på mig och sånt. Klockan ett hade dom fortfarande inte kommit, så då tänkte jag att då sover väl antagligen Moa.. Which she did!

Så blev det med den saken. Istället vägde jag mig, och nu väger jag 42.2 kg! Jag förstår inte hur jag kan ha gått ner i vikt! För igår åt jag två hamburgare, flingor x 3 och någon kaka med nötter i.. Och så drack jag saft och vatten. Hur i ******* funkar det?

Anyway.. Jag såg en video på Michael som är rätt gullig! Han ber en reporter att ''go to hell'' och på sättet han säger det på är så gulligt! (även om jag inte trodde michael sa såna grejor..) Han bara ''Ah, go to hell!) Jag tror det var när hon frågade om den gången han höll sin bebis utför balkongen, då fansen ville se barnet. Eller så var det efter rättegången.. I don't know. It's funny. Reportern bara ''You tell me to go to HELL? :'( ''

Och sen måste jag säga Grattis till Jonte, som fyller år idag (:♥


Princess-

2010-07-06 @ 14:39:06 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jay Kay's låt Princess är en låt jag lyssnat på nu i drygt en månad. Jag tycker den är jättebra! Även om det inte alls är sån musik jag lyssnar på egentligen. Men, som sagt, jag gillar all musik egentligen. Eller, det finns ju vissa stilar och artister jag gillar mer än andra, men ni förstår.


Jay Kay-Princess.


Annars, idag, ska inte något speciellt göras. Jag ställde mig på vågen när jag vaknade, och idag visade den 43 kg! Kanske dags att prata med någon? Men jag vet redan att pappa läser min blogg. Men eftersom mamma erkännt att hon faktiskt är orolig, så kanske man ska säga till henne också? Vi får ju se vad som blir av saken. På tal om mamma, jag måste hem till henne och hämta saker.. men dom sakerna har ni inte med att göra, haha! ;)

Idag är vädret annars soligt och varmt. Jag har ett vitt linne, min randiga tröja utanpå, och ett par jeans med hål i. Dom börjar bli för små, då det blir nog shorts av dom sen. Annars har jag bara en god lust att köra ut hela familjen ur huset, låsa dörrarna och sjunga, dansa och spela in låtar. Eller, covers. Men så kan man ju inte göra! Jaja, vi får se hur det blir med den saken.

Have a nice day!♥

Danny Elfman & Edward Scissorhands

2010-07-05 @ 18:26:19 Filed in: Music
Kommentarer: 1
Jag sitter här och lyssnar på Ice Dance av Danny Elfman. Jag tycker den är rätt vacker. Dock så händer inget i låten, men den är ändå lite smått mysigt. Den får landa i min Spotify lista! Här kommer iallafall låten.



Danny Elfamn-Ice Dance

Den blir inte 'Dagens Låt', eftersom jag hörde den för första gången nyss.


Låten är ett soundtrack till filmen om Edward Scissorhands.


Detta är Danny Elfman.  (ignorera att det på bilden står; The greatest musician ever, jag skrev det inte, den är tagen från google, och förhoppningsvis så vet ni vem jag tycker är den bästa musikern ever. Men Danny Elfman är väldigt duktig!)

Dåligt internet.

2010-07-05 @ 14:19:53 Filed in: History
Kommentarer: 0
Hejsan! Jag uppdaterade inget igår! Varför? Vårt internet hos mamma är inte det bästa, det lever sitt eget liv och funkar när det vill. När det funkade, så hann jag inte skriva klart förrän tiden hade gått ut...

Men iallafall, igår var jag, mamma, hult, mattias, mormor och morfar och såg Eva Rydberg och Johan Ulvesson i HelsingborgFredriksdal. Pjäsen hette ''Gröna Hissen'' (det är en drink..), och den var asrolig! Jag visste först inte att Johan Ulvesson skulle vara med, så det gjorde det hela ännu roligare! Så himla roligt var det!

Och idag ska jag inte göra något speciellt. Jag ska ta reda på vad som händer med mig, och min kropp. Den är konstig. Här om natten så kunde jag inte sova för att längst ner vid revbenen/bakom revbenen så var det någonting som hoppade? Eller, typ, drog sig innåt jättesnabbt. Det gjorde såklart ont och jag har inte en susning om vad det kan vara. Mamma och mormor tror att jag, ursäkta mitt uttryck, spyr upp mat efter jag ätit, och igår kväll/natt så åt jag spagetti och köttfärsås, och då mådde jag så illa när jag åt att jag höll på att spy (ursäkta mitt uttryck igen..). Sen har jag gått ner lite i vikt också. Innan vägde jag runt 44.8-45, och nu väger jag 44.1!

Ni får ha det så bra!

Eclipse recension.

2010-07-03 @ 14:36:35 Filed in: History
Kommentarer: 2

Varför har inte den kommit tidigare, då? Jo, för mitt internet klabbade hela kvällen igår! Blöö. Och då tycker ni säkert att jag kunde mobilblogga, men nej, mina graits sms är slut och jag har inga pengar på mobilen! Men nu kommer den..

Filmens start, var uppenbart när man läst boken. Fast, där var ingen reklam före filmen, så jag blev lite förvirrad. Men det varade bara några sekunder, tills jag kom på att filmen faktiskt hade börjat. Och eftersom jag har läst boken, så förstod jag vad som pågick i filmen. Jag gillar starten. Jag kände att filmen skulle bli bra. Att mina höga förväntningar, inte var för höga. De var liksom dethär jag hade förväntat mig. Filmen är U N D E R B A R ! Det är min favoritfilm av hela twilight serien (som finns ute..) Ååh, jag är kär i filmen! Jag vill bara tillbaka och se filmen igen och igen och igen och igen.. Jag höll på att gråta fyra gånger i filmen. Jag grät aldrig, vilket förvånar mig, men tårarna kom liksom ut, dom hade liksom fastnat under ögonen. Första tillfället var, of course, när Edward friade till Bella, på riktigt. Hans lilla tal om vad han skulle gjort om det var på hans tid, ringen, hennes reaktion, det var allt så himla vackert. Jag längtar tills jag får en lika underbar kille att älska som honom. Andra gången var när kriget var igång. Det var nog för att jag var rädd att någon i team edward eller jacob skulle dö. Och för att krig är så hemskt, ofc. Och att jag blev så rädd och inte visste vad som skulle hända när dom slogs mot Riley (eller vad hans namn var..) och Victoria. Jag hade bara läst fram till när de vaknat upp, dagen efter natten i tältet. Tredje gången var när jacob skadades, och när han pratade med Bella efteråt. Det var så sorligt att han skadades. Jag trodde ju han skulle dö! Hade han gjort det (vet ju inte riktigt hur länge han överlever.. Men Carlisle sa ju att han skulle bli bra!) så skulle hela twilight serien vara död. Eller, tråkig. Iallafall. Sista gången, var när Bella pratade i slutet. När hon förstod varför hon gjorde de valen hon gjorde. Så vackert. Jag såg mig själv så mycket i just det ögonblicket. ''I'm not normal, and i don't want to be'' Allt jag kan säga är att filmen är min favorit film just nu!



Bio snart!

2010-07-02 @ 19:17:41 Filed in: Mode
Kommentarer: 3

Nu har jag kommit hem från mormor och morfar! Vi avslutade middagen med jordgubbar. Och förresten, efter maten gick jag in på toan för att fixa mitt hår. Jag stod där länge, tydligen, och när jag kommer ut så frågar både mamma och mormor om jag spydde.. Jag tror dom är oroliga för mig, för att jag är så smal som jag är, och för att jag inte äter särskilt mycket.

Här kommer iallafall bilderna jag lovade er.

Röd klänning, använder som tröja, gina tricot (2 år sen, och kommer inte ihåg priset)
Blåa jeans, gina tricot 199 :-
Grå väst med pagljetter, BikBok ett halvår sen, 149:-

tyckte ni mina naglar blev fina?:D

ha en trevlig kväll, det är tveksamt att ja gör ett inlägg när jag kommer hem efter bion. Därför säger jag god natt nu. Så, god natt! Imorgon kommer min åsikt och kommentar om filmen.


jag är soooo stressad!

2010-07-02 @ 13:31:54 Filed in: Mode
Kommentarer: 0

Hehe, bra svenska i rubriken, ja!
Men gosh, så stressad jag är! Min morfar kommer om en halvtimme (familjen ska äta middag och sånt där idag..) och jag har hunnit duscha och sånt som jag ska. Jag måste äta. Men igår lovade jag er en outfit bild, men jag har inte hunnit ta bilder med kameran och sånt, så jag tog med camen. Men de blev så dåliga att man knappt ser. Men ni går nöja er med dom så länge, så kommer där bättre när jag kommer hem och inte är så stressad, okej?


Blåa jeans från gina tricot (syns ej)
Röd axellös klänning (jag använder det som tröja, gina tricot 2 år sen)
Grå väst med paljetter!(bikbok ett halvår sen tror jag)

Jag skriver ut priser och sånt senare. När ni har en bättre bild. Målade även naglarna igår, blått med glitter. Ni får även bättre bild på detta senare! ha en bra dag!


bio imorgon!

2010-07-01 @ 20:07:24 Filed in: Photography
Kommentarer: 1

Jag och Natalie bestämde oss för att se Eclipse på bio i morgon! Först ville vi idag, men mamma sa att det gick bättre i morgon, så då bestämde vi oss för i morgon! Så, i morgon klockan nio ska vi se Eclipse! Gash, jag har längtat! Fast jag har inte läst ut boken än, hehe. Jag får ta och göra det ikväll och i morgon. Fast, kanske inte, ändå. Jag blev ju så besviken på New Moon, och jag har inte läst bok ett än, så jag vågar inte förvänta mig för mycket av filmen.

Då, i morgon, kommer två av fyra filmer vara avklarade av de jag ville se i sommar! Eller, okej, av dom som gick på bio ska en vara avklarad. Jag skrev inte Remember Me, för den.. hade redan haft bio premiär då. Sen såg jag den på datorn.. Men kommer ni ihåg listan, ens? What ever.

Sista inlägget för idag, får detta bli. Just nu ska jag nog ta lite glass, sen ska jag fixa mina naglar! Jag vill ändra nagellacket. Kanske blått med glitter.. Det beror på vad för kläder jag ska ha på mig i morgon. Ååh, jag kan ge er en dagens outfit i morgon!

Sålänge får ni en halv söt 'fjortisvarning' bild på mig!


my lovelife.

2010-07-01 @ 14:21:42 Filed in: Thoughts
Kommentarer: 5

Hi guys!!
Jag tänkte faktiskt mycket på mitt kärleksliv igår innan jag somnade. Och för några dagar slog mig en konstig tanke. Tidigare funkade inte internet som det skulle, så jag skrev det i WordPad, sparade det, och nu lägger jag ut det här, för jag lovade en kompis igår att hon kunde läsa det här idag.
BY THE WAY!!!! Jag, liksom Rädda Barnen, uppmanar alla att bära minst ett vitt plagg idag! Det är för barn, och mot våld. Jag menar, det är hemskt att barn inte får mat, och har föräldrar som faktiskt misshandlar en?! Och, jag har alltid velat hjälpa såna, och min mamma tycker jag ska jobba i Unicef.. hehe! Själv har jag två vita plagg på mig idag! Leggins och linne!

Okej. Jag har faktiskt tänkt mycket på mitt kärleksliv. Men missförstå mig inte, jag är inte den som är desperat efter att ha någon att ligga och mysa med och kyssa på. Inte alls, jag trivs jättebra som singel också. Men det är ju klart att man önskar att man hade någon som älskade en för den man är, någon som man kan pussa på och mysa med. Någon att vara sig själv med. Men, jag är nog inte som alla andra, jag funkar nog inte riktigt som en tonåring, därför undrar jag om det verkligen finns någon för mig just nu.

Det jag tänker på är, att det har varit rätt många på senaste tiden som faktiskt erkänt att dom gillar mig, mer än en vän. Och, jag har inte samma känslor för dom tillbaka. Alltså, visst, jag gillar dom, och dom är söta och sånt, men jag skulle aldrig kunna tänka mig ett kärleksförhållande med dom. Jag är liksom osäker. Men, sen slog tanken mig, att jag har alltid dragits till äldre killar. Och det har alltid varit såhär, att dom jag gillar, har inte gillat mig på samma sätt. Så, det är svårt. Det gör mig ännu mer osäker, såklart. Den yngsta jag har gillat, är ett år äldre än mig (vi är halv släkt, vi hade ett förhållande i typ .. femman. Nu gillar jag han som vän, men han mig som.. ja, som vi hade det förut.). Den äldsta jag gillat, har faktiskt varit i 40 års åldern (såklart var det en kändis..). Ja, det är det också, jag dras mer till 'kändisar' än 'normala'! Och det gör ju det hela ännu svårare. Jag har blivit kär,(då i icke-kändisar) i hela mitt liv, 4 gånger! Och då räknar jag med från det att jag gick i förskolan, tills idag! Jo, det är sant! En gång i förskolan, en gång i femman då, och två gånger i sjuan. En av alla dom har gillat mig seriöst, antar jag. Men, då var vi ju båda så unga att vi aldrig kysstes och sånt. Just nu, är jag kär i Bill Kaulitz, sångaren i Tokio Hotel, ni vet..? Och jag menar, hur stor är min chans med honom egentligen? Just det, inte stor alls. Men tro det eller ej, han är speciell, jag ser något i honom som jag antagligen aldrig kommer se i någon annan. Och, efter det som hänt (alltså, att de jag gillar, gillar inte mig..) så tror jag inte att han kommer gilla mig.

Men jag hoppas med hela mitt hjärta, att han ser iallafall något litet i mig, av det jag ser i honom, så att han kan utveckla det.

Där har ni det! Ha nu en trevlig eftermiddag! Själv ska jag ta något att äta. vad ska ni göra?


RSS 2.0